Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που έχω απορία είναι οι δικές σας εντυπώσεις . Δλδ αν κάποιος/κάποια απογοητεύτηκε από την αγορά ,είχε κάποιο πρόβλημα ,αλλιώς το περίμενε και αλλιώς ήταν από κοντά κλπ.

εγω οσες αγορες εχω κανει ως τωρα(yoox & dressforless) ολα ηταν σουπερ και ευτυχως δεν χρειαστηκε ακομα να γυρισω κατι

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγω μεχρι τωρα ειμαι 100% ικανοποιημενος απο το yoox.Βεβαια προκαλεσα και λιγο την τυχη μου αγοραζοντας ρουχο μαρκας που δεν θυμαμαι τι νουμερο φοραω(:O) για να δω πως λειτουργει η πολιτικη αλλαγης σε περιπτωση που δεν μου κανει.Πιο πολυ για να μην τρεχω οταν χρειαστει πραγματικα να κανω μια αλλαγη αλλα και για να εχω μια περισσοτερο ολοκληρωμενη αποψη για το καταστημα.

Ναι ,αλλά το yoox έχει καλύτερα ρούχα από το asos :) και σου δίνει τη δυνατότητα να ψωνίσεις πράγματα που δεν είχες την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσεις.

Τελευταία βέβαια,το παλεύει και το asos και φέρνει κανά καλό brand name :).

Ίσως ανανεώσω τον οδηγό λίγο πριν τις εκπτώσεις,αλλά να ξέρεις ότι τα περισσότερα sites θα είναι τύπου luisaviaroma,κυρίως σε μάρκες όχι σε τιμές και δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Αυτό που έχω απορία είναι οι δικές σας εντυπώσεις . Δλδ αν κάποιος/κάποια απογοητεύτηκε από την αγορά ,είχε κάποιο πρόβλημα ,αλλιώς το περίμενε και αλλιώς ήταν από κοντά κλπ.

Και εγω απο τον οδηγο σου, εχω ψωνισει απο

α:asos.com

β:yoox.com

γ:zoovillage.com και ηταν ολα οκ , χωρις προβληματα !!!! :):):)

Παιδιά καλησπέρα

Έχετε να προτείνετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει μπουφάν The North Face? ή κανένα ιντερνετικό? Εχω ψάξει στο google και δεν μπόρεσα να βρώ τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ!

Και εγω μεχρι τωρα ειμαι 100% ικανοποιημενος απο το yoox.Βεβαια προκαλεσα και λιγο την τυχη μου αγοραζοντας ρουχο μαρκας που δεν θυμαμαι τι νουμερο φοραω(:O) για να δω πως λειτουργει η πολιτικη αλλαγης σε περιπτωση που δεν μου κανει.Πιο πολυ για να μην τρεχω οταν χρειαστει πραγματικα να κανω μια αλλαγη αλλα και για να εχω μια περισσοτερο ολοκληρωμενη αποψη για το καταστημα.

και? πως πηγε? ολα οκ με την επιστροφη και αλλαγη?

Για να απαντήσω για εντυπώσεις για yoox.

Στο yoox νομίζω οτι ότι πάρεις θα είναι άψογο (για τι μάρκα του).Το μεγάλο πρόβλημα(εκτός απο τα περσινά) είναι οτι δεν δίνει ακριβώς τα measurements στα ρούχα και θα πρέπει να ρισκάρεις αν δεν ξέρεις οτι το τάδε ρούχο είναι ακριβώς στο σώμα σου.

Μεγάλο ρίσκο τα πουκάμισα,κουστούμια, μικρότερο jeans και παπα (παπούτσια :p ).

Η λύση, ερώτηση σε κάποιο site που έχει τουλάχιστον παρόμιο ρούχο, επίσκεψη σε κατάστημα εδώ (πρόβλημα με το yoox γιατί έχει περσινά και δύσκολα θα βρεις εδώ) και ebay σε κάποιο ρούχο που το έχουν.

Για ebay καλό θα είναι να έχεις κάποιους sellers που κάνεις αρκετές αγορές για να έχεις σιγουριά. Απαράδεκτος κατ εμέ (και ο μόνος που την έχω "πατήσει", σχετικά ) ο (δεν ξέρω πως βάζω spoiler, αν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα ας κάνει ο admin the μαγικα)..H μάλλον ας μου πει ο admin αν μπορώ να βάλω το όνομά του...

O τύπος πουλά μεταχειρισμένα για καινούργια σε αρκετά καλές τιμές, αλλά εκτος το οτι δεν το λέει, ένα jean που είχα πάρει είχε σκίσιμο σε άσχετο σημείο που το παραμόρφωνε και επίσης κόλλαγε :wacko: . Ο τυπάς πήγε να μου πει οτι είναι απο την εταιρία βαλμένο εκεί αλλά την πάτησε γιατι το ρούχο ήταν Dsquared και ήξερα όλα τα σχέδια. Τελικά μου το άλλαξε με κάτι άλλο (δεν μου έδινε τα λεφτά πίσω) και μου κράτησε την διαφορά για "μελλοντικές" αγορές.Εγώ έκανα για δοκιμή, οτι και καλά σκεφτόμουν για ένα ρούχο και τον ρώτησα πόσο πάει με την "διαφορά". Ε, λάμβανα μνμ του τύπου : To ρούχο έχει τόσο..Για διαφορά καμία κουβέντα..Και το ποσό ηταν 10-20$, βλακείες δλδ αλλά πόσο @$%@% είναι ο άλλος οταν προτιμά να χάσει πελάτη (καλά δεν ξανάπερνα αλλά αυτός δεν το ήξερε) απο το να σου δώσει 20$ πίσω που θα τα ξαναπάρει χ10 στην επόμενη αγορά...Φυσικά notify ebay κλπ αλλά πεεερα βρέχει.

Ενώ αντιμετώπιση απο Αμερικάνο seller που ψωνίζω συχνά, να μου κάνει ΠΑΝΤΑ 30-50% πάνω στην αναγραφομενη τιμή.Εδώ δεν θα πω όνομα γιατί φέρνει λίγα και καλά και τα θέλω γω.Δικά μουυυ..Κο μουυυ...Κο μουυυ.. :lol:

Παιδιά καλησπέρα

Έχετε να προτείνετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει μπουφάν The North Face? ή κανένα ιντερνετικό? Εχω ψάξει στο google και δεν μπόρεσα να βρώ τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ!

Για δες εδω

Ενώ αντιμετώπιση απο Αμερικάνο seller που ψωνίζω συχνά, να μου κάνει ΠΑΝΤΑ 30-50% πάνω στην αναγραφομενη τιμή.Εδώ δεν θα πω όνομα γιατί φέρνει λίγα και καλά και τα θέλω γω.Δικά μουυυ..Κο μουυυ...Κο μουυυ.. :lol:

μην αγχωνεσαι.χαχαχαχα..τωρα που το ειπες,θα τον ανακαλυψουμε και θα τον ποσταρουμε....για να γινουν δικα μαααςςς...κο μαααςςς...κο μαςςς ;)

Ωραία ,βλέπω δεν υπήρχαν πολλά προβλήματα στις αγορές σας online ,πλην της αργοπορίας του asos υποθέτω,οπότε θα ανανεώσω το pdf και θα προσθέσω καμιά δεκαριά ακόμη sites.

Γεια σας και απο εμενα...αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα με τον συνφορουμιτη captain_cook απο το asos, μονον που τα αντικειμενα της δικιας μου παραγγελιας "have been dispatched" την 31/8/09.

Θα περιμενω και εγω μεχρι τις 24/9 - οπως ενημερωσαν τον captain_cook - και εαν δεν δω <<φως>> θα προβω σε ενημερωση των υπευθυνων του asos.

Υποψιν πως την προηγουμενη φορα που ειχα παραγγειλει απο το asos ειχα παραλαβει το δεμα μου σε 8 εργασιμες και ολα ειχαν παει τελεια. Αυτο ειναι που με ανησυχει λιγακι. Τελος παντων, προς το παρον ας διατηρησουμε την ψυχραιμια μας...σωστα;

Γεια σας κ παλι παιδια, ισως να θυμαστε τη περιπτωση μου λιγες μερες πιο πριν οπου μια παραγγελια μου απο το ASOS ειχε καθυστερησει πανω απο μηνα σε σημειο που νομιζα οτι ειχε χαθει η κλαπει. Ειχα λοιπον, υστερα απο παραινεση του james55, επικοινωνησει μαζι τους κ το πολυ εξυπηρετικο customer service τους μου αντικατεστησε χωρις πολλα πολλα την παραγγελια- το αντιθετο μαλιστα- με μια αλλη ιδια την οποια και ειχα παραλαβει 8 ημερες μετα την ταχυδρομηση της απο το ASOS.Μεχρις εδω ολα καλα.

Σημερα που λετε - και μετα απο χαρτι ειδοποιησης που παρελαβα την Παρασκευη για δεμα που δεν ανεμενα απο τα ΕΛΤΑ- πηγα στο ταχυδρομειο της περιοχης μου κ παρελαβα δεμα το οποιο περιειχε την πρωτη παραγγελια απο το ASOS!!!

Τωρα λοιπον βρισκομαι με τα ρουχα που ειχα παραγγειλει εις διπλουν στην γκαρνταρομπα μου, και σας ερωτω τι με συμβουλευετε να πραξω???

Να τα επιστρεψω στο ASOS ; Να τα κρατησω για back up :D Να τα δωσω δωρο σε φιλους ? ( ενα cardigan δεν εβλαψε ποτε κανεναν ) Να τολμησω να τα επιστρεψω δηλωνοντας arrived too late ως λογο κ να ζητησω refund η exchange απο το ASOS (χεχε...λαμογια δε λεω:O ? ...αλλα εδω κ ο ποιο αγαθος νους κολαζεται:whistle:

Γεια πειτε...

Xiaomi Mi Max3 4/64

εαν ειναι δωρεαν η επιστροφη επιστρεψε το...Αλλιως κανε το δωρο σε κανα πολυ μακρινο σου φιλο,που δεν τον συναντας και ευκολα..Για να μη φορατε τα ιδια ρουχα!!Τουλ αναμεσα σε αυτα θα μουν εγω!!Καποιος που γνωριζει απο ελτα ομως,μπορει να μας πει αν οταν παραλαβει το δεμα ο @φρεεζερ,θα ενημερωθει το assos?

Μην το πεις ούτε του παπά...σπάνια η περίπτωση σου ,κράτησέ τα ή κάντα δώρο.Καλή και η περίπτωση της λαμογιάς,αλλά χαμένος χρόνος και χρήματα.Παλιότερα σ'έναν Αμερικάνο ,το yoox τον ενημέρωσε ότι χάθηκε το δέμα του και του έκαναν refund.Μετά από 2 βδομάδες κατέφθασε το δέμα του και είχε τζάμπα ρούχα αξίας 1000$....

Καποιος που γνωριζει απο ελτα ομως,μπορει να μας πει αν οταν παραλαβει το δεμα ο @φρεεζερ,θα ενημερωθει το assos?

Σωστη η παρατηρηση σου...λογικα ναι...αλλα αυτο ειναι υποθεση...ας μας πει καποιος συνφορουμιτης εαν γνωριζει.

Αν και καταληγω να τα δωσω δωρο σε φιλους ( που μενουν φυσικα σε αποσταση 100χλμ κ βαλε απο εμενα:p )....νταξ' μην ειμαστε κ μοναχοφαγαδες:food:...

Xiaomi Mi Max3 4/64

Το πιο παράξενο σε μένα ήταν οταν είχα πάρει μια απλή DSQ ζώνη στα sales, των 90-100 Ευρώ απο το luisa και έκπληκτος αντίκρισα όταν ήρθε το δέμα την πιο ακριβή DSQ που είχαν!! :X

Ε τελικά την κράτησα.Thanks luisaaaa! :lol:

Ξερεις ποτε το asos.com θα βαλει προσφορες???

Το ASOS ανακοινωσε σημερα Mid Season Sale http://www.asos.com/Man/?affId=1157 με αρκετες ευκαιριες.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Το ASOS ανακοινωσε σημερα Mid Season Sale http://www.asos.com/Man/?affId=1157 με αρκετες ευκαιριες.

Σε ευχαριστω FR33Z3R :):):)

Προλαβα κατι κατι καλα κομματια!!!

James55 περιμενουμε την ανανεωση του οδηγου σου για να εχουμε περισσοτερες

επιλογες :D :D :D

Το asos πάντα στα χειμωνιάτικα ξεκινάει νωρίς τις εκπτώσεις,αν και βλέπω ότι πουλάει με έκπτωση καλοκαιρινά.

Τροποποίηση

Τις πρόσθεσα τις νέες διευθύνσεις.Θα το στείλω στον admin τις επόμενες μέρες.

Επόμενος στόχος για το έτος 2010 : ανανέωση οδηγού με tips and tricks για το yoox. Θέλει δουλειά αυτό όμως

Ανακοινώθηκε και επίσημα το sample sale ,με περαιτέρω μείωση τιμών σε ορισμένα είδη. Λόγω φόρτου εργασίας τώρα το παρατήρησα,ωστόσο διακρίνω για τις γυναίκες του forum τσάντες tod's και της θυγατρικής hogan σε πολύ χαμηλές τιμές.Αρκετές έγιναν sold out ,αλλά κάτι έχει μείνει .

Επειδη το θεμα εχει καταστησει διαφημιση απανταχου πικραμενων eshop πρεπει καποιος να γραψει 5-10 πραγματα γιατι μπαινουν και πολλοι πιστιρικαδες αλλιως οι υπευθηνοι του myphone ας αλλαξουν το τιτλο του τοπικ!

Ξυπνάτε λοιπόν κι αντι να σας τρωνε τα λεφτα οι ιντερνεταδες με αντιπροπερσινες μουφα-κολεξιον και με ρουχα που δεν ξερετε καν αν ειναι αυθεντικά ή μαιμου (και ουτε θα καταλαβετε τη διαφορα γιατι ειναι 100% ιδια) τραβατε καμμια βολτα στα κανονικα μαγαζιά και στις επισημες μπουτίκ να τα δοκιμάσετε και να τα δειτε αν σας πάνε κιολας γιατι το ρουχα δεν ειναι κινητο ουτε pc! εκτος απο το να σε χωράει πρεπει να σου παει για να το πάρεις!

Ασε που σε αρκετές περιπτώσεις που τσέκαρα πιστευω οτι οι τιμες ειναι ψιλο-μουφα εως απάτη!!!!!

Για παραδειγμα, τυχαια τωρα που ειδα.... Στο yoox, γραβάτα απο πασιγνωστη ιταλική μαρκα με 110 και 150€!! Στην επισημη μπουτικ εχει 88€ και ειναι ΦΕΤΕΙΝΟ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ προιον και εχει 100 σχεδια να διαλεξεις!!!!!!!! καλα οποιος εχει παρει τετοια γραββατα ειναι μεγαλος...:X:lol::p

Σε αλλη διασημη μαρκα εχουν 2-3 ζώνες και τρεχα γυρευε σχεδια στην ιδια ακριβως τιμη με την επισημη μπουτικ!!! Φυσικα στο μαγαζί εχει τεραστεια ποικιλια απο ειδη/χρωματα και ξερεις τι αγοραζεις.:rolleyes:

Σε 3η σουπερ γνωστη μαρκα με παπουτσια exoyn 200 και 220€ ενω στην επισημη μπουτικ εχουν 200 με 250€ αλλα τα σχεδια του site παιζει να ειναι 3 χρονια πίσω και οτι πιο τραγικο εχει ξεμεινει!! :blink:Τι να λεμε τωρα!

Αμα κατσουμε να συγκρινουμε τιμες και προιοντα θα κλεισουνε πολλαααα "site"

Μην σας πιανουν κοροιδα τυχοδιοκτες και μετα να κλεγοσαστε για επιστροφες, για λαθη, για κλεμμένες πιστωτικές, για σκισιματα, λερωματα κλπ να την ψαχνετε την δουλεια!

Να ξερετε τι αγοραζετε και απο που το αγοράζετε και πριν κανετε πλουσιο τον απανταχου πουθενά πυγενετε πρωτα μια βολτα στα κανονικά μαγαζια για να δειτε ποσο προσφορές ειναι οι υποτιθεμενες καλυτερες τιμές των site

και στη τελικη αλλη η χαρη του shopping κι αλλο να κλικαρεις!:cool:

φιλικά ολα αυτα!

Επειδη το θεμα εχει καταστησει διαφημιση απανταχου πικραμενων eshop πρεπει καποιος να γραψει 5-10 πραγματα γιατι μπαινουν και πολλοι πιστιρικαδες αλλιως οι υπευθηνοι του myphone ας αλλαξουν το τιτλο του τοπικ!

Ξυπνάτε λοιπόν κι αντι να σας τρωνε τα λεφτα οι ιντερνεταδες με αντιπροπερσινες μουφα-κολεξιον και με ρουχα που δεν ξερετε καν αν ειναι αυθεντικά ή μαιμου (και ουτε θα καταλαβετε τη διαφορα γιατι ειναι 100% ιδια) τραβατε καμμια βολτα στα κανονικα μαγαζιά και στις επισημες μπουτίκ να τα δοκιμάσετε και να τα δειτε αν σας πάνε κιολας γιατι το ρουχα δεν ειναι κινητο ουτε pc! εκτος απο το να σε χωράει πρεπει να σου παει για να το πάρεις!

Ασε που σε αρκετές περιπτώσεις που τσέκαρα πιστευω οτι οι τιμες ειναι ψιλο-μουφα εως απάτη!!!!!

Για παραδειγμα, τυχαια τωρα που ειδα.... Στο yoox, γραβάτα απο πασιγνωστη ιταλική μαρκα με 110 και 150!! Στην επισημη μπουτικ εχει 88 και ειναι ΦΕΤΕΙΝΟ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ προιον και εχει 100 σχεδια να διαλεξεις!!!!!!!! καλα οποιος εχει παρει τετοια γραββατα ειναι μεγαλος...:X:lol::p

Σε αλλη διασημη μαρκα εχουν 2-3 ζώνες και τρεχα γυρευε σχεδια στην ιδια ακριβως τιμη με την επισημη μπουτικ!!! Φυσικα στο μαγαζί εχει τεραστεια ποικιλια απο ειδη/χρωματα και ξερεις τι αγοραζεις.:rolleyes:

Σε 3η σουπερ γνωστη μαρκα με παπουτσια exoyn 200 και 220 ενω στην επισημη μπουτικ εχουν 200 με 250 αλλα τα σχεδια του site παιζει να ειναι 3 χρονια πίσω και οτι πιο τραγικο εχει ξεμεινει!! :blink:Τι να λεμε τωρα!

Αμα κατσουμε να συγκρινουμε τιμες και προιοντα θα κλεισουνε πολλαααα "site"

Μην σας πιανουν κοροιδα τυχοδιοκτες και μετα να κλεγοσαστε για επιστροφες, για λαθη, για κλεμμένες πιστωτικές, για σκισιματα, λερωματα κλπ να την ψαχνετε την δουλεια!

Να ξερετε τι αγοραζετε και απο που το αγοράζετε και πριν κανετε πλουσιο τον απανταχου πουθενά πυγενετε πρωτα μια βολτα στα κανονικά μαγαζια για να δειτε ποσο προσφορές ειναι οι υποτιθεμενες καλυτερες τιμές των site

και στη τελικη αλλη η χαρη του shopping κι αλλο να κλικαρεις!:cool:

φιλικά ολα αυτα!

Είσαι τελείως λάθος .Πικραμένα e-shops που προτείνονται εδώ μέσα δεν υπάρχουν ,παρά μόνο πικραμένες μπουτίκς :) που δεν πουλάνε retail πλέον όσο παλιά.

Τώρα αυτό το μούφα που γράφεις για το yoox,μάλλον δε θα πρεπε να πάρω σοβαρά το μήνυμά σου,αλλά επειδή όπως λες διαβάζουν πιτσιρικάδες ας απαντήσω:

1. Δηλαδή οι μπουτίκς έχουν 200.000 τεμάχια και 2.000 μάρκες που έχει το yoox πάνω κάτω;

2. Βρήκες 2-3 είδη σε γνωστές μάρκες που έχουν παραπάνω τιμή. Μήπως να σου βρω 20.000 items που έχουν -70% στο yoox?Ή μήπως να έριχνες μια ματιά στο sample sale να δεις το -90%;Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

3. Αν περιορίζεται η γνώση μας στην ημιμάθεια των dsquared και των dolce gabbana ,όντως δικαιολογημένα μπορείς να πέσεις στην ψευδαίσθηση ότι κάνει -20% ή να βρεις τιμή παρόμοια με πέρσι. Όμως όπως προείπα υπάρχουν 2.000 μάρκες (κοίτα το designer index) πολύ πιο αξιόλογες ,που δεν υπάρχουν καν στην Ελλάδα για να τις βρεις. Εξάλλου 3.000.000 αγοραστές του yoox δε νομίζω ότι είναι κορόϊδα...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ αν δεις εδώ το μήνυμα μου μπορείς να καταλάβεις τι είχα αγοράσει σε γνωστές μάρκες από yoox.

4. Είναι κακό να αγοράζεις περσινά ρούχα; Εδώ κάνουν ταξίδια στην Ιταλία χιλιάδες groups ,για να ψωνίσουν σε στοκατζίδικα.

5. Prepaid,Paypal ,Verisign.Υπάρχει και η αντικαταβολή... Πιο δύσκολο είναι να σε κλέψουν με τα παραπάνω απ΄ότι έξω στο δρόμο.Το να σου πάρουν 50-100 ευρώ από την prepaid με πιθανότητα 1% δεν το βρίσκω τόσο σπουδαίο...

6. Για ποιες προσφορές μιλάς στις μπουτικς; Που μεγάλο ποσοστό των ρούχων είναι +20% πάνω από την retail price;Ένα παράδειγμα μόνο : .......Ναι μετά κάνει -50% το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι σαν να αγοράζεις -30%.Ευχαριστώ δε θα πάρω.Μήπως να μιλήσουμε για άλλα καταστήματα;Που πρώτα τα δίνουν σε δικούς τους πελάτες με έκπτωση και πίστωση πριν τις εκπτώσεις και μένει η σαβούρα για το λαό μετά;Ωραία πολιτική...

7. Ξεχνάς το γεγονός ότι μαγαζιά όπως το luisaviaroma και πολλά άλλα είναι μπουτίκς υπαρκτές που πουλάνε τα ρούχα τους online .Τα εδώ μαγαζιά απλά έχουν μείνει κάποιους αιώνες πίσω και δε πουλάνε online τα ρούχα τους.

8. Το yoox έχει φτιάξει πάνω από 20 online μαγαζιά όπως των armani,dolce,dsq,valentino,emilio pucci κλπ...Κάτι παραπάνω θα ξέρουν , για να φτιάξουν online shops.

9. Όντως υπάρχουν και μαγαζιά με μούφες (πχ ebay και μαγαζιά τύπου pooz) ,που τα αναφέρουμε εδώ συνεχώς.Μήπως έξω δεν υπάρχουν επίσης; Μπουτικς στην επαρχεία υπάρχουν πολλές που πουλάνε fake. Π.χ. Ρόδο. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να επιλέξει το σωστό μαγαζί.Γι αυτό είμαστε εδώ εξάλλου.Ό,τι πληρώσεις παίρνεις.

10. Αν μετρήσεις στο yoox τις σελίδες που έχει σε κάθε γνωστή μάρκα που λες,κάνε τον πολλαπλασιασμό .Π.χ armani και dolce που είναι ευρέως γνωστές:

744 articles found λέει στα armani.

744x3 νούμερα στο καθένα (τουλάχιστον)=.... δε βάζω ότι μπορεί να παίζουν και διαφορετικά χρώματα.Χωράνε όλα αυτά σε μία μπουτίκ;

11. Άλλη η χάρη να σκας τα χιλιάρικα στην μπουτίκ και άλλη η χάρη να δίνεις 1-2 κατοστάρικα στο yoox...

12. Μιλάς για ειδική κατηγορία,δηλαδή για accessories και ρούχα που πουλάνε στο yoox πολύ.Λογικό κάποια κομμάτια να τα χτυπάνε.Σταγόνα στον ωκεανό των προσφορών των accessories του sample sale σε τσάντες tod's ,hogan,armani με 50 ως 150 ευρώ (καλά δε μιλάω για άγνωστες μάρκες... Εκεί με 50 ευρώ έπαιρνες ό,τι είχε 500 πέρσι).

13. Τον τελευταίο χρόνο το yoox (από αρχές 2009) ανέβασε τις τιμές επιλεκτικά σε ορισμένες εμπορικές μάρκες,με αποτέλεσμα σε ορισμένες το ποσοστό της έκπτωσης να είναι κυρίως -30%. Σε περίοδο εκπτώσεων όμως το ποσοστό φτάνει το -70%.

14. Χιλιάδες χρήστες σε όλον τον κόσμο στήνουν καραούλι όταν έρχονται οι καινούργιες παραλαβές,λογικό είναι πολλά καλά κομμάτια να φεύγουν αμέσως.Ειδικά αν δίνεις την προσοχή σου σε 2-3 εμπορικές μάρκες. Προσωπικά στις μάρκες που γνωρίζω ,αυτή την στιγμή σου υπογράφω ότι υπάρχουν χιλιάδες ρούχα πολύ καλά στο yoox που είτε δεν τα ξέρει ο κόσμος είτε οι φωτογραφίες φαίνονται χάλια (αυτή είναι η μαγεία του yoox).Φαντάσου να φωτογράφιζαν όλα τα ρούχα σε μοντέλα,αδύνατον χιλιάδες ρούχα και παραλαβές...

15. Δες στο star dreambox ποιοι καλλιτέχνες δίνουν συνέντευξη κάθε μήνα, οι οποίοι ψωνίζουν από yoox.Επίσης εκτός από αυτό το φόρουμ ,υπάρχουν φόρουμς στο εξωτερικό που συζητάνε χιλιάδες άνθρωποι για το yoox,online shopping κλπ.

16. Κris van Assche (σχεδιαστής των dior και ysl) σε συνέντευξή του: "προτιμώ να αγοράζω τα ρούχα μου online ,παρά να τρέχω στα μαγαζιά."

Ennio Capasa (σχεδιαστής των costume national) σε συνέντευξή του: "το μέλλον της μόδας ανήκει στο ίντερνετ. Με ρωτάνε συνεχώς ποια πόλη είναι trendy ,ποια πόλη έχει ωραία μαγαζιά και τους απαντώ το internet.Εκεί βρίσκεις τις καλύτερες ιδέες."

Ολα ωραια και καλα αλλα οταν υπαρχει η περιπτωση να δωσεις τα ιδια λεφτα με μια επισημη μπουτικ και να παρεις περσινο μοντελο ενω στην μπουτικ θα παρεις το φετεινο, εσυ τι προτιμάς???

Εγω προτιμαω το καταστημα για να αποφυγω και τον κινδυνο να μην μου κανει ή να ειναι μαιμου ή να μου κλεψουν τη πιστωτικη ή να ειναι σκισμενο κλπ

Οταν λεω μπουτικ ενοω ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που εχουν μονο προιοντα τις συγκεκριμένης μαρκας και καμμιας αλλη κι αντε κανενα μεγαλο πολυκαταστημα ή αναγνωρισμενο μαγαζι στυλ Αττικα κλπ.

Καλα στο λινκ του Αρμανι που εσυ ο ιδιος εδωσες εχει κατι λευκα σχετικα απλα πουκαμισα με 110 και 130€... δεν θελεις να μαθεις ποσο εχει στο Αττικα το φετεινο... :lol::p:lol:

Αστο φιλε!:cool:

Ολα ωραια και καλα αλλα οταν υπαρχει η περιπτωση να δωσεις τα ιδια λεφτα με μια επισημη μπουτικ και να παρεις περσινο μοντελο ενω στην μπουτικ θα παρεις το φετεινο, εσυ τι προτιμάς???

Εγω προτιμαω το καταστημα για να αποφυγω και τον κινδυνο να μην μου κανει ή να ειναι μαιμου ή να μου κλεψουν τη πιστωτικη ή να ειναι σκισμενο κλπ

Οταν λεω μπουτικ ενοω ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που εχουν μονο προιοντα τις συγκεκριμένης μαρκας και καμμιας αλλη κι αντε κανενα μεγαλο πολυκαταστημα ή αναγνωρισμενο μαγαζι στυλ Αττικα κλπ.

Καλα στο λινκ του Αρμανι που εσυ ο ιδιος εδωσες εχει κατι λευκα σχετικα απλα πουκαμισα με 110 και 130€... δεν θελεις να μαθεις ποσο εχει στο Αττικα το φετεινο... :lol::p:lol:

Αστο φιλε!:cool:

Προφανώς γιατί δεν είναι τα ίδια και δε βγάζουν 1 μόνο άσπρο φαντάζομαι τα αρμάνι :). Κοιτάς μόνο αυτά που έχουν 130 ,αυτά που έχουν 50 υπάρχουν εκεί που ψωνίζεις;

Επιμένεις με τις μαϊμούδες,ενώ ό,τι κατάστημα έχουμε προτείνει εδώ μέσα πουλάει αυθεντικά. Κοίτα δεν έχω σκοπό να σε πείσω να αγοράσεις ,απλά μη γράφεις πράγματα που δεν στέκουν,χωρίς κανένα επιχείρημα.

Εσύ μιλάς για την πιθανότητα 1 στις 1000 και γω 999 στις 1000 πιο φθηνά στο yoox. Είναι θέμα διακριτικής ευχέρειας και πιθανοτήτων. Τώρα αν σου κάτσει σχισμένο ρούχο στο yoox ,δε συμβαίνει και κάθε μέρα αυτό .

Ό,τι βλέπεις στο yoox δεν είναι πιο ακριβό ούτε από φετινό ούτε από περσινό ,εκτός αν έχουν κάνει λάθος (συμβαίνει αυτό ελάχιστες φορές).Ακόμα και να έχει γίνει λάθος στην τιμή, το yoox κάνει και εκπτώσεις ως και 85% των αναγραφόμενων τιμών .Αποκλείεται να βρεις στις boutique έκπτωση -85%.

Βρες μου λοιπόν εσύ παπούτσια ,τσάντες (γιατί στο yoox ψωνίζουν και γυναίκες),φορέματα πιο φθηνά από το yoox και θα σε παραδεχτώ σε γνωστές μάρκες.Δε μιλάω για sample sale,γιατί εκεί ακυρώνεται ό,τι γράφεις πολύ απλά...:)

Γιατί ξέρεις υπάρχουν και μάρκες που μόνο στο ίντερνετ τις βρίσκεις προς τον παρόν,δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα.Ξεχνάς ότι πολλές μάρκες έχουν κάποια basic σχέδια που τα επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο.Ε ναι θα πάρω το περσινό και όχι το φετινό.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά πες μου σε ποιες boutique αγοράζεις και ποιες μάρκες , για να συγκρίνουμε τιμές. Από πότε οι boutiques έχουν ποικιλία;Γιατί εγώ νόμιζα ότι πουλάνε λίγα και καλά.Μάλλον τα χεις μπερδέψει.

Δες και τις boutiques που έχει φτιάξει το yoox για καμιά 20αριά γνωστές μάρκες ,οι οποίες όλες κάνουν -50% σε περίοδο εκπτώσεων.

Έπειτα βρες μου στις boutiques ένα από τα παρακάτω (όχι όλα) που βρίσκεις στο sample sale και στις μεγάλες εκπτώσεις επώνυμα:

- coats & jackets από 1000 ευρώ 100

- παπούτσια από 400 ευρω 120

- τσάντες από 1000 ευρώ 150-200

- cashmere από 500 100

κλπ κλπ

Αν όχι ,δεν έχει νόημα να ξαναγράψεις .Δε φταίω εγώ αν δεν έχεις παρακολουθήσει το yoox και κάνεις λάθος. Συνέχισε να αγοράζεις από τις boutiques,δικαίωμα σου ,αλλά μην παραπληροφορείς.

ΥΓ. Πριν ένα χρόνο το yoox αύξησε τις τιμές σε ορισμένες μάρκες και είδη.Συγκεκριμένα ένα ρούχο θυμάμαι που το είχε πολύ φθηνά (90 ευρώ) το πήγε 240 ,δηλ. έκανε έκπτωση περίπου 20% από τη retail price.Τους στέλνω email για το γεγονός αυτό και μου απαντάνε: πάρε το προϊόν και θα σου κάνουμε refund τη διαφορά ,αν τελικά δεν το επιστρέψετε.Εξου και έγινε...Αν πάω τώρα εγώ στις boutiques και τους πως κοίτα το yoox το χει τόσο ,θα μου κάνουν την έκπτωση; :p.