Leolipop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Eπειδη ακουλουθει πολυ κουραστικη περιοδος στη δουλεια επειδη Δευτερα και για κανα μηνα ,το παρα πολυ πιστευω , θα ειμαι στην Τριπολη θα ειναι το τελευταιο χαλαρωτικο πραγμα που θα κανω...:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 καλημερα :) πλακα ειχε χθες !! Γιαννη thanks for the Coffee :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Γιαννη thanks for the Coffee :) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιατι γελας ελενη?? διαβασες τιποτα παραξενο?????? τωρα περα απο την πλακα για πειτε μας πως περασατε?? και για δωστε λεπτομεριες απο τα μηχανακια σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 τα μηχανακια μας @@@@@@ και δερνουν:lol::lol:αρε βασιλη με αναστατωσες με το minilaptop σου:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Σχετικά με τις μνήμες Απλές sd βλεπουν μέχρι 4 gb 30-150x. Το έχω δοκιμάσει με Transcend και δεν είχα κανένα πρόβλημα (ουτε και σημαντικές διαφορές στις ταχύτητες όταν πήγαινα απο 30χ σε 150χ) sdhc βλέπουν ορισμένες rom και μάλιστα κάποιες έβλεπαν 4 αλλά όχι παραπάνω, ενώ άλλες εβλεπαν μέχρι 16gb χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 perasate kala e?(gianni thanks gia thn bataria,simera irthe paro)paidia na tin valo 7.7?ti leei?sorry kai pali gia ta greeklish alla iparxei provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Σχετικά με τις μνήμες Απλές sd βλεπουν μέχρι 4 gb 30-150x. Το έχω δοκιμάσει με Transcend και δεν είχα κανένα πρόβλημα (ουτε και σημαντικές διαφορές στις ταχύτητες όταν πήγαινα απο 30χ σε 150χ) sdhc βλέπουν ορισμένες rom και μάλιστα κάποιες έβλεπαν 4 αλλά όχι παραπάνω, ενώ άλλες εβλεπαν μέχρι 16gb χωρίς πρόβλημα.poia rom foras?exeis sdhc?poia i diafora me mia sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 perasate kala e?(gianni thanks gia thn bataria,simera irthe paro)paidia na tin valo 7.7?ti leei?sorry kai pali gia ta greeklish alla iparxei provlimaδεν την εχω βαλει ακομα γιατι με εχει πιασει βαρεμαρα,παντως λιγο που την χαζεψα χτες στο μηχανακι του βασιλη καλη πρεπει να ειναι,θεμα χρονου ειναι να την σκασω:Dπερισσοτερες πληροφοριες θα σου δωσουν τα παιδια που την δουλευουν;) (σκ σου ερχομαι παρο:rolleyes:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Μια χαρα μου εχει κατσει η 7.7 μπαταρια κοντα στη 1.5 μερα ;) γρηγορη καθαρη και σταθερη :). Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ξεκιναω σε 10':Dμια ψυχη που ειναι να βγει......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ειχα χθες παντως δουλευοντας καθολη την διαδρομη το Destinator και μεχρι σημερα ακομα για την ταλαιπωρημενη τουλαχιστον 2 ετων μαμα μπαταρια καλα νομιζω παει... Να ευχαριστησω τον Lepes για την προσφορα του Dest και φυσικα τον καφε απο τον lagougaki!! Σας γραφω απο το σπιτι μου αρρωστος με πυρετο...και εφοσον ειμαι καλα ,απο την πεμπτη παλι στην Τριπολη για τα ζορια...(Τι με περιμενει!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 πρωτες εντυπωσεις απο την 7.7,(αφου εφαγα 4 ωρες)ενα κλικ πιο γρηγορη απο την 7.1 που ειχα,το wifi αψογο,συνχρονισμος μεσω bt μια χαρα!!(αυτος ηταν ο βασικος λογος που δεν πηγα στην 7.4 και 7.6)οτι προγραμμα και να του εβαλα το παιζει,η μνημη ξεκιναει με 25,5 καραφορτωμενο συν την today λατερνα:p (παντα την εκανα καραγκιοζη) και πεφτει με νορμαλ ρυθμους και χρηση,το overclocking δεν το εχω ενεργο,μακαρι να συνεχισει να ειναι σταθερη η ρομ γιατι δεν θα αντεξω να γυρισω στην 7.1 και παλι ολα απο την αρχη,Λεωνιδα περαστικα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 poia rom foras?exeis sdhc?poia i diafora me mia sd? Εχω τη Ranju's - οχι την τελευταία. Δεν εχω δει καμία διαφορα αναμεσα σε sd και sdhc - απλά οι hc ειναι αυτό που λέει - μεγαλύτερης χωρητικότητας. Παλιότερα με του Jwrightmcps δεν έβλεπε κάποιες στα 4 ή στα 16gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 μακαρι να συνεχισει να ειναι σταθερη η ρομ γιατι δεν θα αντεξω να γυρισω στην 7.1 και παλι ολα απο την αρχη Γιατί... δεν κρατάς backup από κάθε ROM πριν φλασάρεις άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 αμα σου πω οτι αυτο το τοσο σημαντικο που ειπες για καποιο λογο παντοτε το ξεχναω τι θα πεις;ασε μην το πεις δημοσια καλυτερα:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Δεν το περίμενα αυτό από εσένα! :p Τι παράδειγμα θα δώσουμε στα νέα παιδιά; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 εγω βλεπω οτι τα νεα παιδια μια χαρα τα πανε!!εγω χανω λαδια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ξεκιναω σε 10':Dμια ψυχη που ειναι να βγει.........επιτελους τα καταφερα και εγω να την περασω!!!ειναι η πρωτη φορα που περασα μονος μου ρομ και ειχα ιδρωσει μεχρι να τελειωσει και να ανοιξει η συσκευη!!!ειδικα στο τελος που εμεινε στο 99% για 1 λεπτο ειπα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Εχω τη Ranju's - οχι την τελευταία. Δεν εχω δει καμία διαφορα αναμεσα σε sd και sdhc - απλά οι hc ειναι αυτό που λέει - μεγαλύτερης χωρητικότητας. Παλιότερα με του Jwrightmcps δεν έβλεπε κάποιες στα 4 ή στα 16gb.σε ευχαριστω για την απαντηση σου,οι ρομ του ranju υποστηριζουν sdhc αν καταλαβα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Λεωνιδα περαστικα!!! οι καφεδες ηταν του Λαγουδακη!! η 7.7 μερα με τη μερα μου φαινεται καλυτερη ο Ranju εγραψε παλι!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 επιτελους τα καταφερα και εγω να την περασω!!!ειναι η πρωτη φορα που περασα μονος μου ρομ και ειχα ιδρωσει μεχρι να τελειωσει και να ανοιξει η συσκευη!!!ειδικα στο τελος που εμεινε στο 99% για 1 λεπτο ειπα παεικαλη αρχη:Dποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει οταν βαζεις μια ρομ,και αν ειναι επισημη οκ το πας σερβις,αν ομως ειναι cook εισαι μονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Λεωνιδα περαστικα!!! οι καφεδες ηταν του Λαγουδακη!! η 7.7 μερα με τη μερα μου φαινεται καλυτερη ο Ranju εγραψε παλι!!!οντως μια μερα που την εχω και την σκαλιζω μια χαρα τα παει:)ετσι και αλλιως σε 1 μηνα θα βγαλει και αλλη,κατι αλλο,εχει μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια η ειναι η ιδεα μου;συμπερασμα δεν μπορω να βγαλω ακομα γιατι το εχω ξεπατωσει:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 οντως μια μερα που την εχω και την σκαλιζω μια χαρα τα παει:)ετσι και αλλιως σε 1 μηνα θα βγαλει και αλλη,κατι αλλο,εχει μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια η ειναι η ιδεα μου;συμπερασμα δεν μπορω να βγαλω ακομα γιατι το εχω ξεπατωσει:O ειναι περιπου ιδια με την 7,6 δλδ και κατα την δικια μου αποψη ναι τρωει τη μπαταρια χαχα πειναει φαινετε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 παντως ειναι ενα θεματακι αυτο με την μπαταρια:Oμικρο μεν αλλα...παντως μεχρι στιγμης καλα τα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts