chryant Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 @VeCo Ε χάζι που κάμνουμε, εξού και το smiley στο πετάξου. Πεταχτου my friend. Εν πιο Κυπριακο :lol:. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissnb Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 pados ta armani pou ehi to yoox den mou fenode ola gnisia.kati alo iparhi kapio pio f8ino site apo to strawberrynet.com xeri kanis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 παιδια μην παραξενευεστε απο τις χαμηλες τιμες του yoox οι παλιες collection μπορει να ειναι και 75% πιο χαμηλες απο τις καινουριες θελουν να φευγουν με αποτελεσμα να παιρνεις φθηνα και ποιοτικα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 pados ta armani pou ehi to yoox den mou fenode ola gnisia.kati alo iparhi kapio pio f8ino site apo to strawberrynet.com xeri kanis? είναι όλα γνήσια;) Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 τελικα στο new cult (sto fashion) δεν παιζουν παπουτσια hardy:( μονο t-shirt :( :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 τελικα στο new cult (sto fashion) δεν παιζουν παπουτσια hardy:( μονο t-shirt :( :D Και να έπαιζαν παπούτσια, υπήρχε περίπτωση να βρεις νούμερο στο new cult; xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 τελικα στο new cult (sto fashion) δεν παιζουν παπουτσια hardy:( μονο t-shirt :( :D Τι είναι και που είναι το new cult? :confused: Το βρήκα μαγαζί στην γλυφάδα. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Να μην ξεχάσω ,μιας και το ανέφερα ,ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ από το New Cult,εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς της ιδιοκτήτριας (ή υπαλλήλου)πριν 1 χρόνο .Γιατί πολύ διαφήμιση τους έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Ναι; Τι είχε γίνει; Όσες φορές έχω πάει, τους έχω βρει πιο φιλικούς από τους αντίστοιχους σε άλλα καταστήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 1-2 μέρες πριν την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων (και ενώ κλασικά είχαν ξεκινήσει όλα τα καταστήματα) και αφού μου απάντησαν ότι θα μου κάνουν καλή έκπτωση ,πάω στο ταμείο και από ~140 Ευρώ μου λέει η υπάλληλος του ταμείο (μπορεί να είναι και η ιδιοκτήτρια) θα μου αφήσει 2 μπλουζάκια 130...Της απαντάω πως ο Βάρδας ήδη κάνει 40% στα ίδια και ότι η έκπτωση είναι πολύ μικρή , για να πάρω την απάντηση με ένα υφάκι ότι εμείς παίρνουμε λίγα κομμάτια και γι αυτό δεν κάνουμε εκπτώσεις σε αυτά τα είδη και μου λέει 118 τελική τιμή.Μετά από 2 μέρες βλέπω απ'εξω ταμπέλα 50%...Ας μου έλεγαν θα ξεκινήσουμε σε 2 μέρες εκπτώσεις, όχι να με δουλέψουν.Γενικά η κατάσταση από πολλούς υπαλλήλους στην Ελλάδα σε κάνει να μην ξαναπατάς σε πολλά μαγαζιά. Δεν πειράζει ,τα πήρα από το ίντερνετ τα μπλουζάκια πιο φτηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Περασα μια βολτα απο Puma και εχει ωραια πραγματακια...εκανα μερικα ψωνια και συνεχιζουμε... Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 1-2 μέρες πριν την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων (και ενώ κλασικά είχαν ξεκινήσει όλα τα καταστήματα) και αφού μου απάντησαν ότι θα μου κάνουν καλή έκπτωση ,πάω στο ταμείο και από ~140 Ευρώ μου λέει η υπάλληλος του ταμείο (μπορεί να είναι και η ιδιοκτήτρια) θα μου αφήσει 2 μπλουζάκια 130...Της απαντάω πως ο Βάρδας ήδη κάνει 40% στα ίδια και ότι η έκπτωση είναι πολύ μικρή , για να πάρω την απάντηση με ένα υφάκι ότι εμείς παίρνουμε λίγα κομμάτια και γι αυτό δεν κάνουμε εκπτώσεις σε αυτά τα είδη και μου λέει 118 τελική τιμή.Μετά από 2 μέρες βλέπω απ'εξω ταμπέλα 50%...Ας μου έλεγαν θα ξεκινήσουμε σε 2 μέρες εκπτώσεις, όχι να με δουλέψουν.Γενικά η κατάσταση από πολλούς υπαλλήλους στην Ελλάδα σε κάνει να μην ξαναπατάς σε πολλά μαγαζιά. Δεν πειράζει ,τα πήρα από το ίντερνετ τα μπλουζάκια πιο φτηνά. κλασσικη περιπτωση. ολοι προσπαθουν να πουλησουν πριν τις εκπτωσεις (λογω μεγαλυτερου κερδους) ed hardy πηρες? εγω βρηκα μαγαζι με al-star τελικα.τωρα εχει γυναικεια hardy και σε 1 μηνα θα φερει 8 μοντελα αντρικα:happy: θα παρω τουλαχιστον 2:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Περασα μια βολτα απο Puma και εχει ωραια πραγματακια...εκανα μερικα ψωνια και συνεχιζουμε... Αυτά τα άσπρα που διαφημίζουν πολύ σε στάσεις λεωφορείων κλπ είναι πολύ ωραία :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 κλασσικη περιπτωση. ολοι προσπαθουν να πουλησουν πριν τις εκπτωσεις (λογω μεγαλυτερου κερδους) ed hardy πηρες? εγω βρηκα μαγαζι με al-star τελικα.τωρα εχει γυναικεια hardy και σε 1 μηνα θα φερει 8 μοντελα αντρικα:happy: θα παρω τουλαχιστον 2:D Ποιο είναι το μαγαζί αν επιτρέπεται; Ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 κλασσικη περιπτωση. ολοι προσπαθουν να πουλησουν πριν τις εκπτωσεις (λογω μεγαλυτερου κερδους) ed hardy πηρες? εγω βρηκα μαγαζι με al-star τελικα.τωρα εχει γυναικεια hardy και σε 1 μηνα θα φερει 8 μοντελα αντρικα:happy: θα παρω τουλαχιστον 2:D Ήταν να πάρω ένα ed hardy και ένα amplified,αλλά τα πήρα online αργότερα . Edhardy είχα πάρει και από το outlet στην Πειραιώς 15 E ...Αν θες το πιστεύεις. http://www.sugarbullets.com To official store της amplified . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Ποιο είναι το μαγαζί αν επιτρέπεται; Ευχαριστώ pinko sto xalandri (dipla sta everest) exoun k magazi me antrika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παρακαλω τους γνωστες να μου υποδειξουν στοιχεια που πρεπει να προσεχω οταν αγοραζω φανελακια Ed Hardy απο το eBay, γιατι δεν θελω να τα πληρωσω 150 στερλινες το ενα απο το Selfridges. Ευχαριστω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Παρακαλω τους γνωστες να μου υποδειξουν στοιχεια που πρεπει να προσεχω οταν αγοραζω φανελακια Ed Hardy απο το eBay, γιατι δεν θελω να τα πληρωσω 150 στερλινες το ενα απο το Selfridges. Ευχαριστω :P Μακρυά από ebay ....90% fake τα είδη ρουχισμού.Μπορώ να σου κάνω copy-paste τι έχω γράψει σε άλλα forums γι αυτό το θέμα καθώς και την αντιπαράθεση που είχα-επιχειρήματα κλπ και τελικά πως κατέληξαν σχεδόν όλοι να συμφωνούν μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Εγω στοχευω στο 10% των αυθεντικων και σε κομματια που δεν τα βρισκω πλεον στην αγορα. Εξαλλου δε λεει να δωσω 150 στερλινες για ενα μπλουζακι που ξερω οτι μπορω να το παρω πιο φτηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Που θα βρεις το 10% ,όταν ακόμη και powersellers με πωλήσεις 10.000+ και positive feedback 99-100% πουλάνε μαϊμούδες; Όταν ανεβάζουν φωτογραφίες παρμένες από καταστήματα και όχι δικές τους και τελικά σου έρχεται η μαϊμού και όχι αυτό που είδαν τα μάτια σου... Υποψην ότι τα ed hardy διαπίστωσα ότι έχουν καλό security γνησιότητας από χειμώνα 2007...Πάντως αν θες μερικά tips για το πως αντιλαμβάνεσαι ένα αυθεντικό t-shirt της κάθε μάρκας (κάθε μάρκα έχει δικά της) μπορώ να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Προφανέστατα αυτό ζήτησε το παιδί james55, γιατί μία ώρα μας πρήζεις με άσχετες πληροφορίες? :p Όλοι ξέρουν πως υπάρχουν μαιμούδες, πώς να τις αποφεύγουμε είναι το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Για δωσε πληροφοριες λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Είναι σχεδόν αδύνατον να καταλάβεις αν είναι μαϊμού...αυτό σου εξηγώ τόση ώρα, γιατί και τα tips να σου πω, αν έχει βάλει άλλου φωτογραφία. Τέσπα ΑΝ πότε βρεις κάποιον με αυθεντικά πρέπει να πληρεί τις εξής προϋποθέσεις: Να δείχνει σε φωτογραφίες : 1) Απόδειξη από το κατάστημα που αγόρασε . 'Οταν βλέπεις seller και πουλάει 100-200 τεμάχια, που τα βρήκε; Ποιος του έδωσε τόσα πολλά;Μην τρελαθούμε δλδ.Ας μην το αναλύσω άλλο, είναι μεγάλη κουβέντα. 2) Να δείχνει τον κωδικό του προϊόντος στην ετικέτα ,ο οποίος πρέπει να είναι ίδιος με τον κωδικό που γράφει η ετικέτα μέσα στο ρούχο .Δλδ να έχει μία φωτογραφία που να το αποδεικνύει αυτό. Αν δεν έχει ,ζήτα του να σου στείλει ένα email με επιπλέον φωτογραφίες και αν σου πει δικαιολογίες είναι όντως genuine-authentic κλπ άντε γεια. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, αν είναι σωστός seller θα στείλει. Αν δε σου στείλει επιπλέον φωτογραφίες να υποψιάζεσαι. Για ed hardy που είπες ,αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία: Τα ρούχα της περσινής collection σχεδόν όλα είχαν στάμπες σαν να τις είχαν χαρακώσει με μαχαίρι(έλειπαν κομμάτια της στάμπας δλδ).Με λίγα λόγια αν δεις κάτι άλλο είναι μάλλον μαϊμού.Επίσης στο πίσω μέρος έγραφαν edhardy και ακριβώς από κάτω Melrose 1829 (1839 ...δε θυμάμαι). Τέλος πίσω και κάτω αριστερά η στάμπα don ed hardy designs δεν είναι bold. Τα ρούχα της collection 2007 fall/winter δεν γράφουν Melrose 1829 ,αλλά ΤΜ και η στάμπα είναι ενιαία.Εσωτερικά και πίσω στην ετικέτα έχει πλαστικό κολημμένο (το συνηθίζουν πολλοί αυτό πχ πίσω από το tag Cavalli 3 πλαστικές γραμμές).Εκεί βρίσκεται και ο κωδικός του προϊόντος πχ 002-034802 με μαύρα γράμμα και άσπρο φόντο (στα μπλουζάκια τουλάχιστον ,για τα φούτερ μπορεί να ισχύει κάτι άλλο).Μπροστά στην εσωτερική ετικέτα πρέπει να γράφει ed hardy by Christian Audigier (άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο). Τα ρούχα αυτής της collection στην ετικέτα στο λαιμό (στο πίσω μέρος) γράφουν made in USA. Για την τωρινή collection στο μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι ότι έχει ότι στο πίσω μέρος γράφουν πλέον ed hardy by Christian Audigier. Τέλος αν έχει strass (rhinestones) και έχει κοντινές φωτογραφίες κοίτα αν καλύπτονται από 4 μικρά σιδεράκια. Τσέκαρα μερικά μπλουζάκια από απατεώνες sellers πριν λίγο που έδειχναν τα strass και δεν είχαν αυτά τα σιδεράκια στήριξης και επίσης η στάμπα ήταν μικρή.Δες και στο revolveclothing.com πως είναι ο λαιμός στα μπλουζάκια και η ραφή στους ώμους (χαρακτηριστική). Στείλε και κανα pm με το site του seller ,αν θες , πριν αγοράσεις να σου πω. Τώρα ο justme θα βγάζει καπνούς με τα παραπάνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 καλησπερα παιδια,να ρωτησω κατι και εγω τωρα εσας που ψωνιζετε μεσω internet.Εστω οτι παρω ρουχα απο το http://www.yoox.com/ που προτεινατε πιο πριν.Αν μου ερθει και δω οτι δεν "πεφτει" καλα πανω μου τι μπορει να γινει μετα για αλλαγες και τετοια; Γιατι ενταξει ξερω το νουμερο μου αλλα καποιες εταιριες εχουν στενες γραμες και περιεργα νουμερα (πχ χτες πηρα t-shirt xxl ενω το κανονικο μου νουμερο ειναι medium και μου ηταν κανονικη).Γενικα εχει ωραια πραγματακια αλλα κολαω στο θεμα το πως θα ειναι πανω μου,γιατι στο μαγαζι το δοκιμαζεις και ολα οκ.Οποτε αν καποιος εχει εμπειρια με τις επιστροφες και αλλαγες θα του ημουν υποχρεος να μου πει τι παιζει! Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 A quick question. Ρουχα απ'το Revolveclothing περνανε τελωνειο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts