Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το antonioli υπάρχει ήδη 3 μήνες στο pdf και όταν το ανέφερα το είδαν οι περισσότεροι :confused:.

Για μένα και για πολλούς άλλους/άλλες είναι προς το παρόν κάπως δύσκολο ως ακατόρθωτο να αγοράσω απο καταστήματα πλέον στην Ελλάδα,γιατί:

1. Δεν πωλούνται αρκετές μάρκες στην Ελλάδα ή αν πωλούνται ,τα διαθέσιμα κομμάτια είναι ελάχιστα και +20% ως +30% από την τιμή τους σε άλλη χώρα. Για τα γούστα μου έχω βρει καλύτερα ρούχα online από την αγορά της Ελλάδας. Επίσης καλώς ή κακώς δεν μπορώ να μπω στη λογική πάω ταξίδι για ψώνια.Όταν πάω ταξίδι πάω κυρίως για να δώ μέρη,όχι για να ψωνίσω.

Επισημο καταστημα Ελλαδα με επισημο καταστημα Ιταλιας ειναι ιδιες τιμες +-10% αναλογα με το προιον! Αντε στην καλυτερη να βρεις καποιο συγκεκριμενο προιον σε ειδικη τιμη (κυριως κανενα αξεσουαρ π.χ βρηκα μιση τιμη συγκεκριμενης μαρκας γραββατες) και εκτος φυσικα απο τα γυαλια ηλιου που η συγκεκριμενη πασιγνωστη εισαγωγικη εταιρεια κλεβει ολοκληρη την Ελλαδα σε ολες τις μαρκες γυαλιων! Μιλαμε για αισχρες διαφορες!

Δεν μιλαω για stock αλλα για τα επισημα καταστηματα!

2. Θέλω να αγοράσω με έκπτωση πριν τα Χριστούγεννα και πριν τον Ιούλιο επίσημα και όχι off the record ,ωστέ να βρω ποικιλία ρούχων και όχι σαβούρες . Καλές οι λαμογιές με τους γνωστούς μας και τις προεκπτώσεις στα καταστήματα ,αλλά προτιμώ τη δημοκρατία του διαδικτύου.Όλα στη φόρα..

Εγω παλι θελω να αγορασω τα φετεινα φετος κι οχι του χρονου!!! :lol:

Οχι περσινα! Ουτε μαιμου! Και φυσικα οχι σαβουρες! (Αυτο πως σου ηρθε??):lol:

3. Δεν πρόκειται να βρω στην Ελλάδα ποικιλία σε ρούχα σε ό,τι ψάχνω.Άλλο να ψάχνω ένα είδος σε 3 μάρκες και άλλο σε 15.

Συμφωνω για τις τεραστειες ελλειψεις! Ειναι ομως λογικο ειμαστε πολυ μικρη αγορα δεν μπορουμε να εχουμε τα παντα οπως στο Μιλανο ή το Παρισι. Εξαλου αυτο ισχυει σε ολα τα υλικα αγαθα... ακομα και για τα κινητα!! Μην ειμαστε ομως και αχαριστοι! Μια χαρα ειμαστε!

Παντως και στα site βλεπω ελλειψεις, δεν εχουν ολα απο ολες τις μαρκες!

4. Ακόμη και σήμερα οι τιμές καταστημάτων σαν το yoox είναι τραγικά χαμηλές σε χιλιάδες ρούχα. Μόνο χθες έφερε πολλές ευκαιρίες ,όπως η εμφάνιση δερμάτινου ,που είχε πέρσι 2000 ευρω και το φοράγανε αρκετά celebrities (όχι άσχετη μάρκα δηλαδή), με τιμή 400...Αν ξεκινήσω και αναφέρω θα μου πάρει 2 σελιδές με τις χθεσινές παραλαβές.Επίσης είναι αδύνατον μια γυναίκα να βρει τσάντα των 1000ευρω 150-200 πουθενά πλην yoox στο sample sale.Άντε ίσως και στο theoutnet λίγο πιο ακριβά. Ειδικά στη γυναικεία ένδυση , τα ρούχα που ψάχνουν οι γυναίκες δεν μπορούν να τα βρουν στην Ελλάδα εύκολα .Ρωτήστε το γυναικείο πληθυσμό σε 10-20 μάρκες που έχει το yoox ή το asos ή το net-a-porter ,αν τις βρεί σε καλύτερη τιμή εδώ ,να δείτε τι θα σας πουν.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η αγορά ρούχων online και ότι στις μάρκες που ψάχνεται μερικές φορές συμφέρει και έξω.

Κοιτα απο γυναικεια δεν ξερω και δεν με πολυενδιαφερει αλλα εγω σου μιλαω για ΦΕΤΕΙΝΑ ενω εσυ γραφεις για περσινα! Οποτε συγκρινουμε εντελως ασχετα πραγματα!

Μαλιστα μπηκα σε 2 απο τα site που αναφερεις και δεν βρηκα αυτα που αγορασα γιατι δεν εχει φετεινα... και παλι εγω τα αγορασα τουλαχιστον 20% κατω απο τις υποτιθεμενες φοβερες τιμες... των αρχαιων!!! Ασε που συγκεκριμενο προιον εγω το πηρα 400 κατω και στο site ηταν παρα 20 ευρω η αρχικη τιμη της μπουτικ στο Κολωνακι!! Και μιλαμε για 1000 ευρω προιον!!:p

Και μιας που λες για γυκαικεια μια τσαντα που θυμαμαι να πηρε η κοπελα μου δεν υπαρχει πουθενα, ουτε παραπλησια!

Ειμαι υπερ των website γιατι δημιουργουν ανταγωνισμο κι ετσι πιεζουν και τα καταστηματα να κανουν καλυτερες προσφορες! Οποτε πρεπει να υπαρχουν και τα2! Γιατι οπως ειπα και στο προηγουμενο τοπικ ειναι ληστεια να χρυσοπληρωνεις κατι που το πραγματικο του κοστος ειναι το 10% της τιμης πωλησης για να τα τρωνε οι μεσαζοντες και οι..... φοysτhδ3ς:X που εχουν τις αντιπροσωπειες!!!:rolleyes::lol:

Να λεμε ομως και τι παιζει στην αγορα!:cool:

Τα φετεινα half price δεν παιζει να τα βρεις σε κανε site!

Edited by MAD 13

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

α εσύ είσαι,τώρα σε θυμήθηκα :lol:.. Λοιπόν όταν απαντήσεις στα παλαιότερα θα ανταπαντήσω ,ως τότε καλό βράδυ ,γιατί αυτά δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.Συνέχισε να αγοράζεις απο έξω σε καλύτερες τιμές λοιπόν ,αφού σε ωφελεί ,δεν αμφιβάλλω .Ψαχτο όμως λίγο παραπάνω online ,όταν αιτιολογείς σε θέματα online shopping,γιατί τα emoticons σου επιστρέφονται μπούμερανγκ .

Αν ρε ρε συ.Τον θυμήθηκα και εγώ.

Κοίτα για να τελειώνουμε.Για εμένα το σωστό είναι να ψάχνεις και νετ και Αθήνα.Δεν θες περσινά (ούτε και εγώ σε πολλές περιπτώσεις) μην πας στο yoox.Είμαι απο τους λίγους που έχουν κονε και πέρνουν 40 και 50% με την μια σε αρκετά καταστήματα στο κέντρο αλλά παρ'όλα αυτά ψωνίζω και απο νετ.Θες οτι έχουν φύγει τα ρούχα που θέλω, θες οτι τα βρήκα 20Ευρώ πιο φτηνα και με έπιασε τσιγγουνιά.Διάλεξε.

Απο περσινά δεν θα πάρω χτυπητά πράγματα(dsq μπλουζάκια,μαγιό,χτυπητά jean).Αλλά οκ ένα Armani που πήρα απο yoox το έχει ολόϊδιο περσινο σε άλλο χρώμα φίλος μου που έσκασε 400(αρχική 850).Εγώ έσκασα 180.Ε να μην πάω να του κάνω πλάκα :D .Και εσώρουχα σε νοιάζει αν θα το δει το μωρό και θα καταλάβει οτι είναι περσινό και θα σου κάνει μούτρα??

Γενικά χαλάρωσε,χαλαρώστε.Ο καθένας αποφασίζει τι ζητά και πέρνει.Μπορεί να θες ένα Prada που να έχει 500Ευρώ, να μην έχεις λεφτά και να το βρεις περσινό,σχέδον ίδιο (prada=τα ίδια ρούχα) με 100Ευρώ.Δε θες περσινά,δε το πέρνεις, δε σε νοιάζει, το χτυπάς.Δεν έχουν όλοι τα λεφτά να χτυπάνε φετινά,έστω και με 50%.Τώρα αν εσύ θες (όπως και εγώ στο 80%) μόνο φετινά, τότε πρέπει να είσαι εγώ απ'ότι φαίνεται, που πάω και πέρνω με έκπτωση πριν τις προεκπτώσεις των εκπτώσεων και μετά μπαίνω εδώ και τους δουλεύω όλους :lol::p

Στις κανονικές εκπτώσεις που θα πάει ο πιο πολύς κόσμος (άντε στο Attica αύριο και πήγαινε στις εκπτώσεις) τουλάχιστον παραδέξουν οτι έχουν φύγει παααρα πολλά απο αυτά που ήθελες να πάρεις (μιλάω για εμπορικά ρούχα).Τώρα αν έβρισκες κάτι σε ένα eshop με την ίδια τιμή που υπολόγιζες για Αθήνα,και σου λέω και 10-20Ευρώ παραπάνω?

Υ.Γ. Η παρατήρηση για τα περσινά ρούχα ως "αρχαία" ητο επιεικώς ηλίθια.Εσύ δλδ περσινα ρούχα δε ξαναφοράς;Αν είναι έτσι δώστα μου :happy:

Να αναφέρω δύο - τρία πραγματάκια.

• Σε αυτό το θέμα, όλοι μας δίνουμε συμβουλές. Είτε είναι συμβουλές για το πως μπορεί κάποιος να ντυθεί, είτε συμβουλές για το πως μπορεί να αγοράσει μία μάρκα φθηνότερα.
  • Κανένας δεν προμοτάρει κανένα site. Δεν υπάρχει προώθηση όταν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Ο καθένας μπορεί να δει ότι στο yoox ή το antonioli ή το luisa βρίσκεις μάρκες πολύ φθηνότερα από κανονικά καταστήματα. Δεν χρειάζεται κάθε φορά που αναφέρουμε κάτι για τα ηλεκτρονικά μαγαζιά να προσθέτουμε ότι μπορεί να μην αφορούν σε φετινό στοκ.
  • Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να συνεισφέρει όπως μπορεί. Αν λ.χ. έχω βρει κατάστημα στο Χαλάνδρι ή το Ψυχικό με φθηνά αυθεντικά Burberry μπορώ κάλλιστα να το αναφέρω.

Συμπερασματικά, κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να ψωνίσει από ένα συγκεκριμένο μέρος. Δεν σημαίνει ότι επειδή τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι φθηνότερα δεν δικαιούται κάποιος να ψωνίζει από τα κανονικά. Κι εγώ λ.χ. σπάνια ψωνίζω από ηλεκτρονικά μαγαζιά, για λόγους που δεν είναι της παρούσης. Που θέλω να καταλήξω; Δεν είμαστε εχθροί, οι οπαδοί των ηλεκτρονικών απέναντι στους οπαδούς των κανονικών.

Έχουμε ένα καλό κλίμα στο συγκεκριμένο θέμα και θα ήταν πραγματικά κρίμα να χαλάσει. Γι' αυτό σας παρακαλώ ηρεμήστε λίγο και αυτό πάει για όλους. Η υπόθεση να τελειώσει εδώ.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.

Οιαδήποτε off topic μηνύματα θα διαγράφονται πάραυτα.

Edited by VeCo

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

surfer_87 τελικά τι έγινε με το antonioli, στα έφεραν τα ρούχα;Σου απαντάνε;Θέλω να κάνω κάτι pre-orders αλλά να ξέρουμε και τι παίζει.

Μου ήρθαν και τα τελευταία απο yoox...Ξέρουμε τπτ νεότερο σε ημ/νιες για το -70% και τελικό price drop;

A και για το promotion στα site.Κοίτα τα βασικά είναι 5-10.Απο αυτά αυτοί που αγοράζουν φτασμένες μάρκες, πιο ακριβές ψωνίζουν απο 2-3, άλλοι με νέες μάρκες και πιο φτηνά απο άλλα 3-4 και 1-2 είναι στη μέση.Promotion "υπάρχει", λογικά γιατί δεν έχεις 50 site και διαλέγεις 3, όπως υπάρχει και χώσιμο.Εδώ ο james τα είχε χώσει για τα mail στο αγαπημένο του site και κουφαθήκαμε.Εγώ τα χώνω για ψήλου πήδημα γενικά.Μην ξεχνάμε οτι πέρσι είχε γίνει μάχη με τον φίλτατο για τις εκτώσεις στην Αθήνα γιατί εγω τις έβλεπα καλές.Για ανέτρεξε να δεις.

Ένα χώσιμο στο yoox λοιπόν γιατί δεν στέλνει measurements αλλά ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με τα ρούχα στις παραγγελίες και αυτή τη φορά τα είχαν διπλώσει ανθρώπινα.Όχι σαν την μπλούζα που μου την είχαν τυλίξει σαν μποξεράκι :mad:

Καλημερα.

καλημερα φιλε vkb, σημερα μου εδωσαν tracking number, και την παραγγελια την ειχα κανει απο την προηγουμενη παρασκευη ελεος να πουμε..αν και μου ειπε σε ενα email οτι εχασαν 2 συναδελφους τους και ειναι 2 ατομα που πρεπει να τα κανουν ολα γ αυτο αργουν απαντανε αλλα πολυ καθηστερημενα...ξερεις το ups saver τι ειδος shipping ειναι??? air,ground???
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

ευχομαι να ειναι αυτο @SURFER

http://www.ups.com/content/us/en/shipping/time/service/worldwide_saver.html

2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΔΛΔ για επαρχια απο οτι καταλαβα..Οποτε Δευτερα παρηγγειλα εγω,δευτερα tracking number,Τεταρτη στην Πατρα ....

ευχομαι να ειναι αυτο @SURFER

http://www.ups.com/content/us/en/shipping/time/service/worldwide_saver.html

2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΔΛΔ για επαρχια απο οτι καταλαβα..Οποτε Δευτερα παρηγγειλα εγω,δευτερα tracking number,Τεταρτη στην Πατρα ....

αγγλια που ειμαι να δω ποσο θα κανει...thanks για τη πληροφορια...

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Pitti Uomo στο γνωστό μαγαζί που πουλάει "σαβούρες" και είναι "ανεπίσημη" boutique.Παρευρέθηκαν πολλοί "άγνωστοι" ,μεταξύ άλλων ο John Malkovich ,Victor & Rolf ,Scott Schuman(thesartiorialist),Daniele Cavalli,Pauric Sweeney , Shwetal Patel κ.α.

γεια σας! θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω takeshy kurosawa προιοντα στη θεσσαλονικη, ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να βρω προϊόντα dsquared. Βασικά πιο πολύ για απλά μπλουζάκια κοντομάνικα.. Μόνο στο golden hall στο Attica έχει κάτι , αλλά άντε το πολύ 2 μόνο και αυτά χωρίς ενδιαφέρον.. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω περισσότερα?? Ενδιαφέρομαι για καταστήματα μόνο εντός Αττικής... Όχι από internet.

Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να βρω προϊόντα dsquared. Βασικά πιο πολύ για απλά μπλουζάκια κοντομάνικα.. Μόνο στο golden hall στο Attica έχει κάτι , αλλά άντε το πολύ 2 μόνο και αυτά χωρίς ενδιαφέρον.. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω περισσότερα?? Ενδιαφέρομαι για καταστήματα μόνο εντός Αττικής... Όχι από internet.

Στον Γαβαλα πηγες ? Απο οσο ξερω εχει.

Γιατι δεν θελεις απο Ιντερνετ?

Στον Γαβαλα πηγες ? Απο οσο ξερω εχει.

Γιατι δεν θελεις απο Ιντερνετ?

Γιατί δεν θέλω με πιστωτικές να δίνς και βαριέμαι τώρα να βγάζω χρεωστικές γι αυτό το λόγο μόνο .. ΕΚτός κι αν υπάρχει τπτ με αντικαταβολή :p Άσε που δεν εμπιστεύομαι πολλά site σε στιλ e-bay.

Ο Γαβαλάς πού είναι ακριβώς? Εγώ μένο προς βόρεια προάστια αν υπάρχει τίποτα κοντινό.. Έχει σίγουρα? Μην κατέβω τσάμπα :p

Γιατί δεν θέλω με πιστωτικές να δίνς και βαριέμαι τώρα να βγάζω χρεωστικές γι αυτό το λόγο μόνο .. ΕΚτός κι αν υπάρχει τπτ με αντικαταβολή :p Άσε που δεν εμπιστεύομαι πολλά site σε στιλ e-bay.

Ο Γαβαλάς πού είναι ακριβώς? Εγώ μένο προς βόρεια προάστια αν υπάρχει τίποτα κοντινό.. Έχει σίγουρα? Μην κατέβω τσάμπα :p

Υπαρχουν sites και με αντικαταβολη , υπαρχουν και πολλα αξιοπιστα sites γενικοτερα. Τσεκαρε το επισημο σε πρωτη φαση το οποιο στελνει και με αντικαταβολη. http://www.dsquared2.com

Γαβαλα εχει στο Κολωνακι σιγουρα και δεν θυμαμαι που αλλου. Δες εδω http://www.lakisgavalas.com για λεπτομερειες. Κατα 99% εχει και t-shirts. Jeans ξερω σιγουρα οτι εχει.

Υπαρχουν sites και με αντικαταβολη , υπαρχουν και πολλα αξιοπιστα sites γενικοτερα. Τσεκαρε το επισημο σε πρωτη φαση το οποιο στελνει και με αντικαταβολη. http://www.dsquared2.com

Γαβαλα εχει στο Κολωνακι σιγουρα και δεν θυμαμαι που αλλου. Δες εδω http://www.lakisgavalas.com για λεπτομερειες. Κατα 99% εχει και t-shirts. Jeans ξερω σιγουρα οτι εχει.

Mε μια ματιά που έριξα στο επίσημο site, πάλι είδα ότι έχει μόνο 3 t-shirts??? Είναι δυνατόν?? Γιατί? :confused: Από παλιότερες κολεξιον μπορώ να αγοράσω μέσα από το site?

Mε μια ματιά που έριξα στο επίσημο site, πάλι είδα ότι έχει μόνο 3 t-shirts??? Είναι δυνατόν?? Γιατί? :confused: Από παλιότερες κολεξιον μπορώ να αγοράσω μέσα από το site?

Φευγουν πολυ γρηγορα. Αν θελεις παλιοτερες collection δες και στο http://www.yoox.com. Εχει και αντικαταβολη. Ολα τα καινουρια καλοκαιρινα και οτι εμεινε απο χειμερινα ειναι επισης στο http://www.luisaviaroma.com αλλα νομιζω δεν στελνει με αντικαταβολη.

Δες και τον οδηγο που εχει κανει o james55 για online shopping. Εχει πολλα καταστηματα εκει , αρκετα απο τα οποια εχουν dsq.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον :)

Μήπως ξέρεις και τι νούμερα παίζουν? Στα περισσότερα ρούχα φοράω medium (levi's , diesel, energie κτλ, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις) Στα αμερικάνικα όμως , billabong κτλ φοράω small.. Γενικά προτιμώ να φτάνει μέχρι τη μέση ακριβώς..

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον :)

Μήπως ξέρεις και τι νούμερα παίζουν? Στα περισσότερα ρούχα φοράω medium (levi's , diesel, energie κτλ, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις) Στα αμερικάνικα όμως , billabong κτλ φοράω small.. Γενικά προτιμώ να φτάνει μέχρι τη μέση ακριβώς..

Δεν δοκιμασες στο golden hall ? Γενικα τα αμερικανικα ρουχα εχουν μεγαλυτερες γραμμες. Νομιζω Μ θα φορας αλλα δεν παιρνω και ορκο.

Δεν δοκιμασες στο golden hall ? Γενικα τα αμερικανικα ρουχα εχουν μεγαλυτερες γραμμες. Νομιζω Μ θα φορας αλλα δεν παιρνω και ορκο.

Όχι γιατί δεν μου άρεσαν κανένα από αυτά τα 2 που είχε :wacko:

Είναι σαν όλα τα αμερικάνικα τα γνωστά? Billabong, carhartt κτλ κτλ? Αν είναι έτσι λογικά Small θα πρέπει να πάρω, αφού συνήθως αυτά έχουν μεγάλες γραμμές.. Εγώ κανονικά σε ευρωπαϊκά ρούχα φοράω στο Medium (δηλαδή σε diesel, replay, levi's ) ktl..

Όχι γιατί δεν μου άρεσαν κανένα από αυτά τα 2 που είχε :wacko:

Είναι σαν όλα τα αμερικάνικα τα γνωστά? Billabong, carhartt κτλ κτλ? Αν είναι έτσι λογικά Small θα πρέπει να πάρω, αφού συνήθως αυτά έχουν μεγάλες γραμμές.. Εγώ κανονικά σε ευρωπαϊκά ρούχα φοράω στο Medium (δηλαδή σε diesel, replay, levi's ) ktl..

Οχι αυτο για τα αμερικανικα το ειπα επειδη ανεφερες μερικες μαρκες και σου ειπα οτι διαφερουν. Τα dsq εχουν ευρωπαικο sizing , γι αυτο και σου ειπα για Medium.