Angen Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Spigen neo hybrid Είναι καλή τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Spigen neo hybrid Είναι καλή τι λετε? Αν δε σε ενοχλεί που το μεγαλώνει το κινητό ειναι πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Spigen neo hybrid Είναι καλή τι λετε? Αν δε σε ενοχλεί που το μεγαλώνει το κινητό ειναι πολυ καλη. την πήρα εγώ χθες μια που την έβαλα και μια που την έβγαλα, πολύ καλή μεν φαρδαίνει το κινητό δε και δεν μπαίνει στην θήκη ζώνης μετά....34 ευρώ κόστισε, την δίνω 15 σε όποιον ενδιαφέρεται, έχω την διάφανη :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Spigen neo hybrid Είναι καλή τι λετε? Κατά την γνώμη μου είναι θεική... έχω την χρυσή στο ...χρυσό και δεν την αλλάζω με τίποτα :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNAKES4 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλημέρα. Διαβάζοντας το θέμα μπήκα στον πειρασμό να αγοράσω από το ebay μερικές θήκες που προτείνατε αλλά διαπιστώνω οτι λόγω capital controls δεν μπορώ να προχωρήσω τις συναλλαγές. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλημέρα. Διαβάζοντας το θέμα μπήκα στον πειρασμό να αγοράσω από το ebay μερικές θήκες που προτείνατε αλλά διαπιστώνω οτι λόγω capital controls δεν μπορώ να προχωρήσω τις συναλλαγές. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Υπάρχει τρόπος να φορτίσεις το paypal σου αλλά οι προμήθειες είναι απωθητικές για μένα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γραφεί εδώ αλλά αν το googlάρεις θα το βρεις εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Υπάρχει τρόπος να φορτίσεις το paypal σου αλλά οι προμήθειες είναι απωθητικές για μένα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γραφεί εδώ αλλά αν το googlάρεις θα το βρεις εύκολα. Επειδη το εχω κανει απειρες φορες στα 30 ευρω σου κραταει 1,5 ευρω.Αλλα εφοσον δεν υπαρχει αλλη λυση το παιρνεις απο Ελλαδα οπου πληρωνεις πολλα παραπανω απο 1,5 ευρω.Αυτα φιλικα παντα και προσωπικη μου γνωμη.:happy::happy: Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Φορτιστής αυτοκινήτου για s6;; Ξέρει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Έχω πάρει τον original fast charger της samsung για το αυτοκίνητο. Really happy, κάνει super δουλίτσα με την μικρή μπαταριούλα :P :P Από το play247 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Έχω πάρει τον original fast charger της samsung για το αυτοκίνητο. Really happy, κάνει super δουλίτσα με την μικρή μπαταριούλα :P :P Από το play247 Έχεις κάποιο link;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Έχεις κάποιο link;; Ο φορτιστής αυτός είναι (http://www.amazon.com/Samsung-Car-Charger-Devices-Packaging/dp/B00UO514HE). Στο play247 με μία πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρήκα (ίσως είναι out of stock) αλλά σίγουρα αν το ψάξεις θα υπάρχει και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ο φορτιστής αυτός είναι (http://www.amazon.com/Samsung-Car-Charger-Devices-Packaging/dp/B00UO514HE). Στο play247 με μία πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρήκα (ίσως είναι out of stock) αλλά σίγουρα αν το ψάξεις θα υπάρχει και αλλού. Σε ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Κανένα καλό power bank και με γρήγορες φορτίσεις έχει κανένας να μου προτείνει ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδιά υπάρχει κατάστημα όπου να μπορούν να μου τοποθετήσουν tempered glass.Παλιότερα είχα πάει για το g3 μου σε ένα μαγαζί στο Αιγάλεω και μου είχε κάνει τρομερή δουλειά το παλικάρι.Δεν θυμάμαι όμως πιο ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Κανένα καλό power bank και με γρήγορες φορτίσεις έχει κανένας να μου προτείνει ? Ευχαριστώ. Δες το xaomi 10400 mah ότι πιο vfm θα βρεις. Παιδιά υπάρχει κατάστημα όπου να μπορούν να μου τοποθετήσουν tempered glass.Παλιότερα είχα πάει για το g3 μου σε ένα μαγαζί στο Αιγάλεω και μου είχε κάνει τρομερή δουλειά το παλικάρι.Δεν θυμάμαι όμως πιο ήταν. Φιλε το tempered μπαίνει πολύ εύκολα καμία σχέση με τη μεμβράνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι τεχνολογια εχει ο fast charger ???? εχω εναν αλλο φορτηστη στα 5V 2A, δυνατος δηλαδη αλλα δεν εμφανιζει fast charger ???? τι μαγικα εχει κανει η samsung To Fast Charge δεν εχει να κανει με τα Α αλλα μετα Volt.. Αν δεν κανω λαθος φορτιζει στα 9-12volt αντι για 5v που ειναι η κλασσική φόρτιση. Έτσι το ρεύμα που παίρνει η συσκευή αντιστοιχεί σε 3Α περιπου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται, βγήκε αυτή η θήκη-μπαταρία (3400mah). Την παρήγγειλα και θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει. http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-s6-edge-plus-g928-power-cover-ep-tg928bs-silver-p-TEL.024445 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Ξερει κανεις αν υπαρχει Ελλαδα αυτη η θηκη σιλικονης για S6 edge; http://www.ebay.com/itm/Luxury-Thin-Mirror-Soft-Silicone-Gel-Case-Cover-Samsung-Galaxy-S6-EDGE-Gold-8-/281926086912?hash=item41a41ab100:g:UpgAAOSwbdpWYc21 Ειχα πριν κατι μερες μια διαφημιση στο facebook για την ιδια θηκη και δεν την συγκρατησα… Και τωρα η δικιαμου θελει μια ιδια αλλα μεχρι να ερθει απο Κινα.. Edited February 4, 2016 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το tempered? http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S6-Edge-G925-Blue-Star-9H-Full-Face-Tempered-Glass-Screen-Protectors.1259378.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το tempered? http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S6-Edge-G925-Blue-Star-9H-Full-Face-Tempered-Glass-Screen-Protectors.1259378.html το εχω 3 βδομαδες στο κινητο. χρωμα χρυσο. εχει κατσει αψογα( μου το περασε το παιδι που εχει το καταστημα εκει) . γυρω γυρω εχει χρωμα και δενει αψογα με το κινητο. απο touch ειναι μια χαρα . Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ειναι καθαρο γυαλι?οχι screen protector; Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ειναι καθαρο γυαλι?οχι screen protector; Ναι γυαλι ειναι κανονικα οχι προτεκτορ Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Προσεχε με την θηκη σιλικονης αν του εχεις..πολυ εκει την πατανε!το ανασηκωνει στις γωνιες Edited February 7, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis79st Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Παιδιά θα ήθελα διάφανη θήκη, ελαστική αλλά να προστατεύει την πίσω κάμερα. Έχει κανείς υπόψη του να μου πει; Έχω μια noname αλλά η κάμερα ακουμπάει στο τραπέζι και φοβάμαι μη γρατσουνησω τον φακό. Edited February 7, 2016 by babis79st Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Nillkin nature o.6mm απο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts