Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
τι;το βλεπεις για χειροτερα;:pμην ακους τον λαγουδακη ολο την καταστροφη φερνει:p

Για καταστροφή δεν ξέρω... σίγουρα όμως έχει τον τρόπο του να βάζει τον κόσμο να φλασάρει με νέες ROMs συνέχεια!!! :p

Modpic.gif

Ρε παιδια αν ξερει κανεις να μου πει...Με ειχε συμβουλεψει παλιοτερα ο Γιαννης πως για να λειτουργισει το netfront θελει πρωτα να ανοιξει σελιδα μεσω του activesync αλλιως λεει συνεχεια "Can not load page".Οκ με αυτο.

Ενα καθαρισμο να κανω στη συσκευη με SKtools, memmaid, κατι καθαριζουν αυτα και σταματαει να συνδεεται το netfront και να πεταει αυτο το μηνυμα παλι ,το οποιο ομως μετα και με το activesync δεν διορθωνεται.

Το απεγκαθιστω και το ξαναβαζω....γιοκ!

Το απεγκαθιστω ψανχω και σβηνω καταχωρησεις στο μητρωο και στους καταλογους.....γιοκ!

Και αναγκαστικα εκανα hard reset που η ρημαδα η τυχη μου με αναγκασε και εκει να χρησιμοποιησω το Mtty γιατι δεν ανοιγε και δεν φλασαρε με τιποτα...Τελος παντων ολα ΟΚ τωρα αλλα τι μπορει να γινει να ξαναδουλεψει το netfront αν δεν παει κατι καλα και πεταει το μηνυμα εκεινο χωρις να καταφυγω σε hard reset?

kaluspera kai xronia pola se olous kai apo emena.

an kai exw kairo na mpo na do ti paizei.exw 1 sobaro prob me to qtek mou kai 8elo ligo help

Ka8e ma ka8e fora pou dokimazo na tou kano update kolai.ti mporo na kano gia auto.

na pros8eso oti.o fakelos Flash Disk kai o fakelos Storage oti periexoun den mporo na ta kano delete me tpt.

na to bapso mple kai na to stilo pros limani meria h uparxi sotiria???

kai palu kalu xronia se olous :)

1oν τι εννοεις κολαει?Αν το κανει σε εγκατασταση τι error αριθμο εχει?

2ον χρειαζεσαι extrom unlocker :)

Eχω μια έκδοση netfront sd ready.Αν είναι να την ανεβάσω κάπου.Ετρεξα και sktools για clean και βλέπω ότι σβήνει και ένα αρχείο στο φάκελο του netfront.Παρόλα αυτά συνεχίζει να δουλεύει κανονικά με wi-fi που δοκίμασα.Το μήνυμα cannot load page μου το εμφανίζει μόνο όταν ανοίγω το navimania.gr και αφού έχει φορτώσει τελείως η σελίδα.Οπότε πατώ οκ και τη βλέπω κανονικά.

Guest lagoudakis
απο οτι θυμαμε εχω με τον λεωνιδα(leolipop) την ιδια εκδοση του netfront,τρεχω και εγω το sktools αλλα δεν μου κανει κολπα μετα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο,geokavou κανε αυτο που σου λεει ο leolipop,οντως φιλε bbbb απο τοτε που εβαλα τον netfront ο οπερα 9.5 πηγε στα αζητητα

λες να ειναι σαν σωβρακο πανω στο 9000;:pφυσικα οταν σου ερθει θελω να την δω,εχουμε και την τομαλ beta3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=454906 παντως εμφανισιακα ειναι πολυ ωραια,για να δουμε στην πραξη πως θα τα παει η τελικη εκδοση:rolleyes:

Καλημερα και χρονια πολλα :)

σιγα μην δεν την εβαζα :D το μονο κακο ειναι οτι το theme που εχει για να μοιαζει με diamont σερνεται λιγο ,αλλα αν το βγαλεις ολα ειναι μια χαρα .εβαλα και την light και ξεκινησε με 27ΜΒ free ram :rolleyes:

Αντε καλη χρονια να εχουμε ..

Guest lagoudakis
την καλημερα μου και πρωτα απο ολα να εχουμε μια καλη χρονια με υγεια σε ολους:)βασιλη εγω περιμενω την τελικη του τομαλ,παντως οπως την βλεπω ειναι πολυ ομορφη στο "ματι"το μονο κακο του ειναι οτι τις φορτωνει πολυ:Oωραια ρομ εβγαλε το παληκαρι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=458296 και σε 2 εκδοσεις για ολα τα γουστα και απο οτι διαβαζω παει καλα;)

Εγω μονο και μονο απ τη μνημη που διαθετει δεν την αφηνω.Ελιπζω πως οποιος επιχειρησει hard reset να εχει καλυτερη τυχη απο εμενα :)

Κοψε λιγο την διαφιμιση ρε συ Γιαννη!

Εμενα αυτο που με χαλαει στον Tomal ειναι οτι βγαζει λιγες ρομ, μεχρι να βγαλει μια πληρη εχουν βγει 2-3 νεες εκδοσεις και τις παραγεμιζει.Κατα τα αλλα ειναι ακρως αξιοπιστες αλλα και παιδια που βγαζουν τις πρωτες τους ROM οπως αυτη που παραθετει ο Γιαννης ειναι παραπολυ καλη για πρωτη προσπαθεια για τον συγκεκριμενο "μαγειρα".Μεχρι στιγμης κατι κακο δεν της εχω βρει....;)

Για την 3,5 μιλώ και εγώ.Την θεωρώ καλύτερη από τον opera 9,5

Μα και εγω αυτην προτιμω, αλλωστε και με τον opera 9,5 δεν εβγαζα ακρη, ειχα δοκιμασει 3 διαφορετικες εκδοσεις αλλα ολες επεμεναν να μην με αφηνουν να γραψω απο το πληκτρολογιο.Εβγαζε εντελως τον κερσορα απο το κειμενο....

Μονο σε εμενα συμβαινουν ολα!;

Φορτωμένη του Tomal eh? Την έβαλε κανείς να μας πεί πόσα mb αφήνει ελεύθερα στην rom;

Εγώ πια θα τη δοκιμάσω του χρόνου :)

edit: το βρήκα! 39.25mb rom και ~26mb ram (με ενεργοποιημένο το rltoday) στο reset!

(και αν το screenshot πάρθηκε μετά από reset και όχι μετά από χρήση :D)

Θα την περάσω first thing next year και μέχρι το βραδάκι θα σας πω εντυπώσεις :)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ PPL!

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Guest lagoudakis
Φορτωμένη του Tomal eh? Την έβαλε κανείς να μας πεί πόσα mb αφήνει ελεύθερα στην rom;

Εγώ πια θα τη δοκιμάσω του χρόνου :)

edit: το βρήκα! 39.25mb rom και ~26mb ram (με ενεργοποιημένο το rltoday) στο reset!

(και αν το screenshot πάρθηκε μετά από reset και όχι μετά από χρήση :D)

Θα την περάσω first thing next year και μέχρι το βραδάκι θα σας πω εντυπώσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ PPL!

την εβαλα το απογευμα,παρα πολυ καλη και το βασικο δουλευουν ολα:happy:βεβαια πρεπει να περασεις τα αναλογα cab αν θελεις να εχεις mms-msn τα εβαλα και δουλευουν ολα αψογα,επισης πολυ καλη ειναι και του VNInt δοκιμασε τις και τις 2 και κρατας οποια σου αρεσει;)

Καλή χρονιά, και με την νέα χρονιά απ ότι βλέπω ακόμα ρομ αλλάζετε :) χεχε :)
βεβαια για να παει καλα η χρονια

Nice! Flashάρω τώρα :) Έχουμε πρόχειρα λινκάκια για mms/msn;

Το search δεν τα πιάνει και με μια γρήγορη ματιά στο thread δεν βρήκα τίποτε :/

edit: windows live found (?) Windows Live 10.6.0034.0800.cab (η τελευταία έκδοση που χρησιμοποιούσα στην προηγούμενη ρομ, δεν μπλέκει τα live contacts με τα phone contacts-δεν ξέρω αν έχει βγεί αναβάθμιση για ppc), μένει να βρούμε κάπου το cab για τα mms :D

εχο βαλει και γο τη ρομ του τομαλ και ειναι απιστευτη την 8,5.ισος η καλυτερη ρομ ος τορα..

κατι αλο που μπορο να βρο τον java emulator για το κινητο;; οι παλιες ρομ ειχαν μεσα το java αυτες ομος για καπιο λογο δεν το δινουν..

επισις τα java games φενονται πολι μικρα στην οθονη του κινητου? και μπορει να τα πεχεις με touch screen?

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

κατι αλο που μπορο να βρο τον java emulator για το κινητο;; οι παλιες ρομ ειχαν μεσα το java αυτες ομος για καπιο λογο δεν το δινουν..

επισις τα java games φενονται πολι μικρα στην οθονη του κινητου? και μπορει να τα πεχεις με touch screen?

Δοκίμασε τον Jbed της Esmertec, θα τον βρείς στα γνωστά μαγαζάκια :)

Δυστυχώς σχεδόν όλα τα java παιχνίδια που δοκίμασα στο 9000 τρέχανε στο 1/4 της οθόνης διότι ήταν φτιαγμένα για QVGA... άλλα όπως π.χ. το 2008/2009 real football σερνόντουσαν με όποιον emulator και να τα έτρεχα... :(

Guest lagoudakis
ας περασει καλυτερα αυτο το cab που ειναι στο δευτερο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=458296 γιατι δεν μου δουλευε το cab των mms στο link που δινεις(εκανε κοληματα η συσκευη)

χαχα...Αυτο εψαχνα και εγω να δειξω στο φιλο αλλα περα απο το 1ο ποστ δεν κοιταξα παρακατω :D.Το ειχα κατεβασει κιολας...:lol:

Τρέχει κανεις με την νέα rom του tomal το miomap2008? Με όσες rom δοκίμασα μέχρι τώρα ανοίγει κανονικά,αλλά δεν εμφανίζει γράμματα στο menu.

ας περασει καλυτερα αυτο το cab που ειναι στο δευτερο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=458296 γιατι δεν μου δουλευε το cab των mms στο link που δινεις(εκανε κοληματα η συσκευη)

Θένξ παίδες!

Τα μεγάλα fonts για όποιον δεν του αρέσουν, μέσω SkTools, -> Tune Up -> Fonts -> 800 (default) :)

Οσοι σαν και εμένα δεν θέλουν το wktask... από τις ρυθμίσεις απενεργοποιείτε τελείως το close button του, ενώ για το top programs tray, απλά του δίνετε offset μεγαλύτερο των pixel της οθόνης και εξαφανίζεται :D

Εναλλακτικά, το close button του spb plus δουλεύει, αλλά δεν έχω ακόμα δοκιμάσει τον HTC task manager, expect an update.

bbbb, δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις τα fonts μήπως και τρώει κάποιο κόλλημα με τα μεγάλα (σε κάποια apps έτρωγε γερό κόλλημα σε ό,τι drop down menu είχαν). Θα δοκιμάσω αργότερα να δω πως μου τρέχει εμένα.

newbie question, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την flash disk για εγκατάσταση προγραμμάτων; :confused: