james55 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Οχι.Αγόρασε άφοβα.Εμένα σε 3 εργάσιμες μου έρχονται πάντα. USPS 10$ .Για αγορές πάνω από 100$ free shipping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ερωτηση ψαχνω καποιο μαγαζι να εχει πουκαμισα της μαρκας navigate. εχει σαν σημα ενα καραβακι!!! παρακαλω ας μου πει καποιος αν γνωριζει, στο google δεν βρηκα τιποτα! Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeslot Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 A quick question. Ρουχα απ'το Revolveclothing περνανε τελωνειο ? αδερφε, ΠΩΣ γινεται και δεν περνουν τελωνειο? δεν ερχονται απο Αμερικη? νομιζα -μεχρι σημερα- οτι υπηρχε ενα ανωτερο ποσο μεχρι το οποιο δεν χρειαζεται εκτελωνισμος, περι τα 50-60ευρω, και απο εκει και μετα σε ρωταει η UPS εαν θα κανει εκεινη τον εκτελωνισμο (απειρα λεφτα σε σχση με την αξια του προϊοντος) ή θα τη κανεις μονος σου... σε ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ναι ,από Αμερική έρχονται. Προσωπικά , καθώς και διαβάζοντας άρθρα από άλλους χρήστες, ποτέ δεν έχω διαβάσει κάπου για τελωνείο μέσω USPS.Αν αγοράσεις από Αμερική και γενικά εκτός ΕΕ με UPS-DHL-FEDEX τότε 100% θα πληρώσεις τελωνείο,ακόμη και αν το δηλώσεις ως δώρο. Από Revolveclothing έχω αγοράσει ρούχα αξίας μέχρι 150-200$ το καθένα με μηδαμινό βάρος και ήρθε μέσω ΕΛΤΑ (δεν ξέρω και πολλά περί τελωνείου ,ίσως παίζει ρόλο και το βάρος).Από άλλα sites ,πάλι με USPS,έχει τύχει και έχω αγοράσει jacket συνολικής αξίας 140$ ,το οποίο μου ήρθε σε ένα τεράστιο και βαρύ δέμα,χωρίς να πληρώσω ευρω παραπάνω ...Έχω κάνει ,αν θυμάμαι καλά, περίπου 10 αγορές μέσω revolveclothing και έφταναν σε χρόνο ρεκορ. Τώρα για Κύπρο δεν ξέρω τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeslot Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ναι ,από Αμερική έρχονται. Προσωπικά , καθώς και διαβάζοντας άρθρα από άλλους χρήστες, ποτέ δεν έχω διαβάσει κάπου για τελωνείο μέσω USPS.Αν αγοράσεις από Αμερική και γενικά εκτός ΕΕ με UPS-DHL-FEDEX τότε 100% θα πληρώσεις τελωνείο,ακόμη και αν το δηλώσεις ως δώριο. Από Revolveclothing έχω αγοράσει ρούχα αξίας μέχρι 150-200$ το καθένα με μηδαμινό βάρος και ήρθε μέσω ΕΛΤΑ (δεν ξέρω και πολλά περί τελωνείου ,ίσως παίζει ρόλο και το βάρος).Από άλλα sites ,πάλι με USPS,έχει τύχει και έχω αγοράσει jacket συνολικής αξίας 140$ ,το οποίο μου ήρθε σε ένα τεράστιο και βαρύ δέμα,χωρίς να πληρώσω ευρω παραπάνω ...Έχω κάνει ,αν θυμάμαι καλά, περίπου 10 αγορές μέσω revolveclothing και έφταναν σε χρόνο ρεκορ. Τώρα για Κύπρο δεν ξέρω τι ισχύει. ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω και εαν με φωναξουν για εκτελωνισμο θα το χρεωσω σε σενα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 καλησπερα παιδια,να ρωτησω κατι και εγω τωρα εσας που ψωνιζετε μεσω internet.Εστω οτι παρω ρουχα απο το http://www.yoox.com/ που προτεινατε πιο πριν.Αν μου ερθει και δω οτι δεν "πεφτει" καλα πανω μου τι μπορει να γινει μετα για αλλαγες και τετοια; Γιατι ενταξει ξερω το νουμερο μου αλλα καποιες εταιριες εχουν στενες γραμες και περιεργα νουμερα (πχ χτες πηρα t-shirt xxl ενω το κανονικο μου νουμερο ειναι medium και μου ηταν κανονικη).Γενικα εχει ωραια πραγματακια αλλα κολαω στο θεμα το πως θα ειναι πανω μου,γιατι στο μαγαζι το δοκιμαζεις και ολα οκ.Οποτε αν καποιος εχει εμπειρια με τις επιστροφες και αλλαγες θα του ημουν υποχρεος να μου πει τι παιζει! δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην επιστροφή. Σε 10 μέρες αφότου το λάβουν, σου βάζουν τα χρήματα σε λογαριασμό που θα τους δώσεις, χωρίς παραπάνω χρέωση. Ουσιαστικά εάν πάρεις κάτι και δε σου κάνει, το μόνο που θα έχεις πληρώσει είναι τα έξοδα αποστολής, τα αρχικά. Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 αδερφε, ΠΩΣ γινεται και δεν περνουν τελωνειο? δεν ερχονται απο Αμερικη? νομιζα -μεχρι σημερα- οτι υπηρχε ενα ανωτερο ποσο μεχρι το οποιο δεν χρειαζεται εκτελωνισμος, περι τα 50-60ευρω, και απο εκει και μετα σε ρωταει η UPS εαν θα κανει εκεινη τον εκτελωνισμο (απειρα λεφτα σε σχση με την αξια του προϊοντος) ή θα τη κανεις μονος σου... σε ευχαριστω πολυ:) Τις τελευταιες φορες που παρηγγειλα κατι οσο ημουν Κυπρο έτυχε μεχρι και πακετο της DHL να με περιμενει στο ταχυδρομειο :blink: Υπηρξαν φορες ομως που με DHL δεν πληρωσα καθολου taxes. Βασικα το EMS ειναι το πιο σιγουρο αλλα στα κυπριακα ταχυδρομεια μερικες φορες καταντανε εκνευριστικοι και ανοιγουν το πακετο για να δουνε αν οντως αυτο που εχεις μεσα αντιστοιχει στην αξια για την οποια ειναι δηλωμενο.... Και σε τετοιες περιπτωσεις δεν γλυτωνεις τον φορο. Θα δοκιμασω το revolveclothing εντως των ημερων αν καταφερω να βρω κατι στο μεγεθος μου και θα ενημερωσω. Αλλα οπως ειπα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για κατι, ολα εχουν το ρισκο τους. Τωρα αν εχεις κανενα γνωστο στο ταχυδρομειο παρηγγειλε αφοβα. Ειναι η πιο σιγουρη λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ....και ανοιγουν το πακετο για να δουνε αν οντως αυτο που εχεις μεσα αντιστοιχει στην αξια για την οποια ειναι δηλωμενο.... Και σε τετοιες περιπτωσεις δεν γλυτωνεις τον φορο... Στην Κύπρο, απόρρητο επικοινωνιών δεν υπάρχει; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Στην Κύπρο, απόρρητο επικοινωνιών δεν υπάρχει; :blink: Υποθετω πως οχι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Οι εκτελωνιστές ανοίγουν σχεδόν τα πάντα .Στα ρούχα υπάρχει μια σχετική χαλαρότητα, στα ηλεκτρονικά όμως που έρχονται εκτός ΕΕ τα ανοίγουν , εφόσον υποψιάζονται ότι τους κοροϊδεύουν στην αξία του προϊόντος.Δεν ισχύει μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα. Ειδικά αν κάτι στέλνεται με ταχυμεταφορά από Αμερική και είναι δηλωμένο ως δώρο , το ανοίγουν με τη μία :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 τωρα ελυσα και την απορια μου γιατι οι μπλουζες μου salvage και monarchy παρεπιμπτωντος απο τις καλυτερες μπλουζες εμειναν στο τελωνιο εδω και 10 μερες Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Με αφορμή ότι θα βαπτίσουμε[όχι εγώ, αλλά γονιοί:p], θέλω να μου προτείνετε τι παπούτσια να αγοράσω... Έχω ήδη αγοράσει μαύρο παντελόνι και ένα κοντομάνικο πουκάμισο ριγέ, νεανικό στυλ. Λέω, όπως σας είπα πριν Χ βδομάδες:p, να αγοράσω Converse. Μιας και δεν θέλω τα κλασσικά, σκέτα μαύρα. Αλλά μετά να τα φοράω.! Τι Converse, θα πηγαίνουν με τα παραπάνω ρούχα; Τι χρώμα, style? Ευχαριστώ προκαταβολικά!:):happy:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Ερωτηση ψαχνω καποιο μαγαζι να εχει πουκαμισα της μαρκας navigate. εχει σαν σημα ενα καραβακι!!! παρακαλω ας μου πει καποιος αν γνωριζει, στο google δεν βρηκα τιποτα! Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Με αφορμή ότι θα βαπτίσουμε[όχι εγώ, αλλά γονιοί:p], θέλω να μου προτείνετε τι παπούτσια να αγοράσω... Έχω ήδη αγοράσει μαύρο παντελόνι και ένα κοντομάνικο πουκάμισο ριγέ, νεανικό στυλ. Λέω, όπως σας είπα πριν Χ βδομάδες:p, να αγοράσω Converse. Μιας και δεν θέλω τα κλασσικά, σκέτα μαύρα. Αλλά μετά να τα φοράω.! Τι Converse, θα πηγαίνουν με τα παραπάνω ρούχα; Τι χρώμα, style? Ευχαριστώ προκαταβολικά!:):happy:;) Κοίτα... καλό ντύσιμο + converse = no go. Προσανατολίσου σε κάτι πιο καλό, πες μας και τι budget έχεις και τα βρίσκουμε. Ερωτηση ψαχνω καποιο μαγαζι να εχει πουκαμισα της μαρκας navigate. εχει σαν σημα ενα καραβακι!!! παρακαλω ας μου πει καποιος αν γνωριζει, στο google δεν βρηκα τιποτα! εγώ ούτε την ίδια την μάρκα δεν βρήκα :O. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Κάτι περίεργο συνέβη σήμερα το βράδυ στο yoox.Ενώ έκανα είσοδο με το ID μου , κοίταζα διάφορες μάρκες στις επόμενες σελίδες και δε με έδειχνε συνδεδεμένο .Έδειχνε σαν χώρα την Ολλανδία μετά. Επίσης τα προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες ήταν περισσότερα από αυτά που είχα δει το πρωί .Τώρα που ξανακοίταξα έλειπαν τα επιπλέον προϊόντα . Σκέφτομαι τα εξής ενδεχόμενα: 1) Ή έχω τσιμπήσει ιό (καιρό έχει να μου συμβεί , το βλέπω λίγο απίθανο, γιατί έκανα format πριν 2 μέρες) 2) Ή κάποιος hackare τη σελίδα τους και έδειχνε παλιότερη σελίδα.Ελπίζω να μην είναι πλούσιος τώρα ... :) Αν συμβαίνει το 2ο θα φάει άκυρο (ευτυχώς έχω να κάνω online παραγγελία κανά 2μηνο) .Ήδη τους έστειλα email.Το μόνο που σώζει το yoox είναι το paypal και η αντικαταβολή.Δεν βλέπω ούτε ένα hackersafe logo και verisign. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Κάτι περίεργο συνέβη σήμερα το βράδυ στο yoox.Ενώ έκανα είσοδο με το ID μου , κοίταζα διάφορες μάρκες στις επόμενες σελίδες και δε με έδειχνε συνδεδεμένο .Έδειχνε σαν χώρα την Ολλανδία μετά. Επίσης τα προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες ήταν περισσότερα από αυτά που είχα δει το πρωί .Τώρα που ξανακοίταξα έλειπαν τα επιπλέον προϊόντα . Σκέφτομαι τα εξής ενδεχόμενα: 1) Ή έχω τσιμπήσει ιό (καιρό έχει να μου συμβεί , το βλέπω λίγο απίθανο, γιατί έκανα format πριν 2 μέρες) 2) Ή κάποιος hackare τη σελίδα τους και έδειχνε παλιότερη σελίδα.Ελπίζω να μην είναι πλούσιος τώρα ... :) Αν συμβαίνει το 2ο θα φάει άκυρο (ευτυχώς έχω να κάνω online παραγγελία κανά 2μηνο) .Ήδη τους έστειλα email.Το μόνο που σώζει το yoox είναι το paypal και η αντικαταβολή.Δεν βλέπω ούτε ένα hackersafe logo και verisign. Μάλλον δεν είδες καλύτερα, μιας και Verysign έχει κανονικά. (http://www.yoox.com/cms/help/pay.asp). Τώρα όσο για το πρώτο που έγραψες, έχει τύχει και σε μένα να χάσει το login. Όσο για τα προιόντα, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εμπειρικά και μόνο, μιας και μπαίνω πολλά χρόνια εκεί, μπορεί να έφτιαχναν κάτι. Εξάλλου υπάρχουν σελίδες με προιόντα που δεν μπορούν τα να δουν όλοι! Θα με ενδιέφερε πάντως αν σου απαντήσουν να ρίξεις ένα C/P εδώ.. Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ok αφού έχουν verysign το παίρνω πίσω.Κάτι δεν πήγαινε καλά χθες όμως και δεν μου έλυσαν την απορία.Ίσως έφτιαχναν το site -firewall-settings;;;. Τέσπα σήμερα όλα καλα. thank you for contacting YOOX. We apologise for the difficulties you have encountered while shopping on YOOX. We suggest you to close and reopen the browser, or to use CTRL + F5 to refresh the webpages. Otherwise, it could depend on your PC itself and therefore we advise you to clean the cookies. This very simple operation cleans the temporary internet memory of your computer. Please open a new webpage on your browser and click on Tools on the top bar, to select Internet options and where you have to select "Delete Cookies" inside the section "Temporarily Internet files". After that, you can open a new browser. By re-entering on YOOX you should have no problem to add items to your basket. Should the issue still not be resolved please click on the link below as it could depend on a combination of other numerous factors: your internet provider, firewalls, browser configurations, etc. To help us resolve this matter and improve your shopping experience, we ask you to provide us with some information that will help us get to the bottom of this. All you have to do is click on the link below, fill out the form and then click on send: <http://www.yoox.com/TechnicalAssistance.asp?nax=37> To verify your current Security settings on Internet Explorer, please open a page of the browser, click on ""Tools"". Select ""Internet Options"" and subsequently ""Security"". The default selection, ""Medium"", supports cookies, but you can click on the ""Custom Level"" button to check. If you have a higher level of security, this may cause some visualization issues. You can customise a whole number of options through this menu, however if you prefer not to change the general settings, you may simply add http://www.yoox.com to the Truster Sites list, and lower the Security Level to ""Medium"" for this list only. We apologise for any inconvenience once again and we are at your disposal for any further request. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Από την εμφάνιση κάποιου μπορείς να καταλάβεις πολλά για την προσωπικότητά του, αφού αντιπροσωπεύει μεγάλο κομμάτι της, αλλά όχι να καταλάβεις και πολλά για τον χαρακτήρα του...Για να γίνει αυτό πρέπει να τον γνωρίσεις πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Παιδιά από το revolve σίγουρα δεν πληρώνεις τελωνειο; Θέλω να κάνω μια παραγγελία γύρω στα 200 ευρώ ένα jean και 2 μπλούζες. Ακόμα πως γυρίζεις πίσω πράγματα στο revolve? James? :D Thanks :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μάλλον δεν είδες καλύτερα, μιας και Verysign έχει κανονικά. (http://www.yoox.com/cms/help/pay.asp). Τώρα όσο για το πρώτο που έγραψες, έχει τύχει και σε μένα να χάσει το login. Όσο για τα προιόντα, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εμπειρικά και μόνο, μιας και μπαίνω πολλά χρόνια εκεί, μπορεί να έφτιαχναν κάτι. Εξάλλου υπάρχουν σελίδες με προιόντα που δεν μπορούν τα να δουν όλοι! Θα με ενδιέφερε πάντως αν σου απαντήσουν να ρίξεις ένα C/P εδώ.. Σκέτη η εικονίτσα της verisign δεν μας κάνει, ο καθένας μπορεί να την βάλει:O. Πάντως, όπως φαίνεται εδώ, είναι signed από την verisign. Το logo πρέπει να είναι clickable και να σε πηγαίνει στη σελίδα αυτή για αν βεβαιωθείς :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Παιδιά από το revolve σίγουρα δεν πληρώνεις τελωνειο; Θέλω να κάνω μια παραγγελία γύρω στα 200 ευρώ ένα jean και 2 μπλούζες. Ακόμα πως γυρίζεις πίσω πράγματα στο revolve? James? :D Thanks :) Όταν στα στείλουν θα σου έχει ένα φύλλο μέσα για την ενδεχόμενη επιστροφή. Θα σου πρότεινα να μην τα πάρεις όλα μαζί τα ρούχα και ποτέ οι αγορές μέσω USPS να μην ξεπερνάνε τα 150$ (αλλιώς δήλωσέ το ως gift και ο θεός βοηθός) .Δλδ πάρε πρώτα τις δύο μπλούζες και άλλη φορά το jean, αν και εγώ ποτέ δεν έχω πληρώσει τελωνείο όταν έκανα μαζικές αγορές με USPS . Ρίξε μια ματιά ,όποτε έχεις χρόνο στο παρακάτω forum .Όλες οι σελίδες είναι ενδιαφέρουσες.Έχω γράψει και εγώ κάπου : http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=64014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Όταν στα στείλουν θα σου έχει ένα φύλλο μέσα για την ενδεχόμενη επιστροφή. Θα σου πρότεινα να μην τα πάρεις όλα μαζί τα ρούχα και ποτέ οι αγορές μέσω USPS να μην ξεπερνάνε τα 150$ (αλλιώς δήλωσέ το ως gift και ο θεός βοηθός) .Δλδ πάρε πρώτα τις δύο μπλούζες και άλλη φορά το jean, αν και εγώ ποτέ δεν έχω πληρώσει τελωνείο όταν έκανα μαζικές αγορές με USPS . Ρίξε μια ματιά ,όποτε έχεις χρόνο στο παρακάτω forum .Όλες οι σελίδες είναι ενδιαφέρουσες.Έχω γράψει και εγώ κάπου : http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=64014 Οι 2 μπλούζες που θέλω να πάρω κάνουν γύρω στα 90 ευρώ 61 & 79 δολάρια, στο θέμα λένε ότι πρέπει να είναι κάτω των 100 δολαρίων για να μην σε πιάσει το τελωνείο. Τι ποσό είχες δώσει για ρούχα και δεν στα έπιασαν; Εντάξει ξεχωριστά θα τα πάρω free shipping έχει με αγορές άνω των 100 δολαρίων οπότε δεν θα πληρώσω τπτ. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Με USPS αν θυμάμαι καλά τα παρακάτω. Να φανταστείς είμαι πολύ τυχερός ...για το τελωνείο-φόρους έμαθα αφού είχα κάνει καμιά 10αριά αγορές μετά από ένα χρόνο... -140$ jacket σε τεράστια κούτα (όχι από revolve.Δεν πλήρωσα τπτ. Μάλιστα η υπάλληλος στα ΕΛΤΑ που πήγα ρωτάει έναν υπεύθυνο και λέει : κρατάω τπτ? - όχι της λέει βαριεστημένος (άρα πρέπει να παίζει ρόλο και το βάρος). -146$ δύο μπλουζάκια -212$ φούτερ+μπλουζάκι (αναγραφόμενη 112$ όμως...-100$ έκπτωση) Το revolveclothing πάντα στο φάκελο εξωτερικά έχει αυτοκόλλητο με την τιμή του προϊόντος. Σαφές όριο δεν υπάρχει.Και να πληρώσεις φόρο στα 2 μπλουζάκια δε νομίζω να είναι τραγικό το ποσό. Εγώ θα το ρίσκαρα από το συγκεκριμένο κατάστημα , το μόνο άγχος που θα είχα θα ήταν αν μου κάνει και μου πέφτει ωραία το jean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Με USPS αν θυμάμαι καλά τα παρακάτω. Να φανταστείς είμαι πολύ τυχερός ...για το τελωνείο-φόρους έμαθα αφού είχα κάνει καμιά 10αριά αγορές μετά από ένα χρόνο... -140$ jacket σε τεράστια κούτα (όχι από revolve.Δεν πλήρωσα τπτ. Μάλιστα η υπάλληλος στα ΕΛΤΑ που πήγα ρωτάει έναν υπεύθυνο και λέει : κρατάω τπτ? - όχι της λέει βαριεστημένος (άρα πρέπει να παίζει ρόλο και το βάρος). -146$ δύο μπλουζάκια -212$ φούτερ+μπλουζάκι (αναγραφόμενη 112$ όμως...-100$ έκπτωση) Το revolveclothing πάντα στο φάκελο εξωτερικά έχει αυτοκόλλητο με την τιμή του προϊόντος. Σαφές όριο δεν υπάρχει.Και να πληρώσεις φόρο στα 2 μπλουζάκια δε νομίζω να είναι τραγικό το ποσό. Εγώ θα το ρίσκαρα από το συγκεκριμένο κατάστημα , το μόνο άγχος που θα είχα θα ήταν αν μου κάνει και μου πέφτει ωραία το jean. Ευχαριστώ, να σε καλά, Μακάρι μάλλον την άλλη βδομάδα θα πάρω 2 μπλουζάκια Ed Hardy και ο θεός βοηθός, το seven θα πάω στο attica πρώτα να δοκιμάσω να δω το νούμερο μου ποιο είναι γιατί π.χ. στα diesel μου κάνει το 29 (μετά ανοίγει), levis το 30 και στο ferre το 30 ήταν οκ αλλά στο moschino το 30 δεν μου κούμπωνε... Τι έκπτωση είναι αυτή αν επιτρέπεται; http://www.revolveclothing.com/b/Product.jsp?code=EDHA-MS469 http://www.revolveclothing.com/DisplayProduct.jsp?product=EDHA-MS523&c=Ed+Hardy&d=b Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Γεια σας παιδια! Ειπα και εγω να παραγγειλω απο το yoox...Προσφατα παρειγγειλε ο ξαδερφος μου και μου το προτεινε... Θελω να μου πειτε καμια καλη μαρκα για t-shirts(μονοχρωμες με σταμπες συνηθως)..Φοιτητης ειμαι και δεν φοραω πολυ κυριλε ... Απο polo που φοραω συχνα,προτιμω tommy και lacoste...εχετε καμια αλλη ιδεα? :):):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts