Jump to content

[Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα το lumia 950xl μπορείτε να μου προτείνεται μια micro sd στα 16gb που να έχει την μεγιστη ταχύτητα που υπάρχει

Σαν μάρκα θα πρότεινα SanDisk ( Δεν έχω τίποτε με τις αλλες μάρκες απλός όσες φορές και αν αν την προτίμησα με έβγαλε ασπροπρόσωπο) Τώρα έχω μια 16άρα Ultra και είναι μια χαρά....

Θα σου πρότεινα αυτήν

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/mnimes-card-readers/micro-sd/karta-mnimis-microsdhc-16gb-class-10-uhs-i-sandisk-extreme-sdsdqxl-016g-g46a/prod6850869pp/

Και αν θες πιο γρήγορη υπάρχει και αυτή που είναι UHS 3

http://www.skroutz.gr/s/7379398/Sandisk-Extreme-Plus-microSDHC-16GB-Class-10-U3.html

Edited by bep1995

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σαν μάρκα θα πρότεινα SanDisk ( Δεν έχω τίποτε με τις αλλες μάρκες απλός όσες φορές και αν αν την προτίμησα με έβγαλε ασπροπρόσωπο) Τώρα έχω μια 16άρα Ultra και είναι μια χαρά....

Θα σου πρότεινα αυτήν

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/mnimes-card-readers/micro-sd/karta-mnimis-microsdhc-16gb-class-10-uhs-i-sandisk-extreme-sdsdqxl-016g-g46a/prod6850869pp/

Και αν θες πιο γρήγορη υπάρχει και αυτή που είναι UHS 3

http://www.skroutz.gr/s/7379398/Sandisk-Extreme-Plus-microSDHC-16GB-Class-10-U3.html

αυτή εδώ κάνει φιλε μου για να γράφω και 4k video?

http://www.e-shop.gr/sandisk-extreme-pro-16gb-microsdhc-class-10-uhs-i-95mb-s-memory-card-sdsdqxp-016g-x46-p-PER.662119

spacer.png

αυτή εδώ κάνει φιλε μου για να γράφω και 4k video?

http://www.e-shop.gr/sandisk-extreme-pro-16gb-microsdhc-class-10-uhs-i-95mb-s-memory-card-sdsdqxp-016g-x46-p-PER.662119

Μια χαρά κάνει !! Το λέει και στην συσκευασία έχει read 95mb/s και write 90mb/s που είναι αρκετά καλά

Official Site

*Απλός αν είναι για 4Κ μήπως να κοιτούσες κάτι σε 32άρα καλύτερα ;;

**Υπόψιν, και με ΑΥΤΗΝ κάνεις την δουλειά πολύ καλά, δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για κάτι παραπάνω και για 4Κ καλύτερα κοίτα μια 32άρα που είπα παραπάνω, όχι την extreme plus αλλά την απλή extreme που κάνει και αυτή μια χαρά !!

***Δεν έχω κινητό που να τραβάει 4Κ αλλά στο gsmarena που κοίταξα, το 4Κ στο Lumia 950xl θέλει 378MB το λεπτό που σημαίνει 3.7GB το 10λεπτο.... ψάξτο άμα θες για να δεις άμα σε καλύπτουν τα 16GB

Edited by bep1995

Μια χαρά κάνει !! Το λέει και στην συσκευασία έχει read 95mb/s και write 90mb/s που είναι αρκετά καλά

Official Site

*Απλός αν είναι για 4Κ μήπως να κοιτούσες κάτι σε 32άρα καλύτερα ;;

**Υπόψιν, και με ΑΥΤΗΝ κάνεις την δουλειά πολύ καλά, δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για κάτι παραπάνω και για 4Κ καλύτερα κοίτα μια 32άρα που είπα παραπάνω, όχι την extreme plus αλλά την απλή extreme που κάνει και αυτή μια χαρά !!

***Δεν έχω κινητό που να τραβάει 4Κ αλλά στο gsmarena που κοίταξα, το 4Κ στο Lumia 950xl θέλει 378MB το λεπτό που σημαίνει 3.7GB το 10λεπτο.... ψάξτο άμα θες για να δεις άμα σε καλύπτουν τα 16GB

Φιλε μου σε ευχαριστώ παρα παρα πολύ και για τον χρόνο που διέθεσες για όλο αυτό το ψάξιμο με βοήθησες πραγματικά γιατί δεν γνώριζα τίποτα σχετικά με τις micro sd

spacer.png

Από τη στιγμή που αποφάσισες να βάλεις κάρτα, η γνώμη μου είναι minimum 32gb και αν φτάνει το budget 64gb χωρίς να είναι αναγκαίο βέβαια...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Από τη στιγμή που αποφάσισες να βάλεις κάρτα, η γνώμη μου είναι minimum 32gb και αν φτάνει το budget 64gb χωρίς να είναι αναγκαίο βέβαια...

δίκιο έχεις αλλα ανεβαίνει η τιμή τώρα έχω μια 16gb και έχω βάλει photo και mp3 στις photo αργεί να τις εμφανίσει την ανοίγει και την δείχνει θολή και μετά την φτιάχνει και λέω να πάρω την 16gb για να την έχω για photo mp3 και video τώρα αν βγάλω κάνα 4k ε μετά ας το περάσω στο pc για να αδειάσω την κάρτα έχει και 32gb η συσκευή

spacer.png

32gb ειναι το ελάχιστο αν θες 4Κ βίντεο.Αν έχεις καλη καρτα,δεν θα αργεί.Δηλαδή class10 το λιγότερο.

Xiaomi 12 Pro

Καλημέρα πείρα σήμερα σε ένα nokia care να ρωτήσω για screen protector μου είπε ότι έχει γυαλί επειδή δεν έχω ιδέα πάντα έβαζα ζελατίνα τι είναι αυτό το γυαλί δηλαδή είναι πιο ανθεκτικό? θα εξέχει πολύ από την οθόνη?έχει την ίδια αίσθηση με την οθόνη?Βασικά εμενα με ενδιαφέρει να μην γεμίζει δαχτυλιές γιατί μια ζελατίνα που έχω τώρα γεμίζει με το παραμικρό γκλίτσα και είμαι συνεχεια με ένα πανάκι

και κάτι ακόμα σε όσους έχουν το Continuum όταν το συνδέσω στην τηλεόραση αν βάλω να παίξει ένα mp3 ένα video η από youtube ο ήχος από που θα ακούγεται?

Edited by andreas443

spacer.png

Το τζαμάκι που σου είπαν (tempered glass) είναι κλάσεις ανώτερο από την ζελατίνα... Έχει την ίδια αίσθηση με την οθόνη στην αφή, δεν μαζεύει δακχτυλιές, δεν μειώνει την ποιότητα της εικόνας και σπάει πολύ πιο δύσκολα... Αλλά προτίμησε ένα επώνυμο... Κατά τη γνώμη μου το Nillkin 9H...

Κρίμα να έχεις τέτοια οθόνη και να του φορέσεις ζελατίνα :p

Powerd by OnePlus 7 Pro

Το τζαμάκι που σου είπαν (tempered glass) είναι κλάσεις ανώτερο από την ζελατίνα... Έχει την ίδια αίσθηση με την οθόνη στην αφή, δεν μαζεύει δακχτυλιές, δεν μειώνει την ποιότητα της εικόνας και σπάει πολύ πιο δύσκολα... Αλλά προτίμησε ένα επώνυμο... Κατά τη γνώμη μου το Nillkin 9H...

Κρίμα να έχεις τέτοια οθόνη και να του φορέσεις ζελατίνα :p

μου είπαν από το κατάστημα ότι αυτή έχουν http://www.volte-tel.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=48798 τι λες να πάω αύριο να την βάλω?

spacer.png

Θα σου πρότεινα να παραγγείλεις κάποιο επώνυμο όπως αυτό που σου ανέφερα πάνω... Mε τις no name δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει...
Powerd by OnePlus 7 Pro

καλησπερα. τι θηκη κ προστασια οθονης προτεινετε για το Lumia 950; Edited by alex_gate_7
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Θα σου πρότεινα να παραγγείλεις κάποιο επώνυμο όπως αυτό που σου ανέφερα πάνω... Mε τις no name δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει...

Αυτη την nillkin που προτεινες στο αλλο παιδι, προσπαθω να την βρω και για το 950 , αλλα δεν υπαρχει στο skroutz.. Εχεις κατι αλλο να μου προτεινεις??

Στο σκρουτζ δύσκολα να τις βρεις και θα τις πληρώσεις και χρυσές... Τσέκαρε στο eBay καλύτερα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ευχαριστώ, πήρα μια x-one από κατάστημα wind για προστασία οθόνης και θήκη μια tpu διάφανη από e-click. Edited by emm_stra

καλησπερα. τι θηκη κ προστασια οθονης προτεινετε για το Lumia 950;

Εγώ κλασικός τύπος που θέλει pouch για τα κινητά του λέω να παραγγείλω κάτι τέτοιο που είναι και δοκιμασμένο απίστευτα ποιοτικό, με τα μειονεκτήματα του και τα πλεονεκτήμάτα του.

http://www.amazon.com/fitBAG-Microsoft-Alcantara-integrated-MicroFibre/dp/B01697CNI4

- There is no place like 127.0.0.1 -

Προσπαθησα να αγορασω την θηκη της Microsoft για το 640 xl LTE απο Αγγλια αλλα μου ζητουσαν στοιχεια πιστωτικης τηλεφωνικα μονο.. Οσοι εχετε την θηκη απο εξωτερικο πως την αποκτησατε χωρις αυτη την διαδικασια?

Καλησπερα, φορτιστη αυτοκινητου για 950 μπορουμε να βρουμε;

εχετε να προτεινετε καποια θηκή για το 640 χλ.? μου αρεσει το flip cover αλλα λογω του μεγεθους του κινητου δεν πρεπει να βολευει. καποιος κατοχος να μου πει γνώμες .. και για τζαμακι τι θα πρεπει να κοιταξω?

Αν δεν βάλεις την αυθεντική της ΜΣ που ουσιαστικά μπαίνει σαν καπάκι θα σου πρότεινα να μην βάλεις κάποια άλλη... Τζάμπα θα αυξήσεις το πάχος... Και να πάθει κάτι το καπάκι με 10€ τι αλλάζεις... Για προστασία πάρε το Nilkin 9H...

Καλησπερα, φορτιστη αυτοκινητου για 950 μπορουμε να βρουμε;

Οποιο φορτιστή αυτοκινήτου και να βάλεις το ίδιο είναι... Απλά κοίτα να έχει τα ίδια Α με τον κανονικό του... Όχι ότι θα πάθει τίποτα αλκα για να μην αργεί η φόρτιση...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αν δεν βάλεις την αυθεντική της ΜΣ που ουσιαστικά μπαίνει σαν καπάκι θα σου πρότεινα να μην βάλεις κάποια άλλη... Τζάμπα θα αυξήσεις το πάχος... Και να πάθει κάτι το καπάκι με 10€ τι αλλάζεις... Για προστασία πάρε το Nilkin 9H...

Οποιο φορτιστή αυτοκινήτου και να βάλεις το ίδιο είναι... Απλά κοίτα να έχει τα ίδια Α με τον κανονικό του... Όχι ότι θα πάθει τίποτα αλκα για να μην αργεί η φόρτιση...

Έχω πάθει μια νιλα. Πήρα το φορτιστή αυτοκινητου της Belkin με τα 2.4amp και δεν δουλεύει με το καλώδιο Usb ούτε το αντίστοιχο της Belkin ούτε της Microsoft. Η πλάκα είναι ότι ένα παλιό που έχω με 1amp δουλεύει. Τώρα προσπαθώ να δω τι θα γίνει μπας και το αλλάξω με τον άλλο της Belkin με τα 2.1amp που υποθέτω θα δουλεύει .

Έχω πάθει μια νιλα. Πήρα το φορτιστή αυτοκινητου της Belkin με τα 2.4amp και δεν δουλεύει με το καλώδιο Usb ούτε το αντίστοιχο της Belkin ούτε της Microsoft. Η πλάκα είναι ότι ένα παλιό που έχω με 1amp δουλεύει. Τώρα προσπαθώ να δω τι θα γίνει μπας και το αλλάξω με τον άλλο της Belkin με τα 2.1amp που υποθέτω θα δουλεύει .

Τα χαζο-Belkin και πανάκριβα είναι και πίσω από τις εξελίξεις. Για φορτιστή αυτοκινήτου προτείνω αυτόν. Quickcharge 3.0, με δυο θύρες, μία USB Type-C 3A και μία USB Type-A 2.4A, ό,τι πρέπει για το 950/XL. Τον έχω και λειτουργεί άψογα. H Belkin θα ξυπνήσει να βάλει Quickcharge, όταν βάλει Quickcharge το iPhone.

Προσοχή, αν πάρετε φορτιστή Quickcharge που έχει βύσμα USB Type-A, να ξέρετε ότι θα δώσει μέχρι 2.4A. Για 3A χρειάζεται απαραιτήτως USB Type-C (και στις δυο πλευρές του καλωδίου).

Edited by aphonos

Τα χαζο-Belkin και πανάκριβα είναι και πίσω από τις εξελίξεις. Για φορτιστή αυτοκινήτου προτείνω αυτόν. Quickcharge 3.0, με δυο θύρες, μία USB Type-C 3A και μία USB Type-A 2.4A, ό,τι πρέπει για το 950/XL. Τον έχω και λειτουργεί άψογα. H Belkin θα ξυπνήσει να βάλει Quickcharge, όταν βάλει Quickcharge το iPhone.

Προσοχή, αν πάρετε φορτιστή Quickcharge που έχει βύσμα USB Type-A, να ξέρετε ότι θα δώσει μέχρι 2.4A. Για 3A χρειάζεται απαραιτήτως USB Type-C (και στις δυο πλευρές του καλωδίου).

που ησουν ρε φιλε τοσο καιρο..εχω τρελαθει να ψαχνω..

Mε τι καλωδιο τον χρησιμοποιεις??? και αν προτεινεις και καποιο μικρο καλωδιο μεχρι 30cm..

Edited by emm_stra

που ησουν ρε φιλε τοσο καιρο..εχω τρελαθει να ψαχνω..

Mε τι καλωδιο τον χρησιμοποιεις??? και αν προτεινεις και καποιο μικρο καλωδιο μεχρι 30cm..

Από το γερμανικό Amazon το πήρα, ακριβώς το link που έβαλα. Καλώδιο έχω ένα Anker 1m, επίσης από Amazon. Κάνει τη δουλειά του, αλλά είναι λίγο σκληρό όταν το βάζεις (μη γελάτε), και φοβάμαι μήπως μακροπρόθεσμα κάνει ζημιά στη θύρα. Αν ξανάπαιρνα θα δοκίμαζα κάποιο άλλο, ίσως Tronsmart ή κάτι τελοσπάντων που να έχει πλαστικό στην άκρη όπως το μανίσιο. Κάτω από 1m δεν θα βρεις.

Το καλώδιο που έχεις είναι type c και από τις 2 μεριές;

• The title was changed to [Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)