aGka8l Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 την περασα τωρα και μολις ανοιξε πηγε να φορτωσει καποια αρχεια πεταξε ερορ \extended_ROM\Signd_SSD_S does not exist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ξαναπερνατην απο πανω..μη κανεις hard reset !! παντως σαν ρομ δειχνει καλη καθοτι κραταει πανω απο 21mb ram Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 lepes kali tin vlepeis?bug?paidia kala na perasete tin kiriaki....makari na eimoyna ath kai ego.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 έχει κάποιος 4gb κάρτα; αν ναι πιο μοντέλο ακριβώς γιατί αύριο θέω να πάω να αγοράσω,να είμαι σίγουρος ότι θα την τρέχει. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 εγω ειχα μια tranced 4ara και δουλευε αψογα η οποια ομως απεβιωσε για αγνωστο λογο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 θυμάσαι πια ήταν αν έγραφε κάτι πάνω πχ 150x ή κανένα άλλο διακριτικό; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 οχι δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 εγω ειχα μια tranced 4ara και δουλευε αψογα η οποια ομως απεβιωσε για αγνωστο λογο!! Την αντικατάστησες με την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 μια που είχα στο προηγούμενο 9000 μου 4gb ήταν transcend αλλά δεν την θυμάμαι δεν θυμαμαι πιο model ήταν, οπότε θα πάω σήμερα να ψάξω να την εντοπίσω:) χεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 καλημερα. για την συναντηση αυριο δυστηχως δεν θα μπορεσω.χθες επαιζα μπαλα και σε μια στιγμη μου γυρισε το γονατο,και οπως καταλαβενετε δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να ερθω. το κακο ειναι οτι εχει πρηστει αλλα δεν με ποναει. ελπιζω να ειναι μονο κακωση και οχι τιποτα χειροτερο. θα δειξει,μετα την επισκεψη μου στο ΚΑΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 πάλι εγώ και ο λαγουδάκης θα είμαστε :) χεχε :) Περαστικά κι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 καλημερα. για την συναντηση αυριο δυστηχως δεν θα μπορεσω.χθες επαιζα μπαλα και σε μια στιγμη μου γυρισε το γονατο,και οπως καταλαβενετε δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να ερθω. το κακο ειναι οτι εχει πρηστει αλλα δεν με ποναει. ελπιζω να ειναι μονο κακωση και οχι τιποτα χειροτερο. θα δειξει,μετα την επισκεψη μου στο ΚΑΤ.ωχ αρχισαν οι απωλειες:Oπεραστικα μητσε!!!και εγω παιζω μπαλα αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα(παντα απο τον καναπε με μπυρες-πιτσα,η στην εξεδρα):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 πάλι εγώ και ο λαγουδάκης θα είμαστε :) χεχε :) Περαστικά κι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό !!οχι θα εχουμε και τους leolipop-lepes :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 πάλι εγώ και ο λαγουδάκης θα είμαστε :) χεχε :) Περαστικά κι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό !! απο οτι μου ειπε ο γιατρος στο νοσοκομειο που πηγα υπαρχει μια υποψια εμπροσθιου χιαστου(μακαρι να βγει λαθος) το κακο ειναι οτι δεν εχω σπασει τιποτα,αλλα θα πρεπει να περιμενω να ξεπριστει πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Εβαλα την 7.7 μολις.Ηδη την εξοπλιζω με διαφορα τα οποια καθε φορα βαζω. Πρωτη παρατηρηση ειναι η υπαρξη του advanced config στα system settings οπου εχει πολλες επιλογες για οικονομια ενεργειας ,ρυθμισεις cache συστηματος και αρκετων αλλων. Mια γενικη ερωτηση, αυτο το ρημαδη το Live messenger γινεται τα μπει καπου εκτος της μνημης της συσκευης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 κατεβασε το live απο το ipmart νομιζω οτι σου δινει την δυνατοτητα να το βαλεις στην καρτα,αυτο που εχει η ρομ το κανει εγκατασταση στην εσωτερικη χωρις να σε ρωτησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Δεν δοκιμασα της συγκεκριμενης rom.Δοκιμαζω να δω τι λεει και επανερχομαι... Της rom μπαινει μονο του χωρις ερωτηση :( Bρηκα και εβαλα στην καρτα αυτο που ειπες απο το ipmart :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Ακουστε κατι κουφο... Εκανα ρεσετ και δεν ανοιξε ποτε... Κανω ρεσετ ,τιποτα.Βγαζω μπαταρια, τιποτα.Παω να ξαναπερασω την 7.7 ,σταματαει στο 7% και λεει Error 112 : CE ROM UPDATE ERROR Το ιδιο κανει και με την 7.6.Παω να περασω την προηγουμενη 2.12.08 και λεει WRONG DEVICE ID παω να περασω την original και λεει το ιδιο.... Mου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 δεν ειμαστε καλα!!!!ξαφνικα εγινε αυτο,σε bootloader μπαινει;δεν εχεις vista ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Μπαινει σε bootloader , δεν εχω vista... Δοκιμαζω οτιδηποτε μηπως "κατσει" λειτουργικο...Με την "ευκαιρια" κανω και Unlock, αν πετυχει... Διαβασα σε αρκετα φορουμς και αλλους στους οποιους κολλαει σε οποιαδηποτε αναβαθμιση στο 7% (το οποιο δεν ανεφερα) και αυτο για να διορθωθει θελει φορμαρισμα το DOC.Εκανα οτι ελεγε και περιμενω τωρα να τελειωσει το radio upgrade και να προχωρησει στο CE update να δω τι θα γινει... Δεν μπορω να περιμενω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 τελικά πήρα μια καρτούλα 2gb αφού δεν μπορούσα να βρώ πουθενά με 4 η οποία να μην είναι sdhc. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Ευτυχως θα εχει και αλλες χρησεις περα απο τουβλο Μια ερωτηση : Μπορω να αναβαθμισω το radio χωρις να κανω ολοκληρο upgrade απο την αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 αντε μπραβο!!!ναι τρεχεις το radio που θελεις και στο τελος hard reset,oπως ακριβως την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Σχεδον τελειωσα το στησιμο...4 χρονια δεν μου ειχε συμβει κατι τετοιο, αλλα οπως ειπε και το παληκαρι που μου ειχε πουλησει το πρωτο PPC που πηρα (ακομα το εχω) οτι oι WM συσκευες δεν ειναι στο χερι τους να μην φτιαξουν...χαχα Εμπρος για το meeting!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 ετσι μπραβο!!!:Dνα ερθεις ετοιμοπολεμος αυριο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts