panosfx Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Και μένα με τρώει το χέρι μου ν' αλλάξω kernel και σκέφτομαι αυτόν του Arter97. Το ερώτημά μου είναι, η αλλαγή του kernel θα γράψει τον KNOX ή όχι? Οχι πολυ...Μια φορα μονο θα τον γραψει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Οχι πολυ...Μια φορα μονο θα τον γραψει :p Γιατί όμως? Αφού και τώρα με τον unikernel είμαι, άρα με διαφορετικό kernel. Γιατί ο καινούριος να γράψει τον KNOX εφόσον δεν αλλάζω bootloader και μένω με τον engineering? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Γιατί όμως? Αφού και τώρα με τον unikernel είμαι, άρα με διαφορετικό kernel. Γιατί ο καινούριος να γράψει τον KNOX εφόσον δεν αλλάζω bootloader και μένω με τον engineering? Α οκ αυτο δεν το ηξερα.Ας απαντησει καποιος που ξερει τοτε γιατι εγω ειχα την ατυχια να το παρω με την COI9 και μονο αν γραψει ο knox μπορω να ρουταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Α οκ αυτο δεν το ηξερα.Ας απαντησει καποιος που ξερει τοτε γιατι εγω ειχα την ατυχια να το παρω με την COI9 και μονο αν γραψει ο knox μπορω να ρουταρω. Εγώ συμπτωματικά το πήρα μια βδομάδα πριν βγει η OI9 και πρόλαβα και ρούταρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Γιατί όμως? Αφού και τώρα με τον unikernel είμαι, άρα με διαφορετικό kernel. Γιατί ο καινούριος να γράψει τον KNOX εφόσον δεν αλλάζω bootloader και μένω με τον engineering? Από ότι είχα διαβάσει στο xda με engeeniring bootloader ότι και να φλασαρεις από πάνω αν δεν αλλάξεις bootloader με odin δεν γράφει ο knox,βέβαια για μεγαλύτερη ασφάλεια κάνε μια ερώτηση στο νήμα του kernel στο xda,γράψε την rom,kernel που φοράς τώρα ότι είσαι με τον τροποποιημένο bootloader και πιστεύω ο dev να ανταποκριθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Όσο είσαι με engineering άλλαξε όσους κερνελς και οσες ρομς θες και δεν θα γράψει ο κνοξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εχω την ΟΙ9 μπορω να την κανω ροοτ χωρις να χασω εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εχω την ΟΙ9 μπορω να την κανω ροοτ χωρις να χασω εγγυηση? Όχι. Από την OI9 και μετά έκλεισε το "παραθυράκι". Θα πρέπει να κάνεις downgrade σε OH2 το οποίο όμως δεν ξέρω αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Όχι. Από την OI9 και μετά έκλεισε το "παραθυράκι". Θα πρέπει να κάνεις downgrade σε OH2 το οποίο όμως δεν ξέρω αν γίνεται. Θα το ψαξω να δω!σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Από μπαταρία είδατε διαφορά με άλλη ρομ? Την ρουφάει πολύ γρήγορα όπως είναι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosot Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 εχω το εξις προβλημα το οπιο εχου ακουσι και αλουσ να το εχουν σε διαφορετικο κινιτο....... εχω το S6 ΕDGE ....ΤΟ προβλημα μ ειναι το εξεις οταν το κινιτο παταω το κουμπι απο δεξια για να το κλειδοσω το κινιτο κλιδονι αλλα μετα και αμεσοσ αλλα κ μετα απο λιγο αν κσανα πατισο το κουμπι για να το κσεκλιδοσω δλδ να αναψι η οθονη κ να βαλω το μοτιβο μου το το κινιτο ειναι ιδι απενεργοπιιμενω ενω εχει μπαταρια κ δν το εχω απενεργοπιοισι εγω...καπιοσ μπορει να μ πι οτι μπορει να φτει το κουμπι.....το προβλιμα υπαρχι και οταν αφισω το κινιτο να κλιδοσι μονο του χορισ να πατισω το πλαινο κουμπακι...μπορει να μ πει καπιοσ τι να κανω.....φτει το λογισμικο ι φτει κατι αλλο ...ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Κάποια εφαρμογή σου κολλάει το τηλέφωνο,είσαι ρουτ ή στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosot Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Κάποια εφαρμογή σου κολλάει το τηλέφωνο,είσαι ρουτ ή στοκ; stock ειμαι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosot Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 ???? καπια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ποιο θέμα χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosot Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 προεπιλεγμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 [ATTACH]61730[/ATTACH] Nova launcher.... Φιλε πως έκανες το ημερολόγιο ετσι ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosot Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 οχι φιλε ολλα εργοστασιακα ειναι ...του εκανα κ επαναφορα εργοστασιακων ριθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisant_85 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλησπέρα στην παρεα. Έχω αγοράσει το Samsung galaxy s6 από τον Ιούλιο και σήμερα κάνοντας μια βόλτα από δύο καταστήματα με ηλεκτρονικες συσκευές διαπίστωσα ότι στις ρυθμίσεις της συσκευής μου και συγκεκριμένα στο "οθόνη κλειδ. και ασφάλεια" δεν υπάρχει η επιλογή "εφέ οθόνης κλειδώματος". Βασικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Η πρώτη φορά που είδα αυτήν την επιλογή είναι στις συσκευές σε αυτά τα 2 καταστήματα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλησπέρα στην παρεα. Έχω αγοράσει το Samsung galaxy s6 από τον Ιούλιο και σήμερα κάνοντας μια βόλτα από δύο καταστήματα με ηλεκτρονικες συσκευές διαπίστωσα ότι στις ρυθμίσεις της συσκευής μου και συγκεκριμένα στο "οθόνη κλειδ. και ασφάλεια" δεν υπάρχει η επιλογή "εφέ οθόνης κλειδώματος". Βασικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Η πρώτη φορά που είδα αυτήν την επιλογή είναι στις συσκευές σε αυτά τα 2 καταστήματα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαινει; Πάντα υπήρχε σε εμένα τουλάχιστον, το εφέ ξεκλειδωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλησπέρα στην παρεα. Έχω αγοράσει το Samsung galaxy s6 από τον Ιούλιο και σήμερα κάνοντας μια βόλτα από δύο καταστήματα με ηλεκτρονικες συσκευές διαπίστωσα ότι στις ρυθμίσεις της συσκευής μου και συγκεκριμένα στο "οθόνη κλειδ. και ασφάλεια" δεν υπάρχει η επιλογή "εφέ οθόνης κλειδώματος". Βασικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Η πρώτη φορά που είδα αυτήν την επιλογή είναι στις συσκευές σε αυτά τα 2 καταστήματα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαινει; Δεν υπάρχει καθόλου ή υπάρχει και είναι γκριζαρισμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisant_85 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δεν υπάρχει καθόλου φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δεν υπάρχει καθόλου φιλε! Πολύ περίεργο! Τσέκαρε από που είναι το κινητό, ποια ROM φοράει κτλ. (με το PhoneInfo, το AIDA64 ή το Sammobile Device Info από το Play Store) και ενημέρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspromavros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα αξιόπιστο link με οδηγίες και downloads για να rootάρουμε το s6 ? Δε με πειράζει να χάσω την εγγύηση... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πως μπορώ να δω αν έχει γράψει ο knox? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts