james55 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Τα χει ο οδηγός τα powered by yoox.Ανέμενε μέχρι μέσα Δεκέμβρη στο yoox ,θα φέρει πολύ πράγμα σε πολλές μάρκες.Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ για τις νέες παραλαβές .Συνήθως Τρίτη- Τετάρτη - Πέμπτη πρωί προς μεσημέρι να είσαι στα χαρακώματα.Οι τιμές θα είναι ή πολύ ψηλά ή χαμηλά πάντως (πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη έκπτωση). Θα δει και ο vkb το 500αρι το cimosa με -70% και δε θα με πιστεύει :p (δεν κάνω πλάκα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 παιδιά καλησπέρα...Αν ψωνίσει κάποιος απο το diesel shop ρούχα αξίας πχ 250 ευρώ..θα πληρώσει τελωνίο στην Ελλάδα?εγω πχ επέλεξα Express - Delivery με αντικαταβολή ...Θα μου στοιχήσει 250 ευρώ..η θα με .......αλλάξουν τα φώτα Σας ευχαριστώ Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Θα στα αλλάξουν. Το express έρχεται με κούριερ οπότε πάντα σου αλλάζουν τα φώτα. Έπρεπε να επιλέξεις standard delivery. Έτσι θα ερχόταν με απλό ταχυδρομείο και δε θα πλήρωνες τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 δεν πάτησα ακόμα το check out....Άλλα έτσι όπως το λές με το standar....είναι σίγουρο ότι δεν θα πληρώσω...και γιατί με το express θα μου άλλαζαν τα φώτα...μιάς και η Ιταλία ειναι στην EE και δεν περνάει τελωνείο σύμφωνα και με τα λεγώμενα των περισσοτέρων εδω μεσα..? Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Έλεος φίλε, άμα είναι Ιταλία δεν χρειάζεται καν να ρωτάς. Go ahead Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Έλεος φίλε, άμα είναι Ιταλία δεν χρειάζεται καν να ρωτάς. Go ahead Επειδή νομιζα ότι εννοείται πώς η το diesel store σε συνεργασία με το yoox στέλνει απο Ιταλία.Υπέθεσα ότι το γνώιζες.Και φυσικά επειδή ρούχα πρώτη φορά θα πάρω μέσω ίντερνετ και θα μου στοιχήσουν και μισο μισθό...Ε έλεγα να μην πληρώσω και τελωνείο....αλλα πάλι αυτό την διαφορά με το express και το standar δεν την καταλαβαίνω...Έχει να κάνει με τον χρόνο παράδοσης και όχι με την εισαγωγή προέλευσης... Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 2 πραγματάκια να πω και γω. 1ο)Μακάρι το cimosaνα έχει -70%, το κακό είναι οτι δεν έχει ποτέ νούμερα γιατί τα χτυπάνε σε milsecs. Οπότε δεν κάνω όνειρα, αν και σε dsq περσινά δύσκολα θα πάρω. 2ο)Διαφωνώ λίγο στο ότι δεν πρέπει να κάνει μπαμ το ρούχο κλπ.Γιατί με τι λογική αυτή κάτι μαμάτα jean dsq που προφανώς έχεις και εσυ james (season 2005-06 :happy: ) με τι λογική αυτή δεν θα έπρεπε να τα αγοράζουμε. Άσε που φέτος μετά απο αρκετες γύρες σε κλαμπ και γλυφαδοκηφησοκολωνάκια ξέρω τι έχει παίξει απο dsq. 1-2 κομμάτια που θέλω έχουν έρθει ελάχιστα ενώ το jeanaki που παίζει να το έχω δει και πάνω απο 10 φορές είναι αυτό http://www.dsquared2.com/DSQUARED2/detail/tskay/580B1B62/cod10/42139661XC . Ναι γενικά τα dsq έχουν παραγίνει. Το Σάββατο στο deko ήταν ένας τύπος (dsquared boy τον έλεγα) που είχε ντυθεί παντού με dsq...Ρε φίλε..Οκ και παιδάκι να βάλεις να ντυθεί δεν θα βάλει παντού την ίδια μάρκα... Όσο για τις μαϊμούδες, έχουν γίνει πολύ καλές αλλά σε extreme ρούχα τις καταλαβαίνεις εύκολα.Π.Χ. όπως είπε ο φίλος το έντονο χρώμα, ή οι χρωματιστές ραφές που σε αυθεντικά είναι ραμένο cotton ενώ στα φάκε ή είναι κακοραμένες ή είναι απλά βαμένο απο πάνω...Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 [...]ενώ το jeanaki που παίζει να το έχω δει και πάνω απο 10 φορές είναι αυτό http://www.dsquared2.com/DSQUARED2/detail/tskay/580B1B62/cod10/42139661XC .[...] Αυτό μέχρι και στην Κύπρο το έχω δει. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 2 πραγματάκια να πω και γω. 1ο)Μακάρι το cimosaνα έχει -70%, το κακό είναι οτι δεν έχει ποτέ νούμερα γιατί τα χτυπάνε σε milsecs. Οπότε δεν κάνω όνειρα, αν και σε dsq περσινά δύσκολα θα πάρω. 2ο)Διαφωνώ λίγο στο ότι δεν πρέπει να κάνει μπαμ το ρούχο κλπ.Γιατί με τι λογική αυτή κάτι μαμάτα jean dsq που προφανώς έχεις και εσυ james (season 2005-06 :happy: ) με τι λογική αυτή δεν θα έπρεπε να τα αγοράζουμε. Άσε που φέτος μετά απο αρκετες γύρες σε κλαμπ και γλυφαδοκηφησοκολωνάκια ξέρω τι έχει παίξει απο dsq. 1-2 κομμάτια που θέλω έχουν έρθει ελάχιστα ενώ το jeanaki που παίζει να το έχω δει και πάνω απο 10 φορές είναι αυτό http://www.dsquared2.com/DSQUARED2/detail/tskay/580B1B62/cod10/42139661XC . Ναι γενικά τα dsq έχουν παραγίνει. Το Σάββατο στο deko ήταν ένας τύπος (dsquared boy τον έλεγα) που είχε ντυθεί παντού με dsq...Ρε φίλε..Οκ και παιδάκι να βάλεις να ντυθεί δεν θα βάλει παντού την ίδια μάρκα... Όσο για τις μαϊμούδες, έχουν γίνει πολύ καλές αλλά σε extreme ρούχα τις καταλαβαίνεις εύκολα.Π.Χ. όπως είπε ο φίλος το έντονο χρώμα, ή οι χρωματιστές ραφές που σε αυθεντικά είναι ραμένο cotton ενώ στα φάκε ή είναι κακοραμένες ή είναι απλά βαμένο απο πάνω...Αυτά. Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα jeans θα μείνουν απούλητα στα μαγαζιά :) ; Επειδή τα συγκεκριμένα παπούτσια που αγόρασε ο φίλος εδώ ,τα έχω δει σε fake ,πρέπει να τα παρατηρείς ΠΟΛΥ ώρα για να καταλάβεις τη διαφορά,ειδικά το βράδυ.Μπορεί να μας πει και ο ίδιος. Δυστυχώς τα dsq έχουν περάσει αναπόφευκτα στη φάση του eurotrash brand και κρατάνε κάποιο επίπεδο μόνο στα : α) γυναικεία β) στα ανδρικά jeans γ) στις ακριβές καπαρντίνες/jackets και knitwear στα ανδρικά. Μην παρεξηγηθούμε ,απλή συμβουλή του έδωσα ,γιατί απ'ό,τι κατάλαβα δε θέλει να ξαναζήσει τέτοια εμπειρία και προφανώς του 2009 ή 2008 θα αγοράσει ο φίλος . Εξάλλου οι επεξεργασίες στα jeans τους είναι οι ίδιες σε διαφορετικές seasons,οι γραμμές ψιλοαλλάζουν .Π.χ. το lord jean του 2006 με το winter του 2008 έχουν την ίδια επεξεργασία .Του 2010 είναι ίδιες με του 2008SS αν δεις ορισμένα.Ανακυκλώνονται με λίγα λόγια που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ναι ρε παιδια οταν καταλαβα πως είναι μουφα ξενερωσα απιστευτα...τα είχα διπλα στα γνησια και τα γνησια ήταν ποιο φανταχτερα,ειχαν άλλα κορδονια κτλ...ουτε καν θελω να το φορεσω ξανα,αν και δυσκολα το παρατηρεις,αλλα ειναι μουφα τι να το κάνεις?απο εσας είδα οτι το pooz.com πουλαει κοπιες,και ας λενε αυτοι ότι είναι γνησια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Καλά φυσικά δεν είπα να μην αγοράζουμε και απλά.Αλλά αν αποφασίσεις να δώσεις 400ρι+ για jean δεν νομίζω να θες να είναι ένα απλό.Μικρή εξαίρεση τα Dolce & Gabbana(dolce and Gavalas) αλλά πες μου πραγματικά αν δεν ξέρεις τα πολλά και δεις ένα jean απο Dolce απλό, των 400Ευρώ, το καταλαβαίνεις; Ειδικά αν δεν έχει την ετικέτα σε πίσω τσέπη...Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε τιμές που "φεύγουν" προτιμω αφού τα σκάω που τα σκάω να έχει και κάτι το ιδιαίτερο το jean. Τώρα για ρούχα τι να σου πω.Είμαι στο στάδιο που ψάχνω και ποιότητα και μάρκα.Τελευταία πολλές γνωστές μάρκες σε ποιότητα είναι χάλια.Ένα μοσκιτάκι πουκάμισο που είχα απο πέρσι όμως έχει φοβερή ποιότητα και δεν καταλαβαίνει τπτ.Αλλά τα moschino έχουν πέσει τελείως. Παπούτσια τα dsq έχουν προπέρσινα σχέδια ακόμα...Καληνύχτα...Εκεί είχα σταμπάρει κάτι custom ιταλικά, πως τα λέγαν, στο Μιλάνο αλλά δε έβρισκα νούμερο.Dolce...Τι να σου πω, τα ίδια και τα ίδια αλλά γιατί κάθε χρόνο πέρνω ζευγάρι; :lol: Prada ίδια σχέδια,σταθερή αξία, μέχρι τώρα τα χειρότερα ζευγάρια στο yoox. Y3 μόλις έμαθα οτι τα φτιάχνει η adidas και βάζει την στάμπα ο Yohji και ξενέρωσα :mad: .Α, φέτος αγαπάμε Takeshy,ε. ναι ρε παιδια οταν καταλαβα πως είναι μουφα ξενερωσα απιστευτα...τα είχα διπλα στα γνησια και τα γνησια ήταν ποιο φανταχτερα,ειχαν άλλα κορδονια κτλ...ουτε καν θελω να το φορεσω ξανα,αν και δυσκολα το παρατηρεις,αλλα ειναι μουφα τι να το κάνεις?απο εσας είδα οτι το pooz.com πουλαει κοπιες,και ας λενε αυτοι ότι είναι γνησια... P.S. Karlito γιατί δεν τα βάζεις στο ebay;Όλο και κάποιος θα τα πάρει... Ωχ μαμκια έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Συμφωνώ vkb ,προσωπικά προτιμώ την καλή γραμμή,ανεξάρτητα τη μάρκα, και η επεξεργασία έρχεται σε 2η μοίρα,αλλά έχει μία βάση και αυτό που λες. H αγορά μας είναι μικρή και δυστυχώς ο κόσμος που έχει και τόσες άλλες σκοτούρες θα επιλέξει ό,τι βρει μπροστά του ,σε αυτό που θεωρεί ποιοτικό/μούρη/glamour/ευκαιρία και δε θα το σκεφτεί και πολύ ,αν διαθέτει τα χρήματα. Ειδικά σε μια κοινωνία σαν την Ελληνική, ψευτοφιλελεύθερη και συντηρητική, που δε μας αφήνει πολλές επιλογές , ο καθένας πρέπει να επιλέξει το πολύ ανάμεσα σε 2 , πχ: - o τηλεθεατής μεταξύ Τατιάνας και Λαμπίρη - ο σινεφιλ την Αμερικανιά Νο1 ή την Αμερικανιά Νο2 - ο αγοραστής jeans d&g και dsq Η αγορά μας είναι μικρή και αναγκαστικά ο καθένας θα επιλέξει ό,τι του πασάρει ο κάθε Γαβαλάς ή το τάδε εμπορικό κέντρο,δηλαδή θα τα σκάσει για το d&g, prada κλπ. και το αποτέλεσμα ενδέχεται να είναι αρκετά χάλια(ειδικά σε casual ρούχα). Πόσες φορές έχουμε ακούσει την έκφραση: "α είναι μπουρμπερη" :lol: και πανηγυρίζουν που ανακάλυψαν την Αμερική...Όμως άλλο το burberry που φοράει η Victoria Beckham ,το οποίο ράφτηκε στα μέτρα της και έχει 5 ψηφία αξία και άλλο η κυρά Λίτσα με τα καρό πουκαμισάκια που κορδονεται για το νεοπλουτισμό της.Όσα λεφτά και να χαλάσει κάποιος,δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει στιλ. Το χε πει και ο Γαβαλάς σε συνέντευξη στην ΕΤ1 :οι πιο καλοντυμένοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι με τα απλά και φθηνά ρούχα . Δεν ξέρω αν διάβασες το document "style" που ανέβασα, που άλλοι τα χουν πει πολύ καλύτερα από μένα.To παν είναι το στιλ και μετά η μάρκα.Αν κάνει κάποιος στιλ και με φουλ dsq/d&g/prada/μαρκα μ'έκαψες it's ok θα προσθέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ποιος να τα πάρει?ια μου τα στειλουν πίσω,πάντως εγώ που ψωνίζω takeshy εχουν τελεια γραμμή και ειναι κάτι ψαγμενο,π.χ έχω ενα jean απο την σειρα gold με τα χρυσα fermouar και έχουν ξετρελαθει όλοι όσοι το έχουν δει,το μόνο π με ξενερωσει είναι ότι μου παν πως έχουν βγει takeshy Kαι στην santa barbara...ελεος δλδ,ότι πουλαει και κάνε θραφση και φοριεται βγενει και στην barbara! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Οι ψαγμένες μάρκες δεν πουλιούνται καν στη χώρα μας . Ωστόσο αν κάποιος θέλει να δει ορισμένες απο κοντά,ας πούμε ψαγμένες, οι μόνες κατευθύνσεις είναι golden hall ,Τσακάλωφ , Αναγνωστοπούλου και σε καμια τρύπα στα περίχωρα σε τιμές εξωφρενικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εγώ πάντως εδώ και αρκετά χρόνια προτιμώ energιe jeans.Έχει πολύ καλά σχέδια και σε προσιτές τιμές.Οτι έχω πάρει εγώ τουλάχιστον δεν το χω δει να φοριέται. Καμιά άλλη πρόταση για jeans? Τώρα τελευταία άρχισα να παίρνω tshirts και hoodies της Superdry.Μαζί με την Scotch n soda τις θεωρώ πολύ δυνατές casual μάρκες. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 τι άλλες μαρκες έχει golden hall που δεν τις βλέπουμε καθημερινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ναι παιδια , πειτε κι αλλες μαρκες που να εχουν καλη ποιοτητα και να αξιζουν τα λεφτα τους !!! δεν μπορει , καποιες θα τις βρουμε στο yoox !! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 παιδιά με το http://www.arkclothing.com/ τι γίνεται?Ειναι αξιόπιστό?Στέλνει Ελλάδα βλέπω άλλα με προβλημάτισε γιατί λέει για taxes και duties...ενώ είναι εντός της ΕΕ....?Γιατί αυτό? Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 παιδιά με το http://www.arkclothing.com/ τι γίνεται?Ειναι αξιόπιστό?Στέλνει Ελλάδα βλέπω άλλα με προβλημάτισε γιατί λέει για taxes και duties...ενώ είναι εντός της ΕΕ....?Γιατί αυτό? Έχει κανα 2μηνο που αγοράζω απο εκεί.Αξιόπιστο και με γρήγορη παραλαβή πάντα. Μια φορά μόνο που πήρα ένα δερμάτινο των 300ευρώ μου ζήτησαν μια φωτό της ταυτότητας και κάτι ώστε να φαίνεται η μόνιμη κατοικία. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Αν δε κάνω λάθος Τakeshy έχει δικό του μαγαζί στην Ερμού. Αν δε κάνω λάθος. Τώρα για αυτά που λες james. Οκ μερικά είναι λίγο υπερβολικά άλλα μέσες άκρες σωστά.Πάντως για τα ρούχα που μιλάμε εδώ, δε νομίζω οτι είναι τόσο μονοδιάστατα τα ρούχα.Τις πιο πολλές μάρκες (οκ δε μιλάω για πολύ undergroung που στην τελική νοιάζεται το 0,01%) θα τις βρεις κάπου.Αλλά οτι ο μέσος Έλληνας θα πάει σαν πρόβατο, αυτό δε διαφωνώ.Έφερε π.χ. ed hardy στο Attica και ξαφνικά γέμισε η Αθήνα ed hardaδες :lol: Από την άλλη κάποιες μάρκες είναι διαχρονικές κάποιες μας τις πασάρουν για μόστρα.Και στο Μιλάνο D&G έχει πάρα πολλά καταστήματα,Armani έχει ένα τεράστιο κτήριο (και ακόμα χτυπιέμαι που δεν πήρα κάτι μαμάτα παπούτσια που εδώ δεν τα έφερε ούτε η Armani στο Κολωνάκι.Όταν ξαναπάω...), όπως και Etro, Prada κεντρικότατο μέσα στη στοά στο Ντουόμο κλπ. Dsquared 1 μαγαζί μόνο και γενικά δεν είδα Μιλανέζο να φορά DSQ. Λες κάτι να ξέρουν ;) . Α και Richmond έχει ενα μικρό και δεν ασχολείτε κανείς.Κρίμα το jean που φόραγα δλδ :p Γενικά θα δεις μάρκες που τις έχει πάρει το μάτι σου εδώ αλλά σε λίγα μαγαζιά αλλά τα κλασικά που αναφέρω παραπάνω τα φοράνε και εκεί.Α και οι τιμές πριν εκπτώσεων δεν έχουν τρομερή διαφορά στα κεντρικά μαγαζιά αλλά αν ψάξεις λίγο στα μικρότερα μαγαζιά μπορείς να βρεις με ένα 15-20% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ναι έχει μαγαζι στην ερμου η takeshy,και η κοπελα που το έχει ειναι φίλη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Δίπλα από το ξενοδοχείο Electra δεν είναι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 -30% το yoox (up to -30% ) βασικά ρίχνει ακόμη τις τιμές ,οπότε πολλά να έχουν μείνει στο -20%. 7 μέρες νωρίτερα το -30% ,βιάζονται να ξεπουλήσουν ,δεν πήγαν φαίνεται πολύ καλά οι δουλειές αυτό το 3μήνο :). Αντε μπας και κάνουν καλύτερες τιμές στα καλοκαιρινά. vkb πήγαινε και σε ένα από αυτά ,αν δεν έχεις πάει DAAD Dantone via Corso Matteotti Corso Como 10 Antonia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλα στο Corso Como μην τυχον και ψωνισεις , αν θες να δεις και να χαζεψεις οκ , αν ειναι κατσε και φαε εκει στο ψιλοεστιατοριο που εχει με τον καταπληκτικο γερακο γκαρσονι που παθαίνει αμνησια και ειναι πολυ ευχαριστος σαν τυπος..Tip αν εχει καλο καιρο μπορεις να κατσεις και στην αυλη που εχει στην εισοδο και να καπνισεις κιολας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Έχει κανα 2μηνο που αγοράζω απο εκεί.Αξιόπιστο και με γρήγορη παραλαβή πάντα. Μια φορά μόνο που πήρα ένα δερμάτινο των 300ευρώ μου ζήτησαν μια φωτό της ταυτότητας και κάτι ώστε να φαίνεται η μόνιμη κατοικία. υπάρχει κάποια χρέωση έξτρα για τελενείο κι έτσι? ή περνάει Ελλάδα κανονικά?Μην πληρώνω τελωνείο....Τα μεταφορικά είναι συνήθως πολλά? thanks Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts