vag74 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Σίγουρα είναι ανώτερη από την stock αλλά παίρνεις ρίσκο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 vag74 Τι έγινε τελικά το έκανες ROOT ; Όλα καλα; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 vag74 Τι έγινε τελικά το έκανες ROOT ; Όλα καλα; @nik187 ευχαριστώ φίλε μου όλα καλά με xtrestolite v2.0 5.1.1 μπαταρία και deap sleep βράχος ,όπως βλέπω και πολυ κάλο multitasking.:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παιδιά έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό θέμα ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) καλησπερα σας παιδια , λοιπον εχω ενα προβλημα με το s6 το απλο. πηγα το απογευμα να μπω σε recovery Με μια εφαρμογη (boot recovery νομιζω) για να παρω ενα backup. λοιπον η συσκευη κολησε στο boot toy recovery και εμπαινε μονο σε download mode , και με συνδιασμο πληκτρων δεν εμπαινε recovery μετα την αποτυχημενη προσπαθεια με την εφαρμογη ( την εφαρμογη την χρησιμοποιω χρονια). δοκιμασα μερικες φορες και μετα η συσκευη δεν ανοιγε καν , αρχισε να ανοιγει μονο αν την εβαζα στην πριζα και με το που την εβγαζα εσβηνε. δοκιμασα με τον που το συνδεσω στο πσ να το βαλω σε download mode (και πετυχε) για να περασω με odin το Logismiko αλλα μου εβγαζε fail. το εκανα μερικες φορες αλλα τζιφος. καμια βοη8εια η κατι που ισως εχω ξεχασει? αν παιζει ρολο ειναι το μαυρο χο χο :P το εφτιαξα.. αν παθει κανεις παρομοιο προβλημα εμενα εφτιαξε κατεβαζοντας 2 διαφορετικα odin και 3 διαφορετικες ρομ , εν τελη εκατσε με την σουιδικη. (επισεις το Kies το αναγνωριζε σαν αγνωστη συσκευη). η ζωη με τα galaxy ειναι μια περιπετεια :P Edited August 8, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 καλησπερα σας παιδια , λοιπον εχω ενα προβλημα με το s6 το απλο. πηγα το απογευμα να μπω σε recovery Με μια εφαρμογη (boot recovery νομιζω) για να παρω ενα backup. λοιπον η συσκευη κολησε στο boot toy recovery και εμπαινε μονο σε download mode , και με συνδιασμο πληκτρων δεν εμπαινε recovery μετα την αποτυχημενη προσπαθεια με την εφαρμογη ( την εφαρμογη την χρησιμοποιω χρονια). δοκιμασα μερικες φορες και μετα η συσκευη δεν ανοιγε καν , αρχισε να ανοιγει μονο αν την εβαζα στην πριζα και με το που την εβγαζα εσβηνε. δοκιμασα με τον που το συνδεσω στο πσ να το βαλω σε download mode (και πετυχε) για να περασω με odin το Logismiko αλλα μου εβγαζε fail. το εκανα μερικες φορες αλλα τζιφος. καμια βοη8εια η κατι που ισως εχω ξεχασει? αν παιζει ρολο ειναι το μαυρο χο χο :P το εφτιαξα.. αν παθει κανεις παρομοιο προβλημα εμενα εφτιαξε κατεβαζοντας 2 διαφορετικα odin και 3 διαφορετικες ρομ , εν τελη εκατσε με την σουιδικη. (επισεις το Kies το αναγνωριζε σαν αγνωστη συσκευη). η ζωη με τα galaxy ειναι μια περιπετεια :P Φίλε το s6 συνεργάζεται μόνο με το odin 3.10.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 ναι οντως , με το 3.10.6 καταφερα να περασω την σουιδικη , που να το θυμαμαι ομως.... αλλα και παλι με την σωστη εκδοση του odin οταν ειδα οτι μου κανει fail στις 2 πρωτες ρομ που κατεβασα , αρχισα να ανχωνομαι λιγο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Παίδες αύριο Παρασκευή λογικά το παίρνω. Ρουτ είδα πως γίνεται με το πινγκπονγκ. Σε παλιό γκάλαξυ (ace!) είχα βάλει cyanogen και μου άρεσε πάρα πολύ. Υπάρχει κάποια παρόμοια ρομ να προτείνετε; Ευχαριστώωω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Pingpong root νομίζω κάνει root μόνο στην 5.0.2,στην 5.1.1 θέλει odin και custom kernel αλλά γράφει ο knox,custom rom έχει πολλές αλλά είναι τροποποιημενες stock,δεν νομίζω το s6 να χρειάζεται cyanogen και δεν υπάρχει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Pingpong root νομίζω κάνει root μόνο στην 5.0.2,στην 5.1.1 θέλει odin και custom kernel αλλά γράφει ο knox,custom rom έχει πολλές αλλά είναι τροποποιημενες stock,δεν νομίζω το s6 να χρειάζεται cyanogen και δεν υπάρχει ακόμα. Ωμπόο. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι 5.0.2 γιατί είδα είναι πολύ εύκολο το ρουτ και δε χρειάζεται να σπάσω το κεφάλι μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ωμπόο. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι 5.0.2 γιατί είδα είναι πολύ εύκολο το ρουτ και δε χρειάζεται να σπάσω το κεφάλι μου. φίλε μου και 5.0.2 να είναι μόνο root θα σου κάνει! !για να περάσεις καποια ρομ όμως θέλεις custom θα γράψει ο know έτσι και αλλιώς! !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 φίλε μου και 5.0.2 να είναι μόνο root θα σου κάνει! !για να περάσεις καποια ρομ όμως θέλεις custom θα γράψει ο know έτσι και αλλιώς! !!! 5.0.2 είχε τελικά. Το πήρα εχθές και το ρούταρα. Οπότε ρομ δεν κοιτάζω για την ώρα. Το στοκ πληκτρολόγιο αξίζει να το χρησιμοποιήσω ή να πάω για swiftkey; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Τρομερή port note 5 rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6249428 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 5.0.2 είχε τελικά. Το πήρα εχθές και το ρούταρα. Οπότε ρομ δεν κοιτάζω για την ώρα. Το στοκ πληκτρολόγιο αξίζει να το χρησιμοποιήσω ή να πάω για swiftkey; μια χαρα ειναι ο στοκ !!swiftkey δημιουργεί ενα καρο προβληματα!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 μια χαρα ειναι ο στοκ !!swiftkey δημιουργεί ενα καρο προβληματα!!!;) Το έβαλα τελικά το σουίφτ γιατί με την στοκ δεν είχε καμία πρόβλεψη. Αν δω ότι κάνει κόλπα, το βγάζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 μια χαρα ειναι ο στοκ !!swiftkey δημιουργεί ενα καρο προβληματα!!!;) Τι προβλήματα έχει το swift ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καλημέρα. Δεν ήξερα που να το γράψω και αν είναι άκυρο το τοπικ ας το μεταφέρουν. Έχω νότε 3 και σκέφτομαι το 5 η το ς6plus. Τι γίνεται που δεν έχουν κάρτα μνήμης; κερνελς ρομς που τα αποθηκεύουμε; δλδ αν θέλω να αλλάξω τη ρομ κάνω clear data και την έχω αποθηκευμένη στην ext sd τώρα; τώρα με αυτά τα κιν που τα αποθηκευω ώστε να μην τα χάσω; να γίνει partition στην μνήμη του κιν δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παίρνεις φλασάκι και τα περνάς από εκεί στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις format την εσωτερική μνήμη. Αυτό που περιμένω εγώ να μάθω, είναι αν έχει βελτιώσει τον bootloader η Samsung για κάτι τέτοια γιατί ως τώρα σε αρκετές περιπτώσεις το παρατεταμένο πάτημα του power button δεν έκανε απολύτως τίποτα και το βγάλε-βάλε μπαταρία ήταν μονόδρομος. Ελπίζω να έχει μεριμνήσει για κάτι τέτοιο ειδάλλως θα έχουμε πολλά "ατυχήματα". Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisant_85 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Έχω το s6 εδώ και 15 ημέρες και αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι: το εφέ κίνησης φόντου στην αρχική σελίδα δε λειτουργεί εδώ και 5 ημέρες, ενώ στην αρχή λειτουργούσε κανονικά. Γνωρίζει κάποιος φίλος πως να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Έχω το s6 εδώ και 15 ημέρες και αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι: το εφέ κίνησης φόντου στην αρχική σελίδα δε λειτουργεί εδώ και 5 ημέρες, ενώ στην αρχή λειτουργούσε κανονικά. Γνωρίζει κάποιος φίλος πως να το διορθώσω; Μήπως έκανες κάποιο update αυτές τις μέρες γιατί νομίζω ότι με τα καινούρια firmware δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisant_85 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Οχι δεν εκανα τιποτα απολυτως. Απλα άλλαξα εικόνα φοντου κι απο κει κι υστερα δεν ξανα εφαρμοστηκε το εφε...τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Αυτό είναι bug της νέας ρομ το έχουμε όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Λοιπόν παιδιά.επειδή η 5.1.1 δεν λέει να μου έρθει πείτε μου από πού κατεβάζω official firmware και πιο Odin. Χάνω εγγύηση?γράφει κανένας knox? Επίσης πρέπει να κρατήσω κάτι από το τηλέφωνο?να σημειώσω κανένα code?η δε χρειάζεται.με ενδιαφέρει να μην χάσει εγγύηση. Και ποιας χώρας λέτε να βάλω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/ Από εδώ κατεβάσεις όλες τις ρομ καλό θα ήταν να είναι της χώρας προέλευσης του κινητού σου αυτό θα το δεις στο Phoneinfo.odin κατεβάζεις το 3.10.6 νομίζω.ο knox δεν θα γράψει αν το firmware είναι official οπότε το κάνεις άφοβα . ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Έχεις μια Ρομ που λειτουργεί οκ σε συγκεκριμένα θέματα. Βγάζεις "αναβάθμιση", πως σκατά γίνεται και χαλάς λειτουργίες που δούλευαν; Δηλαδή έχουμε το εφέ κίνησης φοντου που δουλεύει κανονικά. Τι διάολο πειράζεις εκεί πέρα και το κάνεις να μη λειτουργεί με την αναβάθμιση; Τι σκαλίζεις κάτι που δουλεύει; Ποτε θα σοβαρευτούν οι developers της Samsung? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts