vkb Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Νταξ όχι και ημνώνω το luisa.Χθες δεν έλεγα οτι έβαλε D&G χειμωνιάτικα στα καλοκαιρινά; Πάντως δεν έχει αυτοκόλλητο σαν το yoox γι'αυτό δεν κατλαβαίνω..Θα πληρώσω εγώ fedex;Αν πληρώσω Fedex ποιός ο λόγος να μου κρατήσουν + 20 Ευρω;; Και ναι, πολύ γκαντεμιά έπεσε. :wacko: Werra, γνώμη μου φυσικά, αλλα τα παπούτσια είναι αίσχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Δεν μπορεί να μην έχει αυτοκόλλητο.Για ψάξε. Είδα μεταβολές τώρα στις τιμές του yoox,ίσως ξεκίνησε το -60% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 με πρόλαβες james αυτό μπήκα να πω ξεκίνησε Βρήκα καλές τιμές σε πουκάμισα παντελόνια πουλόβερ στα jacket μέχρι στιγμής τίποτα . James τα λεφτά ποτέ τα τραβανέ από την κάρτα, το βραδυ; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
No_thanks Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Μια απορια.βλεπω ορισμενα ρουχα τα οποια εμφανιζονται τοσο στο autum -winter οσο και στο spring-summer.Tελικα σε ποιο απο τα δυο ανηκουν ,υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα για εκπτvση η να μην ελπιζω?αυτα για το yoox Τωρα γενικα σε οποια online shops και(πχ luisa) αν εχω κοιταξει(ψαχνω να βρω κυριως ds2 jeans μπλουζες) βλεπω οτι δεν εχει καθολου νουμερα(μιλαω για περσινα κομματια οχι για τα καινουργια που δεν εχουν εκπτωση).Ποιο το νοημα στα ρουχα τα οποια εχουν εκπτωση να μην εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ νουμερα?Αυτο δεν συνεβει τον τελευταιο καιρο να πω οτι τα πηρανε αλλα εδω και 2-3 βδομαδες και βαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Το χαρτάκι μάλλον πετάχτηκε.Ψάχνω... Μα τον κηπουρό του Καραϊσκάκη, θα πέσει τίποτα απο Dolce?Μου έχουν σπάσει τα νεύρα! No_Thanks δεν έχει νούμερα γιατί είναι κάτι παράξενοι τύποι σαν τον james που κάνουνε stalking μέρα νύχτα.Ναι σου λέω.Δώστου ένα ποσοστό και σου βρίσκει το ρούχο και το νούμερο που θες :) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Γνωρίζουμε τπτ για εδώ; Αξιόπιστο φαίνεται. http://www.woodhouseclothing.com/ Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Μια απορια.βλεπω ορισμενα ρουχα τα οποια εμφανιζονται τοσο στο autum -winter οσο και στο spring-summer.Tελικα σε ποιο απο τα δυο ανηκουν ,υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα για εκπτvση η να μην ελπιζω?αυτα για το yoox Τωρα γενικα σε οποια online shops και(πχ luisa) αν εχω κοιταξει(ψαχνω να βρω κυριως ds2 jeans μπλουζες) βλεπω οτι δεν εχει καθολου νουμερα(μιλαω για περσινα κομματια οχι για τα καινουργια που δεν εχουν εκπτωση).Ποιο το νοημα στα ρουχα τα οποια εχουν εκπτωση να μην εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ νουμερα?Αυτο δεν συνεβει τον τελευταιο καιρο να πω οτι τα πηρανε αλλα εδω και 2-3 βδομαδες και βαλε. Στα καλοκαιρινά ανήκουν και από Μάϊο ανέμενε να πέσουν,το ίδιο συνέβη και το καλοκαίρι και τώρα πέσανε οι τιμές σε ορισμένα καλοκαιρινά. Το πρόβλημα είναι ότι η παραγωγή αυξάνεται ανάλογα και η ζήτηση με γεωμετρική πρόοδο,γι'αυτό δε βρίσκεις νούμερα.Παλιότερα βγαίνανε στην παραγωγή 100 jeans παγκοσμίως και συνέβαινε το ίδιο.Πλέον μπορεί να βγαίνουν 10.000 ,αλλά η ζήτηση είναι πολλαπλάσια... Προφανώς θα εννοείς ότι έχει μείνει πχ ένα 54αρι.Ε ,γιατί να μην το πουλήσουν;.Επίσης υπάρχουν κάτι τύποι σαν τον vkb :lol: που πάνε και τα αγοράζουν την στιγμή που ανοίγουν τις κούτες στα καταστήματα, όπως πηγαίναμε παλιά και αγοράζαμε τα cd των αγαπημένων μας συγκροτημάτων. Χωρίς παρεξήγηση ,είναι κάπως σα να ξεκινάει η παράσταση στις 9 και να φτάσεις 10.30 ,λογικό είναι να χάσεις το show No_thanks. Μην ξεχνάμε ποιοι και πόσοι μίδες αγοράζουν από το luisa. Ίσως να μην έχετε δει πως αγοράζουν τέτοιοι τύποι έξω,όπου μπαίνουν σ'ένα κατάστημα και σαρώνουν ό,τι βρούν μπροστά τους ακόμη και στις μέρες μας... Τώρα σοβαρά, δεν πρέπει να αγχώνεσαι σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις ,όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα. d&g και yoox νομίζω δε δένει η χημεία .Στο sample sale vkb θα τα βάλει -50%,οπότε φαντάσου τι μείωση να περιμένεις στο επόμενο διάστημα. Όσο για το αυτοκόλλητο ζήτα ξανά τη διεύθυνση από luisa και fedex να σου φτιάξουν καινούργιο. Ώρες ώρες σκέφτομαι αν πραγματικά βοηθησα ή οδήγησα στον υπερκαταναλωτισμό,πάντως για καλό έγινε ό,τι έγινε.Μάλλον και τα δύο έγιναν. woodhouse αυθεντικά πουλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
No_thanks Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 δεν λεω καποια στιγμη θα μου κατσει καποια αγορα το θεμα ειναι ποτε?:lol: Απριλιο παω αμερικη με αποτελεσμα να ειμαι πολυ επιλεκτικος στις αγορες τελευταια, ελπιζω να μου βγει σε καλο γιατι πολλα ακουγονται οτι αξιζει να κανεις τις αγορες σου εκει αν σου δοθει η δυνατοτητα:).Και μιαις που το φερε η κουβεντα ξερει κανεις αν παιζουν εκεινη την εποχη τιποτα εκπτωσεις /προσφορες στις ΗΠΑ η θα μου ερθει μια η αλλη αν τα αγοραζα τωρα με εκπτωση απο Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 εννοειται οτι βοηθησες !! πηγα κατω στα καταστηματα της πατρας και με -30% ταπερισσοτερα ωραια πραγματα εχουν τελειωσει !!! και οι τιμες στον θεο !!! οποτε βοηθας και μαλιστα πολυ Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Ο James βοηθά.Τώρα το θέμα είναι αν βοηθά να τα σκάσουμε όσο δεν πάει ή να βρούμε ευκαιρίες με λίγα λεφτά :lol: Αλλά μάλλον αυτό είναι το τι θέλει ο καθένας. Sample Sale αν περιμένω θα χάσω και κάτι άλλα που θέλω οπότε μάλλον βουυυρ! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 παίδες δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί τις τιμές τις έχουν αλλάξει όπως να ναι εκεί που το πρωί είχαν αρχίσει να τις αλλάζουν ξαφνικά σταμάτησαν . βρε συ james πήγες να σηκώσεις όλο το yoox και σταμάτησαν ; :p Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Πάντως επειδή έβλεπα οτι φεύγαν τα πάντα με αστρονομική ταχύτητα, έσκασα 450Ευρώ σε yoox και luisa και άντε γεία :cry: . Απο Μάη πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 παίδες δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί τις τιμές τις έχουν αλλάξει όπως να ναι εκεί που το πρωί είχαν αρχίσει να τις αλλάζουν ξαφνικά σταμάτησαν . βρε συ james πήγες να σηκώσεις όλο το yoox και σταμάτησαν ; :p Τα βλέπεις ποιοι σηκώνουν το yoox...Βασικά πριν λίγο τσέκαρα τις τιμές στο yoox,γιατί μέχρι τώρα το dreambox είχα δει μόνο. Στα γυναικεία έκανε απίστευτες εκπτώσεις μια ματιά που έριξα.Αγγίζουν το 90% off retail price. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καποια καλα κομματια που περιμενα το 60% δεν μειωσε καθολου τις τιμες :mad: Αντιθετα το http://www.asos.com τα σπασε με -70% αλλα προλαβετεεεεε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 James για εμένα λες;Ελα μωρέ 2-3 ρουχαλάκια για να ζεσταθώ τον χειμώνα πήρα :happy: Άλλωστε δύσκολα να είχε βάλει στο μάτι αυτά που πήρα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Γεια σας παιδια, καταρχην ευχαριστω τον james και vkb για τις χρησιμες πληροφοριες περι dsquared.Κατι αλλο τωρα, χθες εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο yoox για την ακριβεια την εκανα χθες μεσημερι, μεχρι σημερα δν εχω λαβει e-mail οτι αποσταλθηκε..κανονικα δν επρεπε να ειχε σταλει??? απο asos που εχω παρει πολλες φορες την αλλη μερα το στελνουν.. Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Αύριο λογικά να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 James για εμένα λες;Ελα μωρέ 2-3 ρουχαλάκια για να ζεσταθώ τον χειμώνα πήρα :happy: Άλλωστε δύσκολα να είχε βάλει στο μάτι αυτά που πήρα εγώ. :O .Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να φέρει αυτά που θέλω ,δεν αγοράζω τίποτα ,για να έχω πυρομαχικά on time.Από Τρίτη σε Τρίτη ένα πράγμα με τελευταίο order 26/11 και το προηγούμενο κάπου τον Σεπτέμβριο. @surfer_87 Πάτα στο myoox πάνω στο συγκεκριμένο order να δεις αν σου εμφανίζει tracking number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Ώρες ώρες σκέφτομαι αν πραγματικά βοηθησα ή οδήγησα στον υπερκαταναλωτισμό,πάντως για καλό έγινε ό,τι έγινε.Μάλλον και τα δύο έγιναν. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θα μου κλείσεις του σπίτι που ακόμα δεν άνοιξα, εσυ και το luisa. -600€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 προβλέπεται ξενύχτι με το yoox αν δεν πέσουν τα jacket δεν πάω για ύπνο… διαβάζοντας όσα έχετε πει εδώ μέσα δεν έχω προβεί σε καμία αγορά σακακιού περιμένοντας αυτό το περιβόητο sample sale. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να αλλάξω 2 φορές τις παραγγελίες μου και να μπλοκάρω την κάρτα . η αντικαταβολή μου έμεινε χαχαχα Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 James στα Dsquared παίζει να γίνει παραπάνω έκπτωση σύντομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 -50% το maximum στα powered by yoox.Πολλά το έχουν κάνει ήδη το 50αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 James αυτό ήταν το 60% στο yoox , ολοκληρώθηκε η διαδικασία ; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) Από χθες το μεσημέρι τέλειωσε το -60%. Διαπίστωση για άλλη μια φορά στις εξόδους την περίοδο των εορτών : Την στιγμή που η Δυτική Ευρώπη τρέχει σε styles κυρίως σοφιστικέ,glunge,υψηλής ραπτικής χαμηλών τόνων,gothic-ninja ...στην Ελλάδα τρέχουμε για τον φραμπαλά,την επίδειξη και το glamour. Αναφέρομαι στην και καλά υψηλή κοινωνία στη χώρα μας... 1 η θυληκότητα περνάει πλέον και μέσα από το αντρικό ντύσιμο. 2 το glamour δείχνει στα κατάλληλα "γονίδια" μάλλον και όχι στην κυρά που έπιασε μια κάρεκλα σε trash εκπομπή της tv... 3 "τι χάλια μπότες είναι αυτές..." Και όμως το aged effect κρατάει τουλάχιστον μία δεκαετία ,αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις...ευτύχως οι μεγάλοι οίκοι δεν έχουν αφομοιώσει ακόμη αυτο το είδος στα πατούμενα και τα φοράει μόνο avant-garde κόσμος -από σχεδιαστές που το κοινό τους ακολουθει ,αδιαφορώντας για τα φώτα της δημοσιότητας και για celebrities που προωθούν στο λαό συγκεκριμένα στιλ. 4 το μέγα ερώτημα της ελληνικής κοινωνίας: υπάρχουν Ελληνίδες μοντέλα; Δύσκολο (0:47...). Ως συνήθως όλοι γένους θηλυκού οι παρευρισκόμενοι :) . Edited January 8, 2010 by james55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Άντε και μια φορά που πρόλαβα και πήρα κάτι :happy: Σήμερα που έριξα μια ματιά έχει φύγει πολύ πράμα και αν δεν με έπιανε χθες να αγοράσω δεν θα έπερνα τίποτα σήμερα. James καλές οι αρβύλες αλλά στο στρατό μου τα είχαν μπιπ τα πόδια.Απο τότε έχω ενα θέμα (ούτε να τις βλέπω). Και σταμάτα να βάζεις θεές γιατί έχουμε και ανάγκες τώρα τελευταία και δεν τη παλεύουμε. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts