Chris_MG Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Γεια χαρα..ειχα κανει μια ερωτηση πριν απο κανα μηνα...αν ειναι αξιπιστο αυτο το καταστημα...http://www.corpseclothing.com κανεις τελικα?james τα φωτα σου..Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) "Έλα vkb ,eurotrash παπουτσάκια με 119 ευρώ στο preview του yoox" Μωρέ δεν υπάρχει σάλιο.Έχασα κάτι τρελές ευκαιρίες με personal κουπόνια.Άσε μη μου το χτυπάς. stilskin τα 3 Ευρώ είναι το κλασικό ότι γλύτωσες το ψάξιμο στο τελωνείο και όχι οτι αυτά είναι τα στάνταρ τέλη εκτελωνισμού.Αν διαβάσεις πιο παλιά και εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ κάτι άλλο, αλλά σε μερικούς άλλους έπεσε χοντρό δάχτυλο. Οπότε καλό είναι να λέμε οτι πάντα, ακόμα και με usps υπάρχει φόβος να το επιούμεν. Chris_MG αν κρινω απο τα AC/DC T-shirtακια που έχει, είναι delaμαϊμουδιαν on the monkey island. Συνέκρινε μόνος σου (corpseclothing) http://pf6.corpse.fm/bsi_acdc457.gif (ac/dc official site) http://acdc.store.livenation.com/ProductPopup.aspx?cp=149_25268&pc=DCCT464 Ίδια,ε;Cool.....Για δες και το label ;) Αλλά σε νοιάζει αν πάρεις και είναι ίδια η στάμπα; Edited June 10, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Δε γνωρίζω Chris,γιατί δεν πρόκειται για brand ,αλλά για band tees.Πάντως πριν μερικά χρόνια ήταν της μόδας τα amplified που έχουν tees από ροκ μπάντες. Τα πουλάνε πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα,αν ενδιαφέρεσαι ,έχει και acdc. james εσύ superstar ....του yoox :P Same here vkb ,έγινα superstar ,αλλά και πάλι δεν πήρα κάτι.Πάω Μιλάνο στα fashion shows τώρα τον Ιούνιο και θα τσιμπήσω τίποτα από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_MG Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Vkb (σωστος) και james σας ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες...απλα ενδιαφερομαι για κατι μπλουζακια του michael jackson τα οποια δεν τα βρισκω στο επισημο store!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Πηγα σημερα για ψωνια και τσιμπησα και ενα ζευγαρακι παπουτσια.Μολις ομως εφτασα σπιτι αντιληφθηκα οτι δεν τα ειχαν βαλει σε κουτι!(κρατουσα 5 τσαντες οταν μου τα εδινε και δεν κοιταξα καν τι ειχε μεσα η σακουλα:O).Παιζει να ειναι μαιμου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Υπενθυμίζω και αυτό το θέμα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Καλα το asos ειναι για μπατσες απο 21 Μαιου και ακομα να ερθει η παραγγελια, αν και πεζει να φταινε και τα ελτα, οποια ημεομηνια λεει η ειδοποιηση που ερχεται δεν ειναι και η αναμενομενη που θα επρεπε να μου παραδοθει? αν τους ζητησω κααπιο εκπτωτικο κουπονι για τις επομενες αγορες επειδη αργησε παιζει να μου το δωσουν στο asos??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 (edited) Ε με το asos και τα ΕΛΤΑ δε βγάζεις άκρη . Άλλοι παραλαμβάνουν πολύ γρήγορα ,άλλοι αργά .Ο τζίρος μου στο asos δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ ,αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την αποστολή ,αλλά με την επιστροφή και τις μάρκες. Παίρνεις από το yoox ,δε σου αρέσει ;Τηλεφώνημα και έρχονται και το παίρνουν πίσω δωρεάν και τα χρήματα μπαίνουν στο paypal ή moneyoox σε 10-15 μέρες ,ίσως και νωρίτερα. Πλέον δεν προλαβαίνω να πω το τηλέφωνό μου στη ups ,με καταλαβαίνουν με τη μία ,κάτι σαν pizza hut ένα πράγμα... Ο leader (asos) του online shopping θα πρέπει να μπει στις ταχυμεταφορές σύντομα (και θα μπει αναγκαστικά) ,δε γίνεται αλλιώς,τουλάχιστον για τις Ε.U. αποστολές. Δοκιμάστε στο facebook τη σελίδα του asos και αναφέρτε το πρόβλημα,έχω ακούσει ότι εκεί λύνονται τέτοια θέματα. Επίσης πάνε να με καταντήσουν vkb ένα πράγμα .Μου στείλανε πριν 2 μήνες κάρτα από κατάστημα στην Αθήνα με -20% μέχρι την έναρξη των εκπτώσεων.Σήμερα ξανά κάρτα ότι ξεκίνησαν private sale (-40%) και επειδή έχω και κάρτα, -10% επιπλέον... Επίσης luisaviaroma -30% κουπόνι.... και από τα δύο παραπάνω καταστήματα έχω να κάνω αγορές από 2008...και μάλλον δε θα κάνω ,αν δε δω -70% . Edited June 11, 2010 by james55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ε με το asos και τα ΕΛΤΑ δε βγάζεις άκρη . Άλλοι παραλαμβάνουν πολύ γρήγορα ,άλλοι αργά .Ο τζίρος μου στο asos δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ ,αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την αποστολή ,αλλά με την επιστροφή και τις μάρκες. Παίρνεις από το yoox ,δε σου αρέσει ;Τηλεφώνημα και έρχονται και το παίρνουν πίσω δωρεάν και τα χρήματα μπαίνουν στο paypal ή moneyoox σε 10-15 μέρες ,ίσως και νωρίτερα. Πλέον δεν προλαβαίνω να πω το τηλέφωνό μου στη ups ,με καταλαβαίνουν με τη μία ,κάτι σαν pizza hut ένα πράγμα... Ο leader (asos) του online shopping θα πρέπει να μπει στις ταχυμεταφορές σύντομα (και θα μπει αναγκαστικά) ,δε γίνεται αλλιώς,τουλάχιστον για τις Ε.U. αποστολές. Δοκιμάστε στο facebook τη σελίδα του asos και αναφέρτε το πρόβλημα,έχω ακούσει ότι εκεί λύνονται τέτοια θέματα. Επίσης πάνε να με καταντήσουν vkb ένα πράγμα .Μου στείλανε πριν 2 μήνες κάρτα από κατάστημα στην Αθήνα με -20% μέχρι την έναρξη των εκπτώσεων.Σήμερα ξανά κάρτα ότι ξεκίνησαν private sale (-40%) και επειδή έχω και κάρτα, -10% επιπλέον... Επίσης luisaviaroma -30% κουπόνι.... και από τα δύο παραπάνω καταστήματα έχω να κάνω αγορές από 2008...και μάλλον δε θα κάνω ,αν δε δω -70% . Αν τους ζητησω εκπτωτικο κουπονι θα μου δωσουν?εσυ για το asos εχεις κανα κουπονι? γενικα 2 φορες εχω κανει αγορες απο το asos την 2 ακομα την περιμνω να ερθει και συνολα εχω δωσει 450 ευρω, λογικα συχνα πυκνα δεν πρεπει να στελνουν και αυτοι κανα κουπονι, παντως οποιος εχει κουπονι απο το asos και δεν χριεαζεται μπορει να μου το στελει, σε γενικες γραμμες μαρεσουν αρκετα τα ρουχα του asos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Καλά το luisa βαράει μύγες.3ο εκπτωτικό κουπόνι σε 2 μηνες. Αλλά οταν τα έλεγα εγώ οτι αν συνεχίσει να έχει αστείες εκπτώσεις θα το πληρώσει μου έλεγε ο James για Ρώσους και Σαουδάραβες :p ups έχουν στάνταρ σύστημα στιλ πίτσας γιατί εγώ πρώτη φορά που πήρα για επιστροφή είχαν όλα τα στοιχεία μου. Πλάκα έχει, τώρα που δεν έχω λεφτά έχω υπολογίσει οτι θα έσκαγα το λιγότερο χιλιάρικο στο yoox και 2χίλιαρο στο luisa. Τέσπα δε μαμιεται, καλή καρδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 εχω ξαναρωτησει αλλα δε πηρα απαντηση, που μπορω να βρω takeshy kurosawa προιοντα εκτος απο το yoox καθως δεν εχει ποικιλια/νουμερα; γιατι να ειναι τοσο δισευρετη αυτη η μαρκα στο ιντερνετ; και κατι τελευταιο ειδα ενα jean σε ατομο και οταν εμαθα οτι ηταν staff ενω το ειχα περασει για takeshy αρχισα να ψαχνω και staff στο ιντερνετ αλλα ουτε τετοια βρηκα! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ναι καλά vkb ,για δες το shearling jacket το dior ,που ήταν preorder (2584 ευρώ), πόσα νούμερα διαθέτει μετά από μια βδομάδα;...... Δες και στο facebook τι δρόμο έχει τραβήξει το luisa με τα events και τους bloggers ,όπως επίσης τα 4ψήφια γυναικεία σε διάφορες μάρκες.Αναλογία γυναικείων designers με αντρικών καμία σχέση. Και δεν τα παίρνουν Ρώσσοι και Σαουδάραβες αυτά, όπως και τις άγνωστες μάρκες. Yoox ,Luisa και πολλά άλλα fashion consious καταστήματα,online και μη, δεν έχουν πελατολόγιο εσένα και μένα ,αλλά άτομα της μόδας που κάνουν πολλά μηδενικά. Φαντάσου ότι η Αnna Dello Russo αλλάζει 4 φορέματα καθημερινά αμύθητης αξίας ,όπως και πολλοί άλλοι που κινούνται στο χώρο της μόδας.Οπότε μην το λυπάσαι το luisa ,απλά κράτα στο μυαλό σου τιμές yoox σε αυτά που πουλάει το luisa,σε non-vkb μάρκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Κοίτα εγώ βλέπω τι μένει στο site. Παλιά δεν έμενα "φύλλο".Τώρα αν σκάνε 4χίλιαρα δε με απασχολεί είναι άλλη κατηγορία που δεν κοιτάω. Όχι ρε τι να λυπάμαι.Και ναι, έχει ανοίξει η ψαλίδα για luisa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Ρε παιδια ποιος ξερει να μου πει τι γινεται με την παραγγελια στο asos 24 μερες περασαν απο τη μερα την που παραγγειλα και τιποτα, πως μπορω να δω που ειναι το δεμα μου μιας που δεν εχω tracking number? και αν εχει χαθει πως θα το μαθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Γι αυτό υπάρχει και το email του asos,τα τηλέφωνα του ΕΛΤΑ,το facebook του asos. -Επικοινώνησε με email με το asos δίνοντας το order No -Eπικοινώνησε με τα ΕΛΤΑ μήπως έχουν το δέμα σου καιρό ξεχασμένο -Μπες στο facebook και γράψε φόρα παρτίδα "περιμένω τόσες μέρες μπλα μπλα ,το order No ,τι γίνεται κλπ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Γι αυτό υπάρχει και το email του asos,τα τηλέφωνα του ΕΛΤΑ,το facebook του asos. -Επικοινώνησε με email με το asos δίνοντας το order No -Eπικοινώνησε με τα ΕΛΤΑ μήπως έχουν το δέμα σου καιρό ξεχασμένο -Μπες στο facebook και γράψε φόρα παρτίδα "περιμένω τόσες μέρες μπλα μπλα ,το order No ,τι γίνεται κλπ". το εχω κανει αυτο και με το face και με το mail, απλα ολο μου λενε να περιμενω τωρα μου ειπα απο τισ 12 Ιουνιοιυ να περιμενω στις 17, ενταξει ολο απο αναβολη σε αναβολη το πανε, στα ελτα δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν λενε χωρις τον αριθμο του δεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossssss Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 το εχω κανει αυτο και με το face και με το mail, απλα ολο μου λενε να περιμενω τωρα μου ειπα απο τισ 12 Ιουνιοιυ να περιμενω στις 17, ενταξει ολο απο αναβολη σε αναβολη το πανε, στα ελτα δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν λενε χωρις τον αριθμο του δεματος. να ξερεις οτι πακετο ερχεται στο ταχυδρομειο καταγραφεται σε ενα βιβλιο με τα δεματα που εχουν παραλαβει και ειναι ετοιμα να στειλουν ειδοποιησεις ειχα και εγω ενα προβλημα και κοιταξανε αν υπαρχει το ονομα μου σε αυτο το βιβλιο που σου λεω επισης μου εχει τυχει και το αλλο αν το δεμα σου ειναι σχετικα μικρο περιεχει δλδ μια-δυο μπλουζες ειναι πολυ πιθανων να στο εχει φερει ο ιδιος ο ταχυδρομος το δεμα σου χωρις να σου εχει αφησει ειδοποιησει πριν και παρα πολυ πιθανων να στο εχει παρει καποιος, αν μενεις σε πολυκατοικια ή τελος παντων στο ειχε αφησει στο γραμματοκιβωτιο αυτο μου εχει τυχει 2 φορες και στην πρωτη το ειχε παρει καποιος το ειχε ανοιξει και το ξαναεβαλε στο γραμματοκιβωτιο και το δεμα μου ειχε αργησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 αν μενεις σε πολυκατοικια ή τελος παντων στο ειχε αφησει στο γραμματοκιβωτιο αυτο μου εχει τυχει 2 φορες και στην πρωτη το ειχε παρει καποιος το ειχε ανοιξει και το ξαναεβαλε στο γραμματοκιβωτιο και το δεμα μου ειχε αργησειι Δεν του εκανε το νουμερο η παιρνεις βλακειες; Ευγενεστατος. Εγω θα σου ειχα αφησει φορμα παραπονων και τι να προσεξεις στην επομενη παραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Δεν του εκανε το νουμερο η παιρνεις βλακειες; Ευγενεστατος. Εγω θα σου ειχα αφησει φορμα παραπονων και τι να προσεξεις στην επομενη παραγγελια. λολολολ τρομερο σχολιο.....Μηπως γνωριζει καποιος ποτε αρχιζουν στο UK sales?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ενταξει εφτασε το ειδοποιητηριο σημερα το πρωι με ημερομηνια 11/6, να σας πω αν πω στο asos οτι το δεμα μου δεν εχει φτασει ή οτι μαλλον χαθηκε αυτοι δεν θα μπορουν να γνωριζουν που ειναι το δεμα αφου δεν ειχε tracking number μηπως ετσι μου δωσουν εκπτωση 50% στην επομενη αγορα, ειχα διαβασει οτι καποιου που το δεμα ειχε χαθει του δωσαν 50 %, πεζει να το χαψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ενταξει εφτασε το ειδοποιητηριο σημερα το πρωι με ημερομηνια 11/6, να σας πω αν πω στο asos οτι το δεμα μου δεν εχει φτασει ή οτι μαλλον χαθηκε αυτοι δεν θα μπορουν να γνωριζουν που ειναι το δεμα αφου δεν ειχε tracking number μηπως ετσι μου δωσουν εκπτωση 50% στην επομενη αγορα, ειχα διαβασει οτι καποιου που το δεμα ειχε χαθει του δωσαν 50 %, πεζει να το χαψουν? Κάτι τέτοιες καγκουριές κάνουμε εμείς οι Έλληνες και εκμεταλλευόμαστε τον επαγγελματισμό των Ευρωπαίων.Οπότε αν στο μέλλον δεις το asos να βγάλει την Ελλάδα απ την λίστα του,όπως έκανε και το play.com, μην παραξενευτείς. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 μπα,απλως θα αναγκαστει να βαλει courrier και αυτη και να σοβαρευτει οπως ολα τα αλλα μαγαζια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ενταξει ρε παιδια σε κριση ειμαστε δεν πρπει να γινουμε πιο ευρηματικοι, και στο κατω κατω μπορει να μην το πιστεψουν, αλλα εγω θα το δοκιμασω!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 το θεμα ειναι πως θα το πιστεψουν....Αν εχεις πληρωσει με paypal επικοινωνησε γυρω στις 40 μερες αφου εκανες την παραγγελια.Ετσι θα σου γυρισουν τα λεφτα σου,καποια στιγμη.Αν θες ομως επικοινωνησε με ΑΣΟΣ ,νομιζω πως αν εχουν αποθεμα σου στελνουν το προιον παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 το θεμα ειναι πως θα το πιστεψουν....Αν εχεις πληρωσει με paypal επικοινωνησε γυρω στις 40 μερες αφου εκανες την παραγγελια.Ετσι θα σου γυρισουν τα λεφτα σου,καποια στιγμη.Αν θες ομως επικοινωνησε με ΑΣΟΣ ,νομιζω πως αν εχουν αποθεμα σου στελνουν το προιον παλι. Καλα δεν ειμαι και τοσο ’’καγκουρας’’:D, δεν θελω ουτε να μου στειλουν χρηματα πισω ουτε να μου ξαναστειλουν τα προιοντα, απλα στην επομενη αγορα να εχω 50 εκπτωση ή οποιαδηποτα αλλη εκπτωση, ε δεν ειναι τοσο τραγικο αυτο που ζηταω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts