Guest lagoudakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Λοιπον εμεις οι 2 δεν θα τα παμε καθολου καλα μικρη και ανοητη:p:pπου στο διαβολο ειναι αυτο;το εχω ξετιναξει το sktools:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Λοιπον, μολις εβαλα memmaid και βρηκα τη συγκεκριμενη ρυθμιση αλλα και αλλες ενδιαφερουσες επιλογες.Μαζι εβαλα και τον opera 9.5 beta και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Λοιπον, μολις εβαλα memmaid και βρηκα τη συγκεκριμενη ρυθμιση αλλα και αλλες ενδιαφερουσες επιλογες.... Είδες Λαγουδάκη τι κάνει ο νορμάλ ο άνθρωπος!! Βάζει ένα πρόγραμμα που του έχουν πει ότι το έχει σίγουρα και τελειώνει! Δεν ψάχνει 8 ώρες να βρει μια ρύθμιση!!!:lol::p Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 αν σου πω οτι δεν θυμαμε αν το memmaid η καποιο παρεμφερες μου ειχε κανει μπαχαλο το 2020i και απο τοτε τα αποφευγω αυτα;ενω με το sktools τα παω μια χαρα(δεν ειμαι για hard reset και φτου απο την αρχη,δεν θα το αντεξω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Άμα δε φέρεις την καταστροφή δεν μπορείς!!! - Μπορείς να πάρεις ένα backup πριν το βάλεις. - Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για αυτό το θέμα και να μην αρχίσεις τα clean!! - Από την εποχή του 2020ι έχει περάσει κάμποσος καιρός αν δεν απατώμαι!! - Αν έχεις το Advanced Config δες το και απο εκεί. Πιθανόν να το έχει. Δεν το έχω πάνω στη συσκευή για να σου πω. - Μπορείς επίσης να το αφήσεις όπως είναι αν δεν αντέχεις τις έντονες συγκινήσεις!!!!!!!! Αυτά για τώρα!! Αν θες κι άλλες ιδέες πες μου και θα σου βρω!!! Υ.Γ: Ααααα, να έχεις δίπλα και τα χάπια για την πίεση ό,τι κι αν αποφασίσεις!!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 βρε σου λεω μου ειχε κολησει η συσκευη!!!ποιο backup μου λες;δεν ξεκολαγε με τιποτα!!!ασε που μου εσβησε και τα αρχεια στην καρτα,δεν εμεινε τιποτα,δεν αποφασιζω τιποτα γιατι ουτε χαπια εχω και το μηχανακι μου αυτη την στιγμη @@@@@@ και δερνει:p:pνα το βαλει ο μητσος:pπου κανει 1 hard την βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 παιδια με ποιον τροπο μπορω να βλεπω βιντεο απο το youtube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 http://www.freewareppc.com/multimedia/youtubeplay.shtml πολυ καλο;)αλλα να κανεις συνδεση με wifi γιατι με gprs θα σου σκισει την τσεπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 ναι ρε γιαννη!!!!!μηνες ψαχνω κατι τετοιο!!!να εισαι καλα:up::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Kai o teleftaios core player exei enswmatwmeno youtube player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Pε παιδια καλα ολα αυτα αλλα εχω μερικες παρατηρησεις. Το vtap που εχω οπως και το youtube player δεν αναγνωριζουν την συνδεση μεσω gprs που εχω, τι σκ@τα να κανω?? παω να βρω το core player ,κατα τα αλλα ο opera ανοιγει κανονικα τη σελιδα αλλα χωρις το πλαισιο που εμφανιζεται το βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Kai o teleftaios core player exei enswmatwmeno youtube player.σε ευχαριστω για την απαντηση,απλα δεν τον συμπαθησα ποτε τον core player για καποιον περιεργο λογο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Σ'αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Συμπάθειες είναι αυτές! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=399320 σημερινη,στα λογια καλη ακουγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 λοιπον ριχτην πρωτα εσυ γιατι εγω δεν αντεχω 2 φορα σε ενα μηνα:pκαι βλεπουμε,εγω δεν ειμαι για τετοια τωρα,αλλωστε απο αυριο θα ειμαι αραχτος σε μια παραλια για 5 μερες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 χμμμ 30μβ free ram ??? αλλα αμα δεν ειναι Ranju δεν τη βαζω αμμεσα ,κατσε να τη τεσταρουν αλλοι ;);) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 αυτο λεω και εγω,πρεπει να βρεθει κανενας που να ειναι παληκαρι:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Εγω και παληκαρι ειμαι και δε μασαω να δοκιμασω.Ολα καλα με τις 7.Χ που εχουμε αλλα η ραμ που εχει ελευθερη δε φτανει ουτε να εχεις ανοιχτα μαζι opera με msn! Επισης καλο ακουγεται το οτι δεν εχει διαφορα μεσα οπως office και παιχνιδια με τα οποια δεν πολυασχολουμαι. Μαλλον θα τη δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ωραια βασιλη:)βρηκαμε εθελοντη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 λοιπον ριχτην πρωτα εσυ γιατι εγω δεν αντεχω 2 φορα σε ενα μηνα:pκαι βλεπουμε,εγω δεν ειμαι για τετοια τωρα,αλλωστε απο αυριο θα ειμαι αραχτος σε μια παραλια για 5 μερες:Dκατσε να δουμε τι θα πουνε και οι αλλοι,αν και ειμαι fun ranju προσωπικα(σαντορινη πουλακι μου ε;:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 παιδια μια ερωτηση.εκανα update την τελευταια ελληνικη rom απο το site τις ace hellas και απο εκεινη την στιγμη και μετα επαψαν να λειτουργει και η κανονικη καμερα και τις βιντεοκλησης.ξερει καποιος καποιο παρομοιο περιστατικο.το πηγα σε καποιον φιλο ειδικο σε pocket pc και του αλλαξε τα παντα απο driver.εκανε οτι μπορουσε αλλα τιποτα.μεχρι και wm6 βαλαμε αλλα το προβλημα παραμενει.βαλαμε την rom που ειχε πριν το update αλλα τιποτα.μπορει καποιος να με βοηθησει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 @Leolipop αντε ακομα ??? εσενα περιμενουμε εαν το εχεις καταλαβει.. @bigionder την ace τη πηρες τηλ? γιατι ειναι λιγο παραξενο αυτο που λες!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 μια μαγεία είναι τα μανάρια μου :D:D:D:D:D Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 πηρα ενα τηλ αλλα δεν εβγαλα ακρη.πρεπει να το παω απο εκει να το δουνε.εγω ειπα μπας και εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον αλλο.στην αρχη νομισα οτι καηκε η καμερα και εβαλα αλλη ολοκαινουργια αλλα τιποτα.αρα δεν ειναι θεμα καμερας αλλα software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 οπως τα λες πρεπει να το δει το σερβις δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts