Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμαν ρε σεις με τα Dsquared νομΙζΟυν οτι τα φορανε ολοι και το παιζουν γκομενοι!!!! Εγω απορω παντως μερικοι που τα βρισκουν τοσα λεφτα και ειναι απο πανω μεχρι κατω ντυμενοι με Dsquared το οποιο ειναι και αθλιο μεταξυς μας να ειναι απο πανω μεχρι κατω μεσα στην μαρκα οτι και καλα ειμαι γκομενος και ξερω απο μοδα, ελεος!!!!:ninja::ninja::ninja:

Για να μην μιλησω για αυτες τις Dsquared φαρδιες αντρικες φουτερ φορμεςςςςς ΑΘΛΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αμαν ρε σεις με τα Dsquared νομΙζΟυν οτι τα φορανε ολοι και το παιζουν γκομενοι!!!! Εγω απορω παντως μερικοι που τα βρισκουν τοσα λεφτα και ειναι απο πανω μεχρι κατω ντυμενοι με Dsquared το οποιο ειναι και αθλιο μεταξυς μας να ειναι απο πανω μεχρι κατω μεσα στην μαρκα οτι και καλα ειμαι γκομενος και ξερω απο μοδα, ελεος!!!!:ninja::ninja::ninja:

Για να μην μιλησω για αυτες τις Dsquared φαρδιες αντρικες φουτερ φορμεςςςςς ΑΘΛΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Αυτό δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη μάρκα, ότι και αν φορέσεις, αν το φοράς με το σκεπτικό μόνο να φαίνεται η μάρκα, είναι γελοίο. Όπως και για τα φούτερ έχεις απόλυτο δίκιο, πολλοί νομίζουν ότι επειδή είναι dsq μπορούν να φοράνε και νυχτικό στα μπουζούκια, αρκεί να γράφει τη μάρκα:p

Η αλήθεια είναι ότι δεν προσδοκούσα για καλύτερο αντίλογο.Και γω πάνω κάτω τα ίδια πίστευα πριν 3-4 χρόνια,τότε που κινιομουν αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και είχα στραφεί πολύ προς το casual wear. Συμφωνώ απόλυτα ότι είμαι μειονότητα στην Ελλάδα καθώς και με το τελευταίο edit vkb για τα αυτοκίνητα.Άραγε γιατί στο Μιλάνο δεν είδα ούτε ένα τζιπάκι πόρσε και ούτε ένα Subaru... καταλαβαίνω τι θες να πεις (απλά το παράδειγμα δε μου άρεσε),ο 1ος το αγοράζει για την προσωπική του ευχαρίστηση και γνωρίζει και ο 2ος για επίδειξη.Επίσης σέβομαι το γεγονός ότι είσαι ορκισμένος σαμουράι ,αλλά αυτό το "παρεπιπτόντως" και "μέση" με φοβίζει .Άρχισες την επανάσταση μου φαίνεται :) .Όσο για τη μάρκα superdry ποτέ δεν την είχα στα υπόψην μου . Επαναλαμβάνω το ντύσιμο μου δεν είναι απαραίτητα ανάλογο των απόψεων μου ,γιατί αν ήταν θα ήμουν χρεωκοπημένος.Τέλος κάτι ξέρει η φίλη σου που τα έχει για νυχτικά .

αλλά εδώ και 5 χρόνια σχεδιάζουν και παράγουν τα καλύτερα jeans με εξωφρενική διαφορά από όποιονδήποτε άλλο σχεδιαστή(κατασκευαστή). Γιατί όλοι τους περιφρονούν έτσι;

Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι απλή.Βγάλε την λέξη "καλύτερα" .

Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι απλή.Βγάλε την λέξη "καλύτερα" .

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε ακρότητες που σχεδιάζουν κατά καιρούς, όπως οι περισσότεροι που τα κατακρίνουν. Όσον αφορά αυτά τα κομμάτια συμφωνώ απόλυτα.

Στο θέμα της γραμμής όμως των παντελονιών τους επιμένω όμως ότι δε τους φτάνει κανείς. Μάλιστα δειλά δειλά προσπαθούν διάφοροι πιο "σοβαροί" σχεδιαστές να τους μιμηθούν τα τελευταία χρόνια, όλοι σχεδιάζουν kenny twist look alikes.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε ακρότητες που σχεδιάζουν κατά καιρούς, όπως οι περισσότεροι που τα κατακρίνουν. Όσον αφορά αυτά τα κομμάτια συμφωνώ απόλυτα.

Στο θέμα της γραμμής όμως των παντελονιών τους επιμένω όμως ότι δε τους φτάνει κανείς. Μάλιστα δειλά δειλά προσπαθούν διάφοροι πιο "σοβαροί" σχεδιαστές να τους μιμηθούν τα τελευταία χρόνια, όλοι σχεδιάζουν kenny twist look alikes.

Όχι,αναφέρομαι στις γραμμές ,γιατί στα κιτς washes τους ,όντως είναι αξεπέραστοι. Αν υπήρχε jeans/trousers olympics ,θα έπαιρναν θέση #10 από άποψης γραμμής σε σύγκριση με το τι είναι "hot" στις μέρες μας.Άσε που το στιλ 'ματσο' ,φαίνεται το μισό εσώρουχο και γενικά το τέρμα χαμηλοκάβαλο έχει πεθάνει εδώ και καιρό, γι αυτό το γύρισαν σε high waisted στην συλλογή SS11.Πριν 3-4 χρόνια ίσως παίρνανε ολυμπιακό μετάλλιο ,αλλά ποτέ #1. Μόνο στην κατηγορία coats & jackets είναι καλοί ,εκμεταλλευόμενοι τεχνογνωσία άλλων.

Edited by james55
ορθογραφική διόρθωση

Μόνο στην κατηγορία coats & jackets είναι καλοί ,εκμεταλλευόμενοι τεχνογνωσία άλλων.

Βασιλη,τεχνογνωσια ποιων αλλων αναφερεσαι?Απο περιεργεια ρωταω

Επιβεβαιωνω πως μεχρι τα περσινα που παρακολουθουσα,made in china γραφανε τα down jackets τους..

Προσωπικη μου γνωμη παντως δεν αξιζει κανεις να δωσει πανω 100-150 ευρω για ενα jean....Cotton ειναι ρε παιδια στο κατω κατω,δεν γινεται υφασμα και σε κανενα παραδοσιακο αργαλιο της Ιαπωνιας :p :p

Είπαμε DSQ όταν εμείς γύρίζαμε οι άλλοι πέρναν το πρώτο τους μπλουζάκι.

Στα jean παλιά βγάζαν πέντε χρόνια μπροστά πράγματα.Τώρα αν έπερνα θα το έκανα 1)Για μούρη.Αλλά έχω αρκετά παλιότερα που είναι πολύ καλύτερα γι'αυτο το σκοπό.

2)Γιατί με έπιασε μανία και θέλω κανένα "ανώμαλο" τζινάκι και γρήγορα.

Τώρα για απλό τζιν χωρίς πολλά πολλά και καλύτερο και πιο φθηνό....Δε ξέρω, είχα μιλήσει με james παλιότερα αλλά έπεσε κρίση και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα τεστάκια,οπότε δεν έχω να πω κάτι.

Σήμερα πάντως στο γκάζι είδα λιγα DSQ.Λες να ξυπνήσαμε ή μας έπιαση η οικονομική κρίσερ και το ρίξαμε στ sdry και στα holisteria?

Edit.Το θέαμα απο πάνω ως κάτω dsq το είχα πρωτοαναφέρει εγώ για έναν(γελοίο) τύπο στο χειμερινο DEKO , γνωστό και ως Dsquared boy.Καλή ώρα το όπου ετοιμάζεται να βγει για το αποκρεο.

Edited by vkb

Δε βγαίνω Γκάζι ,λογικά θα έτυχες στη μέρα. Βγήκα όμως πριν 2 βδομάδες σε massive κατάσταση στο Ballroom του Hilton ,στα κλασικά parties που γίνονται εδώ και 5 χρόνια και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.Εκεί ήταν όλο το villa ,incl τους εργαζόμενους του ,που είχαν αναλάβει τη διοργάνωση.Μέχρι και το τελευταιο γκαρσόνι head to toe dsq μαζί με 2000 δήθεν της Αθήνας. Είδα γύρω στις 10 φορές το jean με το τεράστιο "D" ,50 φορές (ίσως και παραπάνω) τα κλασικά sneakers που ζητάνε εδώ μέσα τα παιδιά σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και όλα τα tees από 2009 ως 2010 .Γενικά η αναλογία ήταν 2dsq/άτομο. Επίσης κάτι τραγικούς 45άρηδες ντυμένους formal με πολύχρωμα παπούτσια :lol:. Ε άντε να βρουν νούμερο στο myphone έπειτα.Ανοίγουν 2 monobrand σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη βέβαια,προβλέπω τρελό τζίρο.Τέλος επαναλαμβάνω,γιατί στα outlet της Ιταλίας τα έχουν 60 ευρώ από 350-400 και δεν τα παίρνουν;Που 60 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή,πως να το κάνουμε.

Δηλαδη για μαρκες jeans τι προτεινετε?

Θα σου πω την τάση ,γιατί όσες φορές έχω προτείνει μέσω pm (και είναι πολλές οι φορές) και βάζω 10 μάρκες αρκετά καλές ,πάντα τυχαίνει σε όλους να αρέσει το 1 εμπορικό που βάζω (dg,dsq κλπ),οπότε δε έχει νόημα. Πλύση εγκεφάλου να κάνω σε νέες μάρκες ,δε θα βγει αποτέλεσμα.Άσε που θες ειδική γκαρνταρόμπα ,για να υποστηρίξεις αυτό που θα σου στείλω και πρέπει να χαλάσεις ένα μηνιάτικο .

Η τάση λέει : όχι ξεβαμμένα jeans,όχι σκισμένα,όχι low waisted,χωρίς επεξεργασία ,χωρίς αντίθεση στο χρώμα,σε dark blue ή μαύρο ,σε σχετικά στενή γραμμή και με πολύ απλό και καλό κόψιμο.Στη χειρότερη επιλέγεις dark washes. Τα ξεβαμμένα και μαγκιόρικα jeans είναι για τους ταλαιπωρημένους μετανάστες που θέλουν να δείξουν εύποροι local,για τα μαυράκια και γι'αυτούς που θέλουν να δείξουν πλούσιοι...και η "καλή" και πλούσια κοινωνία δε θέλει να "δείχνει".Επισης προτιμά τα casual trousers από τα jeans.Με 80-150 ευρω μπορείς να βρεις πολλά αξιόλογα jeans σε αυτό το στιλ.

Λοιπόν μια ενδιαφέρουσα πληροφορία και ένανς αντίλογος (κλασικά πράματα δλδ) στον james :lol: (α, ρε φίλε στο Hilton πας και εσύ;Πιστευω να σε εξανάγκασε το μωρό)

Πρωτίστως διάβασα κάτι ενδιαφέρον στο χαρτί του luisa που ήρθε με το δέμα, που δεν είχα προσέξει.

Λέει οτι επιτρέπετε να αλλάξεις το προϊον για μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο και αν το κάνεις τα μεταφορικά είναι δωρεάν, όπως και αν πάρεις κάτι άλλο με μεγαλύτερη αξία.

Έπειτα, φίλε james έπεσες σε μια παγιδούλα νομίζω.Το "Η τάση λέει". Πραγματικά και με αναμένο το φωτόσπαθο μου "ΧΕΣΤ#ΚΑ για την τάση". Casual trousers και να υποθέσω και μονόχρωμα απλά πουκαμισομπλουζα, λεώ να βάλω όταν πάω στο μέγαρο μουσικής γιατί αποφάσισα οτι είναι η ώρα να αυτοκτονίσουν τα ώτα μου.

Η τάση είναι άλλο ένα είδος "εξαναγκασμού".Οκ δεν είπαμε να πάμε στο άλλο άκρο, σκισμένα jean, φαγωμένες μπλούζες, παπα με ένα μόνο κορδόνι στο δεξί απο μετάξι παραγουάης.Φοράμε όπως έχεις πει ότι μας κάνει να αισθανόμαστε καλά, σε λογικά πλαίσια πάντα.Δηλαδή όταν γυρίσει η τάση για σκισμένα και τα έχουμε πετάξει, ας πάρουμε ένα μαχαίρι και ας βγάλουμε τον κθούλου απο μέσα μας πάνω στα casual κολόρουχα.Που να έλεγε και η τάση και για φούστες στιλ ρουβά.Θα με έστυβα στον αποχυμωτή πριν φορέσω κάτι τέτοιο.Βρρρρννννν...

Όντως ακούγεται κάπως όλο αυτό. Δηλαδή ότι φοράνε οι άλλοι δεν είναι ποιοτικό, και τα ποιοτικά είναι τόσο ποιοτικά που δε μπορείς να τα μοιραστείς;

Πάντως όσον αφορά τα περί τάσεων, εκεί είναι το λάθος σου. Πάντα μου άρεσαν τα χαμηλοκάβαλα jeans, κ πάντα θα μου αρέσουν. Ακόμα και τα regular rise ή τα πιο formal παντελόνια τα φοράω χαμηλά γιατί έτσι μου αρέσει να τα φοράω, δεν μπαίνω στη διαδικασία του να σκεφτώ τι είναι hot και τι λένε οι τάσεις, γιατί αν ήταν έτσι θα φόραγα όλες τις γελοιότητες που βλέπουμε στις πασαρέλλες.

Προτεινεται καμια μαρκα τζιν οπως την περιεγραψε ο james55 δηλαδη σκουρο μπλε τζιν σε στενη γραμμη και οχι πολυ ακριβο πανω απο 150, και οχι φυσικα Dsquared που κανουν πανω απο 200!

Ναι ,αλλά επαναλαμβάνομαι .Είπα οι απόψεις μου , τι παίζει στην τωρινή μόδα και στην fashion forward ,δε συμβαδίζουν με το ντύσιμό μου. Λάθος ή σωστό ,αυτό κυριαρχεί σήμερα έξω και θα το δείτε ,αν το δείτε (μπορεί και να μην έρθει ποτέ εδώ),σε 3-4 χρόνια στην Ελλάδα.Αυτήν την τάση την ακολουθεί το 1% που ξέρει να ντύνεται.Σε 3-4 χρόνια θα τα πούμε πάλι,δέστε τις ζώνες σας...Αν σου αρέσουν τα χαμηλοκάβαλα εμένα μου περισσεύουν,έχω και γω αρκετά ή έχουν προκύψει γιατί τελευταία έχω αδυνατίσει.Ή μήπως το 2000 πίστευες ότι το 2010 θα φόραγες χαμηλοκάβαλα;Το θέμα είναι τα φοράς ,γιατί βρίσκεσαι σε ένα Α περιβαλλον,ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε ένα Β περιβάλλον και ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς.Ναι ,το είχα πει ό,τι μας κάνει να νοιώθουμε ωραία να φοράμε,αλλά είναι ωραίο να περπατάς και να τραβάς πάντα το παντελόνι προς τα πάνω;Πολύ άβολο.Ή η γυναίκα να τραβάει τη φούστα προς τα κάτω,καθόλου άνετο.

Επίσης η μεγαλύτερη αχαριστία είναι να λές ότι δε μοιράζω ,καλώς ή κακώς, είτε σε pm είτε στις τελευταίες 100 σελίδες :D .Από την εμπειρία μου το καλο είναι να ψάχνει ο καθένας μόνος του στα διάφορα sites και να αφομιώνει ό,τι του αρέσει,γιατί ουσιαστικά πλέον δεν υπάρχει ξεκάθαρη τάση...Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα ,που χωρίς να τους έχω πει και πολλά πράγματα έχουν βελτιώσει 100% τις επιλογές τους.Όπως λένε και οι Αμερικάνοι "try ,but don't try too much..."

ΥΓ μην υποθέτεις για πουκάμισα.Δε φοράω. Δες τα blogs που είχα δώσει .

Προτεινεται καμια μαρκα τζιν οπως την περιεγραψε ο james55 δηλαδη σκουρο μπλε τζιν σε στενη γραμμη και οχι πολυ ακριβο πανω απο 150, και οχι φυσικα Dsquared που κανουν πανω απο 200!

apc.......................

Όντως ,apc,το χω ξαν'αναφέρει .Τα σχεδιάζει ο hedi slimane,κορυφαίος των κορυφαίων,αλλά αν περιμένετε να παραλάβετε κάτι που να μοιάζει με dsq θα απογοητευτείτε. Υπάρχουν 3 γραμμές ,δύο θυμάμαι :D,την New Standard (21cm άνοιγμα) και τη New Cure(19cm άνοιγμα).Αλλά μην κολλάτε στη μάρκα ,πολλές προσβάσιμες μάρκες βγάζουν αυτά τα washes .

Ναι ,αλλά επαναλαμβάνομαι .Είπα οι απόψεις μου , τι παίζει στην τωρινή μόδα και στην fashion forward ,δε συμβαδίζουν με το ντύσιμό μου. Λάθος ή σωστό ,αυτό κυριαρχεί σήμερα έξω και θα το δείτε ,αν το δείτε (μπορεί και να μην έρθει ποτέ εδώ),σε 3-4 χρόνια στην Ελλάδα.Αυτήν την τάση την ακολουθεί το 1% που ξέρει να ντύνεται.Σε 3-4 χρόνια θα τα πούμε πάλι,δέστε τις ζώνες σας...Αν σου αρέσουν τα χαμηλοκάβαλα εμένα μου περισσεύουν,έχω και γω αρκετά ή έχουν προκύψει γιατί τελευταία έχω αδυνατίσει.Ή μήπως το 2000 πίστευες ότι το 2010 θα φόραγες χαμηλοκάβαλα;Το θέμα είναι τα φοράς ,γιατί βρίσκεσαι σε ένα Α περιβαλλον,ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε ένα Β περιβάλλον και ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς.Ναι ,το είχα πει ό,τι μας κάνει να νοιώθουμε ωραία να φοράμε,αλλά είναι ωραίο να περπατάς και να τραβάς πάντα το παντελόνι προς τα πάνω;Πολύ άβολο.Ή η γυναίκα να τραβάει τη φούστα προς τα κάτω,καθόλου άνετο.

Επίσης η μεγαλύτερη αχαριστία είναι να λές ότι δε μοιράζω ,καλώς ή κακώς, είτε σε pm είτε στις τελευταίες 100 σελίδες :D .Από την εμπειρία μου το καλο είναι να ψάχνει ο καθένας μόνος του στα διάφορα sites και να αφομιώνει ό,τι του αρέσει,γιατί ουσιαστικά πλέον δεν υπάρχει ξεκάθαρη τάση...Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα ,που χωρίς να τους έχω πει και πολλά πράγματα έχουν βελτιώσει 100% τις επιλογές τους.Όπως λένε και οι Αμερικάνοι "try ,but don't try too much..."

ΥΓ μην υποθέτεις για πουκάμισα.Δε φοράω. Δες τα blogs που είχα δώσει .

Κι όμως το 2000, που ήμουν 13, όταν όλοι φορούσαν κλασσικές γραμμές στα jean, εγώ φορούσα levis engineered, και συγκεκριμένα τη στενή γραμμή, που έχει τεράστιες ομοιότητες με τα σημερινά dsq. Κοίτα και μια φωτο για να δείς πόσο μεγάλες ομοιότητες έχουν. Το Levis δεν κάθεται πολύ καλά γιατί ήταν χρόνια σε ένα ντουλάπι διπλωμένο.

Πάνω: Dsquared SS10, Κάτω: Levis FW02 (έβγαινε και παλιότερα)

http://img704.imageshack.us/img704/5048/p1020609k.th.jpg

http://img843.imageshack.us/img843/5666/p1020610w.th.jpg

Κατά τα άλλα, αν δεις την μόδα και το ντύσιμο σαν μια βιομηχανία και επάγγελμα, όντως και εγώ θα σχεδίαζα πιο λιτά και κλασσικά πράγματα γιατί αυτό θεωρητικά είναι hot στο εξωτερικό. Δε σημαίνει όμως ότι μου αρέσουν κιόλας.

(Ναι έχω ανέβει 3 η 4 νούμερα από τότε:lol:)

Edited by Dj kourampies

Έλα τώρα μη λέτε για τον james.Το παιδί έχει δώσει πολλές πληροφορίες.Το ότι δεν συμβαδίζουμε σε μερικά πράγματα δε πάει να πει τίποτα.Φιλική κουβέντα κάνουμε.

Απλά σε μερικούς αρέσει το st anger και σε άλλους το screaming for vengeance.

Αλλά αν σου που όλοι οτι το screaming είναι ξεπερασμένο και να το αφήσεις για το st anger, ε, αυτό λέγετε τάση. :lol:

Βασικά σε κανέναν δεν αρέει το st anger αλλά το έβαλα για να νικήσω στη σύγκριση.

Τέσπα όποιος θέλει να βρει jeans, στο yoox και ας ψάξει τις 10 σελίδες που έχει.Κάτ θα βρει σα σχέδιο δε μπορεί.

Τώρα να ζητάς απο τον άλλο γνώμη,αλλά ουσιαστικά περιμένεις να σε ντύσει, ε,δεν είναι και το καλύτερο,έτσι;

σχετικα me ta made in...

http://www.reuters.com/article/idUSTRE55H0DT20090618

Εννοειτε πως κατασκευαζονται σε πολλες χωρες.Περα απο μισθους και εξοδα για την κατασκευη τους συμφερει και απο αποψη μεταφορικων+χρονου.

Ας πουμε η burberry ειχε ΕΠΙΣΗΜΑ made in italy,london,scotland και τωρα κυριως Κινα(μεταφερθηκε απο αγγλια) και κατι λιγα σε σκοπια,αλβανια,τουρκια(αναφερονται και στο 2ο λινκ).

Καθως και hugo boss,pierre gardin που φτιαχνονται και στα βαλκανια....

αλλες μαρκες επιλεγουν να μην γραφουν καν χωρες ή γραφουν established in ή made in europe:P>>το παραπανω ειναι copy paste δικο μου απο αλλο φορουμ στο θεμα made in...

το ολο θεμα εχει να κανει οτι οι εταιρειες πανε για πιο πολλα λεφτα(ριχνουν ποιοτητα,υλικα) χωρις να κανουν καμια μειωση τιμων στα προιοντα τους και στην τελικη οπως και να το κανουμε ακομη και για την ψυχολογια του πελατη μετραει και το made in στα ακριβα κομματια....

Edited by kage

Δεν ξερω που κατασκευοαζονατι τα Dsquared ή οι αλλες μαρκες παντως τα GANT που εχω αρκετα ρουχα και δεν ειναι παρα πολυ ακριβα κατασκευαζονται στην Σουηδια τουλαχιστον ετσι ελεγε το ταμπελακι, παντως μεχρι τωρα ποιοτικα τα GANT ειναι απο τα καλυτερα ρουχα που ειχα.

Δεν ξερω που κατασκευοαζονατι τα Dsquared ή οι αλλες μαρκες παντως τα GANT που εχω αρκετα ρουχα και δεν ειναι παρα πολυ ακριβα κατασκευαζονται στην Σουηδια τουλαχιστον ετσι ελεγε το ταμπελακι, παντως μεχρι τωρα ποιοτικα τα GANT ειναι απο τα καλυτερα ρουχα που ειχα.

Δηλαδή τα 1000 ευρω που έδωσες στο asos έχουν πάει σε χειρότερα ρούχα από gant

Δηλαδή τα 1000 ευρω που έδωσες στο asos έχουν πάει σε χειρότερα ρούχα από gant

Δεν το πιασα αυτο! Τωρα τι εννοεις οτι τα GANT δεν ειναι η καλα?

Δεν είναι ερώτηση και δεν το κατάλαβες.Εννοώ ότι έδωσες 1000 ευρώ για χειρότερα ρούχα από gant.

Όσο για την τελευταία ερώτηση ,έχει απαντηθεί προ πολλού. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να βάζει κανείς τον εαυτό του πίσω από μάρκες ,αλλά τι μας πάει και πως το συνδυάζουμε.Αλλιώς φοράει ο Άραβας τα Gant ,αλλιώς ο Σουηδός.Όλα είναι θέμα παιδείας και νοοτροπίας ,δεν θα έλεγα για καλά και άσχημα ρούχα. In terms of quality ,ναι υπάρχουν ν-άδες καλύτερα ρούχα,αλλά who cares?

ΥΓ Χάθηκε ο ασχετούμπας ,υπόπτως θα έλεγα,και δεν έπεσε ούτε μια ενημέρωση για τα markdowns σε μας ,που έχουμε μόνο AW stuff στο dreambox...:(

Edited by james55