Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε και μια φορά που πρόλαβα και πήρα κάτι :happy:

Σήμερα που έριξα μια ματιά έχει φύγει πολύ πράμα και αν δεν με έπιανε χθες να αγοράσω δεν θα έπερνα τίποτα σήμερα.

James καλές οι αρβύλες αλλά στο στρατό μου τα είχαν μπιπ τα πόδια.Απο τότε έχω ενα θέμα (ούτε να τις βλέπω).

Και σταμάτα να βάζεις θεές γιατί έχουμε και ανάγκες τώρα τελευταία και δεν τη παλεύουμε. :wacko:

Μόλις άκουγα αυτή τη φράση στο στρατό (πάνω στη γνωστή γκρίνια) μού ερχόταν να πετάξω τις αρβύλες στους απάλευτους...:lol:

Ωραία θα βάλω και αντρικά στιλ πιο ψαγμένα στο μέλλον :bow:. Όταν θα μείνετε από σφαίρες, θα ρίξω :shoot: στις νέες καλοκαιρινές παραλαβές και στα χειμωνιάτικα :P.Προς το παρόν στα χαρακώματα...

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παντως που εχω ενα θεματακι με τις γυναικες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ αμα μπορουσαν να ειναι ετσι και να ντυνονται ετσι παιδια ειληκρινα τι να σας πω... θα τα ειχαν ολα μ@μησει επι 500εκατομμυρια φορες! Φαντασου τωρα που ειναι τριμπαζα και ψωναρες με φουλ κυτταριτιδα και σου το παιζουν next top model(ΛΟΛ)...

υ.γ Οι συγκεκριμενες στο τελευταιο βιντεο που εδειξες ενα απλο παραδειγμα, οταν τους λες γεια σου, σου απαντανε γεια σου. απλα.

σορρυ για το οφ τοπικ!

υ.γ3 http://www.net-a-porter.com το εχετε συζητησει καθολου? απλα ψωνισε η αδελφη μου και το ειδα...

corkala ανοίγεις μεγάλο off topic θέμα που μας απασχολεί όλους φαντάζομαι,αλλά κατά ένα ποσοστό έχουμε και εμεις ευθύνες. Άσε που από εξωτερική εμφάνιση δε μας παίρνει...οι Ελληνίδες έχουν κάνει περισσότερα βήματα μπροστά από εμάς.Από συμπεριφορά βέβαια ...:X.Αιτίες πολλές γι αυτά που γράφεις: νοοτροπία ,παιδεία,γονίδια (:D),άπειρα συμπλέγματα, περιβάλλον,ΜΜΕ, πρότυπα κ.α. Α, και που να σου πει γεια σου ,αφού το μεγαλύτερο ποσοστό βγαίνει για καφεδάκια...Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν καφετέριες,αλλά pubs :happy:

Τώρα ,για το net-a-porter έχουμε μιλήσει, στα γυναικεία είναι το πιο επιτυχημένο κατάστημα παγκοσμίως.Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη οι Ελληνίδες στο παγκόσμιο αγοραστικό κοινό.Είπες κάτι;:D .Δώσε στην αδερφή σου και το outlet theoutnet.com ,ίδια εταιρεία είναι .

1 οφ τοπικ και 1 ον τοπικ να πω.

To luisa το κατά τα άλλα "κάνω ηλιθιότητες με τα ρούχα και τις εκπτώσεις" luisa.Το luisaκι ρε παιδί μου, ΜΟΥ SHIPPARE ότι πήρα σήμερα!!Σε λιγότερο απο 1 μέρα δλδ!!!

Νταξ στο yoox, ακόμα cancel my order έχω.3 λαλούν σε αυτό τον τομέα.Βέβαια έχει το free return...

Off topic. Οι Ελληνίδες δεν πιάνουν τίποτα μπροστά στις ξένες.Αλλά, ξέρουν να βάφτουν και έχουν ενα flame μέσα τους.Έβγαινα με μια Ελληνογερμανίδα.Οκ μωρό, ματάρες σωματάρα κλπ.Αλλά τελείως ξενέρωτο πλάσμα..Ουτέ το χέρι δεν σήκωνε π.χ. όταν πηγαίναμε σε κλαμπ.Φυσικά παρά το ότι ήξερε οτι ήταν κουκλι δεν την είχε δει και μίλαγε άνετα και με χαμόγελο σε όλους.

Τι να κάνουμε όμως ρε παιδιά;Το πολύ πολύ να φύγουμε Ιταλία.Μετά το χάος.

Υ.Γ.Καλά pubs κλπ.Ας αφήσουμε τις λαλακίες,ε.1 χρόνο στο σκατόνησο τα είδα και εκεί τα Αγγλάκια.1000 φορές Ελλάδα.Τουλάχιστον δε βρωμά εμετός μέσα στο κλαμπ ούτε χορεύουν τσάμικο με Duran Duran.Έλεος δλδ.:lol:

James το 70% στο yoox πότε είναι; Η έκπτωση μέχρι που φτάνει ; Δεν έχω καταλάβει οι τιμές στα ρούχα πέφτουν μόνο στην έκπτωση με 50,60,70% και αν δεν πουληθούν τα δίνουν και του χρόνου;
venceremos

Στο περίπου ,γιατί δεν είμαι ο chief executive του yoox . Τις τιμές τις κανονίζει ένα συγκεκριμένο department .Ό,τι δεν πουληθεί και έχει έκπτωση sample sale κάθε 6μηνο.Ό,τι δεν πουληθεί χωρίς έκπτωση πάσα στην άλλη season,απλό είναι.

-Σε 10-15 μέρες further reductions στο -60%

-9 με 12 Φεβρουαρίου το -70%

-26/2 75-80%

- ~9/3 κουπόνι 15% με free delivery

- ~ 18/3 -80% (ή 85%)

- ~ 8/4 sample sale (-90%)

vkb και γω από το luisa ψωνίζω αν το καλοσκεφτείς .Μεγάλο μέρος των απούλητων του luisa καταλήγουν στο yoox :lol:.Αν και προτιμώ το antonioli που είναι κάπως πιο dark :) ,στα μέτρα μου και έχει και -10% σε πολλά SS2010 .

Ευχαριστώ james μπορεί να μην είσαι chief executive του yoox αλλά είσαι ένας υποψήφιος vip :p Μέχρι στιγμής όσα έχεις πει για το yoox έχουν βγει
venceremos

Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω στην αθήνα παπούτσια firetrap αντρικά ή έστω σε online shop αλλά σε μεγάλο σχετικά νούμερο (uk 12);; θα προτιμούσα να βρω και μαγαζί στην αθήνα για να δοκιμάσω κιόλας έστω ένα ζευγάρι της εταιρίας πριν παραγγείλω... συγκεκριμένα με ενδιαφέρει το μοντελο veloce 4 σε μαύρο

Για το luisa κατάλαβα 1 πράγμα.Πια αν δεν έχει πάνω απο 30% δεν αξίζει να πάρεις κάτι.James εγώ πήρα με 50% και τσέκαρα να είναι φετινά τα ρούχα (τα μισά τα έχει αφήσει απο πέρσι με 30% :wacko: ), οκ το ένα ήταν λάθος στο νούμερο τα άλλα τα περιμένω άμεσα (Θα φτάσουν πριν απο την παραγγελία που έχω κάνει στο yoox πριν το νέο χρόνο! :cry:).

Δοκίμασα σήμερα να παραγγείλω από το asos.

Πάω να κάνω checkout, και μου λέει δεν μπορούν να σταλούν στη διεύθυνση σας τα τάδε.

Τί κόλπα είναι αυτά; Να στέλνουν στη Γουατεμάλα και όχι στην Έλλαδα; :/

Δοκίμασα σήμερα να παραγγείλω από το asos.

Πάω να κάνω checkout, και μου λέει δεν μπορούν να σταλούν στη διεύθυνση σας τα τάδε.

Τί κόλπα είναι αυτά; Να στέλνουν στη Γουατεμάλα και όχι στην Έλλαδα; :/

The following errors have occurred:

This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.

Αυτο σου εβγαλε ? Μηπως πηρες ρουχα που δεν στελνουν στην Ελλαδα ? Τα GAP ας πουμε τα στελνει το asos μονο στο UK. Τσεκαρε ενα-ενα αυτα στην παραγγελια σου μηπως γραφει κατω απο το νουμερο οτι στελνεται σε συγκεκριμενη χωρα.

Τσέκαρε PO BOX και area.

Tί εννοείς;

Που μένεις;

Αθήνα. Έχω παραγγείλει και άλλες φορές από το asos.

The following errors have occurred:

This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.

Αυτο σου εβγαλε ? Μηπως πηρες ρουχα που δεν στελνουν στην Ελλαδα ? Τα GAP ας πουμε τα στελνει το asos μονο στο UK. Τσεκαρε ενα-ενα αυτα στην παραγγελια σου μηπως γραφει κατω απο το νουμερο οτι στελνεται σε συγκεκριμενη χωρα.

Ναι αυτό μου βγάζει.. Από πότε κάνουνε διακρίσεις στα ρούχα; :/

Ναι αυτό μου βγάζει.. Από πότε κάνουνε διακρίσεις στα ρούχα; :/

Θα ειναι αναλογα με την πολιτικη της καθε εταιρειας φανταζομαι για να προωθει και τα local stores στην καθε χωρα. Δεν νομιζω οτι ειναι αποφαση του asos.

Θα ειναι αναλογα με την πολιτικη της καθε εταιρειας φανταζομαι για να προωθει και τα local stores στην καθε χωρα. Δεν νομιζω οτι ειναι αποφαση του asos.

Μάλιστα. Thanks for the answer.

Σήμερα είχε πλάκα.

Ήρθε το luisa που τα είχα παραγγείλει την Πέμπτη βράδυ και μετά καταϊδρωμένο το yoox απο το πρώτο shopping απο πέρσι.Μας θυμήθηκαν τα παλικάρια νανε καλά,ούτε θυμόμουν τι είχα πάρει :wacko:

Καλά πως διάολο πήρα τα ρούχα απο luisa σε 2 εργάσιμες δεν μπορώ να καταλάβω.Συνήθως κάνει 3 το πιο γρήγορο που μου έχει τύχει.Μάλλον θα έχουν ανάγκες τα παιδιά γιατί με 20 και 30% μην πω τι θα πέρνουν απο πολλούς. :mad:

Ok τα έχωσα παντού και τώρα φεύγω αμέρημνος. :lol:

Γεια σας παιδια, γνωριζετε ποσες μερες κανουν να αποστειλουν παραγγελιες απο το antonioli???παρηγγειλα απο παρασκευη απογευμα και μεχρι σημερα δν πηρα tracking number...επισης το ups standard που στελνει το yoox ειναι air mail???

ευχαριστω!

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Γεια σας παιδια, γνωριζετε ποσες μερες κανουν να αποστειλουν παραγγελιες απο το antonioli???παρηγγειλα απο παρασκευη απογευμα και μεχρι σημερα δν πηρα tracking number...επισης το ups standard που στελνει το yoox ειναι air mail???

ευχαριστω!

Οσον αφορα το antonioli στο site λεει 3 εργασιμες οποτε κατι τετοιο θα ισχυει.

Το UPS standard του yoox ειναι με την οδικη υπηρεσια , οχι air mail.

Πριν 2 χρόνια είχα κάνει 3 παραγγελίες από luisa .Τις 2 θυμάμαι τις είχα κάνει Παρασκευή και έφθασαν Δευτέρα και οι δύο (διαφορετικές περιόδους) ,για την άλλη δε θυμάμαι ,πάντως σε δύο εργάσιμες έφθασαν όλες. Το arrival time 31 Μαρτίου που βλέπεται στο pre-order είναι τυπικό.Ως το τέλος του μήνα τα περισσότερα θα είναι διαθέσιμα.

10 κανόνες από τους σχεδιαστές.Έχει και συνέντευξη που έδωσε πέρσι στο YOOX o KVA.

ΥΓ Έφερε prada sport παπούτσια αρκετά στο yoox,επειδή το ζητήσατε

Edited by james55

ευχαριστω!

απο το custome service antonioli μου εστειλαν:

maybe it will take a little longer than usual, because we have some delate but we will send it as soon as possible.

Μολις παραλαβω το προιον θα ποσταρω και φωτο

Αυτά σε άλλο χρώμα: http://www.yoox.com/item/YOOX/PRADA+SPORT/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/44209949RL/sts/sr_men80

με -50% στον Καρούζο πέρσι.Γι'αυτό λέω ψάχτε λίγο και Αθήνα.

Αυτά σε άλλο χρώμα: http://www.yoox.com/item/YOOX/PRADA+SPORT/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/44209949RL/sts/sr_men80

με -50% στον Καρούζο πέρσι.Γι'αυτό λέω ψάχτε λίγο και Αθήνα.

παρακαλω να απαντησει ο chief executive του yoox που φιλοξενουμε στο φορουμ μας :p

http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=PRADA+SPORT&dept=men&tskay=361A2971&rr=1&cod10=44209970TS&sts=sr_men80

οταν λεει 48 size και σε prada φορμα ποσο μεγαλο μπορει να ναι?:X