Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 την περασες κιολας;:Dθα πρεπει να σου πει καποιος που την εχει βαλει,προς το παρων εισαι μονος,οταν την δουλεψεις λιγο πες μας εντυπωσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ρε συ!Στην 7.7 που εχεις λεω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ααααα δεν καταλαβα:D 48,78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Σε τρωω!! -- 51,29 -- :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 μην μου αναβεις φωτιες βραδυατικα λεωνιδα να περναω ρομ:pκαι πρεπει να βγω εξω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ειπα να να κανω μια πρωτη παρατηρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 μην μου αναβεις φωτιες βραδυατικα λεωνιδα να περναω ρομ:pκαι πρεπει να βγω εξω:p και αυριο μερα ειναι,την περνας αυριο την rom. αφου σε ξερω ρε Γιαννη,θα την βαλεις την rom:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ειπα να να κανω μια πρωτη παρατηρηση...και καλα εκανες:pχρονια σου πολλα λεωνιδα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 εξαρταται απο την διαγωγη σου:D:D:D:D:D τελικα βγηκε ρομ που δουλευει η βιντεοκληση;ποια ειναι;χρονια πολλα και στον leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 χρονια πολλα leolipop να τα εκατοστησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Σας ευχαριστω ολους παιδια !! :) Και για να μην ξεφευγουμε ,βγηκε 9.1...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 καλησπερα,εβαλα και εγω την 7.7 αλλα δεν εχω το aek map μαζι με τα layout για το hardware πληκτρολογειο. αν το εχει καποιος να μου το στειλει,και να μου δωσει και λιγες πληροφορειες για την εγκατασταση του,γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 http://ae.inc.ru/aekmap.php και αν κολησεις καπου τα λεμε μητσαρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 http://ae.inc.ru/aekmap.php και αν κολησεις καπου τα λεμε μητσαρα;) ευχαριστω πολυ γιαννη. ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 ε βεβαια!!Ωραια θα βαλω την rDosti v8,5 και θα ερθω να σας τη δειξω. :D παιδες μακρυα !!!! περασα ενα μαυρο ΣΚ!!! μιλαμε για καθυστερηση στο τηλ πανω απο 7" ,αχρηστη ρομ τελειως ,εδειχνε 27μβ ραμ ελευθερα αλλα ηταν fake!! πρωι πρωι σημερα γυρισα στην 7.7 του Ranju. βρε τι εχουμε παθει !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 βρε τι εχουμε παθει !! Μη νοιώθετε άσχημα... τα ίδια περνάμε και εμείς με τις άλλες συσκευές! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Ξαναδοκιμασε τωρα με τη v10!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=399320 ο τυπος εχει ξεφυγει:pκαθε μερα βγαζει και μια!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 λενε τιποτα οι ρομ του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 τι να σου πω;δεν εχω δοκιμασει καμμια δικια του γιατι απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο του tomal,και οταν κατι δουλευει σωστα και καλα ποτε δεν το πειραζουμε γιατι συνηθως μπλεκουμε μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 να σου πω την αληθεια γιαννη ετοιμη ειμουνα το μεσημερι να δοκιμασω να την περασω αλλα το αφησα:Oκαποιον καλο browser για ιντερνετ εχεις να μου προτεινεις γιατι ο δικος του δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 τι να σου πω;δεν εχω δοκιμασει καμμια δικια του γιατι απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο του tomal,και οταν κατι δουλευει σωστα και καλα ποτε δεν το πειραζουμε γιατι συνηθως μπλεκουμε μετα και οταν κατι δουλευει Γιαννη.ποτε μα ποτε εσυ δεν το πειραζεις:lol::lol:εστω απο περιεργεια:lol::lol: να σου πω την αληθεια γιαννη ετοιμη ειμουνα το μεσημερι να δοκιμασω να την περασω αλλα το αφησα:Oκαποιον καλο browser για ιντερνετ εχεις να μου προτεινεις γιατι ο δικος του δεν.... καλο browser για internet σε τι?? ποιος δεν δουλευει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 απλα δεν μου αρεσει και τοσο ο ie που εχει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 aν μιλας για την 7.7 εχει και τον opera browser αυτος ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ναι την 7.7 εχω αλλα δεν τον βλεπω!!!!εισαι σιγουρος;τετοια στραβομαρα;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts