JustMe Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Ολα ωραια και καλα αλλα οταν υπαρχει η περιπτωση να δωσεις τα ιδια λεφτα με μια επισημη μπουτικ και να παρεις περσινο μοντελο ενω στην μπουτικ θα παρεις το φετεινο, εσυ τι προτιμάς??? Εγω προτιμαω το καταστημα για να αποφυγω και τον κινδυνο να μην μου κανει ή να ειναι μαιμου ή να μου κλεψουν τη πιστωτικη ή να ειναι σκισμενο κλπ Οταν λεω μπουτικ ενοω ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που εχουν μονο προιοντα τις συγκεκριμένης μαρκας και καμμιας αλλη κι αντε κανενα μεγαλο πολυκαταστημα ή αναγνωρισμενο μαγαζι στυλ Αττικα κλπ. Καλα στο λινκ του Αρμανι που εσυ ο ιδιος εδωσες εχει κατι λευκα σχετικα απλα πουκαμισα με 110 και 130... δεν θελεις να μαθεις ποσο εχει στο Αττικα το φετεινο... :lol::p:lol: Αστο φιλε!:cool: Είσαι τελείως εκτός φίλε, το yoox είναι πολύ μπροστά από οποιοδήποτε κατάστημα στην ελλάδα. Είτε σε ποικιλία, είτε σε τιμές, απλά δε πιάνεται. Απόδειξη είναι και τα εκατομμύρια χρήστες. Δες πόσοι αγοράζουν brand names από Ελλάδα και πόσοι από yoox. Εσύ αναφέρεις -πολύ- συγκεκριμένα παραδείγματα που δεν ευσταθούν καν, εμείς μιλάμε για την πλειοψηφία των ρούχων και υποδημάτων που στο yoox είναι πολύ πολύ φτηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Τελικα μαλλον αυτο το τοπικ αν και εχει τίτλο "Fashion & Style" ειναι διαφημιση/προωθηση των eshop κλπ κι οχι γενικα για την μοδα....:X Ο καθενας βγάζει τα συμπερασματά του!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 εχμ..εσυ ξεκινησες την αντιπαραθεση με θεμα μπουτικ - ιντερνετ...δεν σε ειδα ουτε εσενα να μιλας για μοδα.. τεσπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Ελα φίλε.Και εγώ που δεν τα πολυπάω τα περσινά, διαβάζω αυτά που γράφεις και γελάω.Και αν εσύ θες να ψωνίζεις μόνο απο αντιπροσωπεία τότε π.χ. dsquared ή costume national δεν θα έχεις ούτε 1,έτσι; Τεσπά γενικά έχεις πλάκα.Ακόμα και εγώ που ξέρω αρκετούς στα μαγαζιά και έχω και απο τώρα αν το θες έκπτωση και πάω και Μιλάνο για ψώνια, πάντα αγοράζω και απο έξω μέσω net. Αντί να το παίζει παντογνώστης λοιπόν κάτσε και ψάξτα λίγο γιατί (αν δεις και τι έλεγα το καλοκαίρι), ναι μεν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες και στην Αθήνα, αλλά και πάρα πολλές στο νετ.Και όχι μόνο στο yoox που φέρνει περσινά αν το θες. Όσο για τις μαϊμούδες που λες..Εμ έλα που καταλαβαίνεις τη διαφορά αν ξέρεις 2-3 πραγματάκια...Ουγκ ουγκ λοιπόν και σκέψου πριν γράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 εχμ..εσυ ξεκινησες την αντιπαραθεση με θεμα μπουτικ - ιντερνετ...δεν σε ειδα ουτε εσενα να μιλας για μοδα.. τεσπα.. Για αυτο ακριβως το ξεκινησα γιατι εδω και καμποσες σελιδες παιζει τρελο προμο συγκεκριμενων site και το τοπικ εχει χασει ΕΝΤΕΛΩΣ το αρχικο του νοημα! :cool: Οσο για τον αλλο φιλο τον VKB, δεν θα τα βαψω και μαυρα αν δεν βρω τις μαρκες που αναφερεις!!! Ημαρτον!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Κανένα επιχείρημα και καμία απάντηση στα προηγούμενα. Αν δεις όλο το φόρουμ ,το 1ο μήνυμα που έγραψα εδώ μέσα πριν 2 χρόνια ,ξεκινάει με ερώτησή μου που θα βρω μαγαζί στην Αθήνα για κάποια ρούχα ,με αφορμή ότι και άλλοι είχαν ρωτήσει πριν από μένα παρόμοια πράγματα. Εκτός από online shops ,έχω απαντήσει εγώ και άλλοι σε ερωτήσεις για το που θα βρεις ορισμένες μάρκες στην Αθήνα κλπ .Αυτά με την λογική σου δεν είναι διαφήμιση έμμεση; Ή δε σε πειράζει που έχω γράψει στο παρελθόν καμια 20αριά μαγαζιά στην Αθήνα;Εκεί κανένα πρόβλημα; Υπάρχει όμως μια διαφορά της διαφήμισης και της βοήθειας . Δεν πληρώθηκα εγώ ή κάποιος άλλος ,για να γράψουμε και να αφιερώσουμε τόσο χρόνο ,αλλά για να βοήθησουμε άλλους χρήστες. Μήπως και συ κάποιες μάρκες ή μαγαζιά ,άλλοι δεν στα είπαν; Στο εξωτερικό σε παρόμοια topics ,αν δεις (σε sites που ασχολούνται μόνο με μόδα) αναφέρουν συνέχεια online shops ,γιατί είναι πιο διαδεδομένο το ηλεκτρονικό εμπόριο για διάφορους λόγους (τεχνολογική ανάπτυξη,γεωγραφική θέση περιοχών km μακρυά από αστικά κέντρα κλπ).Ταπεινή μου γνώμη είναι πως,αν ενοχλούσαν αυτά που γράφουμε ,θα είχαν διαγραφεί από τους admins. Κολάς στον τίτλο του τόπικ .Αν τον άλλαζε πχ ο admin σε fashion,style and online shopping θα σε πείραζε πάλι;Ή η μόδα είναι ανεξαρτητη της αγοράς; Συμπέρασμα : ή την έχεις πατήσει στο παρελθόν με αγορά online που σου βγήκε fake (εσένα ή φίλου) ή έχεις κατάστημα με ρούχα.Δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 καταλαβαίνεις τη διαφορά αν ξέρεις 2-3 πραγματακια γινεται να μαθουμε και εμεις οι απειροι τα πραγματακια αυτα για να εχουμε μια ιδεα για το τι εχουμε:O:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Λοιπόν, νομίζω πως έχει τελειώσει η ιστορία. Το θέμα μας είναι Fashion & Style. Οτιδήποτε λοιπόν έχει σχέση με τη μόδα και το στυλ, συζητείται εδώ. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα, φυσικά καταστήματα, λαϊκές, καταλόγους, telemarketing. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει έρευνα αγοράς και να δει από που τον συμφέρει να ψωνίσει, είτε είναι από φυσικό, είτε από ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν υποχρέωσε κανένας, κανέναν να αγοράσει από οιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνεπώς, θέλω να πιστεύω πως η συζήτηση θεωρείται λήξασα. Οποιαδήποτε άλλα μηνύματα επί του θέματος, θα διαγράφονται αυθωρεί και παραχρήμα, εφόσον θεωρούνται αλλά και είναι, off topic. Ευχαριστώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 tom τα 2-3 πραγματάκια τα έχει αναφέρει και παλιότερα ο james.Το βασικό είναι αν έχεις γνώση της μάρκας που θες να ψωνίσεις.Αν όχι, υπάρχουν στο net διάφορες σελίδες που σου λένε πως να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά απο τα ψεύτικα.Π.χ. το χρώμα, το είδος ραφής, οι ταμπέλες της μάρκας, ακόμα και τα σκισίματα στα jean.Αν πάλι νομίζεις οτι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τότε καλό είναι να ψωνίζεις απο γνωστά καταστήματα (νετ ή στην πόλη σου) που ή έχει αναφερθεί εδώ οτι είναι οκ, ή έχεις εσύ γνώση...Οκ τώρα αν πας στο ebay και πάρεις prada παπούτσι με 30 Ευρώ, ε τα θέλει ο @ σου.Πάντως πιο πιθανό είναι να φας άκυρο απο ένα ρούχο που πήρες στο κέντρο της Αθήνας παρά απο site σαν το yoox. Βέβαια το καλό με ψώνια στην πόλη είναι οτι το βλέπεις το ρούχο και δεν περιμένεις φώτο για να δεις τι παίζει. P.S.Το Attica έχει πολύ πλάκα.Το έβριζε και φίλος που δούλευε εκεί.Οι εκπτώσεις του είναι για πολλά γέλια.Έιχε πχ. το καλοκαίρι τα καλά μαγιο με 10-20% και τις καλές πετσέτες με 20%.Τα hogan,prada κλπ με 10%(!!!),και όμως ψωνίζαν σαν πρόβατα εκεί :wacko: Πιθανόν να θυμάτε κανείς τι γέλια ρίχναμε με την πάρτη του το καλοκαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Έφτιαξα το pdf και επικοινώνησα με το Βασίλη για να το στείλω. Η ανανέωση περιλαμβάνει αρκετά online shops στην κατηγορία "άλλα αξιόπιστα" (με μπλε χρώμα) και μερικά στην κατηγορία "για φωτογραφίες" (με κόκκινο χρώμα).Η σειρά που τοποθετήθηκαν είναι τυχαία. Επειδή είναι πολλά πλέον τα urls και πολλοί έχουν αποκτήσει κάποια εμπειρία στις αγορές,δεν δίνω χαρακτηριστικά για το καθένα ,γιατί θα καταντούσε κουραστικό το διάβασμα .Εξάλλου αν διαβάσετε σε κάθε site τα customer services,terms and conditions , δε νομίζω να χρειαστείτε τις συμβουλές μου.Σκέφτηκα να συντάξω ένα κείμενο για τα νέα eshops και να το στέλνω με pm κάθε φορά,εφόσον κάποιος έχει απορίες,για να μη επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagonisn_21 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 james55,για yoox κανένας κωδικός ξέρεις πότε θα βγει;Επίσης, στους superstars πότε είναι οι περίοδοι που λειτουργούν οι κωδικοί τους για έκπτωση;Πριν κάτι μήνες είχα χρησιμοποιήσει έναν κωδικό που μου είχαν δώσει και ήταν 20% έκπτωση.Δεν ξέρω αν είναι στάνταρ -20% κάθε φορά πάντως. Τους έστειλα φυσικά και 2 email γιατί σκέφτομαι να κάνω μια ακόμα μεγάλη αγορά και θέλω να ξέρω για κανένα εκπτωτικό κωδικό,αλλά δεν μου απάντησαν συγκεκριμένα.Μου είπαν μόνο ότι όταν ξεκινήσει η περίοδος για τους superstars θα μου στείλουν email. Για αυτό σε ρωτάω μιας και είσαι πολύ ψαγμένος μπας και ξέρεις.Thx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 -15% + free delivery πάντα δίνουν για τους superstars.Είχαν δώσει ποτέ -20% ;Όσο θυμάμαι όχι ,μπορεί να κάνω και λάθος .Σε κανά μήνα και.. ανέμενε να ανοίξει.Σε κάνανε superstar; Μπράβο...Είσαι τυχερός ,γιατί δεν αρκεί να έχεις ξοδέψει πολλά λεφτά ,για να σε κάνουν,είναι τυχαία η επιλογή και περιορισμένος ο αριθμός. Τώρα για τα χειμωνιάτικα ενα ΣΚ μέχρι αρχές Νοέμβρη λογικά θα δώσει -20% και από Νοέμβρη θα ξεκινήσουν ο εκπτώσεις. Ο κωδικός που θα πάρεις για superstar όμως δε θα απευθύνεται μόνο στα καινούργια ρούχα;Ή λειτουργεί για ό,τι πάρεις; Η πλειονότητα των eshops θα ξεκινήσουν εκπτώσεις αρχές Δεκέμβρη . Φέτος για καταστήματα στην Αθήνα παίζει να κάνουν εκπτώσεις επίσημα Δεκέμβρη;Πλην των κρυφών εκπτώσεων που κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagonisn_21 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Λοιπόν,james55 έχεις δίκιο.Έψαξα τα email μου και όντως ήταν 15% η έκπτωση.Μου είχαν στείλει ένα email στις 6 Ιουνίου και ακόμα ένα στις 25 Αυγούστου μαζί με πρόσβαση στο private room για μια εβδομάδα για τα επερχόμενα ρούχα.Η έκπτωση ίσχυε για όλο τον κατάλογο πάντως από ότι βλέπω.Εγώ μόνο τον Ιούνιο είχα κάνει παραγγελία και ίσως για αυτό να μην το θυμόμουν καλά. Το θέμα είναι πότε θα δώσουν τον επόμενη έκπτωση,γιατί παίζει να χάσω αυτό που έβαλα στο μάτι. Να σε ρωτήσω επίσης.Οι τιμές όλων των ρούχων στο yoox είναι στάνταρ με έκπτωση,γιατί βλέπω κάτι δερμάτινα 2000-3000 ευρώ και αν με έκπτωση έχουν τόσο, πόσο είχαν κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 To private room θα ανοίξει μετά τις 15 Νοέμβρη .Τώρα πότε θα σου στείλουν ,δεν ξέρω,δεν έχω υπάρξει superstar . Κοίτα το department του yoox που καθορίζει τις τιμές βγάζει τιμές για κάθε χώρα ξεχωριστά από προτάσεις που τους γίνονται από ειδικούς .Π.χ. αν σε μια μάρκα βλέπεις μια Α τιμή για την Ελλάδα,έτσι και επιλέξεις UK ,Germany ,Italy κλπ θα δεις μια άλλη τιμή Β,Γ,Δ αντίστοιχα. Δεν ξέρω ακριβώς πως ακριβώς βγάζουν τις τιμές ,αλλά έχει να κάνει νομίζω με τη γεωπολιτική θέση της κάθες χώρας και την εμπορικότητα της κάθε μάρκας.Μπορεί ένα ρούχο να κάνει 195 ευρώ για μας και στο Αγγλικό yoox να έχει 105 στερλίνες. Αυτό έχει ως συνέπεια να γίνονται και λάθη .Ειδικά παλιά ,είχαν γίνει τραγικά λάθη και πουλούσανε ρούχα αξίας 1000 ευρώ 70-80 αρχική τιμή...Πέρσι πολλές μάρκες είχαν αρχική τιμή -70% της retail price,αλλά μόνο 3-4 σελίδες (ενώ έχουν 10 ως 15 μέσο όρο τώρα).Από το 2009 άλλαξαν τα πράγματα στις τιμές, το yoox άρχιζε να γιγαντώνεται ακόμα πιο πολύ (έφερε πολλά ρούχα σε καινουργιες μάρκες κλπ) και τσίμπησε τις τιμές εκεί που πουλούσε,με αποτέλεσμα να υπάρχουν και γελοίες εκπτώσεις .Βέβαια ακόμη και τώρα υπάρχουν άπειρες μάρκες ,που αν έβλεπες τι αρχική τιμή είχαν τα ρούχα σε καταστήματα στην Αθήνα ,θα καταλάβαινες για τι αισχροκέρδεια μιλάμε.Ακόμη περισσότερες ευκαιρίες υπάρχουν σε μάρκες που δεν είναι γνωστές και εκεί γίνεται το παιχνίδι στο yoox .Τα jackets που βλέπεις 2000 και 3000 ευρω ενδέχεται να έχουν έκπτωση -30% ή και double score μπορεί και -60%. Λάθος προς τα πάνω δύσκολα να έχει γίνει .Αν μου πεις συγκεκριμένη μάρκα θα σου απαντήσω. Γενικός κανόνας σε περίοδο που δεν έχει εκπτώσεις : - παπούτσια -50% και πάνω έκπτωση κατά μέσο όρο - jackets -30% ως -70% ανάλογα τη μάρκα - leatherwear : -40% ,με εξαίρεση μερικές πολύ γνωστές μάρκες - fleecetops : -10% και ως -50% στις άγνωστες - knitwear: -50% μέσο όρο και σε ορισμένες γνωστές μάρκες -20 με -30% - accessories : ελάχιστη έκπτωση -20% -30% στα γνωστά και ως -50% μ.ο. - denim ,trousers : -40% μέσο όρο και -30% στα γνωστά. Γενικά σε ρούχα που έχουν ποικιλία σε χρώματα και νούμερα τις χτυπάνε τις τιμές ,σε αντίθετη περίπτωση με ελάχιστα νούμερα τις σκοτώνουν.Η ίδια πολιτική ισχύει και στις εκπτώσεις. Εντομεταξύ σήμερα "έκρυψαν" για άγνωστο λόγο χιλιάδες ρούχα ,προφανώς θα τα ξανανεβάσουν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagonisn_21 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Ναι,όντως από το πρωί του Σαββάτου μερικές κατηγορίες ρούχων στο yoox εξαφανίστηκαν.Το παρατήρησα και εγώ. Εγώ για ένα leather jacket d&g σκεφτόμουνα να πάρω γύρω στα 1000 ευρώ.Τώρα θα δω,αν μάθω κανά εκπτωτικό κωδικό να γλυτώσω τίποτα και υπάρχει ακόμα στο νούμερό μου θα το πάρω.Αν κατάλαβα καλά,στις πολύ γνωστές μάρκες δεν παίζουν μεγάλες εκπτώσεις; Είδα και τον οδηγό που έχεις δώσει και είναι όντως πολύ καλός.Έριξα και μια γρήγορη ματιά στα άλλα site που έχεις δώσει,αλλά εντάξει όταν έχεις το yoox δύσκολα να ψωνίσεις από αλλού.Βέβαια,πρέπει να κάτσω να τα ψάξω τις επόμενες ημέρες για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αυτό που θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει, είναι κάποιο site που να λέει τις αρχικές τιμές πώλησης ρούχων, έστω των πιο γνωστών σχεδιαστών,για να δω τι έκπτωση κάνουν στο yoox.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ,γιατί και λίγο που έψαξα στα υπόλοιπα site δεν βρήκα τα ίδια ρούχα για να συγκρίνω τιμές.Στο yoox είναι και περασμένων σεζόν,φαντάζομαι στα άλλα site είναι φετινές collection; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 3. Αν περιορίζεται η γνώση μας στην ημιμάθεια των dsquared και των dolce gabbana [/i]" τι ηθελες να πεις με αυτο... περα οτι κανουμε τους dsquared πιο διασημους ? @mad περα απο κραξιμο,εχεις να προτεινεις μαγαζια(ακομη κ δικο σου)eshop που να αξιζουν για σενα? @james αν ειναι να κανεις edit το word σου γιατι δεν το ανεβαζεις καθε φορα σε κανα zshare,zippyshare,rs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 τι ηθελες να πεις με αυτο... περα οτι κανουμε τους dsquared πιο διασημους ? Ε μάλλον oτι υπάρχουν και άλλες καλές μάρκες λέει ο ανθρωπός, φίλε Johny kage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Updated: Δεν ξέρω αν σου κάνει αυτό: ισχύει από σήμερα styletoday@yoox -10% + free delivery Για d&g δεν ξέρω , για dolce & gabbana πάντως δεν υπάρχουν jackets φετινά που να έχουν κάτω από 800 (nylon) ,οπότε φαντάσου πόσο έχουν τα leather...Στα 1500 + παίζουν τα d&g στο neimanmarcus αυτά που έχει.Πέρσι θυμάμαι που κοίταζα το diabro.net και το sakfifthavenue όλα 2χίλιαρα και πάνω . Πιο πιθανό είναι να δεις ένα dolce jacket με -40% ως -50% παρά ένα πουκάμισο ή ένα fleecetop.Πάντως με 1000 ευρω παίρνεις πολύ καλά φετινά jackets σε άλλες μάρκες ,από την άλλη βέβαια τα δερμάτινα dolce δεν παίζονται ,μόνο εκεί τους παραδέχομαι.Στη θέση σου θα τα σκάγα για φετινό ,αλλά περί ορέξεως...έχουν ξεφύγει και οι τιμές στα δερμάτινα τα φετινά εδώ που τα λέμε. Για αρχικές τιμές ο μόνος τρόπος είναι να κοιτάξεις μαγαζιά στην Αθήνα ή online που πουλάνε φετινά και να τις ψιλοθυμάσαι του χρόνου.Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ αυτό το japanese search engine ,το οποίο το έβαλα και στον οδηγό.Οι τιμές που θα δεις εκεί όμως είναι σε γεν ,οπότε διαίρεσε με το 150-160 αν βρεις κάτι(όχι 130 που είναι σήμερα ,γιατί είναι λίγο πιο τσιμπημένες οι τιμές στην Ιαπωνία).Υπόψιν τα dolce είναι η πιο δύσκολη μάρκα στο yoox.Στις εκπτώσεις δε πέφτουν οι τιμές αρκετά, ούτε με 3ο παγκόσμιο...Με το κυάλι οι ευκαιρίες,που όμως και εκεί υπάρχουν . Αυτό με τις τιμές είναι μεγάλη ιστορία. Ένας άλλος λόγος:Επειδή παλιότερα η "σκούπα" που έπεφτε στο yoox λόγω τιμών ,δεν άφηνε τιποτα διαθέσιμο και επειδή υπήρχαν πολλά παράπονα από του μεγάλους πελάτες (Αμερικάνους κυρίως που χαλάνε 10.000 - 20.000 $ χιλιάρικα το χρόνο) ανέβασαν τις αρχικές τιμές ,για να μείνουν διαθέσιμα προϊόντα όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι τις εκπτώσεις...Ειδικά για αντιπροπέρσινα που λέτε , γίνεται μάχη ποιος θα τ'αρπάξει. @kage τα dsquared είναι μία από τις αγαπημένες μου μάρκες ,το έθεσα σαν παράδειγμα ,γιατί δεν έχουν πλέον μεγάλη έκπτωση στο yoox (σε αρχικές τιμές) σε σχέση με τις υπόλοιπες.Δηλαδή άλλο να πατάς σε 2,3 μάρκες στο yoox και άλλο σε τουλάχιστον 15-30 ,τότε ναι μπορείς να έχεις μια άποψη ,για να συγκρίνεις τιμές. .Μερικές εξαιρέσεις: 1 1500 πέρσι ,υπήρχε availiable σε πολλά νούμερα για πάνω από βδομάδα. 2 μέτριο jacket σε super τιμή 3 cimosa ~415 πέρσι 4 ~415 πέρσι. @james αν ειναι να κανεις edit το word σου γιατι δεν το ανεβαζεις καθε φορα σε κανα zshare,zippyshare,rs? Για να μπει και στην αρχική σελίδα να μην το ψάχνουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Εντελώς τυχαία βρήκα στο google ένα ενδιαφέρον site με ρούχα για όλους και επώνυμες εταιρίες με τρομερή έκπτωση.Αλλά το κατά πόσο είναι εμπιστοσύνης η σελίδα δεν ξέρω http://www.1underwearstore.com/mens/ralph-lauren-polo/long-sleeved-polo.html?id=93&utm_source=fb&utm_medium=cpc&utm_campaign=gr20-30_1&___store=greek&___from_store=usa Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει παλι αλλα προσφατα βρηκα αυτο το site που εχει μαζεμενα μερικα εγκυρα εκπτωτικα κουπονια για το καθε καταστημα. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα βλεπω σε αλλα σιτε οτι το εχουν δοκιμασει και ισχυει. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Τι είναι αυτό που σας αρέσει/δε σας αρέσει να βλέπετε στο άλλο φύλο από άποψη ρούχων ή στιλ; Προσωπικά μερικά πράγματα που μου αρέσουν στις γυναίκες είναι: - να φοράνε φορέματα (κυρίως το καλοκαίρι) - να έχουν περιποιημένο μαλλί - τα στενα τζιν σωλήνες - τα εφαρμοστά jackets/δερμάτινα - να έχουν trendy στιλ ακόμη και με low budget ντύσιμο - τα rock t-shirts Δε μου αρέσει να : - φοράνε πλατφόρμες - έχουν απεριποίητο μαλλί Ελληνίδας δεκαετίας 80 (κατσαρό κλπ) - ντύνονται πολύ προκλητικά σα να πηγαίνουν στα μπουζούκια - φοράνε άσπρες μπότες :) - έχουν total black look σε κάθε βραδινή έξοδο - μιλάνε με αυτό το ψεύτικο "σ" - έχουν fake τσάντες ή να έχουν original ακριβές τσάντες σε συνδυασμό μέτριο ντύσιμο. - κουβαλάνε πολλά strass Ενδιαφέρον θα είχε να έγραφαν γυναίκες πάνω σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Ούτε εγώ δεν θα τα έγραφα καλύτερα James. Οι απόψεις μας ταυτίζονται πλήρως. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Και εδω το ιδιο!! Νομιζω καλυψες το 99% των αντρων!! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 και για να μην είμαι άδικος οι Ελληνίδες έχουν κάνει μεγαλύτερα βήματα προόδου σε σχέση με μας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Συμφωνώ και εγώ με τον james, μόνο που θα προσέθετα το "να ντύνονται με βάση τι τους πάει και όχι τι είναι της μόδας". Το ότι η μόδα προστάζει κάτι, δε σημαίνει πως πρέπει να το ακολουθούν σαν Ευαγγέλιο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts