zagonisn_21 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Έλα πάρε link...Ti 50, 40% με το ζόρι είναι τελικά..Α επέστεψαν και ενα 50ρη αλλά θα μου είναι μικρο.Όχι οτι θα τα έσκαγα με τέτοια τιμή... http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=D%26G&dept=men&tskay=361A2971&rr=1&cod10=59113588PW&sts=sr_men80 Αχαχαχαχαχαχα!:lol:Πλάκα κάνεις! Αυτό το είχα πάρει πριν κάτι μήνες στο 52 νούμερο.Ελπίζω να μην ήταν αυτό το νούμερό σου και έφαγα βρισίδια.Το είχα πάρει με ένα κωδικό βέβαια,αλλά και πάλι πολλά λεφτά έδωσα. http://img34.imageshack.us/img34/3143/p1000171g.jpg Σε όποιον δεν αρέσει δεν χρειάζεται να το πει :lol::lol::lol: μιας και έδωσα τόσα λεφτά. Πάντως γενικά καλά λόγια μου έχουν πει όποτε το φόρεσα. Μπράβο vkb έχεις πολύ καλό γούστο!!!:D:D:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 καλησπερα παιδια , μηπως υπαρχει καποιο yoox discount code ; wow , το δερματινο ειναι πολυ πιο ωραιο απο κοντα αλλα παραμενει ακριβο !!!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 (edited) Φιλε αυτη την περιοδο πολυ δυσκολο για κουπονι. Και κατι αλλο. Απο οτι ειδα τωρα ανεβασε πολυ εως παρα πολυ τις τιμες στα καλοκαιρινα dsquared τζιν που ειχε φερει. Δεν ειδα ακομα αν εγινε κατι αντιστοιχο και σε αλλες μαρκες. Κολπα μας κανει το yoox. Edited January 22, 2010 by Geezor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 zagonisn_21 δεν τρέχει τπτ.Βλέπεις ότι ακόμα και τώρα θα το σκεφτόμουν πολύ να τα σκάσω, πόσο μάλλον 1000Ευρώ αρχική. (μετάφραση:Ναι 52 νούμερο φοράω και έρχομαι να σε σφάξω! :ninja: :lol:). Καλά το ξέρω οτι έχω καλό γούστο αν και όλο μου τη λέει ο james :cry: :p Παιδιά εγώ για τα dsquared jean ούτε καν κοιτάω περσινά, είναι πολύ γνωστά και χαρακτηριστικά και στα μάτια του άλλου είναι σαν το έχεις ήδη 1 χρόνο, οπότε... Οκ εκτός αν χτυπήσεις τα 400+ σε καλή τιμή που μένουν classic. Υ.Γ. Επιτέλους μου κάνανε ship το ρούχο.Ραντεβού την Τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Καιρός είναι να μπαίνουν σιγά σιγά οι μεγάλοι παίχτες στο yoox ,τώρα που ολοκλήρωσε ο κόσμος τις αγορές του και παραιτήθηκαν και οι τελευταίοι απογοητευμένοι :lol:. Οι εκπτώσεις αυτή τη βδομάδα ήταν καλύτερες και από τις αναμενόμενες (2 σελίδες με δερμάτινα στα αντρικά,4 στα γυναικεία από 100-200 ευρώ, εμπορικές μάρκες με -60% , γυναικεία ρούχα με τιμές τραβηγμένες από τα μαλλιά, απότομα price drops ,τα αγαπημένα σας dsq με διψήφια νούμερα κ.α.) . Τελεία . Την στιγμή που κάποιοι γκρινιάζανε ,για το αν γίνεται cancel my order :p και κοιτάζανε αποκλειστικά το ζεύγος domenico-stefano το πάρτυ είχε τελειώσει στις καραευκαιρίες. Δε μιλάω για τις μάρκες που προτιμώ ,μιας και δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη αγορά από τα τέλη Νοέμβρη, αλλά για τη γενική εικόνα. Εκτός των άλλων πολλοί εδώ μέσα που ασχολούνται αρκετά ,δεν πήραν μυρωδιά τις 70 σελίδες από νέες παραλαβές που κατέφθασαν Τρίτη-Τετάρτη με τιμές υπό το μηδέν . Εννοείται αρκετά έφυγαν την ίδια μέρα. Ακόμη και μάρκες αγοράζονται μαζικά (βλέπε μποτάκια Hogan 98 euro, jackets καλοκαιρινά που αναρωτιέσαι σε τι τιμή τα αγόρασε το yoox κ.α.). Ίσως υπάρχουν και κάποιοι που απλά δε γράφουν και πανηγυρίζουν αυτοί την στιγμή, δεν αμφιβάλλω. Για d&g θα έλεγα οτί μου άρεσαν τα SS2010 που είδα στα μαγαζιά . Είδα ωραία πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να αγοράσω για τον εξής απλό λόγο : υπάρχουν και πολύ καλύτερα σε χαμηλότερες τιμές σε φετινά και ακόμη καλύτερες σε περσινά. Είδα σε μία boutique ένα nylon jacket dg 800 ευρώ .Πολύ ωραίο δε λέω, αλλά πόσο να πέσει η τιμή;400, αν υπάρχει;300 ,αν πας μαζί με τον vkb να το πάρεις από την Παιανία :D; Και πάλι αυτή την στιγμή έχω 4-5 nylon jackets καλοκαιρινά στο dreambox του yoox με τιμές από 150-300.To βασικό είναι ότι υπάρχουν ακόμη καλύτερα . Πάλι και αυτά δύσκολο να τα αγοράσω ,γιατί στο sample sale που μας πέρασε αγόρασα το υπέρτατο nylon jacket από 940αρχική 160, handmade με εσωτερική επένδυση από μετάξι (διαθέσιμο στο yoox 500 ευρω για 6 μήνες…). Και πριν 5 χρόνια που δεν είχα κάνει έρευνα αγοράς πιστεύω ότι θα έβρισκα κάτι πολύ καλύτερο από τα ωραία dg. Vkb αυτό με τα περσινά jeans δεν περίμενα να το ακούσω από σένα . Απλά φαντάσου τι έχει να γίνει με αυτό το jean με το τεράστιο D στην πίσω τσέπη. Δε μιλάω για αυθεντικά ,αλλά για μαϊμούδες που θα κυκλοφορήσουν. Άσε που πολλά και καλά jeans έχω να δω από SS2008 ,τότε που ξεκίνησε η σούπα με τα rallye/racing. Όσο για τις μεταβολές προς τα πάνω στις τιμές χθες των dsq,dg κλπ ήταν αναμενόμενο και το είχα αναφέρει και παλιότερα : ανέβασαν τις τιμές γιατί θα φέρουν άμεσα 25 σελίδες και βάλε στα dsq σε όλα τα νούμερα. Ομοίως και σε άλλες μάρκες που πουλάνε . Πάντως το διάστημα Δεκεμβρίου – Τέλη Ιαουναρίου ήταν αρκετό ,για να πάρει κάποιος πχ το μέτριο cimosa από 500200 ή ακόμη και 138….Εννοείται αυξήσεις σε πολλές μάρκες δεν είχαμε ,γιατί ο κόσμος έχει την προσοχή του σε στάνταρ μάρκες. Revolveclothing αξίζει για αγορές σε αμερικάνικα ρούχα ,γιατί παίζουν πολλά κουπόνια από -10% ως -30% στο γνωστό retailmenot. Ειδικά t-shirts τα οποία φέρνουν καλά μαγαζιά από 80 ευρώ και πάνω, τα βρίσκεις με 45$ χωρίς τη χρήση κουπονιού. Για κάτι πιο ακριβό από revolve (150- 200$ +) θέλει λίγη προσοχή με τους δασμούς που ενδέχεται να πληρώσετε στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας. Το πιθανότερο είναι να πληρώσετε ψίχουλα ,αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τους κυρίους του Ελ.Βενιζέλος . Για το τέλος άφησα αυτό το «άθλιο» και «κακό» customer care του yoox με τις τυποποιημένες απαντήσεις του. Μου έκαναν full refund ,δηλαδή και τα 11 ευρω στα έξοδα αποστολής ,ζήτησαν συγγνώμη που άργησε το δέμα να γίνει accepted ,αν και δεν είχαν λόγο –ήταν ξεκάθαροι ότι έχουν καθυστερήσεις λόγω των χριστουγεννιάτικων επιστροφών. Για να δούμε.Επέστρεψα και το δέμα σήμερα και τους έστειλα και email ότι από την στιγμή που μου στείλανε λαθος ρούχο,να μου βάλουν στο moneyoox και τα έξοδα αποστολής . Ιδού ο διάλογος James55:I just returned my order with order No ------------------- .I received a wrong item (short sleeve t-shirt .I ordered a long sleeve tee) and i would like to have full refund ,including shipping costs. Thank you YOOX:Thank you for contacting YOOX. We would like to apologise for the problems with the product received in your order ----------------------. We maintain high quality control standards for all our items and your feedback helps us solve any issue that may arise as promptly as possible. It is not possible to exchange items, but we invite you to return the product by completing our Return Form. Once your return has been received and our Returns Office has confirmed that the item does not meet our quality control levels, you will receive a confirmation e-mail containing all the details of your refund. We remain at your disposal should you require further assistance. (Άσχετη η απάντηση τελείως) James55:I've already made the return form and send the item today via UPS,so i guess i should wait for the full refund (including the shipping costs) next week. Thank you. Ε ,το παιξα τρελός και γω με τη σειρά μου και πήρα ως δεδομένο την αποδοχή του αιτήματός μου,χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Κοίτα σωστά τα λες, αλλά εκεί για τα dsq... Βασικά αυτό που είπα.Και ειδικά σε jean με DSQ πίσω ή D2 κλπ πια όλοι που αχολούνται έστω και λίγο ξέρουν σε πια σεζόν είναι.Για τις μαϊμούδες είναι άλλο θέμα.Ξέρεις τι γίνεται Κολωνάκι;Κατέβα ένα Σάββατο να τρελαθείς :wacko: Δεν ξέρω εγώ δε μπορώ να τα δώσω ποτέ για μαϊμου.Για πιο λόγο;Για να δείξεις οτι τα έχεις ενώ δεν τα έχεις;Anyway. Α!Για τα τελευταία φθηνά.Οκ δεν ξέρω τι έπαιξε γιατί δεν έχω λεφτά να ασχοληθώ αλλά και πάλι είναι μεγάλο ρίσκο να κρατάς τα λεφτά όλο το χειμώνα για να κάνεις επίθεση 1-2 μέρες που στην τελική δεν ξέρεις αν θα φέρει κάτι που σου αρέσει ή αν θα το προλάβεις.Το να πάρεις κάτι φθηνά χωρίς να σου αρέσει ιδαίτερα για να λες οτι το πήρες δε μου λέει κάτι.60% είναι μια χαρά, απο κει και πέρα πρέπει να είσαι τυχερός και να μην έχεις πάρει τπτ για να έχεις και λεφτά να βάλεις εκεί.Εγώ είπα,χαλάω οτι λεφτά έχω για ρούχα στο 60% και ραντεβού απο Μάη και δεν ασχολήθηκα με ότι και να έφερε.Με αυτά που αγόρασα ευχαριστημένος είμαι, δεν είμαι πλεονέκτης ούτε τυχερός για να μου κάτσουν ευκαιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 (edited) Το γεγονός ότι η μάρκα έχει πολλές απομιμήσεις πλέον, ειδικά σε αυτά που κάνουν μπαμ, και επίσης ότι φέτος με την είσοδο στα εμπορικά αυξήθηκαν οι πωλήσεις ,πιο πιθανό είναι να δεις το φετινό παρά το προπέρσινο ,μιας και αναφέρεις ότι τα περσινά έχουν ευδιάκριτα γράμματα και τα καταλαβαίνει ο άλλος.Το σκεπτικό σου πάντως το καταλαβαίνω και είναι ωραίο να πάρεις κάτι SS με έκπτωση από Φεβρουάριο.Καλά ειδικά σε μεγάλες πόλεις στην επαρχία από SS2009 και πέρα θα δεις να κυκλοφορεί μόνο, άρα αν δε θες να δεις κάποιο που φοράς σε κάποιον άλλο,προσωπικά δεν έχω μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να παίξεις σε παλαιότερες seasons ακόμη και στην Αθήνα. Πάρε για παράδειγμα τα hogan.Ίδια σχέδια 5 χρόνια τα περισσότερα, είναι classic ,όμως όλες οι γυναίκες τα φοράνε ,που καταλαβαίνεις τι κόληματα έχουν οι γυναίκες. Αυτή την στιγμή έχω καμιά 200αριά favourites σε διάφορα dreambox.Άλλα μου αρέσουν πολύ ,άλλα λιγότερο ,άλλα είναι εξίσου εντυπωσιακά και σε ίδιες τιμές ,άλλα τα έχασα. Δεν περιμένω να αρπάξω κάτι φθηνό ούτε όμως και κάτι που δε μου αρέσει. Αν ήταν έτσι ,θα είχα σηκώσει όλο το yoox με τις τιμές που βλέπω καθημερινά σε δεκάδες μάρκες.Εξάλλου οι καλύτερες αγορές είναι είτε τη στιγμή της άφιξης είτε σε μεγάλη έκπτωση.Το 60% των αγορών μου από yoox είναι την στιγμή της άφιξης των ρούχων.Η αλήθεια είναι ότι ήμουν και πολύ τυχερός,αλλά το είχα δουλέψει αρκετά και τα πέτυχα όσα ήθελα. Κολωνάκι βγαίνω για έξοδο καθημερινές, ξέρω τι γίνεται αρκετά χρόνια ,πριν την εποχή του dragoste και όταν στη Λουκιανού πήγαινε ο κόσμος που έπρεπε,όχι τώρα που πλάκωσε η μαρίδα :lol:.Να σου πω την αλήθεια ,στην επαρχία και στη Θεσσαλονίκη θα τρίβεις τα μάτια σου πως ντύνεται ο κόσμος ,δεν είναι τίποτα με αυτά που βλέπεις στα high και στα δήθεν μέρη εντός λεκανοπεδίου.Όλοι λίγο πολύ δε νοιάζονται για το ντύσιμο στην Αθήνα κατά μ.ο.Το διαπιστώνεις αυτό ,αν πας σε πόλεις της επαρχίας.Αν πάρω φετινά και πάω πχ Ηράκλειο να το παίξω μάγκας θα φάω τρελή ήττα...Τα έχουν πάρει όλα σε επώνυμες μάρκες retail.Εκεί να δεις τι γίνεται... Για να πάρω κάτι φετινό πρέπει να είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο ,όπως ένα δερμάτινο.Ε εκεί ναι δε θα πάρω μάλλον περσινό,θα προτιμήσω το έξω. Άσε που σήμερα πήγα πάλι G.H. Έτριβα τα μάτια μου από τη μανία του κόσμου, σαν τα μυρμήγκια. Τώρα για τιμές τα έχουμε ξαναπεί, έπαθα πλάκα .Γενικά υπήρχαν τίμιες εκπτώσεις ,αλλά στα 5 μαγαζιά που κοίταξα...Διαφορές τιμών σε παπούτσια μέχρι και 200 ευρώ. Μέχρι και σε boutique με καλοκαιρινά SS2010 είδα διαφορές τιμων με εξωτερικό ,περίπου +20%. Ελπίζω να μην το πάρεις στραβά το μήνυμά μου ,νομίζω ότι τουλάχιστον με σένα καταλαβαινόμαστε. Edited January 23, 2010 by james55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Όχι μωρέ τι στραβά να το πάρω. Καλά λες.Οκ ίσως και να μας χτυπά εμάς παράξενα που ασχολούμαστε, όταν ένας έχει προπέρσινα ρούχα και το παίζει μούρη.Όπως ένας τύπος που έρχεται με κάτι Frankie και edhardy του 2005 στο γυμναστήριο και το παίζει κάτι(εγώ εκεί είμαι με κατι φόρμες των 40Ευρώ, στα απαυτά μου). Καλά για GoldenHall δε μπορώ να σου πω, ίσως το καλοκαίρι να περάσω να ρίξω γέλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 ...ομοίως δε δίνω βάση στα του γυμναστηρίου . Νομίζω πρέπει να περάσεις για τα καλά στο επόμενο στάδιο και να δοκιμάσεις στο Μιλάνο (έσχατη λύση G.H.)ό,τι βρίσκεις μπροστά σου σε μάρκες που παίζουν ελάχιστα ως καθόλου στην Ελλάδα και έπειτα αγορά από yoox . Θα κάνεις καλούς συνδυασμούς με τα ήδη υπάρχοντα.Να βρεις στο στιλ σου παρόμοιες μάρκες με αυτές που φοράς .Trust me ,it works ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 OK.Aν έχεις όρεξη στείλε τπτ μάρκες σε πμ για καλοκαιρι. Υ.Γ. Σήμερα μου την βάρεσε κα βγήκα με Harmond&Blaine πουκαμισάκι.Μου πήγε και γούρι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 καλησπερα , μηπως ξερετε ποσο χρεωνονται οι επιστροφες στο revolveclothing ;;; θελω να αγορασω τζιν citizens of humanity και δεν ξερω το νουμερο μου και λογικα την πρωτη φορα θα πεσω εξω !!! παντως , οι τυχεροι οι αμερικανοι εχουν δωρεαν επιστροφες σε ολα τα προιοντα και δωρεαν αποστολη(κατι που εχουμε κι εμεις) Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 καλησπερα , μηπως ξερετε ποσο χρεωνονται οι επιστροφες στο revolveclothing ;;; θελω να αγορασω τζιν citizens of humanity και δεν ξερω το νουμερο μου και λογικα την πρωτη φορα θα πεσω εξω !!! παντως , οι τυχεροι οι αμερικανοι εχουν δωρεαν επιστροφες σε ολα τα προιοντα και δωρεαν αποστολη(κατι που εχουμε κι εμεις) Με απλο ταχυδρομειο για να στειλεις ενα τζιν Αμερικη ειναι γυρω στα 25-30 Ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 για τα http://www.fashionremix.com και http://www.foreverfashion.com/ εχουμε καμια πληροφορια αν ειναι αξιοπιστα? επισης ρουχα A-Style Online εχει πετυχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 von dutch ξερει κανεισ που εχει ρε παιδια????????????? πλιζ σωστε μεεεεεεεεεε!!!!!! Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Φιλε james διαβασα τον οδηγος σου για τα ρουχα αλλα εχω μια απορια για τα jeans. εχω ενα jean που σαν eur size εχει 44 και usa size εχει 34 το eyro ειναι το italy στο yoox? Η μεση μου ειναι στα 100cm :D:D επισης τι σημαινει Straight leg , το μπατζακι δεν θελω να ειναι τελειως κολητο ουτε και βαρκα .................. ΜΕτρησα το πατελονι και ειναι 90cm στη μεση, και μου ειναι και λιγο μεγαλο. Επισης το μπατζακι ειναι στα 20-21cm ....... Aπο οτι καταλαβα το 34w ειναι σε ιντσες και ειναι περιπου 85cm Edited January 26, 2010 by Jery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Φιλε james διαβασα τον οδηγος σου για τα ρουχα αλλα εχω μια απορια για τα jeans. εχω ενα jean που σαν eur size εχει 44 και usa size εχει 34 το eyro ειναι το italy στο yoox? Η μεση μου ειναι στα 100cm :D:D επισης τι σημαινει Straight leg , το μπατζακι δεν θελω να ειναι τελειως κολητο ουτε και βαρκα .................. ΜΕτρησα το πατελονι και ειναι 90cm στη μεση, και μου ειναι και λιγο μεγαλο. Επισης το μπατζακι ειναι στα 20-21cm Φιλε αν λες οτι ειναι 90cm στη μεση δεν νομιζω οτι ειναι το 44 το ιταλικο. Γιατι σκεψου οτι το 48 το ιταλικο ειναι περιπου 87-89cm στη μεση. Δεν ξερω τι ακριβως ειναι το 44 που εχει το δικο σου. Εκτος αν εχει πια τοσο μεγαλες γραμμες η συγκεκριμενη μαρκα. Straight leg σημαινει οτι ειναι ισια η γραμμη του τζιν. Δηλαδη ουτε σωληνας , ουτε φαρδυ. Συνηθως εννοουμε 19-21cm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 βρηκα ena replay που τωρα δεν μου κανει και ειναι 33 ,αρα παω πανω απο 34 diesel θελω να παρω, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παω σε 34 ή 36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 To 70% πότε το περιμένουμε στο yoox; Είχα δει παλιότερα ένα ποστ του James που έλεγε πότε έγιναν πέρυσι οι αντίστοιχες εκπτώσεις, αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 ειδη εχει καλες τιμες τωρα αμα περιμενεις για το 70% ισως να μην βρεις αυτο που θες τωρα ειναι στο 60% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 βρηκα ena replay που τωρα δεν μου κανει και ειναι 33 ,αρα παω πανω απο 34 diesel θελω να παρω, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παω σε 34 ή 36 Δεν φορας απαραιτητα το ιδιο νουμερο σε ολες τις μαρκες. Δεν εχεις αλλο diesel για να δεις ? 36 ειναι τεραστιο. Και 34 μου φαινεται πολυ μεγαλο για 100cm μεση. To 70% πότε το περιμένουμε στο yoox; Είχα δει παλιότερα ένα ποστ του James που έλεγε πότε έγιναν πέρυσι οι αντίστοιχες εκπτώσεις, αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 9-12 Φεβρουαριου ειχε πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 ειδη εχει καλες τιμες τωρα αμα περιμενεις για το 70% ισως να μην βρεις αυτο που θες τωρα ειναι στο 60% Βασικά γι' αυτό ρωτάω. :) Αν είναι να καθυστερήσει να τα χτυπήσω τώρα. Δεν είναι και last product οπότε μπορώ να περιμένω ακόμα λίγο. 9-12 Φεβρουαριου ειχε πει. Thanks a lot! Aργεί ακόμα οπότε θα παραγγείλω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Δεν φορας απαραιτητα το ιδιο νουμερο σε ολες τις μαρκες. Δεν εχεις αλλο diesel για να δεις ? 36 ειναι τεραστιο. Και 34 μου φαινεται πολυ μεγαλο για 100cm μεση. 9-12 Φεβρουαριου ειχε πει. :D λεω να παω σε κανενα μαγαζι να δοκιμασω, μην παω και τωρα και ερθω να το παραγγειλω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 :D λεω να παω σε κανενα μαγαζι να δοκιμασω, μην παω και τωρα και ερθω να το παραγγειλω :lol::lol: Καλυτερα ετσι για να ξερεις τι γινεται. Μην περιμενεις να ερθει και μετα δεν σου κανει και μετα παλι πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 ρωτησα καποιον που εχει και εκανα συγγριση στο 34 ειμαι σιγουρα, απλα παιζει να ειναι και 36. Αμα δεν μου κανει και το στειλω πισω, μετα το επομενο που θα ξαναερθει πληρωνω μεταφορικα? Η μονο το πισω γλιτωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 ρωτησα καποιον που εχει και εκανα συγγριση στο 34 ειμαι σιγουρα, απλα παιζει να ειναι και 36. Αμα δεν μου κανει και το στειλω πισω, μετα το επομενο που θα ξαναερθει πληρωνω μεταφορικα? Η μονο το πισω γλιτωνω Με μια μικρη επιφυλαξη νομιζω οτι πληρωνεις ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts