salonicafan_TASO Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Threadless εδω έχει πολύ ωραία μπλουζάκια! μπορώ να παραγγείλω; στέλνουν ελλάδα; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 εδω έχει πολύ ωραία μπλουζάκια! μπορώ να παραγγείλω; στέλνουν ελλάδα; ναι στέλνουν και ελλάδα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriosel Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 θελω να παρω καποια πραγματακια απο asos.com και θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει αγορασει απο εκει, αν οντως τα στελνουν στο χρονικο περιθωριο που γραφει κ αν πληρωνω επιπλεον για εκτελωνισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros88 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 θελω να παρω καποια πραγματακια απο asos.com και θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει αγορασει απο εκει, αν οντως τα στελνουν στο χρονικο περιθωριο που γραφει κ αν πληρωνω επιπλεον για εκτελωνισμο Εκτελωνισμο οχι δεν πληρωνεις παραπανω οσο για τον χρονο εμενα 2 φορες που ειχα παρει απο εκει μου αργησαν παραπανω διλαδη ηρθαν σε 2-3 βδομαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ναι στέλνουν και ελλάδα κανονικά παρήγγειλα 8 μπλουζάκια με πιστωτική, γιά να δούμε! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) Οι τιμες ειναι καλύτερες απο οτι στα μαγαζια εδώ? δηλαδη αξιζει να αγωρασω μεσω του asos για παραδειγμα τα Gstar ειναισ ε καλυτερες τιμες απο οτι εδω? Επισης θελω να ρωτησω αν δεν υπραχεισ ε νουμερο καποιο προιον απο το asos υπαρχει περιπτωσει να το φερουν και κατα ποσο ανανεωνεται η λιστα με τα ρουχα με νεα σχεδια εννοω Edited April 8, 2010 by jim88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsinilas Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Παιδιά, για να κάνει κανείς επιστροφή στο yoox, πρέπει να έχει κρατήσει και το αρχικό χαρτοκούτι συσκευασίας ή η UPS παρέχει νέο? (Πρώτες δύο παραγγελίες και οι δύο προς επιστροφή...:mad:) Παράθεση http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg "Vegas, baby...Vegas!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Παιδιά, για να κάνει κανείς επιστροφή στο yoox, πρέπει να έχει κρατήσει και το αρχικό χαρτοκούτι συσκευασίας ή η UPS παρέχει νέο? (Πρώτες δύο παραγγελίες και οι δύο προς επιστροφή...:mad:) Οχι η UPS δεν παρεχει νεο. Καλυτερα στο αρχικο , ισως μπορεις και σε αλλο δικο σου (με μια επιφυλαξη αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsinilas Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Οχι η UPS δεν παρεχει νεο. Καλυτερα στο αρχικο , ισως μπορεις και σε αλλο δικο σου (με μια επιφυλαξη αυτο). Οπότε αν έχει πεταχτεί, πάπαλα δηλαδή? Θα μιλήσω και με τη UPS αύριο, αλλά θα μου κάνει τρομερή εντύπωση να τους ζητήσω κουτί συσκευασίας για αποστολή (γιατί π.χ. το αρχικό καταστράφηκε) και να μου αρνηθούν. Δεδομένου μάλιστα ότι όλα τα στοιχεία αποστολής είναι ήδη προτυπωμένα στη σχετική αυτοκόλλητη ταινία της yoox. Και στο κάτω κάτω τη yoox θεωρώ ότι την ενδιαφέρει η καλή κατάσταση του ρούχου και όχι τόσο να έρθει στο original χαρτοκούτι. Ίσως και να κάνω λάθος βέβαια...:worry: Παράθεση http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg "Vegas, baby...Vegas!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Οπότε αν έχει πεταχτεί, πάπαλα δηλαδή? Θα μιλήσω και με τη UPS αύριο, αλλά θα μου κάνει τρομερή εντύπωση να τους ζητήσω κουτί συσκευασίας για αποστολή (γιατί π.χ. το αρχικό καταστράφηκε) και να μου αρνηθούν. Δεδομένου μάλιστα ότι όλα τα στοιχεία αποστολής είναι ήδη προτυπωμένα στη σχετική αυτοκόλλητη ταινία της yoox. Και στο κάτω κάτω τη yoox θεωρώ ότι την ενδιαφέρει η καλή κατάσταση του ρούχου και όχι τόσο να έρθει στο original χαρτοκούτι. Ίσως και να κάνω λάθος βέβαια...:worry: Το θεωρω απιθανο να εχεις καποιο προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) μηπως ξερετε τα evisu jeans ; ποια ειναι η καλυτερη απο αυτες ; με βερμουδα τι παπουτσια α προτιμουσατε ; μοκασινια θα δοκιμαζατε ; ευχαριστω Edited April 12, 2010 by answer13 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 παιδια ανακαλυψα μερικα πολυ ωραια μπλουζακια asos αλλα το σκεφτομαι για τα νουμερα.... βασικα συνηθως φορω XL. λετε να υπαρχει μεγαλη διαφορα η να τα παραγγειλω??? και κατι αλλο ισως λιγο χαζο....οσα και αν παρεις, μια φορα δεν πληρωνεις εξοδα αποστολης??? απο οτι ξερω ειναι γυρω στα 10 ευρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 @mariel19 κανενα νεοτερο με το θεματακι (radio arvila)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 παιδια έχει κανείς κανα κουπονι για το yoox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriosel Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 ξερετε το asos.com με ποια εταιρια courier συνεργαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 3 συνεχομενες ερωτησεις που ψαχνουν για απαντησεις :lol: Δυστυχως δε ξερω καποια Ακουω οτι αυτο το καλοκαιρι θα φορεθει πολυ το κιτρινο. Προβλεπω καναρινοπολεμο στα μπικινια. Υ.Γ. Ή ειμαι πολυ χοντρος ή τα νουμερα ειναι μικρα για το μεγεθος που αντιπροσωπευει η λεξη που τα περιγραφει. Μαλλον το 2ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Υ.Γ. Ή ειμαι πολυ χοντρος ή τα νουμερα ειναι μικρα για το μεγεθος που αντιπροσωπευει η λεξη που τα περιγραφει. Μαλλον το 2ο. είναι ανάλογα και τις γραμμές του ρούχου και του σχεδιαστή. πχ για μένα το small καμιά φορά μου πεφτει μεγαλουτσικο δεν καθεται καλά :P:P ξερετε το asos.com με ποια εταιρια courier συνεργαζεται? http://www.dpd.co.uk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Παιδια αν αγορασω κατι απο το yoox και δεν μ κανει το νουμερο ,γινετε να το επιστρεψω και να γυρισουν τα λευτα μου στην καρτα μου?με paypal θα πληρωσω,ξέρει κανεις να μου πει πως είναι η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Είπα να ρισκάρω και παρήγγειλα ένα πόλο κι ένα πουκάμισο απο abercrombie. Δυστυχώς τα στείλανε με fedex και σήμερα μου ράψανε ένα καλό κουστουμάκι στο τελωνείο του αεροδρομίου. 32 ευρώ δασμοί/φπα 2 ευρώ κάτι άλλο και 80 ζητάνε τα λαμόγια της fedex. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Παιδια αν αγορασω κατι απο το yoox και δεν μ κανει το νουμερο ,γινετε να το επιστρεψω και να γυρισουν τα λευτα μου στην καρτα μου?με paypal θα πληρωσω,ξέρει κανεις να μου πει πως είναι η διαδικασια? Μπορεις να το επιστρεψεις χωρις εξοδα απλα συμπληρωνεις την online return form στο site , παιρνεις τηλ την UPS και ερχεται και το παιρνει. Μετα απο 7-8 μερες μπαινουν τα χρηματα σου στο paypal η στο moneyoox αν το επιλεξεις. Απλα εχε υποψην σου οτι τα μεταφορικα δεν επιστρεφονται , μονο η αξια αυτου που αγοραζεις. Είπα να ρισκάρω και παρήγγειλα ένα πόλο κι ένα πουκάμισο απο abercrombie. Δυστυχώς τα στείλανε με fedex και σήμερα μου ράψανε ένα καλό κουστουμάκι στο τελωνείο του αεροδρομίου. 32 ευρώ δασμοί/φπα 2 ευρώ κάτι άλλο και 80 ζητάνε τα λαμόγια της fedex. Φιλε μου ρισκο ειναι η USPS , οχι η fedex. Αυτο ειναι αυτοκτονια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Μπορεις να το επιστρεψεις χωρις εξοδα απλα συμπληρωνεις την online return form στο site , παιρνεις τηλ την UPS και ερχεται και το παιρνει. Μετα απο 7-8 μερες μπαινουν τα χρηματα σου στο paypal η στο moneyoox αν το επιλεξεις. Απλα εχε υποψην σου οτι τα μεταφορικα δεν επιστρεφονται , μονο η αξια αυτου που αγοραζεις. Φιλε μου ρισκο ειναι η USPS , οχι η fedex. Αυτο ειναι αυτοκτονια :( Αν στείλω δικό μου άτομο για τον εκτελωνισμό θα γλιτώσω μόνο τα 80 ε; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Αν στείλω δικό μου άτομο για τον εκτελωνισμό θα γλιτώσω μόνο τα 80 ε; Δεν το ξερω αυτο φιλε καθολου. Λογικα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Sample Sale στο Yoox. Μέχρι να το πάρω είδηση είχανε εξαφανιστεί όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaterina1 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να μου πει αν τα ρούχα στο http://www.trendboxx.eu είναι γνήσια ή πρόκειται για απομιμήσεις? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Είπα να ρισκάρω και παρήγγειλα ένα πόλο κι ένα πουκάμισο απο abercrombie. Δυστυχώς τα στείλανε με fedex και σήμερα μου ράψανε ένα καλό κουστουμάκι στο τελωνείο του αεροδρομίου. 32 ευρώ δασμοί/φπα 2 ευρώ κάτι άλλο και 80 ζητάνε τα λαμόγια της fedex. Τελικα ποσο σου πηγε το μαλλι? Ελεγα και εγω να ρισκαρω αλλα μετα το παθημα σου..........μακριααααα ποτε !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts