Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλάει D&G, Gucci ή Takeshy kurosawa ρούχα ξέρετε??? Πήγα στο Mall προχθές και δεν είδα κάτι στις βιτρίνες.

Ρε παιδιά κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να πουλάει D&G, Gucci ή Takeshy kurosawa ρούχα ξέρετε??? Πήγα στο Mall προχθές και δεν είδα κάτι στις βιτρίνες.

D&G υπάρχουν σε πολλά καταστήματα. Στην boutique τους στη Σταδίου, στο Attica, στο Incrocio κλπ. Gucci υπάρχει boutique στο Κολωνάκι.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Κανενα καλο κ εμπιστο site dsguared εχει κανεις να προτεινει?

ευχαριστω

α και παρηγγειλα απο το www.fragrancex.com εμπιστο ειναι ε?

Τελικα ειναι εμπιστο το www.fragrancex.com Η οχι?

Ειδα πολυ καλες τιμες και λεω να παραγγειλω απο εκει !!!

Οσο για τα Fake ρουχα ακουστε μια ιστορια:

Ειχα παει στην Santa Barbara για να αγορασω T-shirts , φορμες και κατι αθλητικα για να τα χρησιμοποιω στις προπονησεις του ποδοσφαιρου!

Μεσα στο μαγαζι ηταν και 2 κυριες που δεν με ειχαν δει στο βαθος και ελεγαν μεταξυ τους <πω πω θα τα μοσχοπουλησουμε αυτα , τα αγορασαμε 20ευρω το κοματι και θα τα δωσουμε 120 με 130 ευρω, σιγα μην τα ξεχωριζουν απο τα γνησια με τοσα ταμπελακια και αυτοκολλητα που εχουν επανω!!!>

Οταν με ειδαν αλλαξαν 100 χρωματα!

Βγαλτε τα συμπερασματα σας!!!

To θέμα είναι ότι προσπαθούν να μας της φέρουν με κάθε τρόπο και εκμεταλλεύτοναι τα πάντα προκειμένουν να βγάλουν ένα φράγκο παραπάνω.Σε κοροιδεύουν και θέλουν να τους πείς και ευχαριστώ.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

μπορει καποιος να μας πει χτυπητες-συνηθισμενες διαφορες μεταξυ γνησιων και μαιμου? εγω φοβαμαι και το dressforless λογω made in china(αν θυμαμαι καλα,θα κοιταξω και θα σας πω) στα ταμπελακια

Στην κάθε μάρκα, έχουν και άλλες διαφορές τα γνήσια από τα μαϊμού. Για ποιά ενδιαφέρεσαι να μάθεις;

Παντως θα ηθελα να δω αυτες τις μαιμουδες απο τις μπουτικ,να δω ποσο καλες ειναι...Παντως στο ebay, ο,τι μαιμου εχω δει σε φωτο κανει μπαμ,εκτος απο τις μαιμουδες που βαζουν φωτο των αυθεντικων.Εκει μονος σου οδηγος,ειναι η τιμη και το FEEDBACK..

μπορει καποιος να μας πει χτυπητες-συνηθισμενες διαφορες μεταξυ γνησιων και μαιμου? εγω φοβαμαι και το dressforless λογω made in china(αν θυμαμαι καλα,θα κοιταξω και θα σας πω) στα ταμπελακια

Υπάρχουν πολλές διαφορές που ένας ειδικός μπορεί να βρει μεταξύ fake - original,αλλά και ο καθένας οπτικά ,αν έχει παρατηρήσει καλά αυθεντικό προϊόν δεν είναι δύσκολο να διακρίνει το ακριβό από το φθηνό ρούχο. Η τεχνογνωσία των εταιριών έχει φθάσει σε τέτοιο επίπεδο όπου με πολλούς τρόπους μπορείς να διαπιστώσεις τις διαφορές.

O πιο εύκολος τρόπος είναι να παρατηρήσεις τα χρώματα και τα logos του προϊόντος, εφόσον τα φοράει κάποιος άλλος ,τα οποία θα διαφέρουν κατά πολύ σε μια μέτρια απομίμηση (αρκετά πρόχειρα) και εννοείται την εφαρμογή ,η οποία θα είναι πολύ μέτρια.Αυτό που προδίδει τις μαϊμούδες είναι οι πρώτες ύλες ,που είναι πάντα κατώτερης ποιότητας. Παράδειγμα ,όλοι έχετε δει αυθεντικές τσάντες LV και απομιμήσεις τους και καταλαβαίνετε τη διαφορά από την ποιότητα του δέρματος-αυτή η γυαλάδα και τα σκούρα χρώματα που είναι αδύνατον να τα πετύχεις-.Επίσης το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα δέρματος (παπούτσια,δερμάτινα,τσάντες,δερμάτινα logos σε jeans κλπ) όπου οπτικά το δέρμα και τα μεταλλικά μέρη είναι κατώτερης ποιότητας.Εννοείται υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες (ραμμένα logos ,tags κλπ).Οι στάμπες στα fake είναι σα να έχουν γίνει σε συνοικιακό κατάστημα (με πολύ έντονα χρώματα),σε αντίθεση με τα αυθεντικά που διαθέτουν ιδιαίτερη τεχνολογία και είναι δύσκολο να αντιγραφούν .

Τώρα για ρούχα φθηνά και εμπορικά τύπου polos-t-shirts ,ο πιο στάνταρ τρόπος είναι τα εσωτερικά labels, που οι αντιγραφές είναι κακοραμμένες (ειδικά του λαιμού),με τσαλακωμένες ετικέτες, γραμματοσειρές της πλάκας και αναγράφουν ΠΑΝΤΑ άλλον κωδικό προϊόντος από των αυθεντικών .Οι περισσότερες μάρκες, που σέβονται τον εαυτό τους και τη φήμη τους, ακόμη και τα πιο εμπορικά ρούχα τα παράγουν στην Ιταλία (ευρωπαϊκές μάρκες) ή στην Αμερική (αμερικάνικες μάρκες).Εξαίρεση αποτελούν τα down jackets που σχεδόν σε όλες τις μάρκες τα φτιάχνουν σε ασιατικές χώρες ή χώρες τις ανατολικής Ευρώπης και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την τεχνογνωσία. Κάθε μάρκα έχει και τα μυστικά της ,πχ στα D&G το "&" στο logo είναι πάντα σε χαμηλότερο ύψος από τα δύο γράμματα. Επίσης πολλές μάρκες έχουν ολογράμματα στο εσωτερικό ή κρυμμένα tags.

Αν αναφέρεις συγκεκριμένες μάρκες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

παιδιά μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό, αξιόπιστο και σε καλές τιμές (ζητάω πολλά; :p) online shop για ρούχα και παπούτσια γνωστών εταιριών d&g, prada...
only crossfit...

Υπάρχουν πολλές διαφορές που ένας ειδικός μπορεί να βρει μεταξύ fake - original,αλλά και ο καθένας οπτικά ,αν έχει παρατηρήσει καλά αυθεντικό προϊόν δεν είναι δύσκολο να διακρίνει το ακριβό από το φθηνό ρούχο. Η τεχνογνωσία των εταιριών έχει φθάσει σε τέτοιο επίπεδο όπου με πολλούς τρόπους μπορείς να διαπιστώσεις τις διαφορές.

O πιο εύκολος τρόπος είναι να παρατηρήσεις τα χρώματα και τα logos του προϊόντος, εφόσον τα φοράει κάποιος άλλος ,τα οποία θα διαφέρουν κατά πολύ σε μια μέτρια απομίμηση (αρκετά πρόχειρα) και εννοείται την εφαρμογή ,η οποία θα είναι πολύ μέτρια.Αυτό που προδίδει τις μαϊμούδες είναι οι πρώτες ύλες ,που είναι πάντα κατώτερης ποιότητας. Παράδειγμα ,όλοι έχετε δει αυθεντικές τσάντες LV και απομιμήσεις τους και καταλαβαίνετε τη διαφορά από την ποιότητα του δέρματος-αυτή η γυαλάδα και τα σκούρα χρώματα που είναι αδύνατον να τα πετύχεις-.Επίσης το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα δέρματος (παπούτσια,δερμάτινα,τσάντες,δερμάτινα logos σε jeans κλπ) όπου οπτικά το δέρμα και τα μεταλλικά μέρη είναι κατώτερης ποιότητας.Εννοείται υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες (ραμμένα logos ,tags κλπ).Οι στάμπες στα fake είναι σα να έχουν γίνει σε συνοικιακό κατάστημα (με πολύ έντονα χρώματα),σε αντίθεση με τα αυθεντικά που διαθέτουν ιδιαίτερη τεχνολογία και είναι δύσκολο να αντιγραφούν .

Τώρα για ρούχα φθηνά και εμπορικά τύπου polos-t-shirts ,ο πιο στάνταρ τρόπος είναι τα εσωτερικά labels, που οι αντιγραφές είναι κακοραμμένες (ειδικά του λαιμού),με τσαλακωμένες ετικέτες, γραμματοσειρές της πλάκας και αναγράφουν ΠΑΝΤΑ άλλον κωδικό προϊόντος από των αυθεντικών .Οι περισσότερες μάρκες, που σέβονται τον εαυτό τους και τη φήμη τους, ακόμη και τα πιο εμπορικά ρούχα τα παράγουν στην Ιταλία (ευρωπαϊκές μάρκες) ή στην Αμερική (αμερικάνικες μάρκες).Εξαίρεση αποτελούν τα down jackets που σχεδόν σε όλες τις μάρκες τα φτιάχνουν σε ασιατικές χώρες ή χώρες τις ανατολικής Ευρώπης και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την τεχνογνωσία. Κάθε μάρκα έχει και τα μυστικά της ,πχ στα D&G το "&" στο logo είναι πάντα σε χαμηλότερο ύψος από τα δύο γράμματα. Επίσης πολλές μάρκες έχουν ολογράμματα στο εσωτερικό ή κρυμμένα tags.

Αν αναφέρεις συγκεκριμένες μάρκες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Kατατοπιστηκότατος!!!!! :D

αν ξερετε κατι για Tommy Hilfiger που εχω μια polo απο το dressforless..

απο yoox που εχω παρει καποια αλλα ρουχα δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο,το εμπιστευομαι πολυ περισοτερο σαν μαγαζι

ενταξει δεν εχουν λογο να αντιγραψουν Τοmmy Hilfiger,και να κανουν Καλες απομιμησεις...Δεν θα εχουν μεγαλο κερδος.Aλλωστε το dressforless ειναι αξιοπιστο...Αλλα ενταξει παιδια μην τρελενεστε ...Τα μαιμου φαινονται και κανουν μπαμ για οποιον φορα τις αντιστοιχες μαρκες...Τα μονα που δεν μπορω να ξεχωρισω φορεμενα ειναι κατι μαιμου Νικε παπουτσια που ειδα πριν 5 χρονια και φοραγε η παρεα μου,αγορασμενα απο Santa Barbara μαγαζια.Αψογη δουλεια...

Και ετσι να κανουμε ενα quiz για οσους εχουν facebook,ανεβασμενο dsq παπουτσι,απο Ελληνιδα μαλιστα....http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=30125849&op=4&o=all&view=all&subj=7681400377&aid=-1&oid=7681400377&id=1203213090

Στα παπούτσια έχουν καλές απομιμήσεις ,τα συγκεκριμένα είναι μέτρια απομίμηση και η συγκεκριμένη ομάδα στο facebook έχει κ άλλες photos με fake.Γι αυτό το λόγο δεν τα ανέβασαν στην επίσημη σελίδα του facebook ,γιατί θα είχαν διαγραφεί αμέσως :).Όλα τα ρούχα αντιγράφονται και ακόμη περισσότερο τύπου Tommy Hilfiger,Lacoste κλπ.

Δυο ειδών απομιμήσεις υπάρχουν : οι ασιατικές και οι τούρκικες (που είναι πιο καλές αντιγραφές)

με μια απλή αναζήτηση στο google του τύπου how to identify fake tommy ,dolce, μάρκα μ'έκαψες κλπ βρίσκει κανείς φόρουμ που γράφουν πολλά πράγματα.

Υ.Γ. Το yoox πουλάει αυθεντικά ρούχα όπως και κάθε μαγαζί που έχω προτείνει στον οδηγό.

Για το dress-for-less δε γνωρίζω(δεν έχω ψωνίσει) ,αλλά στις φωτογραφίες έχει αυθεντικά ρούχα και σε έγκυρα φόρουμ του εξωτερικού το αναφέρουν ως έμπιστο.Πολύ μικρή η πιθανότητα ως ελάχιστη θα 'λεγα να πουλάει replica, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να είναι fake;

@JAMES55 την καλυτερη απομιμηση την εχω δει στο pooz πχ http://www.pooz.com/index.php?page=details&prod=890&cat=55&group=55&shopping+discount&Dsquared+Men%27s+Shoes+White+Gold+Black

Εχεις αποψη για καλυτερες απομιμησεις εκτος απο pooz και ebay.it?Γιατι ειχε ζητησει τις προαλλες ενας συμφορουμιτης να δωσουμε λινκ

Γενικα η εμπειρια μου ειναι πως οταν σε ενα προιον βλεπεις σπασμενα νουμερα,ειναι αυθεντικα τοτε...Αν μπεισ σε ενα site,και βλεπεις πως σε ολα τα παπουτσια και ρουχα εχει νουμερο m,l και 42-43 ,ενταξει καταλαβαινεις

Όχι ,έξω τις βλέπω τις απομιμήσεις να τις φοράνε .Ebay.it ο ορισμός των fake σε οποιαδήποτε μάρκα...Η μαύρη λωρίδα μπροστά κάνει μπαμ συν το χρυσό δέρμα ου φαίνεται φτηνιάρικο.Τέσπα αυτά ούτε σε αυθεντικά δε μου αρέσουν. Δεν αρκεί να κοιτάς τα νούμερα και αξίζει η αναμονή στο yoox από το να δώσεις λεφτά σε fake.Το yoox τα είχε φέρει με 155 για κανα 2ωρο (αρκετή ώρα για yoox...) μαζί με καμια 20αριά άλλα sneakers, μετά τα πήρανε. Αν κάνεις όμως μια έρευνα αγοράς έξω και συγκρίνεις με yoox θα βρεις πιο αξιόλογες μάρκες σε παπούτσια σε πολύ καλές τιμές.

ναι ενημερωθηκα και εγω απο yoox εκεινη την ημερα ,αλλα ο,τι ειχε σε 41,5-42 ηταν αθλια....Περιμενουμε τις εκπτωσεις παλι,να ψωνισουμε........

Παντως αν ξερετε πως να διακρινουμε ενα "μαιμου" Burberry t-shirt θα με βοηθουσατε αρκετα.Τσαντες,κασκολ κλπ(που δεν φοραω τιποτα απο τα 2:lol:) μπορω να αναγνωρισω αλλα σε αυτα που με νοιαζει μπερδευομαι.Θα επαιρνα απο το επισημο site της Burberry αλλα εχω μεινει στον 20ο αιωνα ακομα και δεν εχω πιστωτικη:O.

EDIT:Λυθηκε το προβλημα.

James55 στον οδηγο σου γραφεις οτι οι εκπτωσεις στο yoox.com αρχιζουν τον

Νοεμβρη ισχυει?

Για να προετοιμαστουμε...........:D:D:D

Ναι,αλλά υπάρχει κάτι πιο σημαντικό μέχρι τότε.Το sample sale τον Οκτώβρη με -90% και τρελές νέες παραλαβές σε ρούχα .Εκεί όμως θέλει κινήσεις λούκυ λουκ...Φαντάσου μια εικόνα σαν αυτή που δείχνουν οι ειδήσεις με τις Αμερικανίδες στα νυφικά που τρέχουν. Κουστούμια/Φορέματα άνω των 1000 ευρώ να τα πουλάνε 100... Βέβαια έχει και σαβούρα μέσα.

Τώρα για τα χειμωνιάτικα θα υπάρξουν ένα ή δύο ΣΚ που θα δώσει -10 ως -20% μέχρι το Νοέμβρη .Στο -40% και στο -50% αξίζει να αγοράσεις στα χειμωνιάτικα που θα είναι προς τα Χριστούγεννα και θα σκάσει με κουπονάκι μαζί.

χερουμε κανενα site με ρουχα αλλα και αξιοπιστο αλλα να εχει καλα μαιμου?

Πως θα γίνει αυτό φίλε μου;Αν θες monkey island πάντως να προτιμάς τα Βουλγαρικά. :cry:

ειχα παρει κατι παπουτσια d&g με 60 ευρω μεσου απο εναν φιλο μου αλλα τωρα δεν εχουμε καλεσ σχεσεις!!!!!!:( ντε και καλα ηταν απο γερμανια αλλα μου βγηκαν παρα πολι καλα σαν αυθεντικα,γιαυτο ρωταω......
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν και πολλά έμπιστα καταστήματα με fake ρούχα ,δλδ έχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας και στέλνουν τα προϊόντα.Βασικά όλα τα καταστήματα αποστέλλουν τα προϊόντα και εκτός-ίσως- από όσα δέχονται μόνο πληρωμή τύπου western union κλπ. Εκεί υπάχει ενδέχεται τα λεφτά να ταξιδέψουν σε χώρες της Αφρικής και άντε βγάλε άκρη...H καλύτερη λύση πάντως είναι το Ιταλικό ebay.

Επειδή ο τίτλος του φόρουμ λέγεται fashion n style και μιλάμε περισσότερο για online shopping:

έριξε κανείς καμιά ματιά στα fashion week ΝΥ ,Μιλάνου και Λονδίνου;

Επειδή ο τίτλος του φόρουμ λέγεται fashion n style και μιλάμε περισσότερο για online shopping:

έριξε κανείς καμιά ματιά στα fashion week ΝΥ ,Μιλάνου και Λονδίνου;

Λίγο στα Burberry, από σπόντα (στο LuxuryInsider.com)...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind