Jump to content

[S6] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου η ρομ ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/development/rom-aterminatorg920f3zpa1m-6-0-11-0b-t3295183 που εχω βαλει εγω και πραγματικα πεταει το τηλεφωνο και ας ειναι beta εχουν κανει φοβερή δουλεια!!κρατα ενα backup απο την xlite που εχεις τωρα και αν δεν σου αρεσει η marsmallow (που δεν προκειται να γυρίσεις :lol:) κανεις ενα restore και εισαι κομπλε!!

Με ψήνεις άσχημα εσύ :lol:

Την κατεβάζω τώρα και θα την φλασάρω αύριο το απόγευμα όταν επιστρέψω από Τρίπολη και θα σου έχω εντυπώσεις :)

3 minit att;ery έχει; έστω ως οψιον όπως η xlite.....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• Απαντήσεις 322
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ψήνεις άσχημα εσύ :lol:

Την κατεβάζω τώρα και θα την φλασάρω αύριο το απόγευμα όταν επιστρέψω από Τρίπολη και θα σου έχω εντυπώσεις :)

3 minit att;ery έχει; έστω ως οψιον όπως η xlite.....

οχι δεν τα εχει αυτα αλλα και στοκ μια χαρα ειναι!!!:)

φιλε μου η ρομ ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/development/rom-aterminatorg920f3zpa1m-6-0-11-0b-t3295183 που εχω βαλει εγω και πραγματικα πεταει το τηλεφωνο και ας ειναι beta εχουν κανει φοβερή δουλεια!!κρατα ενα backup απο την xlite που εχεις τωρα και αν δεν σου αρεσει η marsmallow (που δεν προκειται να γυρίσεις :lol:) κανεις ενα restore και εισαι κομπλε!!

Είναι τόσο καλή? Αξίζει να τη βάλουμε γράφοντας τον knox?από μπαταρία πως παει;στα ίδια επίπεδα με 5.1.1.?η μνήμη ραμ κρατάει τα προγράμματα η είναι όπως στην 5.1.1?

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Είναι τόσο καλή? Αξίζει να τη βάλουμε γράφοντας τον knox?από μπαταρία πως παει;στα ίδια επίπεδα με 5.1.1.?η μνήμη ραμ κρατάει τα προγράμματα η είναι όπως στην 5.1.1?

ναι είναι πάρα πολύ καλή αλλά δεν νομίζω να αξίζει να χάσετε την εγγύηση σε ένα μήνα έτσι και αλλιώς μπορεί και λιγότερο να βγει και η επίσημη marshmallow οπότε εγώ θα έλεγα να κάνετε λίγη υπομονή;)

ναι είναι πάρα πολύ καλή αλλά δεν νομίζω να αξίζει να χάσετε την εγγύηση σε ένα μήνα έτσι και αλλιώς μπορεί και λιγότερο να βγει και η επίσημη marshmallow οπότε εγώ θα έλεγα να κάνετε λίγη υπομονή;)

Τη περασα και ειναι πολυ καλη.ξερεις κανεις γιατι δε μπορω να περασω το twrp recovery?

Τη περασα και ειναι πολυ καλη.ξερεις κανεις γιατι δε μπορω να περασω το twrp recovery?

Δεν είναι συμβατό ακόμα με την 6αρα.

Μέχρι στιγμής θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία με τον old & New bootloader

Νικήτας

Δεν είναι συμβατό ακόμα με την 6αρα.

Μέχρι στιγμής θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία με τον old & New bootloader

Δηλαδη πως?γιατι δε μπορω να βγαλω ακρη ακομα.θελω απλώς να ρουταρω .

Επειδή τον επόμενο μήνα μάλλον θα αρχίσει να έρχεται η 6άρα και κατά δω θα ήθελα να αρχίσω από τώρα το ψάξιμο για μετάβαση διατηρώντας το root.

Αυτή τη στιγμή φοράω την 5.1.1 OH2 EUR και είμαι rooted με τον engineering bootloader & Unikernel. Έχει πέσει σε κανενός την αντίληψη αν υπάρχει τρόπος να φλασάρουμε την 6 διατηρώντας το root? Έχω σκεφτεί μια διαδικασία και θέλω να δω αν ξέρει κανείς αν μπορεί να δουλέψει. Βασικά είναι η διαδικασία που πέρασα από την 4.4.2 στην 5.0.1 στο S4. Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Όντας ρουταρισμένος, περνάς την 6 με Mobile Odin έχοντας τικαρισμένα τα Everroot και Reboot into download mode. Όταν τελειώσει η διαδικασία και γίνει το reboot στο download mode (σημείωση: αν δεν μπεις σε download mode δεν θα μπορεί να γίνει boot και θα πέσει σε bootloop) εκείνη τη στιγμή έχεις rooted ROM 6.0.1 αλλά τον bootloader που είχες από πριν (στην περίπτωσή μου τον Engineering).

2. Φλασάρεις με το Odin τον επίσημο bootloader από την 6.0.1 που τον έχεις εξάγει από το αρχείο .tar με τα κατάλληλα εργαλεία (υπάρχει οδηγός στο XDA).

3. Κάνεις reboot και αν όλα έχουν πάει καλά τότε έχεις Root με 6.0.1 ROM, 6.0.1. bootloader και τον επίσημο kernel.

Τι λέτε, ακούγεται λογικό ή είναι to good to be true???

Επειδή τον επόμενο μήνα μάλλον θα αρχίσει να έρχεται η 6άρα και κατά δω θα ήθελα να αρχίσω από τώρα το ψάξιμο για μετάβαση διατηρώντας το root.

Αυτή τη στιγμή φοράω την 5.1.1 OH2 EUR και είμαι rooted με τον engineering bootloader & Unikernel. Έχει πέσει σε κανενός την αντίληψη αν υπάρχει τρόπος να φλασάρουμε την 6 διατηρώντας το root? Έχω σκεφτεί μια διαδικασία και θέλω να δω αν ξέρει κανείς αν μπορεί να δουλέψει. Βασικά είναι η διαδικασία που πέρασα από την 4.4.2 στην 5.0.1 στο S4. Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Όντας ρουταρισμένος, περνάς την 6 με Mobile Odin έχοντας τικαρισμένα τα Everroot και Reboot into download mode. Όταν τελειώσει η διαδικασία και γίνει το reboot στο download mode (σημείωση: αν δεν μπεις σε download mode δεν θα μπορεί να γίνει boot και θα πέσει σε bootloop) εκείνη τη στιγμή έχεις rooted ROM 6.0.1 αλλά τον bootloader που είχες από πριν (στην περίπτωσή μου τον Engineering).

2. Φλασάρεις με το Odin τον επίσημο bootloader από την 6.0.1 που τον έχεις εξάγει από το αρχείο .tar με τα κατάλληλα εργαλεία (υπάρχει οδηγός στο XDA).

3. Κάνεις reboot και αν όλα έχουν πάει καλά τότε έχεις Root με 6.0.1 ROM, 6.0.1. bootloader και τον επίσημο kernel.

Τι λέτε, ακούγεται λογικό ή είναι to good to be true???

Ακούγεται λογικό, αλλά δεν ξέρω πως δουλεύουν αυτά. Έπρεπε ήδη να το έχεις ποστάρει στο XDA να πάρεις ιδέες/απαντήσεις!! Το χεις με τα αγγλικά;

Ακούγεται λογικό, αλλά δεν ξέρω πως δουλεύουν αυτά. Έπρεπε ήδη να το έχεις ποστάρει στο XDA να πάρεις ιδέες/απαντήσεις!! Το χεις με τα αγγλικά;

Εγώ το 'χω, στο XDA δεν το χουν συνήθως!

Μονίμως όταν ρωτάω κάτι καταλήγω να μου απαντάει κάποιος από την Ινδία ξεκινώντας με την φράση "Sorry for english no good"! :lol:

καλημέρα στο φόρουμ :)

Έχω φάει τον κόσμο στο xda και δεν βρίσκω να κατεβάσω το framework xposed, μπορεί κάποιος να δώσει ένα link;

Ευχαριστώ

Δημήτρης

καλημέρα στο φόρουμ :)

Έχω φάει τον κόσμο στο xda και δεν βρίσκω να κατεβάσω το framework xposed, μπορεί κάποιος να δώσει ένα link;

Ευχαριστώ

Ορίστε

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Edited by truckman

thanks το είδα πριν λίγο, πιο από όλα κάνει για το S6 το απλό

Δημήτρης

thanks το είδα πριν λίγο, πιο από όλα κάνει για το S6 το απλό

ελα φιλε μου δεν ξερω αν το βρηκες αν οχι απο εδω!!!http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/development/mod-wanamlite-1-0-t3095155

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/development/rom-aterminatorg920f3zpa1m-6-0-11-0b-t3295183 απο εδω ποια ειναι η πιο πρόσφατη εκδοση για το s6 το απλο;

• 2 weeks later...
Παιδιά ισχύει ακόμα ότι γράφει το Knox με 5.1 coi9, θέλω να βάλω την αγγλική έκδοση 6 απο sammobile, και κάτι ακόμα μετά δεν θα μπορώ να κάνω ota αναβάθμιση θα πρέπει να φλασαρω οποία καινούργια έκδοση βγαίνει?

Παιδιά ισχύει ακόμα ότι γράφει το Knox με 5.1 coi9, θέλω να βάλω την αγγλική έκδοση 6 απο sammobile, και κάτι ακόμα μετά δεν θα μπορώ να κάνω ota αναβάθμιση θα πρέπει να φλασαρω οποία καινούργια έκδοση βγαίνει?

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν γράφει το KNOX με ποιο τρόπο? Αν ρουτάρεις? Αν περάσεις την 6 με Odin? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι θέλεις να κάνεις.

Έχω το αυθεντικό firmware 5.1.1 COI9 στο galaxy edge, θέλω να βάλω με Odin την αγγλική unbranded έκδοση 6 απο sammobile, θα γράψει το Knox; Και θα μπορώ να παίρνω με ota τα updates;

Έχω το αυθεντικό firmware 5.1.1 COI9 στο galaxy edge, θέλω να βάλω με Odin την αγγλική unbranded έκδοση 6 απο sammobile, θα γράψει το Knox; Και θα μπορώ να παίρνω με ota τα updates;

Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει περιστατικό να γράψει ο knox. Στο s6 ούτε έχει αναφερθεί από κάποιο παιδι εδώ....παρόλα αυτά υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα να γράψει ο knox γι'αυτό και δεν σου εγγυάται κάνεις.... Αν την πάρει σωστά κάτσει σωστά ναι θα πέρνεις ΟΤΑ.

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

ξερουμε ποτε ερχεται το 6? μπορει να μην ερθει ΟΤΑ και να χρειαστει kies;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ξερουμε ποτε ερχεται το 6? μπορει να μην ερθει ΟΤΑ και να χρειαστει kies;

Πεταχτηκε μεχρι το περιπτερο κι ερχετε.

Βρε συ τοσες σελιδες γι'αυτο μιλαμε...

• The title was changed to [S6] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις