Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τζάμπα τα μαθήματα στο yoox και ξοδεύεστε σε luisa και Γαβαλά :p .Έχουμε τελικά λίγο διαφορετικά γούστα vkb ,αλλά εντάξει το κλίμα της Ελλάδας και η party-time διάθεση το ψιλοσηκώνει ίσως για μερικά τέτοια ρούχα .Ευτυχώς που από τα τόσα που έχω η πλειονότητα είναι παλιά,με μικρά logs και δε βγάζουν μάτι.Το τζιν που έχεις ήταν το best seller του 2008 με το dsq ταμπελάκι πίσω ,αν δεν κάνω λάθος.

Πάντως αν συγκρίνεις dsq με άλλες μάρκες στο luisa ,φαίνονται πολύ b class τα dsq.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

James ναι με το "ξεραμένο" DSQ ταμπελάκι.Ίδιο είναι ρε συ.

Νταξ δε θα το έλεγα για b class.To "δικό μου" π.χ. αν δεν ήξερα οτι το έχουν ξαναβγάλει θα μου άρεσε, το cimosaki είναι πρώτο.

Το καλό είναι οτι μπορώ άνετα να βάλω το DSQ τώρα και να το περάσω για φετινό. :p

Κοιτα το μόνο που δε φοράω είναι αυτό

http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=06V058&season=actual&gender=men&group=clothing&des=4HH&cat=&seasProdID=51I :lol:

Για τα γούστα, ο καθένας με ότι τον βολεύει.Ναι είμαι λίγο στα πιο παράξενα, λόγο και του αρκετού κλαμπινγκ.Π.χ. σήμερα (και δεν τον γουστάρω καθόλου) είχαμε πάει στον Σάκη-ς και αναγκαστικά (και καλά ήταν όλο οι φεραρόπουλου και οι λαμποργινέξ λόγο πρεμέρας) έβαλα κάτι παράξενα dolce,DSQ. Αλλά έχω και χαλαρά ρούχα οπωσδήποτε.Ακόμα έχω το αγαπημένο μου unlimited jeanάκι :happy: .Καλά, τι φτιάχναν οι άνθρωποι τότε!

Υ.Γ. H Τάμτα απο tv δε λέει πολλά αλλά απο κοντά :X:drool: Δεν υπάρχουν αυτά τα πόδια,έτσι.Και δεν άφηνε και να κοιτάξω η άλλη :mad:

Τώρα εξηγείται. Πέρναγα αργά απ'έξω χθες ,χαμός,ενώ πριν μια βδομάδα δεν είχα παρατηρήσει κάτι .

Α, έφερε σε ανυποψίαστη ώρα χθες 3-4 dsq jeans σε full sizes σε καλές τιμές (με τη χρήση του κουπονιού) και δεν έχουν εξαφανιστεί. Οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να φέρει το yoox ακόμη .Προβλέπεται να έχουμε full παραλαβές σε πολλές μάρκες. Ίσως και σήμερα ή σε λίγες μέρες να φέρει πολλά ακόμη.

http://www.yoox.com/item/YOOX/DSQUARED2/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/42144025BM/sts/sr_men80

Αυτό το έχω αλλά ακριβώς δεν θυμάμε πόσο το είχα πάρει.Πάντως το πήρα με -60% .Κάπου στα 200 τέσπα.Ως τώρα δλδ πιο καλά απο yoox.Να δω το 48 πόσο θα πάει :rolleyes:

Καλημέρα, γνωρίζετε αν επιστρέψω ένα δέμα Αμερική το οποίο είχε περάσει κανονικά τελωνείο στο Ελ. Βενιζέλος αν θα πληρώσω πάλι?

Ευχαριστώ

Μόνο έξοδα αποστολής θα πληρώσεις .

Alexis_18 για να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι του yoox ,πρέπει να έχεις ανοίξει λογαριασμό στο yoox πριν τις 3/12 .

επειδη δεν μπορεσα να βρω κατι.

παραγγελιες που δεν εχουν γινει ship απο το yoox,μπορουν να ακυρωθουν?

Ναι,αν μπορείς να πατήσεις cancel στο myoox .Καθημερινές μέσα σε διάστημα περίπου 2 ωρών έχεις δικαίωμα.Για αργίες και Σαββατοκύριακα δεν ξέρω τι παίζει.

http://www.yoox.com/item/YOOX/DSQUARED2/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/42144025BM/sts/sr_men80

Αυτό το έχω αλλά ακριβώς δεν θυμάμε πόσο το είχα πάρει.Πάντως το πήρα με -60% .Κάπου στα 200 τέσπα.Ως τώρα δλδ πιο καλά απο yoox.Να δω το 48 πόσο θα πάει :rolleyes:

Φέρνουν με απόθεμα πλέον σε κάθε νούμερο (τουλάχιστον 5-6) ,γι αυτό δεν τα βλέπεις να φεύγουν αμέσως.Όπως είχα πει στις εμπορικές μάρκες τύπου dg,armani,prada,tod's,hogan,dsq κλπ κατά τη διάρκεια των μεγάλων παραλαβών φέρνουν πολλααααα νούμερα και νούμερα θα βρει ακόμα και ο αγοραστής που δεν πολυασχολείται με το yoox.Απλά στα χειμωνιάτικα οι παραλαβές έγιναν Αύγουστο ,όταν όλοι ήταν διακοπές και δεν είχαν τσεκάρει ,με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβριο να υπάρχουν σπαστά νούμερα.

Μιλάς όμως για το λιγότερο πουλημένο jean της σεζόν. Δες luisa πόσα νούμερα έχει.Ακόμη υπάρχει μετά από τόσους μήνες και προφανώς εσύ είχες αυτή την έκπτωση ,όχι όλοι. Με τη χρήση κουπονιού πέφτει η τιμή και άλλο. 25/12 αν δώσει κουπόνι το yoox -25% στα καλοκαιρινά , θα πέσει και άλλο η τιμή του.

Για το cimosa καλή η τιμή (507 retail) και θα το ξαναφέρει ,αν και δε μου αρέσει ούτε πρόκεται να ξαναγοράσω dsq .Γενικά μπορείς να βρεις καραευκαιρίες ,αλλά και πολύ μικρές εκπτώσεις ,ακόμη και στις εμπορικές μάρκες.Ποικιλία όμως πουθενά αλλού ;)

δυστυχως δεν μπορω πια,αν τους στειλω email λετε να μου την ακυρωσουν? και εχω επιλεξει pay on cash αρα σκεφτομαι να το γυρισω και κατευθειαν πισω αν ερθει

Θα το αρνηθείς κατά την παραλαβή,αλλιώς τα λεφτά που θα δώσεις θα κάνουν 1 μήνα να μπουν στο λογαριασμό σου (πιο γρήγορα όμως θα μπουν στο moneyoox ~8ημέρες) .Τώρα λογικά τα 5,5 ευρώ δεν ξέρω αν τα γλιτώσεις,εκτός και αν δεν του ανοίξεις του υπαλλήλου και τις 3 φορές που θα έρθει στο σπίτι σου ;).

Καλύτερα όμως να επικοινωνήσεις με τη ups για τις λεπτομέρειες.

Λοιπόν,αυτό που μετά την παραγγελία μπορούσες να την ακυρώσεις πριν την στείλουν,πρέπει να το καταργήσανε.

Τελευταία αν παρατηρούσε κάποιος υπήρχαν κάποια ρούχα που γίνονταν sold out και μετά από 3-4 μέρες ξαναγίνονταν διαθέσιμα.Μάλλον κάποιοι θα έκαναν παραγγελίες και μετά τις ακύρωναν και το πήραν χαμπάρι στο yoox και φαίνεται πως για αυτό το καταργήσανε.

Συμφωνώ James για το jean. Γι'αυτό πιστεύω οτι ακόμα έχει νούμερα.

Να πω επίσης για το yoox οτι είχα αγοράσει Παρασκευή βράδυ και το "cancel" ήταν ακόμα την Κυριακή το πρωϊ.Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας αλλά μάλλον είναι.Δλδ Σ/Κ δεν κάνουν κινήσεις.

εχει κανει καποιος cancel μεσω email σε παραγγελεια του Yoox,τους εστειλα εμαιλ και τους ειπα μιας και δεν εχει γινει ship η παραγγελεια να μου την ακυρωσουν(μαλιστα ηταν σε μετρητα η πληρωμη αρα δεν ειχε φασαρια) αλλα μαλλον ειχαν στειλει το δεμα στην ups..στο τρακιν λεει:

Billing information has been sent to UPS. Check site later for updated shipment status or contact shipper for more details.

Billing Information Received

UPS has received the electronic transmission of shipment detail from the shipper. Once UPS has possession of this shipment, the tracking status will be updated.

λετε να ειδοποιησαν την Ups και να ακυρωσαν την παραγγελεια,ή απλως λογω χριστουγεννων καθυστερει η αποστολη?

(20/12 εγινε ship συμφωνα με το tracking page της ups)

Πολύ ωραίο :)

κατ' εμέ .. καλύτερα να μείνεις μακριά.. όπως θα διαβάσεις και στα σχόλια (τα αρνητικά) όλοι λένε για "μαϊμού" ...

Τώρα αν θέλεις να το πάρεις... είναι δικό σου θέμα..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Σήμερα διαπίστωσα ποσό καλές είναι οι τιμές στο yoox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είχα εκτύπωση την φωτογραφία αυτού του παπουτσιού http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=LES+HOMMES&dept=men&tskay=361A2971&rr=1&cod10=44170406EV&sts=sr_men80

και πήγα και το αναζήτησα σε γνωστό εμπορικό κέντρο . με την έκπτωση το έδιναν 232 ευρώ, 100 ευρώ ποιο ακριβά από το yoox . Δίπλα από το μαγαζί πήγα σε ένα άλλο επώνυμο κατάστημα και δοκίμασα ένα μάλλινο παντελόνι μάρκας ALESSANDRINI περίπου σαν αυτό http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=D.A.+DANIELE+ALESSANDRINI&dept=men&tskay=361A2971&rr=1&cod10=36145142BS&sts=sr_men80, το κατάστημα το έδινε 220 ευρώ . Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην ήταν ακριβώς το ίδιο σχέδιο αλλά μου έκανε εντύπωση ότι το yoox το έδινε 61% κάτω χωρίς κουπόνι…

venceremos

asxetoumpas τα ιδια μπηκα να γραψω κι εγω!

Μετα απο καιρο αποφασισα να βγω για ψωνια στην Ελλαδα/Αθηνα! Πηγα Κολωνακι και στα μεγαλα εμπορικα βορειων προαστιων και αηδιασα!

Ειληκρινα ποσο κοροιδο μπορει να εισαι να ψωνιζεις εκει??? Και δεν το λεω με κακια απλα πρεπει να ξυπνησει ο κοσμος! Στο εξωτερικο σε γνωστες και καλες μαρκες οταν σου πουλαει t-shirt στο δινει σε τιμη ενος μακο! οχι επειδη ειναι μαρκα πρεπει να χρυσοπληρωσεις μακο! Προφανως τελικα οι αγορες μου ηταν ενα κερακι και ενα διακοσμητικο χριστουγεννιατικο!

Φορτωσα την καρτα και φουλ για αγορα μεσω ιντερνετ.

μάγκες το luisa απαράδεκτο, έχω κάνει παραγγελία από Παρασκεύη και ακόμα το δέμα δεν έχει κουνηθεί από ιταλία, όταν έρθω στα καλά μου θα τους γράψω ένα mail και θα φάνε τρελές παναγίες, έχω ξενερώσει τόσο άσχημα που σκευτομαι να τους πω να την ακυρώσουνε αν και έχει πληρωθεί με paypal..

ξέρει μήπως κανένας πόσα είναι τα έξοδα επιστροφής στο yoox για ένα ζευγάρι παπούτσια, σε περίπτωση που δεν μου κάνει το νούμερο;

Δωρεάν είναι οι επιστροφές στο yoox.

Werra ήταν το προϊόν "now availiable" ή "pre-order"στο luisa; Γιατί στην 2η περίπτωση δεν υπάρχει καθυστέρηση. Επίσης ήταν η 1η σου αγορά; Γιατί επίσης έχει καθυστέρηση η 1η αγορά.

Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι τα καταστήματα στην Ελλάδα έχουν τιμές πάνω από τις retail σε άλλες χώρες της Ευρώπης.Έτσι στις εκπτώσεις ουσιαστικά λένε -50% και το ποσοστό είναι μετά βίας -30%