Jump to content

[S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορώ να φορτίσω το galaxy s6 με φορτιστή samsung που δεν είναι fast charging?

έχω από το galaxy note 10.1

model no: EP-TA10EWE

INPUT/TEG

100-240V- 50-60hz 035A

Output: 5.3V= 2.0A

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορώ να φορτίσω το galaxy s6 με φορτιστή samsung που δεν είναι fast charging?

έχω από το galaxy note 10.1

model no: EP-TA10EWE

INPUT/TEG

100-240V- 50-60hz 035A

Output: 5.3V= 2.0A

Ναι μπορείς κανονικά.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και για την αμεση απαντηση!

Ναι αυτο εννοουσα! Εγω στις 2:30 ωρες οθονη ειμαι με 25% μπαταρια!

Καλά τι χρήση κάνεις,ακόμα να στρώσει?παράξενο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Με επηρεαζει πολυ το κακο σημα στα μερη που δουλευω καθημερινα.

Ηρθα 3 μερες στο χωριο μου οπου το σημα ειναι καλο και αμεσως εφτασα 3:45 λεπτα οθονη στο 18% μπαταρια.

Σαν τη δικη σου ειναι η χρηση μου απλα χρησιμοποιω παρα πολυ viber, evernote, onedrive και εχω ανοιχτους τους συγχρονισμους 2 gmail accounts!

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ας μεταφέρω και εγώ την δικιά μου εμπειρία από το S6, το έχω από την Πέμπτη το βράδυ και μέχρι και αυτή την ώρα του έχω κάνει 3 πλ. φορτίσεις (οι 2 από τον quick charger της Samsung και η 1 από τον turbo charger της motorola).

Και οι 2 φορτιστές προχωράνε σε πλήρη φόρτιση της συσκευής στο ίδιο χρονικό διάστημα (έτσι όπως το παρουσίαζε η Samsung είχα καταλάβει πως άλλο το σύστημα της Samsung και άλλο της motorola/qualcomm, από ότι φαίνεται όμως είναι το ίδιο (?) καθότι αν φορτίσω το moto maxx με τον charger της Samsung τον αναγνωρίζει και αυτόν σαν turbo charger).

Με την ίδια χρήση που έκανα και στο moto maxx, και δεδομένου του ότι το h/w και των 2 συσκευών είναι παρόμοιο, το S6 μετά από 3 φορτίσεις μου δίνει ένα sot περί τις 3:30 ώρες, όταν το moto maxx μου δίνει σχεδόν 6, αλλά οκ δεν περίμενα αντίστοιχους χρόνους όπως και να έχει:p.

Αυτά σχετικά με την μπαταρία.. και ευτυχώς δεν ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες..:rolleyes:

Google Pixel 5

με ασύρματη φόρτιση είδα λίγο καλυτερη μπαταρία στην χρήση πάντως... το φόρτισα από το desktop μου το οποιο έχει αυτή την δυνατότητα όταν ακουμπάω πάνω στο κουτί το κινητό να φορτίζει.. οποτε γλίτωσα και το αξεσουάρ τις samsung ;)

Ποιά dock station είναι συμβατα με το S6 γνωρίζουμε? Ή μόνο αυτό που προορίζεται για το S6?

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

Ποιά dock station είναι συμβατα με το S6 γνωρίζουμε? Ή μόνο αυτό που προορίζεται για το S6?

Αν το S6 έχει Qi, τότε οποιοσδήποτε Qi φορτιστής.

Google Pixel 5

Επιβεβαιωνω οτι και ο ασυρματος φορτιστης της Νοκια για το 930 ειναι συμβατος με το S6 (edge).

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Οποιοσδήποτε φορτιστής ακολουθεί το πρότυπο qi ή το πρότυπο pma είναι συμβατός, μιας και το s6 υποστηρίζει και τα 2. Δεν πρέπει να υπάρχει σε ευρεία διάθεση και κανένα άλλο, οπότε είστε καλυμμένοι :D. Άραγε δουλεύει με θήκη η ασύρματη φόρτιση?

Επίσης, έχουμε κανένα άρθρο που να εξηγεί λίγο γιατί επηρεάζει η ταχύτητα φόρτισης την διάρκεια της μπαταρίας, τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε βάθος χρόνου?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Οποιοσδήποτε φορτιστής ακολουθεί το πρότυπο qi ή το πρότυπο pma είναι συμβατός, μιας και το s6 υποστηρίζει και τα 2. Δεν πρέπει να υπάρχει σε ευρεία διάθεση και κανένα άλλο, οπότε είστε καλυμμένοι :D. Άραγε δουλεύει με θήκη η ασύρματη φόρτιση?

Επίσης, έχουμε κανένα άρθρο που να εξηγεί λίγο γιατί επηρεάζει η ταχύτητα φόρτισης την διάρκεια της μπαταρίας, τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε βάθος χρόνου?

Με την clear cover view δουλευει κανονικα το wireless pad της Samsung.Σημερα το φορτισα ετσι.

Λογικό,εδώ και με πουγκί και με εξτρά πλάτη και πάλι φορτίζει.

Μονό με τον original Samsung φορτιστή εννοείται,δεν κάνω πειραματισμούς

Λογικό,εδώ και με πουγκί και με εξτρά πλάτη και πάλι φορτίζει.

Μονό με τον original Samsung φορτιστή εννοείται,δεν κάνω πειραματισμούς

Ο πειραματισμος που αναφέρεις είναι σαν να βάλεις μια sd που δεν είναι Samsung σε Samsung κινητό... Δηλαδή το ίδιο πράγμα ακριβώς.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Για μένα ο φορτιστής παίζει μεγάλη σημασία.δεν είναι κάρτα μνήμης ούτε και κάτι αλλο.μπαταρία και φορτιστής πάντα original

Τελικά όντως η μπαταρία του είναι σε πολύ καλά επίπεδα .Με φωτεινότητα στο auto full και όλα ενεργά έχω τα παρακάτω αποτελέσματα %5BATTACH%5D60658%5B/ATTACH%5D%5BATTACH%5D60659%5B/ATTACH%5D

Μια χαρα είναι το τηλέφωνο και στην μπαταρία του. Εγώ είμαι περίπου μια ώρα παραπάνω οθόνη αλλά και καλύτερο stand by επίσης.

Τα έχω πει από την πρώτη εβδομάδα που το πηρα και εξακολουθεί να είναι έτσι τα πράγματα.

Μια χαρα είναι το τηλέφωνο και στην μπαταρία του. Εγώ είμαι περίπου μια ώρα παραπάνω οθόνη αλλά και καλύτερο stand by επίσης.

Τα έχω πει από την πρώτη εβδομάδα που το πηρα και εξακολουθεί να είναι έτσι τα πράγματα.

Έχεις μια ώρα παραπάνω από το screenshot που ανέβασα! !!! Δηλαδή πιάνεις κοντά στις 4 ώρες οθόνη με 50% μπαταρία.

Μόνο με χρήση 3g καταπίνει την μπαταρία.κι αυτό δεν αλλάζει με την καμία.

Έχεις μια ώρα παραπάνω από το screenshot που ανέβασα! !!! Δηλαδή πιάνεις κοντά στις 4 ώρες οθόνη με 50% μπαταρία.

Όχι ρε συ.Απο το νοτελι μια ώρα παραπάνω. Και εγώ εκεί είμαι περίπου σε μπαταρία. 5-6 ώρες οθόνη ανάλογα με την χρήση.

70-30 wifi -3g.

Μόνο με χρήση 3g καταπίνει την μπαταρία.κι αυτό δεν αλλάζει με την καμία.

Όταν λες "με χρήση 3g καταπίνει" θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής; Σου βγάζει μέρα (πχ: 8πμ- 11μμ) ή όχι και με τι χρήση περίπου (emails, surf, κλπ); Αν σου είναι εύκολο φυσικά.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Όταν λες "με χρήση 3g καταπίνει" θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής; Σου βγάζει μέρα (πχ: 8πμ- 11μμ) ή όχι και με τι χρήση περίπου (emails, surf, κλπ); Αν σου είναι εύκολο φυσικά.

Πολύ οριακά, έγω το έχω και το powerbank πάντα μαζί μου..

Google Pixel 5

Αν το πλακώσεις με browsing και γενικά το δουλέψεις καλά σε 3 ώρες δεν εχεις μπαταρία.

Αν το πλακώσεις με browsing και γενικά το δουλέψεις καλά σε 3 ώρες δεν εχεις μπαταρία.

Εγω μονο wi fi,μηνυματα και κλησεις 1ημερα βγαζω ανετα με 5ωρες και κατι ψιλα ανοιχτη οθονη αλλα δεν ανοιγω καθολου δεδομενα με φωτεινοτητα στο 30%.Το μεγιστο που εχω βγαλει ειναι 5 ωρες και 45λεπτα αλλα με εξοικονομηση ενεργειας ως το 50%.Απορο γιατι αναφερεις συνεχεια στα μηνυματα σου οτι βγαζει 3ωρες μονο.Μηπως η συσκευη σου εχει καποιο θεμα στην μπαταρια;Εγω εκανα hard reset πριν και μετα απο το 1ο update που πηρα και τωρα ειδη εχω παρει και το 2ο update που διορθωνει την διαχειρiση μνημης ram.Η συσκευη παει αψογα εχω ομως το s6 edge μηπως εχει διαφορα;

Εγω μονο wi fi,μηνυματα και κλησεις 1ημερα βγαζω ανετα με 5ωρες και κατι ψιλα ανοιχτη οθονη αλλα δεν ανοιγω καθολου δεδομενα με φωτεινοτητα στο 30%.Το μεγιστο που εχω βγαλει ειναι 5 ωρες και 45λεπτα αλλα με εξοικονομηση ενεργειας ως το 50%.Απορο γιατι αναφερεις συνεχεια στα μηνυματα σου οτι βγαζει 3ωρες μονο.Μηπως η συσκευη σου εχει καποιο θεμα στην μπαταρια;Εγω εκανα hard reset πριν και μετα απο το 1ο update που πηρα και τωρα ειδη εχω παρει και το 2ο update που διορθωνει την διαχειρiση μνημης ram.Η συσκευη παει αψογα εχω ομως το s6 edge μηπως εχει διαφορα;

O ταξιδιώτης λέει ότι με ανοιχτό 3G βγάζει 3 ώρες. Εσύ από την μεριά σου με κλειστό 3G και ανοιχτό wifi βγάζεις 5:45.

Αν υπολογίσει κανείς και διαφορετική χρήση, σήμα, και βασικά φωτεινότητα είναι λογική διαφορά. Δεν είναι περίεργο.

Προσωπική άποψη για την χρήση μου : 3 ώρες είναι έτσι και έτσι αν όχι λίγες.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

• The title was changed to [S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία