Superuser Δημοσιεύτηκε April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2015 Το θέμα αυτό δημιουργείται για να μαζευτούν όλες οι πληροφορίες για τα διαθέσιμα hacks και τροποποιήσεις/βελτιώσεις που κυκλοφορούν για το Galaxy S6 Edge. Εδώ στην πρώτη σελίδα θα μαζεύονται οι δημοφιλέστερες τροποποιήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 ας εγκαινιασουμε το θεμα. λοιπον,εχει βρει καποιος καποια εφαρμογη που να μην ειναι πολυ ενεργοβορα που να ξεκλειδωνει η οθονη η με tap η με αισθητηρα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μάλλον βγήκε root χωρίς να γίνεται trip ο knox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3103327 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Για το απλό s6 και όχι για το edge έτσι δεν είναι? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Λένε ότι λογικά κάνει και στο δικό μας . Εδώ μπορούμε να βάλουμε rom του απλού s6 ,άρα λογικά θα δουλεύει και το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ από το νοτελι 4 και μετά σταμάτησα να ασχολουμαι με root and rom. Βασικά το s6 edge μιας και θα το κρατήσω θα γούσταρα να το ρουραρω να σου πω την αλήθεια. Θα δούμε εν καιρό!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Λένε ότι λογικά κάνει και στο δικό μας . Εδώ μπορούμε να βάλουμε rom του απλού s6 ,άρα λογικά θα δουλεύει και το root Δεν θα συμβούλευα κάποιον να βάλει ROM του S6 στο S6 Edge... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Τελικά η μέθοδος pingpong root είναι ασφαλής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ναι και όσοι θέλουν να κάνουν root ,ας το κάνουν τώρα γιατί αργότερα δεν θα γίνεται χωρίς να γράψει ο knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ναι και όσοι θέλουν να κάνουν root ,ας το κάνουν τώρα γιατί αργότερα δεν θα γίνεται χωρίς να γράψει ο knox Τι εννοείς,αφού ισχυρίζονται οτι με το pingpong δεν γράφει ο Knox.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Τι εννοείς,αφού ισχυρίζονται οτι με το pingpong δεν γράφει ο Knox.. Εννοεί οτι με την επόμενη αναβάθμιση απο την Samsung, είναι πιθανό να κλείσει η τρύπα που χρησιμοποιεί το pingpong και έτσι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αν αναβαθμίσεις δηλαδή τέλος διότι νομίζω με downgrade γράφει ο Knox Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εφόσον ρουταριστει με pingpong μετά ποιος είναι ο τρόπος να γίνει unroot; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εχει περασει κανεις custom Rom; Αν ναι, ποια ειναι η καλυτερη; Εχω κουραστει με το memory leak της 5.02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Εφόσον ρουταριστει με pingpong μετά ποιος είναι ο τρόπος να γίνει unroot; Ευχαριστώ Περνάς μια official rom από πάνω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Λοιπόν, τελικά έκανα root με ping pong και μετά του έκανα αυτό το mod που είναι πανεύκολο http://www.androidauthority.com/galaxy-s6-memory-leak-reportedly-fixed-615651/ , έχει πλέον αισθητή διαφορά στη διαχείρηση μνήμης, είναι πιο γρήγορο το τηλέφωνο, όταν κλείνω όλες τις εφαρμογές η μνήμη πάει στο 60% (δεν το είχα δει ποτέ αυτό) και πέρασα και το greenify για να παγώσω facebook και άλλες εφαρμογές που δεν κλείνουν ποτέ. Το τηλέφωνο πετάει! Το συστήνω ανεπιφύλακτα και δεν γράφει ο ΚΝΟΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Υπάρχουν καλές custom rom ή είναι νωρίς ακόμα? Αξίζει δηλαδή να κάνει κάποιος root? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Βγήκε root για 5.1.1 χωρίς να γράφει ο knox για το μοντέλο 925T .πιστεύω είναι θέμα χρόνου να βγει και για το μοντέλο μας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=61684664 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Υπάρχουν καλές custom rom ή είναι νωρίς ακόμα? Αξίζει δηλαδή να κάνει κάποιος root? Στην ουσία ρωτάς δύο διαφορετικά πράγματα. Να το κάνεις root ναι αξίζει αρκεί να βρεθεί σίγουρη και ασφαλής μέθοδος για να μη γίνεται trip το knox. Το να βάλεις custom rom είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα και πλέον δεν αξίζει γιατί αφενός γίνεται trip ο knox κάτι που σημαίνει ότι χάνεις σίγουρα την εγγύηση στη συσκευή σου, αφετέρου οι custom rom πλέον δεν προσφέρουν ότι μας είχαν συνηθίσει στο παρελθόν, αποτελούν πλέον πειράγματα για τα πειράγματα και τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Λέω μήπως να περάσω άλλες firmware αλλά δεν ξέρω πως?έχει κάποιος να μου δώσει λεπτομέρειες. .τις επίσημες για να μην χαθεί η εγγύηση Όχι root απλά άλλων χωρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Λέω μήπως να περάσω άλλες firmware αλλά δεν ξέρω πως?έχει κάποιος να μου δώσει λεπτομέρειες. .τις επίσημες για να μην χαθεί η εγγύηση Όχι root απλά άλλων χωρων Πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε εδώ να γνωρίζεις κάποια πράγματα για να μην τύχει και βρεθείς προ εκπλήξεων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Και αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αλλαγή λογισμικού, σου προτείνω να ακολουθήσεις τον παρακάτω λεπτομερή οδηγό από τον δικό μας, τον Λάζαρο (Sofos_5) :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε εδώ να γνωρίζεις κάποια πράγματα για να μην τύχει και βρεθείς προ εκπλήξεων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Και αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αλλαγή λογισμικού, σου προτείνω να ακολουθήσεις τον παρακάτω λεπτομερή οδηγό από τον δικό μας, τον Λάζαρο (Sofos_5) :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ φίλε να σε ρωτήσω αν ξέρεις. . Σε Mac ποιο odin είναι συμβατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Οι υπάρχουσας εκδόσεις του odin είναι για windows. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Οι υπάρχουσας εκδόσεις του odin είναι για windows. OK thanks φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδιά πέρασα άλλη rom στο τηλέφωνο και από αυστριακή έβαλα αγγλική btu. Στο Phone info αυτό που βγάζει είναι φυσιολογικό ; θα έχω θέμα με τα ota updates;[ATTACH]63520[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδιά πέρασα άλλη rom στο τηλέφωνο και από αυστριακή έβαλα αγγλική btu. Στο Phone info αυτό που βγάζει είναι φυσιολογικό ; θα έχω θέμα με τα ota updates;[ATTACH]63520[/ATTACH] Έχεις και τα δύο csc αυτή τη στιγμή. Κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή και αν βλέπεις και πάλι να υπάρχουν και τα δύο πρέπει να κάνεις hard reset, γιατί έτσι όπως είσαι update δεν πρόκειται να πάρεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts