lepes Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Up and running again, 7.7 1.18 ειναι πανεμορφο...... :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Μια και το χτυπησα στα σιγουρα πλεον το 9000 (περιμενω να γυρισει ο πωλητης απο διακοπες και να μου το στειλει) ελπιζω να εκανα καλα που ακουσα-εμπιστευτηκα τον lagoudakis και απο βδομαδα θα γινω ενεργο μελος θα ηθελα να συστηθω! Με λενε βαγγελη και ειμαι **** τα παιδια! χαχαχαχαχα! Ε ρε πλακες! Παω να κοιμηθω γιατι με βαρεσε στο κεφαλι μου φενεται!θελω να πιστευω οτι δεν θα με βριζεις:pνομιζω οτι ειχες 2020 καποια στιγμη αν δεν κανω λαθος,οποτε στο μεγεθος δεν θα εχεις προβλημα κατα την γνωμη μου,ισχυει αυτο που λεει ο βασιλης(lepes) oti to 9000 η το λατρευεις η δεν θελεις να το βλεπεις,μεση λυση δεν υπαρχει,σε οτι θελεις να εισαι σιγουρος πως ολα τα παιδια θα σου δωσουν βοηθεια(αυριο φευγω για 20 μερες διακοπες,αλλα θα μπαινω στα πεταχτα καποιες στιγμες να σας παρακολουθω) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Up and running again, 7.7 1.18 ειναι πανεμορφο...... :)ωραια!!!οποτε ετοιμοπολεμος:) τωρα σου επιτρεπω να πας διακοπες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 κακα το λες!:p το γκαζι θελει πατημα κι γκομενα κυνηγι!!!:lol::lol::lol:ειδες η διαφορα ηλικιας μας;:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 ειδες η διαφορα ηλικιας μας;:lol::p Aμαν! Τωρα το προσε3α. Υπερδιπλασια! να αρχισω να νοιωθω ασχημα;:lol: Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 εγω που ηληκιακα ειμαι αναμεσα στον γιαννη και στον varvag θα αλλαξω και εγω το ρητο του γιαννη σε "το γκαζι θελει πατημα,και η γκομενα περπατημα"πολλων χιλιομετρων:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 ωραιος!Πετυχημενο! χααχχαχαχ! Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 γιαννη μου ηρθαν σημερα 2 screen protector απο brando μπορουμε να κανουμε κατι;γιατι αν το περασω μονος μου παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 για δωσε Link να παρω και εγω ..:D Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 να κανουμε αλλα το προβλημα ειναι οτι αυριο το πρωι φευγω για καμμια 20αρια μερες,πηρες για το 2020;αν ναι δοκιμασε το,δεν θα εχεις προβλημα απλα ακουμπησε το στην πανω πλευρα και μετα αστο να κατσει μονο του,παρε μια πιστωτικη καρτα και ξεκινα να το πατας ομοιομορφα απο πανω προς τα κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 για δωσε Link να παρω και εγω ..:Dhttp://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00252 ειναι για 2020 αλλα μπαινει πολυ ευκολα και αφηνει ελαχιστα(ουτε 1 χιλιοστο) ακαλυπτο,δεν ενοχλει καθολου,γιατι του 9000 το εχουν κανει ετσι ωστε μονο χειρουργος να μπορει να το περασει,κατεστρεψα 2:mad:επισης εδω http://www.moderntalking.gr/ αν μπορεις να πας βυρωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 επισης πολυ καλη σε ποιοτητα και τιμη ειναι αυτη η βαση φορτισης-συνχρονισμου http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30653 εχω παρει 2 μια για το σπιτι και το γραφειο:) (Ειναι γνησια htc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 για δωσε Link να παρω και εγω ..:Dακριβως αυτο που εδωσε ο γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 να κανουμε αλλα το προβλημα ειναι οτι αυριο το πρωι φευγω για καμμια 20αρια μερες,πηρες για το 2020;αν ναι δοκιμασε το,δεν θα εχεις προβλημα απλα ακουμπησε το στην πανω πλευρα και μετα αστο να κατσει μονο του,παρε μια πιστωτικη καρτα και ξεκινα να το πατας ομοιομορφα απο πανω προς τα κατωναι πηρα αυτο που μου ειπες για 2020,οκ θα κανω μια προσπαθεια με τον τροπο που λες μια και εχω 2,αλλα αν το χαλασω αυριο παιρνω το καραβι για μυκονο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 σε βλεπω να το χαλας επιτηδες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 απιστευτο,τα καταφερα!!!εκατσε τελεια,η βαση που λες παραπανω λεει πολυ και μια και αυριο θα ειμαι κοντα στον βυρωνα για μια δουλεια που εχω λεω να την παρω,thanks γιαννη και καλα να περασεις,που θα περασεις:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 καποιες σελιδες πισω ειχαμε ξανασχοληθει με το θεμα και εμενα απο γερμανια μου ειχανε στειλει προσφορα 130 ευρω αν θυμαμαι καλα ..αποστολη-αναβαθμιση-επιστροφη.. Κατα τον νοεμβριο θα το σκεφτω να το κανω γιατι τωρα ειναι καινουργιο το 9000 και δεν θελω να κανω πειραματα :lol: Iδου! http://octomobile.isl.hk/index.php?main_page=product_info&products_id=300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 απεκτησα και γω επιτελους την συσκευη του τιτλου:D σε πολυ καλη κατασταση και θελω να ευχαριστησω τον γιαννη γιατι αυτος μου εκανε την προταση να την παρω... Φοραει WM5 πανω ελληνικα με εκδοση ρομ 1.30.77WWE και θελω να σας κανω μερικες ερωτησουλες πριν αρχισω να το στηνω! 1) που θα βρω την official wm5 ρομ; 2) εχει βγει official update; 3) ποια cooked rom δουλευει καλυτερα με το Uni; 4) πως κανω αλλαγη ρομ; Θυμαμαι στο p3300 κατι επρεπε να ξεκλειδωσω πρωτα. Το ιδιο και δω; 5) τωρα εχει ελληνικο πληκτρολογιο αλλα και ελληνικο μενου. Εγω θα ηθελα αν αλλαξω ρομ να μπορω να γραφω μονο ελληνικα μηνυματα 160 χαρακτηρων! Πως γινεται αυτο; 6) και οποιος ξερει ενα καλο προγραμμα για επαφες ας το προτεινει Συγγνωμη για το μακροσκελες post αλλα ειπα να τα γραψω ολα μαζεμενα!Αν μπορειτε δωστε και λινκ! Αυτα για την ωρα! Αργοτερα ισως μου ερθουν και αλλες αποριες!!! Φιλικα Βαγγέλης Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 1) Στο φορουμ πλεον της qtek (htc) 2) Οποια και να ειναι θα τη βρεις στο φορουμ 3) Σχεδον ολες. (πληρεστερη ειναι η 7.7ranju) 4) Ενδεχεται πως ναι 5) Μεσω του AEK map (freeware) 6) Δεν εχω κατι υπ'οψη μου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 6) και οποιος ξερει ενα καλο προγραμμα για επαφες ας το προτεινει Pocket CM Contacts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Lagoudaki εισαι απιστευτος !!!!! πηρε ενας φιλος ενα 9000 (σε αριστη κατασταση) και μεσα στις επαφες που αφησε ο πωλητης υπηρχε το νουμερο του κινητου σου :lol:. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 ρε παιδια βοηθηστε λιγο... πως θα δω αν ειναι κλειδωμενο η οχι το κινητο μου; εχει εκδοση bootloader ν2.01. Αν ειναι κλειδωμενο πως θα το ξεκλειδωσω; Τι ειναι το G3 και το G4. Με ποιο προγραμμα κανω ξεκλειδωμα; εχω κατεβασει την Rom 7.7ranju και φοβαμαι να την περασω να μην το μπρικαρω! Αν μπορει ας απαντησει καποιος γιατι αυτη που εχει τωρα εχει καποια προβληματακια με το backlight( πεφτει τελειως καθε λιγο και λιγακι ) και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω και εχω ξενερωσει!!!και να μου πει και καποιος αν κλεινει - κανει shut down τελειως το Uni γιατι εμενα κρατοντας παρατεταμενα το power button κλεινει μονο το backlight και οχι η συσκευη... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 ρε παιδια βοηθηστε λιγο... πως θα δω αν ειναι κλειδωμενο η οχι το κινητο μου; εχει εκδοση bootloader ν2.01. Αν ειναι κλειδωμενο πως θα το ξεκλειδωσω; Τι ειναι το G3 και το G4. Με ποιο προγραμμα κανω ξεκλειδωμα; εχω κατεβασει την Rom 7.7ranju και φοβαμαι να την περασω να μην το μπρικαρω! Αν μπορει ας απαντησει καποιος γιατι αυτη που εχει τωρα εχει καποια προβληματακια με το backlight( πεφτει τελειως καθε λιγο και λιγακι ) και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω και εχω ξενερωσει!!!και να μου πει και καποιος αν κλεινει - κανει shut down τελειως το Uni γιατι εμενα κρατοντας παρατεταμενα το power button κλεινει μονο το backlight και οχι η συσκευη... Για ν ακαταλαβεις αν ειναι κλειδωμενη κανε αναβαθμιση.Αν στην εναρξη σου βγαλει country ID error τοτε θελει ξεκλειδωμα.Πολ υαπλα μετα κανεις ενα soft reset και η ρομ ειναι ανεπαφη οπως την αφησες.Επισης για του ranju που λες, εχω την εντυπωση πως το προγραμμα upgrade που εχει ειναι NO ID,που σημαινει οτι και κλειδωμενη να ειναι δεν ελεγχει καν την χωρα προελευσης και απλα συνεχιζει.Το λεω αυτο γιατι δοκιμαζοντας να περασω τη ν γνησια ελληνικη δε με αφηνει, αντιθετα οποιαδηποτε cooked εχω δοκιμασει ποτε δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Lagoudaki εισαι απιστευτος !!!!! πηρε ενας φιλος ενα 9000 (σε αριστη κατασταση) και μεσα στις επαφες που αφησε ο πωλητης υπηρχε το νουμερο του κινητου σου :lol:. Έτσι όπως έχει συνδεθεί το όνομα του Γιάννη με τη συγκεκριμένη συσκευή, λογικό μου φαίνεται πλέον!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Για ν ακαταλαβεις αν ειναι κλειδωμενη κανε αναβαθμιση.Αν στην εναρξη σου βγαλει country ID error τοτε θελει ξεκλειδωμα.Πολ υαπλα μετα κανεις ενα soft reset και η ρομ ειναι ανεπαφη οπως την αφησες.Επισης για του ranju που λες, εχω την εντυπωση πως το προγραμμα upgrade που εχει ειναι NO ID,που σημαινει οτι και κλειδωμενη να ειναι δεν ελεγχει καν την χωρα προελευσης και απλα συνεχιζει.Το λεω αυτο γιατι δοκιμαζοντας να περασω τη ν γνησια ελληνικη δε με αφηνει, αντιθετα οποιαδηποτε cooked εχω δοκιμασει ποτε δεν ειχα προβλημα. Την περασα και ολα καλα! δεν ειχα κανενα προβλημα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την συσκευη αυτη! Ενα πραγμα δεν μου ειπες ομως! Τι γινεται με το power button; δεν μπορω να κλεισω την συσκευη. Μπαινει μονο σε stand by! Ετσι ειναι; Κλεινει μονο αμα βγαλεις την μπαταρια; Και κατι αλλο! Εβαλα το ΑΕΚΜαρ και δεν καταλαβαινω πως γινεται το activation. Μπορει να εξηγησει καποιος ή αν εχει κανεις activation code να τον στειλει μεσω pm! Ευχαριστω! Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts