Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το παρακολουθώ πλέον το yoox ,ολοκλήρωσα τις αγορές μου αρχές Αυγούστου και από την στιγμή που βάφτισαν τα καλοκαιρινά σε χειμωνιάτικα έχασα το 80% του dreambox μου, έτσι δεν έχει ενδιαφέρον.
venceremos

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα τα gantάκια μου γιατί λένε made in USA ;)

kohzo δεν τα ξέρω.Απλές γραμμές βλεπω και πολύ ακριβά χωρίς λόγο...Σαν τα DSQ :p

Εδιτεχ.Δεν ξέρω για τα τωρινά gant αλλά ρε φούστη μου τα παλιά δεν χαλάνε με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.Τα έχω βιάσει και δεν καταλαβαίνουν χριστό.Παίζει και ότι πιο γερό έχω δει σα ρούχο...Α και τιμές 5-10$,ε.

Εμένα τα gantάκια μου γιατί λένε made in USA ;)

kohzo δεν τα ξέρω.Απλές γραμμές βλεπω και πολύ ακριβά χωρίς λόγο...Σαν τα DSQ :p

Εδιτεχ.Δεν ξέρω για τα τωρινά gant αλλά ρε φούστη μου τα παλιά δεν χαλάνε με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.Τα έχω βιάσει και δεν καταλαβαίνουν χριστό.Παίζει και ότι πιο γερό έχω δει σα ρούχο...Α και τιμές 5-10$,ε.

DSQ οπου και να παω ολοι φορανε και εχουν και καλα υφος:D γι'αυτο λεω να απεχω και να βρω κατι καλο σε αλλη μαρκα χωρις να παω σε πανακριβα cavali ή dior για την ωρα βεβαια:happy:

Just Cavalli εννοεις;Έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια.Ευτυχώς έχω μόνο μια μπλούζα.

Για dior δε θα πω γιατί είναι ένας κακός άνθρωπος εδω μέσα με αλυσοπρίονο :X

coupon YOOXLOVESMARGIELA free ship.Κάτι 20% λέει κάτω αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.

Edited by Nikos_s3

οχι τζαστ ρουμπερτο:D που λεει και ενας φιλος μου...

και τι λεει ο κακος ο ανθρωπος για τα dior?:p

Δεν είναι ερώτηση και δεν το κατάλαβες.Εννοώ ότι έδωσες 1000 ευρώ για χειρότερα ρούχα από gant.

Όσο για την τελευταία ερώτηση ,έχει απαντηθεί προ πολλού. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να βάζει κανείς τον εαυτό του πίσω από μάρκες ,αλλά τι μας πάει και πως το συνδυάζουμε.Αλλιώς φοράει ο Άραβας τα Gant ,αλλιώς ο Σουηδός.Όλα είναι θέμα παιδείας και νοοτροπίας ,δεν θα έλεγα για καλά και άσχημα ρούχα. In terms of quality ,ναι υπάρχουν ν-άδες καλύτερα ρούχα,αλλά who cares?

ΥΓ Χάθηκε ο ασχετούμπας ,υπόπτως θα έλεγα,και δεν έπεσε ούτε μια ενημέρωση για τα markdowns σε μας ,που έχουμε μόνο AW stuff στο dreambox...:(

Παιδια θα φανω εγω ασχετουμπας τωρα αλλα το dreambox τι ειναι στο yoox? εχει καμια σχεση με την dreamteam????:lol::lol::lol::lol:

και γω έχω gant και ισχύει αυτό που λες ότι δεν παθαίνουν τίποτα,αλλά είναι από την εποχή που έπαιζε ο Γκάλης στον Άρη. Επίσης έχουν και made in Korea κλπ.

Το 2000 το γύρισα σε Helmut Lang,όχι εν γνώσει μου ότι δημιουργούσε τις καλυτέρες γραμμές που έμειναν στην ιστορία,ειδικά σε παντελόνια,αλλά επειδή αγόραζα από ένα συγκεκριμένο κατάστημα τότε.Να συμπληρώσει ο σχιζοφρενής ότι τα dior είναι από τα πιο overpriced ρούχα ,ποια δεν είναι βέβαια σήμερα...

Παιδια θα φανω εγω ασχετουμπας τωρα αλλα το dreambox τι ειναι στο yoox? εχει καμια σχεση με την dreamteam????:lol::lol::lol::lol:

κοντα εισαι ... βαζεις τα ρουχα που σου αρεσουν περισσοτερο στο dreambox , εχει επιλογη στο καθε προιον (add to dreambox) και απο εκει παρακολουθεις αν εχουν εκπτωσεις ή αν εχει 1 ή παραπανω κομματια

ειναι πολυ καλο γιατι υπαρχουν παρα πολλα ρουχα και οταν βαζει εκπτωσεις φευγουν γρηγορα , οποτε αν τα εχεις στο dreambox μπορει και να τα προλαβεις :D:D

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

ειναι κατι σαν το save for later στο asos :happy:

απαντηθηκε απο τον @answer13 πιο αναλυτικα :P

coupon YOOXLOVESMARGIELA free ship.Κάτι 20% λέει κάτω αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.

Ε ρε πάω για επιστροφή και ξανά αγορά.Πιάνει και για ορισμένες άλλες μάρκες ή δίνει τουλάχιστον free ship.

Το κουπόνι τέλος.Ήταν για 2 μέρες.

Yoox...Μαμι#σ#. :p :p

Να τους πήγε στο yoox που τους έβρισα και βάλανε ξανά free ship (που το βγάλαν για 3 μέρες.ΟΥΑΟΥ smart brainers)

Edit.Let me rephrase that.Μου δώσαν προσωπικό κουπόνι με -10% (+ standard delivery που πάει σε όλους).Πραγματικά το σκατό στην κάλτσα τους πήγε.Θα τους βριζώ πιο συχνά :P

Edited by VeCo

εσεις που παρακολουθειτε το antonioli, βαζει καθολου εκπτωσεις πριν το γεναρη- φλεβαρη ;

ή ξεκιναει με -50% και οποιος προλαβει ; θελω να παρω κατι παπουτσια και δεν ξερω τι να κανω !!

ευχαριστω

Edited by answer13
LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

σιγά ρε vkb ,δώσε τα καλά κουπόνια ... το VKBLOVESDSQUARED δίνει -50%:lol:

σε όλους το έδωσε αυτό το κουπόνι -10%+free.Δοκιμάστε το username σας να δείτε.

Παιδιά γνωρίζεται πού μπορώ να βρω νεανική φόρμα-βράκα (όχι ανδρική, εφηβική); Επίσης γνωρίζεται την εταιρεία Tresor Jeans? Αξίζει;
:dance:

σιγά ρε vkb ,δώσε τα καλά κουπόνια ... το VKBLOVESDSQUARED δίνει -50%:lol:

σε όλους το έδωσε αυτό το κουπόνι -10%+free.Δοκιμάστε το username σας να δείτε.

Eγώ είτε βάλω το Username είτε το e-mail μου λέει Invalid code. :(

και μένα το ίδιο captain ,αλλά εγώ δε δικαιούμαι ,γιατί είχα άλλο promotion ως superstar.Ο άλλος μου backup account δουλεύει μια χαρά.

Καλά πιστεύετε οτι τους είπα κάτι;Σοβαρα; :/

Ναι ρε παίδες αλλά δεν βλέπω σε κανέναν να δουλεύουν τα κουπονάκια :rolleyes:

Το VKBLOVESDSQUARED απέτισα και έγινε VKΒLOVESTAKESHIATATTICA γιατί έκανα μια βόλτα και αρχίζουν και βάζουν λογικές τιμές μετά τα πισοκολλητά που τους ρίχνει η αγορά.Πιθανόν να ξαναρχίσω ψώνια απο Αθήνα και πολύ σύντομα.

Α philipg για πες ρε φίλε το Large A&F είναι κανονικό large ή σου κολλά πάνω σου σαν να είανι π.χ. medium;Το έχω ξαναρωτήσει και δεν μου απάντησε κανείς.

Εξαρτάται γενικά από τη φόρμα του κάθε σχεδίου αν θα σου είναι οκ στα Α&F, γενικά έχουν στενή γραμμή τα t-shirts. Οι ζακέτες είναι ποιο φαρδιές όμως...

Οκ.

Αν και έχω πορωθεί με μια άλλη μάρκα τώρα που Ελλάδα αν έρθει σε 3-4 χρόνια.

Email μόνο απο james παρακαλώ αν γουστάρει γιατί γίνεται χαμός Αμερική την χτυπάνε αλύπητα. :sick::frog:

Το luisaviaroma έχει πολύ ωραία ρούχα αλλα είναι πανάκριβα τα άτιμα!

Κάνουν τίποτα εκπτώσεις αυτοί το Νοέμβρη;

Η φάση είναι οτι έχω τώρα λεφτά αλλα το όλο κλίμα της οικονομικής κρίσης με κάνει "τσιγγούνη"...

Μέχουν πρήξει όλοι είναι η αλήθεια με το "έρχοντε δύσκολες εποχές υφάκι"..

Αν με δουν και με 600 ευρο παπούτσι τότε είναι που θακούω τα χίλια μύρια...

...