Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαμία σχέση όμως.

Έλα ρε συ johner, λογικό είναι. Τα διαφορετικά brand-names γι'αυτό υπάρχουν... και στην τελική αυτή η πολιτική ακολουθείται, με πρώτη απόδειξη το θέμα των Ελληνικών σε WM5.

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αξιζει να αγορασω ενα 9000 μεταχειρισμενο αυτη τη στιγμη? η δεν λεει? εχω ενα σ200 αλλα δουλεψα προχτεσ ενα 9000 και μου αρεσε υπερβολικα !!

Εξαρτάται. Από το τι θέλεις και το τι 'παραπάνω' θα επιθυμούσες από το s200 σου. Αν θέλεις GPS, τότε μπορείς να πας σε κάτι άλλο και όχι σε Qtek 9000.

Εναλλακτικά, εγώ πουλάω το δικό μου ούτως ή άλλως λόγω στρατού... (PM me για περισσότερα...) Είναι με 2 μπαταρίες (η μια καινούρια, Qtek, η άλλη η αρχική του). Το DVD με τα χιλιάδες 'καλούδια', εξυπακούεται... και έχω και ένα απο τα πιο μικρά Bluetooth της αγοράς για δώσιμο, το Bluetrek G2 ...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Έλα ρε συ johner, λογικό είναι. Τα διαφορετικά brand-names γι'αυτό υπάρχουν... και στην τελική αυτή η πολιτική ακολουθείται, με πρώτη απόδειξη το θέμα των Ελληνικών σε WM5.

Aυτή η πολιτική μπορεί να ακολουθείται, αλλά οι συσκευές είναι ίδιες και όχι όπως ένα motorola με ένα samsung...

BrokenPhonez το παράδειγμά σου ήταν εντελώς άστοχο.

Το μόνο που μπορούν να πουν είναι πως δεν είναι υπεύθυνοι να το φτιάξουν άρα πιθανό να σε χρεώσουν ή να μην στο φτιάξουν καν. Τεχνικά όμως, είναι εκπαιδευμένοι άρτια να φτιάξουν ένα o2 xda exec, ένα iamte jasjar και πάει λέγοντας αφού είναι η ίδια ακριβώς συσκευή με το 9000.

BrokenPhonez το παράδειγμά σου ήταν εντελώς άστοχο.

Το μόνο που μπορούν να πουν είναι πως δεν είναι υπεύθυνοι να το φτιάξουν άρα πιθανό να σε χρεώσουν ή να μην στο φτιάξουν καν. Τεχνικά όμως, είναι εκπαιδευμένοι άρτια να φτιάξουν ένα o2 xda exec, ένα iamte jasjar και πάει λέγοντας αφού είναι η ίδια ακριβώς συσκευή με το 9000.

Προφανώς το έθεσα λίγο άστοχα, όντως. Απλώς εννοούσα ότι η Αντιμετώπιση από τους ίδιους (είναι λογικό να) είναι ως κάποιας άλλης, 'ανταγωνίστριας' εταιρίας.

Κατά τα άλλα, σαφώς, ακόμη και η μικρότερη λεπτομέρεια πέρα από το καλούπι, είναι ίδια...

Για τον φίλο παραπάνω, το link του Buy'n'Sell που μόλις έβαλα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179608

Guest lagoudakis
αξιζει να αγορασω ενα 9000 μεταχειρισμενο αυτη τη στιγμη? η δεν λεει? εχω ενα σ200 αλλα δουλεψα προχτεσ ενα 9000 και μου αρεσε υπερβολικα !!
η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει τασο,μπορεις να την βρεις 300-350 ευρω δευτερο χερι,και καινουργια 547;)

και εμενα η γνωμη μου τασο ειναι να το παρεις επειδη ειναι τρομερο ppc και επειδη θελω να παρω το s200 σου:p

ρε παιδια εχω ενα προβλημα.το 9000 μου δεν λεει να συνδεθει με κανενα Bt ακουστικο.συνδεεται κ δεχεται αρχεια απο οποιοδηποτε κινητο η υπολογιστη.να σημειωσω οτι το ακουστικο που εχω λειτουργουσε αψογα με τον τιτανα που ειχα καθως και με ενα παλιο nokia 6600.ειναι το nokia bh-100.δοκιμασα και ενα i-tech αλλα ματαια.μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στην registry;μηπως να περασω ξανα το official update του f/w;

επισης υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να αλλαξω καποια απο τα εικονιδια του μενου;αυτα απο μενα.

ετσι για την ιστορια ειχα ενα mda pro t mobile(qtek 9000 branded).το εδωσα και πηρα εναν τιτανα.μου εκλεψαν τον τιτανα.ξαναπηρα τιτανα.πριν μια βδομαδα τον εδωσα και πηρα ξανα (και χαιρομαι για αυτο απιστευτα) το μαυρο διαμαντι,εννοω φυσικα το qtek 9000.το ppc αυτο για μενα εχει μοναδικα χαραχτηριστικα,αν εξαιρεσεις το μεγεθος.ομως δεν εχω μετανιωσει στιγμη.οτι αλλο και αν δοκιμασα η απεκτησα δεν ειχε καμια σχεση μ αυτο,με εξαιρεση το atena το οποιο μoιαζει περισσοτερο με tablet pc-phone.μιλαω παντα για ppc-phone edition.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

ρε παιδια εχω ενα προβλημα.το 9000 μου δεν λεει να συνδεθει με κανενα Bt ακουστικο.συνδεεται κ δεχεται αρχεια απο οποιοδηποτε κινητο η υπολογιστη.να σημειωσω οτι το ακουστικο που εχω λειτουργουσε αψογα με τον τιτανα που ειχα καθως και με ενα παλιο nokia 6600.ειναι το nokia bh-100.δοκιμασα και ενα i-tech αλλα ματαια.μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στην registry;μηπως να περασω ξανα το official update του f/w;

επισης υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να αλλαξω καποια απο τα εικονιδια του μενου;αυτα απο μενα.

ετσι για την ιστορια ειχα ενα mda pro t mobile(qtek 9000 branded).το εδωσα και πηρα εναν τιτανα.μου εκλεψαν τον τιτανα.ξαναπηρα τιτανα.πριν μια βδομαδα τον εδωσα και πηρα ξανα (και χαιρομαι για αυτο απιστευτα) το μαυρο διαμαντι,εννοω φυσικα το qtek 9000.το ppc αυτο για μενα εχει μοναδικα χαραχτηριστικα,αν εξαιρεσεις το μεγεθος.ομως δεν εχω μετανιωσει στιγμη.οτι αλλο και αν δοκιμασα η απεκτησα δεν ειχε καμια σχεση μ αυτο,με εξαιρεση το atena το οποιο μoιαζει περισσοτερο με tablet pc-phone.μιλαω παντα για ppc-phone edition.

Σωστός. Σχετικά με το BT, νομίζω πως πρέπει να περάσεις το παλιό FirmWare. Δεν ξέρω ποιά έκδοση έχεις (λογικά WM6 από xda-developers) αλλά πολλά από αυτά έχουν προβλήματα σε θέματα συνδεσιμότητας.

Δοκιμάζοντας το παλιό OS, θα είσαι τουλάχιστον σίγουρος ότι δε φταίει κάτι στη συσκευή σου. :-)

Αν όμως έχεις εμπειρία από upgrades... θα συνιστούσα πρώτα να δοκιμάσεις να περάσεις μια καλή RADIO μόνη της (π.χ. την 1.15 αν έχεις παλιότερη) ώστε να δεις αν διορθωθεί. Νομίζω χάνεις τα δεδομένα σου (απαιτεί hard reset μετά) αλλά τουλάχιστον δε περνάς την παλιά ROM.

και ομως εχω την τελευταια official rom.εκτος και αν αυτος που το ειχε πριν ειχε κανει κατι λαθος.σκεφτομαι να του ξαναπερασω την rom.

Αν όμως έχεις εμπειρία από upgrades... θα συνιστούσα πρώτα να δοκιμάσεις να περάσεις μια καλή RADIO μόνη της (π.χ. την 1.15 αν έχεις παλιότερη) ώστε να δεις αν διορθωθεί. Νομίζω χάνεις τα δεδομένα σου (απαιτεί hard reset μετά) αλλά τουλάχιστον δε περνάς την παλιά ROM.

Και η 1.18 φαίνεται πολύ σταθερή μέχρι τώρα, δεν έχω ακούσει παράπονα. Μάλλον θα τη "φορέσω" κι εγώ :cool:

apo pou mporo na katebaso to active sync tora pou tou perasa ta win2006?

Από το site της Microsoft. activesync στο Google και πρώτο αποτέλεσμα.

pia ekdosh omos h 4,5? h alh?

Η ενδεδειγμένη σύμφωνα με τη Microsoft είναι πάντα η τελευτάια (δηλαδή η 4.5). Και σε μένα δουλεύει μια χαρά.

pia ekdosh omos h 4,5? h alh?

Δοκίμασε την τελευταία, γενικώς. Τα PC δεν εκρύγνυνται.

Γενικότερα, με το Async 4.5 παίζουν Όλα, και στα Vista με το Mobile Center λογισμικό που περνάνε σε update, δεν χρειάζεσαι Activesync.

δοκιμασα και την 1.18 αλλα το ακουστικο μου δεν συνδεεται με τη καμια.μαλλον παιζει ασυμβατοτητα.απο οτι ειδα σημερα το 9000 εχει bluetooth 1.2 ενω το ακουστικο μου 2.0.αρα θα πρεπει να αγορασω αλλο με εκδοση 1.2.

δοκιμασα και την 1.18 αλλα το ακουστικο μου δεν συνδεεται με τη καμια.μαλλον παιζει ασυμβατοτητα.απο οτι ειδα σημερα το 9000 εχει bluetooth 1.2 ενω το ακουστικο μου 2.0.αρα θα πρεπει να αγορασω αλλο με εκδοση 1.2.

Ακουστικό με 2άρι;;; :-/ Τεσπά. Ίσως, αν έχει εμβέλεια 100m...

σημερα πηρα κι εγω το δικο μου 9000!) ομολογω οτι ειναι φοβεροοοο:) πολυ γρηγορο και πολυ ευκολο στο σερφαρισμα :)

καλοριζικο τασο ! του περασες wm6 ?

οχι ακομα !! :) πρεπει να μου δωσεις τα φωτα σου για να του βαλω τα 06 !!

ρε παιδια μπορει καποιος να βοηθησει λιγο με την συζευξη του 9000 με τιο ακουστικο μου;ενω το ποκετ μου συνδεεται κανονικα με οτι αλλη μπλεδοντι συσκευη και να δοκιμασω δεν γινεται με τιποτα συζευξη με 2 ακουστικα μπλεδοντι που εχω δοκιμασει.περασα την 1.18 ραδιο ρομ αλλα και παλι τιποτα.τι να κανω;

ευχαριστω και χρονια σου πολλα !!:) το εχω με τα 05 !! λετε να του βαλω τα 06? θα τρεχουν τα προγραμματα που εχω για 03 , 05 ?

Thanks Taso ;) τα περισσοτερα προγραμματα τρεχουν κανονικα στα 06 (resco dest ktlp)

δεν νομιζω να εχεις κανενα ιδιαιτερο προβλημα.

@Drmdtsap τι συσκευες πας να βαλεις ? γιατι εμενα παιζει κανονιμε με το ΒΤ και το GPS ταυτοχρονα !