fcandreas1990 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Ρε παιδιά σήμερα έλαβα ένα πουκάμισο απο το yoox και ξέχασαν να αφαιρέσουν το αντικλεπτικο μαγνιτάκι που έχει...Τώρα πως μπορώ να το αφαιρέσω χωρίς να καταστράψω το πουκάμισο? τους έστειλα και email να δω τι θα μου πουν:mad: Edit: Τελικά το έβγαλα μόνος μου..το κοπάναγα με ένα κατσαβίδι:D Edited January 11, 2011 by fcandreas1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Ρε παιδια απο εσας που κανετε παραγγελιες απο το ASOS ,μπορει καποιος να πει με σιγουρια με πιο courier ερχονται τα πακετα της DPD ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 εμαθα με πολυ κουραστικο τροπο με ποια γινεται η μεταφορα...ΤΗλ 210 9966661 εταιρια στην Αθηνα skynet οπου συνεργαζεται με skynet-uk,οπου συνεργαζεται με dpd-uk..Aπο τη skynet τα δεματα δινονται στην επαρχεια με διαφορες αλλες courriers.Πχ στην πατρα με την kanga services..Εννοειται πως το tracking number της dpd εντος ελλαδος δεν ισχυει,αλλαζει απο την sky-net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdd Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Για το luisaviaroma ξέρει κανείς πόσα πρέπει να σκάσει για να πάρει εκπτωτικό κουπόνι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Για το luisaviaroma ξέρει κανείς πόσα πρέπει να σκάσει για να πάρει εκπτωτικό κουπόνι?? πολλά πάρα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Για το luisaviaroma ξέρει κανείς πόσα πρέπει να σκάσει για να πάρει εκπτωτικό κουπόνι?? 0 ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια και μου στέλνουν συνέχεια ,όπως και σε πολλούς άλλους.Πώς και ετσι; Είναι τυχαία η επιλογή ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/louis-vuitton.html Απίστευτα πράγματα! Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!! Κινητοποιήθηκε το ΣΔΟΕ που έκανε επιτόπου έρευνα και διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα παρά το όνομά του πωλούσε στην τιμή των αυθεντικών προϊνόντα μαϊμούδες ειναι αλήθεια? λεω να παρω αυριο τηλ να ρωτησω, πολυ χοντρο μου ακουγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/louis-vuitton.html Απίστευτα πράγματα! Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!! Κινητοποιήθηκε το ΣΔΟΕ που έκανε επιτόπου έρευνα και διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα παρά το όνομά του πωλούσε στην τιμή των αυθεντικών προϊνόντα μαϊμούδες ειναι αλήθεια? λεω να παρω αυριο τηλ να ρωτησω, πολυ χοντρο μου ακουγεται Όντως πολύ χοντρό άμα ισχύει..και μάλιστα πούλησαν μούφα σε διάσημο πρόσωπο?..Πάντως το τρομακτικό δεν είναι και τόσο έγκυρο..άμα το διάβαζα και πουθενά αλλού...:wacko: ...Πάντως στην Κηφησιά στο δρόμο που είναι τα ζαρα κλπ είχε πάρει γνωστός μου πριν 2 χρόνια ένα πανάκριβο σακάκι ή κάτι τέτοιο DG..μετά από λίγους μήνες του έφυγε ένα κουμπί και μιας και έτυχε να είναι στο Μιλάνο τότε το πήγε στην DG να του βάλουν ένα κουμπί...εκεί του είπαν ότι είναι μαϊμού και μάλιστα γελάγανε με την συγκεκριμένη απομίμηση:confused: Τελικά έκανε μύνηση στο συγκεκριμένο κατάστημα απο εκεί και πέρα δε ξέρω τι έγεινε έχω να τον δω καιρό αλλά νομίζω το συγκεκριμένο κατάστημα έκλεισε και άνοιξε άλλο στη θέση του... Edited January 12, 2011 by fcandreas1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) οποιος αγοραζει τετοια ρουχα απο ξεμπαρκα μαγαζια και οχι απο τα μαγαζια της εταιρειας ειναι αξιος της μοιρας του... επειδη ειμαστε στην ελλαδα το λεω. ΤΟ θεμα ειναι οτι ειναι μαγαζι της εταιρειας, λεω να παρω αυριο τηλ στο μαγαζι να δω αν ειναι ανοιχτο κανενα καλο stock ξερει κανεις (ektos apo to factory), αυτα που λενε τα διαφορα site ισχυουν? Λεω να παω στο empoli outlet στην Ν Ιωνια Edited January 12, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 κανενα καλο stock ξερει κανεις (ektos apo to factory), αυτα που λενε τα διαφορα site ισχυουν? Λεω να παω στο empoli outlet στην Ν Ιωνια Δες κι εδώ http://www.stockadika.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εμαθα με πολυ κουραστικο τροπο με ποια γινεται η μεταφορα...ΤΗλ 210 9966661 εταιρια στην Αθηνα skynet οπου συνεργαζεται με skynet-uk,οπου συνεργαζεται με dpd-uk..Aπο τη skynet τα δεματα δινονται στην επαρχεια με διαφορες αλλες courriers.Πχ στην πατρα με την kanga services..Εννοειται πως το tracking number της dpd εντος ελλαδος δεν ισχυει,αλλαζει απο την sky-net πολυ σωστος ο φιλος...σε απαντητικο email της dpd αφου φιλοτιμηθηκαν μια εβδομαδα μετα να με ενημερωσουν...επιβεβαιωνω τον φιλο stelio thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/louis-vuitton.html Απίστευτα πράγματα! Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!! Κινητοποιήθηκε το ΣΔΟΕ που έκανε επιτόπου έρευνα και διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα παρά το όνομά του πωλούσε στην τιμή των αυθεντικών προϊνόντα μαϊμούδες ειναι αλήθεια? λεω να παρω αυριο τηλ να ρωτησω, πολυ χοντρο μου ακουγεται Ας μη μιλήσω καλύτερα...Μου φαίνεται λογικό πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 vkb αυτά τα κουπόνια τα στέλνουν σχεδόν σε όλους. το θέμα ειναι το special treatment ως πελάτη με πρωσοπικά κουπόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 vkb αυτά τα κουπόνια τα στέλνουν σχεδόν σε όλους. το θέμα ειναι το special treatment ως πελάτη με πρωσοπικά κουπόνια. Μάλλον στο james μίλαγες εκτός αν είσαι μέντιουμ γιατί μου ήρθε και εμένα πάλι το προσωπικό κουπονάκι μου.Τι ωραία τι καλά.Θα περιμένω να μου στείλουν το 35% κουπόνι και αααμα έχει τίποτα μπορεί και να πάρω.Πως κάνετε έτσι μωρέ;Το luisa είχε ΚΑΠΟΤΕ καλές εκπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μου ήρθε και μένα κουπονάκι στο luisa 20% και ξανα αγόρασα κατι τις. Ηαλήθεια είναι οτι δεν έχει καλές τιμές αλλα έχει ωραία ρούχα. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/louis-vuitton.html Απίστευτα πράγματα! Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!! Κινητοποιήθηκε το ΣΔΟΕ που έκανε επιτόπου έρευνα και διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα παρά το όνομά του πωλούσε στην τιμή των αυθεντικών προϊνόντα μαϊμούδες ειναι αλήθεια? λεω να παρω αυριο τηλ να ρωτησω, πολυ χοντρο μου ακουγεται μολις το εμαθα!!εχει βουιξει το ιντερνετ!!αν ειναι δυνατόν!!:wacko: ποσο καφροι μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Το luisaviarom είναι αξιόπιστο? τώρα το τσέκαρα έχει ωραία ρούχα αν και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες σε σχέση με το yoox:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Το luisaviarom είναι αξιόπιστο? τώρα το τσέκαρα έχει ωραία ρούχα αν και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες σε σχέση με το yoox:worry: Στα τελευτέα 40 ποστ σαυτό αναφερομαστε κιακόμα αναρωτιέσε; Πορτοφόλι χοντρό ναχεις και μια χαρά είναι. Ακόμα και η κούτα της συσκευασίας είναι η πιο όμορφη απολα τα ιντερνετικά μαγαζιά που ψώνισα. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 από κουτιά...άστο burberry και πάλι burberry... μέσα σε μεγάλο τετράγωνο κουτί με αναγλιφα τα γραματα και τον ιππότη και μια μαύρη κορδέλα από πάνω δεν συγκρίνεται ... είναι τόσο τέλεια , άμα θέλεται να σας ανεβάσω και foto... μιλάω για burberry.com ... btw αυτό πως σας φαίνεται ? --> http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRmeHM6dEDAaH-YD-uOQjEOG5875AJd69VWp_l_ruXa_0Rzj68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 btw αυτό πως σας φαίνεται ? --> http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRmeHM6dEDAaH-YD-uOQjEOG5875AJd69VWp_l_ruXa_0Rzj68 Ωραίο είναι...αν και κάπως ''μεγαλίστικο'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdd Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Από το luisaviaroma "Get an extra 10% off on sale items with promo code FR10CJBA01 (valid till end of January)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Κανένα αξιόλογο site για να δώ κυρίως για επώνυμα κλασικά κασκόλ; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ετσι μια εκτιμηση θα ηθελα να ακουσω απο τους παλιους,ποτε θα γινει εκπτωση στα cashmere knits στο yoox.....Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Όταν δεν το περιμένεις,θα τα γραπώσουμε οι καρχαρίες...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) ΘΈΛΩ ΝΑ Π’ΡΩ Κ’ΠΟΙΑ ΜΠΛΟΥΖ’ΚΙΑ F&M ΚΑΙ ΒΡΉΚΑ ΑΥΤΌ ΤΟ SITE http://www.franklinmarshallshop.comΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΈΣ ΤΙΜΈΣ ΑΛΛΑ Κ’ΤΙ M ΒΡΩΜ’ΕΙ ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΛΈΤΕ ΜΉΠΩΣ ΈΧΕΙ ΨΩΝΊΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ??THANKS Edited January 16, 2011 by narco_7 Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts