stelios85 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 clae μαιν οπως λετε και εσεις εκει πανω!!!για το νουμερο πως εισαι σιγουρος?Που το δοκιμασες Δημητρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Υπενθυμίζω για ακόμη μία φορά: Παπούτσια Επιπλέον, ας κάνουμε όλοι μία συνειδητή προσπάθεια να περιορίσουμε το chat. Ευχαριστώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdd Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας τοσο καιρο παραγγελνα απο το yoox και η παραδοση ηταν παιχνιδακι τωρα παραγγειλα απο ενα καταστημα στην Αγγλια πληρωσα με paypal μου δωσανε tracking number απο την royal mail και απο την 12 του μηνος εχω το εξης μηνυμα Your item, posted on 12/02/11 with reference xxxxxxxxx has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE αυτο τι σημαινει οτι ακομη ειναι στην Αγγλια το δεμα μου?παντως στα Ελτα που απευθυνθηκα δεν εχω κανενα δεμα ουτε στο ονομα μου ουτε με το tracking number της royal mail ουτε στις ταχυμεταφορες ουτε με απλο ταχυδρομειο αρχιζω να ανησυχω μηπως και χασω τα χρηματα μου αν μπορει βοηθηστε με :O 1)Γιατί δεν στέλνεις μήνυμα στην ίδια την την royal mail ζητώντας εξηγήσεις? 2)Αφού έχεις πληρώσει με paypal δεν χάνεις τα χρηματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giami Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Θα επικοινωνησω με την Royal Mail να δω τι συμβαινει ελπιζω να μην φτασω στο σημειο να ζητησω τα λεφτα μου πισω απο το paypal δεν γνωριζω και την διαδικασια ως τωρα πληρωνα στον κουριερ κατευθειαν σας ευχαριστω για τις απαντησεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 για τον "ΔΟΥΡΙΔΑ" πανω στην ηρακλειου στη νεα ιωνια γνωριζετε κατι; πολυ φθηνος μου φανηκε παιζει τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 παιδια εχει δει κανενας πουθενα αυτο το κομματι ???ενδιαφερομαι προς αγορα του....ή εστω κατι αντιστοιχο.... http://www.denimology.com/store/products/7092/luisaviaroma_uk_m_dsquared_-_transparent_alpaca_and_silk_t-shirt_52i-04y120.php και ναι δεν το θελω για καρναβαλι να ντυθω 80s σαν Σταθης Ψαλτης.....Τα φορας πανω απο λευκη μπλουζα αυτα τα διαφανα και ειναι πολυ ωραια κατ εμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Κουπόνι Luisa για -20 LS20FW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Κουπόνι Luisa για -20 LS20FW Λεει μόνο για τα winters sale ομως Υπάρχει περίπτωση αν στείλουμε mail στο yoox να μας βρεί κάποιο sold out ρούχο; Έστω και στην αρχική τιμή. Edited February 18, 2011 by salonicafan_TASO Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Λεει μόνο για τα winters sale ομως Υπάρχει περίπτωση αν στείλουμε mail στο yoox να μας βρεί κάποιο sold out ρούχο; Έστω και στην αρχική τιμή. Νταξ θα τους πάρω τηλ να τους πω και για τα spring. :lol: Δε νομίζω να σου βρει κάποιο ρούχο το yoox αλλά για μερικούς μπορεί και να παίζει... Γατάκια(αντε πάλι :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 παιδια εχει δει κανενας πουθενα αυτο το κομματι ???ενδιαφερομαι προς αγορα του....ή εστω κατι αντιστοιχο.... http://www.denimology.com/store/products/7092/luisaviaroma_uk_m_dsquared_-_transparent_alpaca_and_silk_t-shirt_52i-04y120.php και ναι δεν το θελω για καρναβαλι να ντυθω 80s σαν Σταθης Ψαλτης.....Τα φορας πανω απο λευκη μπλουζα αυτα τα διαφανα και ειναι πολυ ωραια κατ εμε Το συγκεκριμένο δε νομίζω να το βρεις. Βγήκε σε σχετικά λίγα κομμάτια και έφυγαν όλα στην αρχή της σεζόν. Και αν το βρεις πρόσεξε τα νούμερα, είναι πάρα πολύ στενή γραμμή και από ύφασμα που δεν τεντώνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παιδια καντε καμια προταση για τζινακι αλλα οχι απο e-shop να υπαρχει σε κανα μαγαζι για να πορω να το δοκιμασω, οχι τπτ εξαλο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flexi Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 για τον "ΔΟΥΡΙΔΑ" πανω στην ηρακλειου στη νεα ιωνια γνωριζετε κατι; πολυ φθηνος μου φανηκε παιζει τιποτα; :p:p:p με εκπτωσεις 40&50% πως να μην ειναι φθηνος... δεν παιζει τιποτα....παρτο το papoutsaki εαν σου αρεσε.ξερω οτι δουλευει πολλα brands κ ειναι καταστημα "ιστορικο" ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Παιδια καντε καμια προταση για τζινακι αλλα οχι απο e-shop να υπαρχει σε κανα μαγαζι για να πορω να το δοκιμασω, οχι τπτ εξαλο!:) Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλα οι περισσότεροι εδώ είμαστε τεμπέληδες...σιγα μην κάνουμε σαφάρι τα μαγαζιά μεσα στην πόλη κάθε φορά που θέλουμε να δοκιμάσουμε ενα τζιν, :p κάνουμε κλικ μας το φέρνουν στην πόρτα, το δοκιμάζουμε κιαν δε μας κάνει τους το ξανα στέλνουμε πίσω... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 υπαρχει καποιος κωδικος yoox για free shipping??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Περιμενω να ερθουν τα παπουτσια CLAE που παραγγειλα, ερχονται απο την Ολλανδια μεσω UPS standard, στο site της CLAE λεει 3-7 μερες για ολες τις χωρες της Ευρωπης και στο site της UPS λεει οτι το UPS standard φτανει μεσα σε 5 μερες!!!! Η παραγγελεια εχει φυγει απο 17/2 και μου βγαζει οτι θα παραδοθουν 1/3 ενω επρεπε να ειναι εδω αυριο στις 22/2, πηρα στην UPS και μου ειπαν οτι ερχεται με φορτηγο!!! Συγνωμη εσκασα 20 ευρω μεταφορικα για να ερθει με φορτηγο και να αργησουν τοσο????? Την εχω ξαναπατησει με την UPS οταν περιμεν αενα πουκαμισο απο Ιταλια και επειδη ηταν το Φθινοπωρο με τις απεργιες ολοκληρη UPS δεν ειχε ιδιοκτητα φορτηγα για να ερθουν απο Αθηνα Θεσσαλονικη, και φυσικα οταν ηρθε ξταν αργα και το εστειλα πισω ,τι εξυπηρετηση ειναι αυτη!!!! Χαρακτηριστικα τωρα που κοιταξα 21/2 19:35 το δεμα ειναι ακομα σε μια πολη της Γερμανιας στα συνορα με την Αυστρια!!! Τα σαβατοκυριακα δηλαδη τα φορτηγα σταματανε το ταξιδι τους???? Θα λειπω και απο Θεσσαλονικη θα κατεβω Αθηνα και ποιος ξερει ποτε θα παρω το δεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Mην τα ψάχνεις... και εγώ είχα παραγγείλει από yoox πριν τα Χριστούγεννα με express (που έρχονται με UPS) και ήρθε τελικά μετά από 2 βδομάδες! Γενικά στο θέμα των μεταφορών υπάρχει ακόμα τεράστιο πρόβλημα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Οκ τελικα σημερα εφτασαν τα παπουτσια, μια χαρα ωραια ειναι, α να ξερετε οποιος αγορασει αυτη την μαρκα CLAE να παρει μισο με ενα μεγαλυτερο νουμερο παραπανω γιατι εχουν σφιχτη εφαρμογη. Τωρα για την ανοιξη θελω να παρω ενα μπουφανακι, και εχω στο μυαλο μου ενα τυπου baseball jacket, κατι σαν αυτο στην φωτο ειναι GANT απο την συλλογη Michael Bastian, Εχετε να προτεινεται τιποτα παρομοιο, γιατι αν κρινω απο τα χειμερινα GANT στην Ελλαδα αυτο μπουφαν θα κανει κανα 300 ευρω. http://img11.imageshack.us/img11/3116/thembnylonbaseballwindb.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited February 24, 2011 by jim88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giami Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Οκ τελικα σημερα εφτασαν τα παπουτσια, μια χαρα ωραια ειναι, α να ξερετε οποιος αγορασει αυτη την μαρκα CLAE να παρει μισο με ενα μεγαλυτερο νουμερο παραπανω γιατι εχουν σφιχτη εφαρμογη. Τωρα για την ανοιξη θελω να παρω ενα μπουφανακι, και εχω στο μυαλο μου ενα τυπου baseball jacket, κατι σαν αυτο στην φωτο ειναι GANT απο την συλλογη Michael Bastian, Εχετε να προτεινεται τιποτα παρομοιο, γιατι αν κρινω απο τα χειμερινα GANT στην Ελλαδα αυτο μπουφαν θα κανει κανα 300 ευρω. http://img11.imageshack.us/img11/3116/thembnylonbaseballwindb.jpg Uploaded with ImageShack.us Για δες εδω http://www.arkclothing.com/Ark_Male/Shop_by_brand/Franklin_and_Marshall_show_all.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Καλησπερα! Έπεσα κατα τύχη πάνω σε αυτό το site. http://www.my-nikeshoes.com/page.html?id=15 Μου έκανε εντύπωση πόσο χαμηλές τιμές έχει.. όμως δεν ξέρω κατά πόσο πουλάει γνήσια και αν στέλνει Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Πως κάνουν τις μαϊμουδες; Ικικ-ικικικικ-ιικιιικ. Στο site: Non-returnable case: 1: Dislike the product after get it 2: Size standard disputed 3: You don't want our products Δηλάδη αν δε το θες στα τέτοια μας.Μακριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Σ ευχαριστώ για την απάντηση.:thanks: Διάβασα οτι πολλοί αναφέρεστε στο http://www.yoox.com. Τελικά είναι αξιόπιστο? Στέλνει Ελλάδα πάντα? Κάθε πότε έχει εκπτώσεις? Κάτι ακόμη :) Ψάχνω τα nike air max flywire. Είναι αυτά εδώ http://www.echeapness.com/nike-air-max-360-flywire-black-green-shoes-386368-004-pi-809.html?image=1 Δεν μπορώ να τα βρω κάπου οικονομικά!! :( Στη ricardo τα δίνει με 75€ αλλά μαιμου και οι φωτό δεν ειναι αντιπροσωπευτικές. Έστω μήπως ξέρει κάποιος site που να τα έχει μαιμου αλλά να να γνωρίζουμε οτι ειναι καλή μαιμού? (όσο καλή μπορει να είναι μια μαιμού δηλαδή) p.s Σα να ζητάω πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Σ ευχαριστώ για την απάντηση.:thanks: Διάβασα οτι πολλοί αναφέρεστε στο http://www.yoox.com. Τελικά είναι αξιόπιστο? Στέλνει Ελλάδα πάντα? Κάθε πότε έχει εκπτώσεις? Είναι από τα πιο αξιόπιστα. Στέλνει Ελλάδα πάντα. (τι εννοείς "πάντα"; ) Εκπτώσεις έχει συχνά (και συνήθως δυνατές εκπτώσεις στα τέλη των σεζόν (χειμωνιάτικη-καλοκαιρινή) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Εννοώ αν στέλνει όλους τους μήνες Ελλάδα. Κάτι διάβασα εδώ και μπερδεύτηκα.Μάλλον διάβασα λάθος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Εννοώ αν στέλνει όλους τους μήνες Ελλάδα. Κάτι διάβασα εδώ και μπερδεύτηκα.Μάλλον διάβασα λάθος :) Δεν ξέρω τι διάβασες, αλλά δε θα ήταν λίγο κουφό να στέλνει Μάρτη-Ιούνη π.χ. και όχι τους υπόλοιπους; ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 yeap..Γι αυτό είπα ότι θα διάβασα λάθος.. για τα Nike έχεις καμία ιδέα??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts