Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
την περασες κιολας;:Dθα πρεπει να σου πει καποιος που την εχει βαλει,προς το παρων εισαι μονος,οταν την δουλεψεις λιγο πες μας εντυπωσεις;)

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μην μου αναβεις φωτιες βραδυατικα λεωνιδα να περναω ρομ:pκαι πρεπει να βγω εξω:p

και αυριο μερα ειναι,την περνας αυριο την rom.

αφου σε ξερω ρε Γιαννη,θα την βαλεις την rom:lol::lol:

καλησπερα,εβαλα και εγω την 7.7 αλλα δεν εχω το aek map μαζι με τα layout

για το hardware πληκτρολογειο.

αν το εχει καποιος να μου το στειλει,και να μου δωσει και λιγες πληροφορειες για την εγκατασταση του,γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο.

ευχαριστω

ε βεβαια!!Ωραια θα βαλω την rDosti v8,5 και θα ερθω να σας τη δειξω. :D

παιδες μακρυα !!!! περασα ενα μαυρο ΣΚ!!! μιλαμε για καθυστερηση στο τηλ πανω απο 7" ,αχρηστη ρομ τελειως ,εδειχνε 27μβ ραμ ελευθερα αλλα ηταν fake!!

πρωι πρωι σημερα γυρισα στην 7.7 του Ranju.

βρε τι εχουμε παθει !!

Guest lagoudakis
τι να σου πω;δεν εχω δοκιμασει καμμια δικια του γιατι απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο του tomal,και οταν κατι δουλευει σωστα και καλα ποτε δεν το πειραζουμε γιατι συνηθως μπλεκουμε μετα

να σου πω την αληθεια γιαννη ετοιμη ειμουνα το μεσημερι να δοκιμασω να την περασω αλλα το αφησα:Oκαποιον καλο browser για ιντερνετ εχεις να μου προτεινεις γιατι ο δικος του δεν....

τι να σου πω;δεν εχω δοκιμασει καμμια δικια του γιατι απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο του tomal,και οταν κατι δουλευει σωστα και καλα ποτε δεν το πειραζουμε γιατι συνηθως μπλεκουμε μετα

και οταν κατι δουλευει Γιαννη.ποτε μα ποτε εσυ δεν το πειραζεις:lol::lol:εστω απο περιεργεια:lol::lol:

να σου πω την αληθεια γιαννη ετοιμη ειμουνα το μεσημερι να δοκιμασω να την περασω αλλα το αφησα:Oκαποιον καλο browser για ιντερνετ εχεις να μου προτεινεις γιατι ο δικος του δεν....

καλο browser για internet σε τι??

ποιος δεν δουλευει καλα.