Jump to content

[S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα οτι μετά το update μου δείχνει χρόνο φόρτισης κοντά στις 5 ώρες και λέει οτι αν θέλω πιο γρήγορα να βάλω τον γνήσιο φορτιστή. Φορτίζω με γνήσιο φορτιστή αλλά οχι τον δικό του, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρώην κάτοχος S6 και νυν S7 εδώ και δύο μέρες, δεν έχει καμία σχέση το ένα τηλέφωνο με το άλλο στο Battery drain. Το 7αρι σαφώς ανώτερο σ'αυτον τον τομέα με διαφορά!!!

το battery drain το εχουν και ολοι με το s7.εγω για λυση πως διορθωνεται εκει το βρηκα.διαβασε στο thread του s7 καποιοι προτεινουν την καταργηση εγκαταστασης των google services και την αναβαθμιση τους ξανα.

επισης το ιδιο προβλημα εχουν πολλοι και με αλλες συσκευες εκτος σαμσουγκ,ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι βλακεια της google,που καθε φορα υποσχεται καλυτερη μπαταρια και ολο χειροτερη την κανει

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

το battery drain το εχουν και ολοι με το s7.εγω για λυση πως διορθωνεται εκει το βρηκα.διαβασε στο thread του s7 καποιοι προτεινουν την καταργηση εγκαταστασης των google services και την αναβαθμιση τους ξανα.

επισης το ιδιο προβλημα εχουν πολλοι και με αλλες συσκευες εκτος σαμσουγκ,ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι βλακεια της google,που καθε φορα υποσχεται καλυτερη μπαταρια και ολο χειροτερη την κανει

Πώς κάνουμε ξανά αναβάθμιση στα Google services?

Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή διαβάζω περί drain και άλλων προβλημάτων αλλά δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις ας μου πει κάποιος αν είναι εντάξει αυτή η χρήση

http://i.imgur.com/fSlbMRQ.png

http://i67.tinypic.com/2b9oo9.png

Εδώ και μια εβδομάδα το έστησα από την αρχή. Drain καθόλου. Μόνιμα 6-8% το Android System

Παιδιά βγάζει για φόρτιση 5,5 ώρες, αν το βγάλω και το βάλω ξανα μετά απο λίγο πέφτει η ώρα κατά πολύ, ξέρει κανείς τι παίζει?

Παιδιά βγάζει για φόρτιση 5,5 ώρες, αν το βγάλω και το βάλω ξανα μετά απο λίγο πέφτει η ώρα κατά πολύ, ξέρει κανείς τι παίζει?

Αν διαβασεις λιγα μυνηματα πιο πανω θα καταλαβεις τι γινεται με το θεμα αυτο. Ειναι μεγαλο το προβλημα γενικως, δεν εισαι μεμονομενη περιπτωση.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

φίλε μου διάβασα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο με εμένα, το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όταν το βάλω για φόρτιση μου δειχνει 5,5 ώρες για πλήρη φορτιση (και μου λεει οτι ο φορτιστής δεν είναι γνησιος ενω είναι όμως ειναι δικό του μόνο το καλώδιο) αν το βγάλω από την φόρτιση και το βάλω μετα από ενα λεπτό τότε απο 5,5 ώρες δείχνει 3 και αν το ξανακάνω πάει και 2 με 2,5, αυτό το πρόβλημα έχω

φίλε μου διάβασα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο με εμένα, το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όταν το βάλω για φόρτιση μου δειχνει 5,5 ώρες για πλήρη φορτιση (και μου λεει οτι ο φορτιστής δεν είναι γνησιος ενω είναι όμως ειναι δικό του μόνο το καλώδιο) αν το βγάλω από την φόρτιση και το βάλω μετα από ενα λεπτό τότε απο 5,5 ώρες δείχνει 3 και αν το ξανακάνω πάει και 2 με 2,5, αυτό το πρόβλημα έχω

Νομισα οτι αναφερεσε στο γνωστο προβλημα με το battery drain που αντιμετωπιζουμε. Γι αυτο το θεμα δεν γνωριζω φιλε μου.

Δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Κάποια στιγμή σε άλλη συσκευή που μου το έκανε αυτό ήταν πρόβλημα καλωδίου και όχι φορτιστή.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Χαλια . Το Σύστημα Android δεν πρεπει να ξεπερνα το 9%

http://i.imgur.com/e5tmf5f.png

Μόλις το έβγαλα από την φόρτωση έκανα άμεσα επανεκκίνηση Νομίζω ότι τώρα είναι πολύ καλό είναι?

http://i.imgur.com/e5tmf5f.png

Μόλις το έβγαλα από την φόρτωση έκανα άμεσα επανεκκίνηση Νομίζω ότι τώρα είναι πολύ καλό είναι?

αν θελεις για να μην κανεις συνεχεια επανεκκινηση απενεργοποιησε το google backup.ειναι στις ρυθμισεις-αντιγραφα ασφαλειας.εκει ειναι το προβλημα με το battery drain.ετσι το ελυσα εγω και πολλα παιδια με s7 που ειχαν το ιδιο προβλημα.στο thread του s7 το διαβασα και γω

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

αν θελεις για να μην κανεις συνεχεια επανεκκινηση απενεργοποιησε το google backup.ειναι στις ρυθμισεις-αντιγραφα ασφαλειας.εκει ειναι το προβλημα με το battery drain.ετσι το ελυσα εγω και πολλα παιδια με s7 που ειχαν το ιδιο προβλημα.στο thread του s7 το διαβασα και γω

Σε ευχαριστω πάρα πολύ το έκανα

Ναι τωρα εισαι οκ . Οσο για το backup ισχύει απλα 1 στις 20 φορες μπορει παλι drain να κανει οποτε με επανεκκίνηση στρώνει

Σε ευχαριστω πολύ

Μιλαμε οτι η μπαταρια ειναι σε τραγικα επιπεδα...Ελπιζω να διορθωθει και για εμενα το προβλημα με την απενεργοποιηση του backup.Εκανα hard reset και οτι αλλο προταθηκε αλλα μεχρι τωρα τιποτα.Τοσο ζημια το google backup?!! :wacko:

Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge!

Παιδια εχω διαβασει αρκετα πραγματα εδω.

Οποτε αυτο που καταληγουμε ειναι οι επανεκινησεις συνεχεια?????

Εχω το κινητο 1 εβδομαδα και με παααααρα πολυ απλη χρηση θελω 3 φορτισεις την ημερα.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ android στην μπαταρια μου εχει 45-55% συνεχεια.

Μιλαμε οτι η μπαταρια ειναι σε τραγικα επιπεδα...Ελπιζω να διορθωθει και για εμενα το προβλημα με την απενεργοποιηση του backup.Εκανα hard reset και οτι αλλο προταθηκε αλλα μεχρι τωρα τιποτα.Τοσο ζημια το google backup?!! :wacko:

Το απενεργοποιησα. Φορτιζω τωρα και το πρωι θα δω τι drain θα εχω. Πάντως έχω ένα κινέζικο με kit kat πάνω, μόνο για παιχνίδια. Ρε το άτιμο έχει ελάχιστο drain. Πάντα σε flight mode βέβαια.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Το φόρτισα χτες βράδυ και το άφησα μετά, σήμερα ήταν στο 90% (10 μοναδες είναι πάρα πολλές) και το GSam έλεγε 0% απώλεια και η μπαταρία το ίδιο, έδειξε απώλεια όταν πήγε στο 89% και αυτή 1%... διάβασα πιο πάνω για απενεργοποίηση του google backup και το έβγαλα χτες...κάνω κάτι άλλο??? Εκτός απο το να το πετάξω...?

Μετα απο αρκετο ψαξιμο και αφου απενεργοποιησα google backup αλλα και διαφορες υπηρεσιες της google,θεωρω οτι πλεον ειναι σε ικανποιητικα επιπεδα η μπαταρια!Σε 8 ωρες περιπου το βραδυ,επεσε μονο 2%...Αυτο που ακομα δεν καταλαβει,ειναι εαν σε καθε πληρη φορτιση χρειαζεται επανεκιννηση...?Θα πειραματιστω τις επομενες 2-3 μερες για να καταληξω σε σιγουρο συμπερασμα.

Υ.Γ. : Δεν μπορω να ανεβασω φωτο,αργοτερα θα ενημερωσω...

Edited by MrLifeguard
Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge!

Μετα απο αρκετο ψαξιμο και αφου απενεργοποιησα google backup αλλα και διαφορες υπηρεσιες της google,θεωρω οτι πλεον ειναι σε ικανποιητικα επιπεδα η μπαταρια!Σε 8 ωρες περιπου το βραδυ,επεσε μονο 2%...Αυτο που ακομα δεν καταλαβει,ειναι εαν σε καθε πληρη φορτιση χρειαζεται επανεκιννηση...?Θα πειραματιστω τις επομενες 2-3 μερες για να καταληξω σε σιγουρο συμπερασμα.

Υ.Γ. : Δεν μπορω να ανεβασω φωτο,αργοτερα θα ενημερωσω...

εγω μονο με κλειστο google backup και καθολου επανεκκινηση η μπαταρια βραχος.ολο το βραδυ με wifi ανοιχτο και το πρωι η μπαταρια ειναι οσο την αφησα,ακινητη.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

εγω μονο με κλειστο google backup και καθολου επανεκκινηση η μπαταρια βραχος.ολο το βραδυ με wifi ανοιχτο και το πρωι η μπαταρια ειναι οσο την αφησα,ακινητη.

Αυτό φίλε μου δεν γίνεται. Ενα ποσοστό 1%-2% το χάνει και με όλα κλειστά.

Αυτό φίλε μου δεν γίνεται. Ενα ποσοστό 1%-2% το χάνει και με όλα κλειστά.

και ομως μου το εκανε,απλα μολις το δουλεψα επεσε αμεσως μια μοναδα με το που αναψε η οθονη.ισως ειχε χασει και δεν το εδειχνε

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Με απενεργοποιημένο το google backup, το κινητό σε flight mode δεν έχασε ούτε 1%. Νομίζω ότι εκεί το έχασε η google. Βέβαια είναι σημαντικό να γίνεται το backup οπότε μια στο τόσο πρέπει να ανοίγει για να παίρνει backup. Άντε να δούμε.
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Καλησπερα,ποσο λογικο ειναι στην "αργη φορτιση" να κανει κοντα στις 3.30ωρες απο το 15%??? Σε ολους ετσι ειναι? Εβαλα ενδιαμεσα απο το usb εναν μετρητη και μου εδειχνε πως φορτιζε με 5v- 0,40Α με το καλωδιο και τον φορτιστη της samsung,ενω οταν δοκιμασα διαφορετικο καλωδιο ειχε μια μικρη διαφορα στα 5.1v-0,70A!!

Να πω οτι με στοκ φορτιστη και καλωδιο στην "γρηγορη φορτιση" οι τιμες (7.4V-1.72A) και ο χρονος ηταν φυσιολογικα!

• The title was changed to [S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία