salonicafan_TASO Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Προσωπικά θα πω.ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Αλλά οκ αν θες κάτι να φορέσεις και δε σε νοιάζει.Do it. Πάντως timberland παπα που έπερνα (πριν το γυρίσω σε USA 100%) είχαν της περασμένης σεζόν με 10% έκτωση. Το συγκεκριμένο σε outlet στην Πειραιώς.Πιστεύω καταλαβαινόμαστε. Γιατί; Τι ακριβώς είναι τα outlet; Νόμιζα απλά περσινής σεζον. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Έχω ένα κουπόνι 5% έκπτωσης για το planet-sports.com, όποιος το θέλει pm me. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Τι είναι τα outlet στην Ελλάδα ή γενικά; Γιατί εδώ μας δουλεύουν ψηλο γαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Τι είναι τα outlet στην Ελλάδα ή γενικά; Γιατί εδώ μας δουλεύουν ψηλο γαζί. Ε πες και για τα δύο ... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Τι να πω ρε συ. Όποτε έχω πάει, απλά γελάω.Σε οτι μάρκες ξέρω τιμές -10 -20 % σε περσινά. Μάρκες που είναι φθηνές γενικά έχει, αλλά δεν αντιλέγω οτι μπορείς να βρεις και μάρκα μεκαψες με 5-10Ευρώ.Αν γουστάρεις τέτοια κατάσταση και να το παίξεις οτι ανακάλυψες την πηγή της φθήνιας τότε , βουρ. Ας αφήσω τον james να πει για έξω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Καλημέρα παιδιά! μια μικρή βοήθεια θέλω. Μήπως γνωρίζεται κάποιο site που να πουλάει μπλούζες Ralph Lauren Και παπούτσια d&g σε καλές τιμές η κάποιο μαγαζί στην Αθήνα; Ευχαριστώ! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Καλημέρα παιδία, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παντελόνια της diesel, αν φοράς jean 30αρι , τι αντιστοιχία υπάρχει στα παντελόνια diesel black gold , τονίζω παντελόνια, όχι jeans. Eίναι το ίδιο , ή η αντιστιχία είναι μικρότερη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Καλημέρα παιδιά! μια μικρή βοήθεια θέλω. Μήπως γνωρίζεται κάποιο site που να πουλάει μπλούζες Ralph Lauren Και παπούτσια d&g σε καλές τιμές η κάποιο μαγαζί στην Αθήνα; Ευχαριστώ! Ralph , εχει το Αττικα στο κεντρο της Αθηνας , πρεπει να εχει και DG , Ralph εχει σιγουρα κορνερ και εχει αρκετες μπλουζες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Τι να πω ρε συ. Όποτε έχω πάει, απλά γελάω.Σε οτι μάρκες ξέρω τιμές -10 -20 % σε περσινά. Μάρκες που είναι φθηνές γενικά έχει, αλλά δεν αντιλέγω οτι μπορείς να βρεις και μάρκα μεκαψες με 5-10Ευρώ.Αν γουστάρεις τέτοια κατάσταση και να το παίξεις οτι ανακάλυψες την πηγή της φθήνιας τότε , βουρ. Ας αφήσω τον james να πει για έξω ;) Λέγε τώρα τι παίζει στη Λυκόβρυση ,να μαθαίνει ο λαός. Υπάρχει κανά κοκαλάκι για τα παιδιά ή τα παίρνετε όλα από τις κούτες και μένουν τα XS;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Λέγε τώρα τι παίζει στη Λυκόβρυση ,να μαθαίνει ο λαός. Υπάρχει κανά κοκαλάκι για τα παιδιά ή τα παίρνετε όλα από τις κούτες και μένουν τα XS;:lol: Κατι λιγα εχουν μεινει , αλλα πολυ καλες πληροφοριες λενε οτι τους εχουν μεινει πολλα απο καλοκαιρι , και μαλλον θα μεινουν και απο αυτον τον χειμωνα , οποτε θα εχει καλα πραγματακια σε λιγο καιρο . ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Μάλιστα ,κατάλαβα,μόνο οι γυναίκες πάρτυ δηλαδή,ως συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsita78 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 γεια σας παιδια :) ειμαι καινουργια στο φορουμ κ δεν εχω προλαβει να διαβασω ολες τις σελιδες ακομη αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παραγγειλει κανεις μποτες ugg απο καποιο site που θεωρει αξιοπιστο.ψαχνω να βρω καποιο outlet αλλα εχει απειρα κ τα περισσοτερα ειναι μαιμου κ εχω μπερδευτει.θελω να αγορασω ενα σχεδιο κλασσικο το οποιο ομως στα original site δεν το εχουν αλλιως θα το αγοραζα..γνωριζετε εστω κ καποιο μαιμου site που τουλαχιστον να ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 ralph lauren έχει boutique στην βουκουρεστίου νομίζω είναι αρκετά ποιο πάνω από του Dior και αμέσως ποιό κάτω απο την boutique του Burberry, καλύτερα να πας εκεί σίγουρα περισσότερη ποικιλία από το attica... άσε που προσωπικά μου τη σπάει να είναι πολυκοσμία γύρω μου όταν ψωνίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 ralph lauren έχει boutique στην βουκουρεστίου νομίζω είναι αρκετά ποιο πάνω από του Dior και αμέσως ποιό κάτω απο την boutique του Burberry, καλύτερα να πας εκεί σίγουρα περισσότερη ποικιλία από το attica... άσε που προσωπικά μου τη σπάει να είναι πολυκοσμία γύρω μου όταν ψωνίζω. Από τιμές όμως τι λέει; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Από τιμές όμως τι λέει; κοίτα έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από εκεί, όμως οι τιμές πρέπει να είναι σε λογικά πλαίσια σύμφωνα με το αμερικάνικο official site, τώρα άμα θέλει κάποιος να αγοράσει τα cashmere και γενικά τα ποιό high end θα πρέπει να πληρώσει αρκετά, αλλά στις standard merino/fine merino /cotton/pima cotton μπλούζες δεν νομίζω να δώσεις πάνω 120-170 ευρώ, όσα θα δώσεις και στο attica δηλαδή... απλά εκεί ψωνίζεις ποιό άνετα , δεν θα έχει και κόσμο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Ωραία! Ένταξη δεν θα πάρουμε και cashmere. Δεν είμαστε και παιδιά επιχειρηματιών :p. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως και για κάποιο σιτε καμία ιδέα; Όχι τίποτα άλλο αλλά για να συγκρινω τις τιμές. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Ωραία! Ένταξη δεν θα πάρουμε και cashmere. Δεν είμαστε και παιδιά επιχειρηματιών :p. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως και για κάποιο σιτε καμία ιδέα; Όχι τίποτα άλλο αλλά για να συγκρινω τις τιμές. βασικά και εγώ ψάχνω για ralph lauren online >.< κρίμα που δεν έχει official ευρωπαικό site ... όποιος ξέρει ας πει πάντως... ενδιαφέρομαι και εγώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 βασικά και εγώ ψάχνω για ralph lauren online >.< κρίμα που δεν έχει official ευρωπαικό site ... όποιος ξέρει ας πει πάντως... ενδιαφέρομαι και εγώ .βρήκα ενα σιτε το http://www.fashionremix.com/ και είδα ότι πουλάει προϊόντα πολλών εταιριών και σε σχετικά καλές τιμές. Γνωρίζεται εάν είναι αξιόπιστο και αν τα προϊόντα γνήσια; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdd Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 βρήκα ενα σιτε το http://www.fashionremix.com/ και είδα ότι πουλάει προϊόντα πολλών εταιριών και σε σχετικά καλές τιμές. Γνωρίζεται εάν είναι αξιόπιστο και αν τα προϊόντα γνήσια; Μακριά είναι fake ...μα είναι ποτέ δυνατόν να βρεις πχ gucci jacket με 150 ευρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 A επίσης μια άκυρη ερώτηση... κοιτούσα τυχαία κάτι παπούτσια από δέρμα, σαν να μου φάνηκαν πολύ ακριβότερα αυτά που ήταν goat leather, από αυτά που ήταν cow leather... τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη? είναι ώντος ποιτικότερο το goat έναντι του cow? και γνωρίζει κανένας ποιο θεωρήται το καλύτερο είδος δερματος? Αυτά όποιος ξέρει να μας απαντήσει...γιατί πρωσοπικά δεν έχω ιδέα...και δεν θέλω να αισθάνομαι ότι μας εκμεταλεύονται όταν ψωνίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Εκανα μια παραγγελια απο το yoox για ενα φιλο μου, μενει ναυπακτο και ειδα οτι στελνουν με ups. Αν λειπει τη μερα της παραδοσης απο το σπιτι του απο που θα παραλαβει το δεμα? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Κοίτα σε πόλη κάνουν 3 φορές προσπάθεια για παράδοση.Καλό θα είναι μια απο τις τρεις να είναι γιατί μετά παίζει και να πάει στα κεντρικά.Ας πάρει ένα τηλέφωνο στη UPS καλύτερα. Για το cow και goat leather είναι πολύ απλο.Το cow κάνει, μουυυυυ ενώ το goat κάνει μπεεεεαρεε(αλλά με κρητική προφορά το μπε). :p Καλύτερο είδος κανένας κρόκας ή φίδι.Αλλά δε γουστάρουμε ρε, άσε τα ζωάκια να ζήσουν :mad: ....ΟΚ τα σπάνια είδη :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 γεια σας παιδια :) ειμαι καινουργια στο φορουμ κ δεν εχω προλαβει να διαβασω ολες τις σελιδες ακομη αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παραγγειλει κανεις μποτες ugg απο καποιο site που θεωρει αξιοπιστο.ψαχνω να βρω καποιο outlet αλλα εχει απειρα κ τα περισσοτερα ειναι μαιμου κ εχω μπερδευτει.θελω να αγορασω ενα σχεδιο κλασσικο το οποιο ομως στα original site δεν το εχουν αλλιως θα το αγοραζα..γνωριζετε εστω κ καποιο μαιμου site που τουλαχιστον να ειναι καλο? αλλη μια που θα φορέσει UGG στην ελλάδα. ποτε θα καταλάβουν οτι δεν το σηκώνει το κλιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsita78 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 πιστεψε με εδω που μενω το σηκωνει κ πολυ μαλιστα!!!!! :) θα με βοηθουσες περισσοτερο ομως αν ηξερες κατι κ μου το ελεγες απο το να σχολιαζεις κατι που δε σε αφορα.στο κατω κατω δικαιωμα του καθενος ειναι να φοραει οτι θελει ετσι δεν ειναι?αυτο το φορουμ δε νομιζω οτι σηκωνει τετοια ειδους σχολια για αυτο καλυτερα να τα κρατησεις για τον εαυτο σου.φιλικα παντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts