Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την περασα τωρα και μολις ανοιξε πηγε να φορτωσει καποια αρχεια πεταξε ερορ \extended_ROM\Signd_SSD_S does not exist

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξαναπερνατην απο πανω..μη κανεις hard reset !!

παντως σαν ρομ δειχνει καλη καθοτι κραταει πανω απο 21mb ram

έχει κάποιος 4gb κάρτα; αν ναι πιο μοντέλο ακριβώς γιατί αύριο θέω να πάω να αγοράσω,να είμαι σίγουρος ότι θα την τρέχει.

• Administrators
εγω ειχα μια tranced 4ara και δουλευε αψογα η οποια ομως απεβιωσε για αγνωστο λογο!!

Την αντικατάστησες με την εγγύηση;

Modpic.gif

μια που είχα στο προηγούμενο 9000 μου 4gb ήταν transcend αλλά δεν την θυμάμαι δεν θυμαμαι πιο model ήταν, οπότε θα πάω σήμερα να ψάξω να την εντοπίσω:) χεχε

καλημερα.

για την συναντηση αυριο δυστηχως δεν θα μπορεσω.χθες επαιζα μπαλα και σε μια στιγμη μου γυρισε το γονατο,και οπως καταλαβενετε δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να ερθω.

το κακο ειναι οτι εχει πρηστει αλλα δεν με ποναει.

ελπιζω να ειναι μονο κακωση και οχι τιποτα χειροτερο.

θα δειξει,μετα την επισκεψη μου στο ΚΑΤ.

πάλι εγώ και ο λαγουδάκης θα είμαστε :) χεχε :) Περαστικά κι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό !!

Guest lagoudakis
καλημερα.

για την συναντηση αυριο δυστηχως δεν θα μπορεσω.χθες επαιζα μπαλα και σε μια στιγμη μου γυρισε το γονατο,και οπως καταλαβενετε δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να ερθω.

το κακο ειναι οτι εχει πρηστει αλλα δεν με ποναει.

ελπιζω να ειναι μονο κακωση και οχι τιποτα χειροτερο.

θα δειξει,μετα την επισκεψη μου στο ΚΑΤ.

ωχ αρχισαν οι απωλειες:Oπεραστικα μητσε!!!και εγω παιζω μπαλα αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα(παντα απο τον καναπε με μπυρες-πιτσα,η στην εξεδρα):D

Guest lagoudakis
πάλι εγώ και ο λαγουδάκης θα είμαστε :) χεχε :) Περαστικά κι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό !!
οχι θα εχουμε και τους leolipop-lepes :)

απο οτι μου ειπε ο γιατρος στο νοσοκομειο που πηγα υπαρχει μια υποψια εμπροσθιου χιαστου(μακαρι να βγει λαθος)

το κακο ειναι οτι δεν εχω σπασει τιποτα,αλλα θα πρεπει να περιμενω να ξεπριστει πρωτα.

Εβαλα την 7.7 μολις.Ηδη την εξοπλιζω με διαφορα τα οποια καθε φορα βαζω.

Πρωτη παρατηρηση ειναι η υπαρξη του advanced config στα system settings οπου εχει πολλες επιλογες για οικονομια ενεργειας ,ρυθμισεις cache συστηματος και αρκετων αλλων.

Mια γενικη ερωτηση, αυτο το ρημαδη το Live messenger γινεται τα μπει καπου εκτος της μνημης της συσκευης???

Guest lagoudakis
κατεβασε το live απο το ipmart νομιζω οτι σου δινει την δυνατοτητα να το βαλεις στην καρτα,αυτο που εχει η ρομ το κανει εγκατασταση στην εσωτερικη χωρις να σε ρωτησει;

Δεν δοκιμασα της συγκεκριμενης rom.Δοκιμαζω να δω τι λεει και επανερχομαι...

Της rom μπαινει μονο του χωρις ερωτηση :(

Bρηκα και εβαλα στην καρτα αυτο που ειπες απο το ipmart :D

Ακουστε κατι κουφο...

Εκανα ρεσετ και δεν ανοιξε ποτε...

Κανω ρεσετ ,τιποτα.Βγαζω μπαταρια, τιποτα.Παω να ξαναπερασω την 7.7 ,σταματαει στο 7% και λεει Error 112 : CE ROM UPDATE ERROR

Το ιδιο κανει και με την 7.6.Παω να περασω την προηγουμενη 2.12.08 και λεει WRONG DEVICE ID παω να περασω την original και λεει το ιδιο....

Mου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο !!!

Μπαινει σε bootloader , δεν εχω vista...

Δοκιμαζω οτιδηποτε μηπως "κατσει" λειτουργικο...Με την "ευκαιρια" κανω και Unlock, αν πετυχει...

Διαβασα σε αρκετα φορουμς και αλλους στους οποιους κολλαει σε οποιαδηποτε αναβαθμιση στο 7% (το οποιο δεν ανεφερα) και αυτο για να διορθωθει θελει φορμαρισμα το DOC.Εκανα οτι ελεγε και περιμενω τωρα να τελειωσει το radio upgrade και να προχωρησει στο CE update να δω τι θα γινει...

Δεν μπορω να περιμενω!!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Ευτυχως θα εχει και αλλες χρησεις περα απο τουβλο

Μια ερωτηση : Μπορω να αναβαθμισω το radio χωρις να κανω ολοκληρο upgrade απο την αρχη;

Σχεδον τελειωσα το στησιμο...4 χρονια δεν μου ειχε συμβει κατι τετοιο, αλλα οπως ειπε και το παληκαρι που μου ειχε πουλησει το πρωτο PPC που πηρα (ακομα το εχω) οτι oι WM συσκευες δεν ειναι στο χερι τους να μην φτιαξουν...χαχα

Εμπρος για το meeting!!:D