Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά σήμερα έλαβα ένα πουκάμισο απο το yoox και ξέχασαν να αφαιρέσουν το αντικλεπτικο μαγνιτάκι που έχει...Τώρα πως μπορώ να το αφαιρέσω χωρίς να καταστράψω το πουκάμισο? τους έστειλα και email να δω τι θα μου πουν:mad:

Edit: Τελικά το έβγαλα μόνος μου..το κοπάναγα με ένα κατσαβίδι:D

Edited by fcandreas1990

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια απο εσας που κανετε παραγγελιες απο το ASOS ,μπορει καποιος να πει με σιγουρια με πιο courier ερχονται τα πακετα της DPD ???

εμαθα με πολυ κουραστικο τροπο με ποια γινεται η μεταφορα...ΤΗλ 210 9966661 εταιρια στην Αθηνα skynet οπου συνεργαζεται με skynet-uk,οπου συνεργαζεται με dpd-uk..Aπο τη skynet τα δεματα δινονται στην επαρχεια με διαφορες αλλες courriers.Πχ στην πατρα με την kanga services..Εννοειται πως το tracking number της dpd εντος ελλαδος δεν ισχυει,αλλαζει απο την sky-net

Για το luisaviaroma ξέρει κανείς πόσα πρέπει να σκάσει για να πάρει εκπτωτικό κουπόνι??

πολλά πάρα πολλά.

Για το luisaviaroma ξέρει κανείς πόσα πρέπει να σκάσει για να πάρει εκπτωτικό κουπόνι??

0 ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια και μου στέλνουν συνέχεια ,όπως και σε πολλούς άλλους.Πώς και ετσι; Είναι τυχαία η επιλογή ίσως.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/louis-vuitton.html

Απίστευτα πράγματα! Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!!

Κινητοποιήθηκε το ΣΔΟΕ που έκανε επιτόπου έρευνα και διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα παρά το όνομά του πωλούσε στην τιμή των αυθεντικών προϊνόντα μαϊμούδες

ειναι αλήθεια? λεω να παρω αυριο τηλ να ρωτησω, πολυ χοντρο μου ακουγεται

Απίστευτα πράγματα! Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!!

Κινητοποιήθηκε το ΣΔΟΕ που έκανε επιτόπου έρευνα και διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα παρά το όνομά του πωλούσε στην τιμή των αυθεντικών προϊνόντα μαϊμούδες

Όντως πολύ χοντρό άμα ισχύει..και μάλιστα πούλησαν μούφα σε διάσημο πρόσωπο?..Πάντως το τρομακτικό δεν είναι και τόσο έγκυρο..άμα το διάβαζα και πουθενά αλλού...:wacko: ...Πάντως στην Κηφησιά στο δρόμο που είναι τα ζαρα κλπ είχε πάρει γνωστός μου πριν 2 χρόνια ένα πανάκριβο σακάκι ή κάτι τέτοιο DG..μετά από λίγους μήνες του έφυγε ένα κουμπί και μιας και έτυχε να είναι στο Μιλάνο τότε το πήγε στην DG να του βάλουν ένα κουμπί...εκεί του είπαν ότι είναι μαϊμού και μάλιστα γελάγανε με την συγκεκριμένη απομίμηση:confused: Τελικά έκανε μύνηση στο συγκεκριμένο κατάστημα απο εκεί και πέρα δε ξέρω τι έγεινε έχω να τον δω καιρό αλλά νομίζω το συγκεκριμένο κατάστημα έκλεισε και άνοιξε άλλο στη θέση του...

Edited by fcandreas1990

οποιος αγοραζει τετοια ρουχα απο ξεμπαρκα μαγαζια και οχι απο τα μαγαζια της εταιρειας ειναι αξιος της μοιρας του... επειδη ειμαστε στην ελλαδα το λεω.

ΤΟ θεμα ειναι οτι ειναι μαγαζι της εταιρειας, λεω να παρω αυριο τηλ στο μαγαζι να δω αν ειναι ανοιχτο

κανενα καλο stock ξερει κανεις (ektos apo to factory), αυτα που λενε τα διαφορα site ισχυουν? Λεω να παω στο empoli outlet στην Ν Ιωνια

Edited by Nikos_s3

κανενα καλο stock ξερει κανεις (ektos apo to factory), αυτα που λενε τα διαφορα site ισχυουν? Λεω να παω στο empoli outlet στην Ν Ιωνια

Δες κι εδώ http://www.stockadika.gr/

εμαθα με πολυ κουραστικο τροπο με ποια γινεται η μεταφορα...ΤΗλ 210 9966661 εταιρια στην Αθηνα skynet οπου συνεργαζεται με skynet-uk,οπου συνεργαζεται με dpd-uk..Aπο τη skynet τα δεματα δινονται στην επαρχεια με διαφορες αλλες courriers.Πχ στην πατρα με την kanga services..Εννοειται πως το tracking number της dpd εντος ελλαδος δεν ισχυει,αλλαζει απο την sky-net

πολυ σωστος ο φιλος...σε απαντητικο email της dpd αφου φιλοτιμηθηκαν μια εβδομαδα μετα να με ενημερωσουν...επιβεβαιωνω τον φιλο stelio

thanx

Ας μη μιλήσω καλύτερα...Μου φαίνεται λογικό πάντως.

vkb αυτά τα κουπόνια τα στέλνουν σχεδόν σε όλους.

το θέμα ειναι το special treatment ως πελάτη με πρωσοπικά κουπόνια.

vkb αυτά τα κουπόνια τα στέλνουν σχεδόν σε όλους.

το θέμα ειναι το special treatment ως πελάτη με πρωσοπικά κουπόνια.

Μάλλον στο james μίλαγες εκτός αν είσαι μέντιουμ γιατί μου ήρθε και εμένα πάλι το προσωπικό κουπονάκι μου.Τι ωραία τι καλά.Θα περιμένω να μου στείλουν το 35% κουπόνι και αααμα έχει τίποτα μπορεί και να πάρω.Πως κάνετε έτσι μωρέ;Το luisa είχε ΚΑΠΟΤΕ καλές εκπτώσεις.

Μου ήρθε και μένα κουπονάκι στο luisa 20% και ξανα αγόρασα κατι τις.

Ηαλήθεια είναι οτι δεν έχει καλές τιμές αλλα έχει ωραία ρούχα.

...

μολις το εμαθα!!εχει βουιξει το ιντερνετ!!αν ειναι δυνατόν!!:wacko:

ποσο καφροι μπορει να ειναι?

Το luisaviarom είναι αξιόπιστο? τώρα το τσέκαρα έχει ωραία ρούχα αν και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες σε σχέση με το yoox:worry:

Το luisaviarom είναι αξιόπιστο? τώρα το τσέκαρα έχει ωραία ρούχα αν και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες σε σχέση με το yoox:worry:

Στα τελευτέα 40 ποστ σαυτό αναφερομαστε κιακόμα αναρωτιέσε;

Πορτοφόλι χοντρό ναχεις και μια χαρά είναι.

Ακόμα και η κούτα της συσκευασίας είναι η πιο όμορφη απολα τα ιντερνετικά μαγαζιά που ψώνισα.

...

από κουτιά...άστο burberry και πάλι burberry... μέσα σε μεγάλο τετράγωνο κουτί με αναγλιφα τα γραματα και τον ιππότη και μια μαύρη κορδέλα από πάνω δεν συγκρίνεται ... είναι τόσο τέλεια , άμα θέλεται να σας ανεβάσω και foto... μιλάω για burberry.com ...

btw αυτό πως σας φαίνεται ? --> http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRmeHM6dEDAaH-YD-uOQjEOG5875AJd69VWp_l_ruXa_0Rzj68

Ωραίο είναι...αν και κάπως ''μεγαλίστικο''

Κανένα αξιόλογο site για να δώ κυρίως για επώνυμα κλασικά κασκόλ;

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ΘΈΛΩ ΝΑ Π’ΡΩ Κ’ΠΟΙΑ ΜΠΛΟΥΖ’ΚΙΑ F&M ΚΑΙ ΒΡΉΚΑ ΑΥΤΌ ΤΟ SITE http://www.franklinmarshallshop.comΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΈΣ ΤΙΜΈΣ ΑΛΛΑ Κ’ΤΙ M ΒΡΩΜ’ΕΙ ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΛΈΤΕ ΜΉΠΩΣ ΈΧΕΙ ΨΩΝΊΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ??THANKS Edited by narco_7