megatr0n Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλημερα.Εγω παντος που εχω το s6 edge 3 μιση μηνες μονο με wi fi browsing fb instagram viber καμια κληση και κανα μηνυμα βγαζω συνηθως ενα 24 ωρο με 5 ωρες ανοιχτη οθονη. Χρησιμοποιησε data αντι για wifi και ελα πες μου ποση ωρα οθονη βγαζεις! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Χρησιμοποιησε data αντι για wifi και ελα πες μου ποση ωρα οθονη βγαζεις! Με data στις 4+ ημουνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μου κάνει τρελή εντύπωση να έχεις έχεις τόση ώρα. Μήπως δεν το παλεύεις καθόλου το κινητό άρα δεν καταναλώνει. Γιατί πχ εγώ το smartphone το έχω προέκταση του χεριού μου. Οπότε η μπαταρία θέλω να είναι τούμπανο και όχι να με νοιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μεγάλη κουβέντα η αυτονομία οποιασδήποτε συσκευής παιδιά ειδικά με data. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές ανυσοροποιες όσον αφορά τις επιδόσεις της μπαταρίας. Ένα παράδειγμα πως στο εξωτερικό που είμαι σχεδόν 2-3 φορές τον μήνα βλέπω τουλάχιστον 1 ώρα παραπάνω οθόνη σε σχέση με Ελλάδα. Και με περιαγωγη παρακαλώ. Μπορεί το σήμα της κινητής να είναι φουλ μπορεί το 3g επίσης να είναι φουλ αλλά στην πραγματικότητα κάτι δεν πάει καλά και χάνει αρκετά. Αντίθετα εκτός Ελλάδας που το τσεκάρω και το βλέπω είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Εγώ με το s6 edge έχω βγάλει και 6 ώρες οθόνη μόνο με wifi στο 18ωρο χρήσης. Με 3g μαξιμουμ τις 4+ ώρες αλλά όχι πάντα. Αντίθετα εκτός Ελλάδας είμαι πάντα πάνω από 4+ ώρες. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Χρησιμοποιησε data αντι για wifi και ελα πες μου ποση ωρα οθονη βγαζεις! Εδω που ειμαι εχει 3g σχεδον παντα full βγαζω 4 ωρες ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Με data στις 4+ ημουνα Δεν υπαρχει περιπτωση galaxy s6 με ανοιχτα data να βγαλει 4+ ωρες οθονη. Και δεν εννοω φυσικα να εχει μεινει 1% μπαταρια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Έχει μετρησει κανένας από εσάς πόσο διάρκεια έχει η μπαταρία με ενεργοποίηση ασπρόμαυρη οθόνη? Γιατί εμένα μου φάνηκε ότι δεν αλλάζει τίποτα και μουφα το ασπρόμαυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν υπαρχει περιπτωση galaxy s6 με ανοιχτα data να βγαλει 4+ ωρες οθονη. Και δεν εννοω φυσικα να εχει μεινει 1% μπαταρια. Τωρα δεν εχω πλεον το data plan. Δυστυχως δεν κρατησα screenshot και δεν υπαρχει λογος να λεμε ιστοριες για αγριους εδω. Αυτο με την 5.0.2 ακομα για να καταλαβεις και ναι μεχρι 10 η 15% καπου εκει θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Με χιλια ζορια 4 ωρες... Edited August 21, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Το Wakelock Detector για pc μου δειχνει συνεχως στις πρωτες θεσεις, συχνα στην 1η, το Beaming Service for Samsung και συγκεκριμενα το proximitysensorManager. Τι σκατα ειναι αυτο; Απενεργοποιημενο το εχω το NFC και το Android Beam αν εχει σχεση αυτο. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catalyst_ Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ο proximity sensor είναι ο αισθητήρας εγγύτητας, που σβήνει την οθόνη στις κλήσεις , όταν το φέρνεις δίπλα στο αυτί κτλ. Τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένα διάφορα gestures που τον χρησιμοποιούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ο proximity sensor είναι ο αισθητήρας εγγύτητας, που σβήνει την οθόνη στις κλήσεις , όταν το φέρνεις δίπλα στο αυτί κτλ. Τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένα διάφορα gestures που τον χρησιμοποιούν. Oχι τπτ που να τον αφορα. Gestures απενεργοποιημενα. Το θεμα ειναι οτι τον χρησιμοποιει αυτο το Beaming Service for Samsung το οποιο δεν ξερω καν τι ακριβως κανει. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ορίστε τα δικά μου καθημερινά αποτελέσματα όπου δεν κλείνει ποτέ τπτ από δεδομένα WiFi τοποθεσία και απο φωτεινότητα οθόνης στο full αλλά στο αυτόματο...https://onedrive.live.com/redir?resid=4B222AAEE6AAEA92!9732&authkey=!AHure-KaD8bu4wg&v=3&ithint=photo%2cpng. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά, εγώ εχθές αγόρασα (καινούργιο) το s6 και είμαι στο στάδιο του στρωσίματος της μπαταρίας. Πρίν λίγο του έκανα τη δεύτερη φόρτιση. Ειλικρινά, αυτό που διαπίστωσα (αν και νωρίς) είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας είναι πολύ μεγάλη. Στη πρώτη φόρτιση, μου έβγαλε 9 ώρες και 48 λεπτά με OST 3 ώρες και 53 λεπτά χρησιμοποιώντας το μόνο μέσω wifi, διαβάζοντας μέσω chrome ως επί το πλείστον και παίζοντας και 20 λεπτά top eleven. Άσχημα τα πράγματα! Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Περιεργο παντως εγω εχω 3 ωρες στο 50%, ολα στοκ, wifi, κλησεις, browsing, fb κτλπ [ATTACH]63674[/ATTACH][ATTACH]63675[/ATTACH] περιπου τοσο βγαζει και στο δικο μας...... απλά όταν δείχνει αυτό ειναι γύρο στα 10% (οχι wifi data only( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλημερα..υπαρχει καποια εφαρμογη για την μπαταρια με την εννοια ποσους κυκλους φορτισεων εχει κανει και μεχρι ποσες φορτισεις μπορουμε..πχ στα iphone λενε οτι μετα απο 1500 φορτισεις η μπαταρια χανει το 20% της χωρητικοτητας.εχουμε για android κατι αναλογο;? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 το phone info..δειχνει στατιστικα συνδεσης φορτιστη...αρα και φορτισεων.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 το phone info..δειχνει στατιστικα συνδεσης φορτιστη...αρα και φορτισεων.... Το εχω το info απλα μετα απο ποσες φορτισεις πεθαινει η μπαταρια ξερεις;? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καπου ειχε παρει το ματι μου μετα απο 18 με 24 μηνες οτι μπορει η μπαταρια να ειναι κατω 25 με 50%.Εψαχνα να απενεργοποιησω το fast charge Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 πηρα χθες το τηλ κάνω την πρωτη φόρτιση στο phone info γραφει ότι έχει 6 φορτίσεις είναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 πηρα χθες το τηλ κάνω την πρωτη φόρτιση στο phone info γραφει ότι έχει 6 φορτίσεις είναι φυσιολογικό; Ναι φίλε μου, φυσιολογικοτατο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Μπαταρία τραγική! Ο λόγος που μάλλον θα το αλλάξω. Δε μπορώ να ειμαι στο 36% και να έχω 3 ώρες και 10 λεπτά sot με 6 ώρες από την αρχική ενεργοποίηση και αυτά μόνο με WiFi και σερφάρισμα στο Chrome. Και χωρίς να έχω sim στο tray. Μάλλον αρκετά το κράτησα (10 ημέρες). Edited September 5, 2015 by walkera82 Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί με την μπαταρία του;Πχ εγώ σήμερα το άνοιξα στις 6 μετά απο φόρτιση και στις 8:30 ήταν στο 99%.Τώρα είναι στο 40% αλλά το χερίστηκα αρκετά με παιχνίδια,ίντερνετ πάνω απο 3 ώρες και με wifi ανοιχτό.Πόσο καλύτερη πρέπει να είναι μια μπαταρία να κρατάει μια εβδομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μπαταρία τραγική! Ο λόγος που μάλλον θα το αλλάξω. Δε μπορώ να ειμαι στο 36% και να έχω 3 ώρες και 10 λεπτά sot με 6 ώρες από την αρχική ενεργοποίηση και αυτά μόνο με WiFi και σερφάρισμα στο Chrome. Και χωρίς να έχω sim στο tray. Μάλλον αρκετά το κράτησα (10 ημέρες). Και εγώ τόσο άντεξα με την πατάτα που φτιάξανε στην μπαταρία. Τα μαύρα χάλια μου είχε τσακίσει τα νεύρα, Αφού γύρισα από διακοπές για να το αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Καπου ειχε παρει το ματι μου μετα απο 18 με 24 μηνες οτι μπορει η μπαταρια να ειναι κατω 25 με 50%.Εψαχνα να απενεργοποιησω το fast charge Δεν απενεργοποιείται. Προσωπικά το φορτίσω με τον φορτιστή του z3 με 1.5Α αποκλειστικά. Επίσης κλείνοντας μια εβδομάδα με το edge την μπαταρια την βρίσκω σχετικά ικανοποιητική και σχεδόν ίση με του m8 με την 4.4.4. Περίμενα χειρότερα ειναι η αλήθεια. Edited September 5, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts