leonhonda Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Δεξι. Χωρις λογια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Συνηθισμένος και εγώ, δεξιόχειρας αλλά και το αριστερό μου χέρι δεν είναι και εντελώς κουλό. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Δεξι ,το αριστερο ειναι σχεδον κουλο , αν και σε μερικες περιπτωσεις με βολευει πολυ περισσοτερο απο δεξι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 σημερα πηρα χαμπαρι οτι σουταρω καλυτερα απο οτι παλιοτερα με το αριστερο μου που ειναι το κακο μου...αρα στα ποδια τωρα και δεξις και αριστερος Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Και εγώ δεξιόχειρας.Έχω δοκιμάσει να γράψω και με το αριστερό αλλά χωρίς επιτυχία. χεχε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Αριστεροχειρας 44 ετων και εχουν πεθανει 3 γνωστοι συνομιλικοι δεξιοχειρες......:( Εχω κατεβασει μηχανη αυτοκινητου και ξαναδεσει και δεν εχω καμμια σχεση με μηχανικος,και φυσικα λειτουργησε. Ειμαι 44 αλλα δειχνω 35-36,εχω πυκνο μαλι οσαν 20αρης.......... Η σχεση μου με το αλλο φυλο αριστη. Τρεχω 3 φορες την βδομαδα απο 8 χιλιομετρα τζογκινγκ,καπου 100 χιλιομετρα τον μηνα επι 25 χρονια..... Δεν καπνιζω δεν πινω (οποτε εδω πως ειναι εξυπνοτεροι δεξιοχειρες καπνιστες και ποτες?) Οδηγω 24 χρονια και με εχουν τρακαρει 2 δεξιοχειρες μεθυσμενοι,δεν εχω προκαλεσει ποτε ατυχημα. Κανω παρα πολυ γρηγορους υπολλογισμους,ενω δημιουργω πολυ ευκολα συνθετες λεξεις.Συνθετω μουσικη σαν χομπυ,και αν και μονο με 1 χρονο πιανο κανω,συμφωνα με τον περιγυρο καλη δουλεια. Φιλιππα δεξιοχειρα,παμε να παιξουμε παγκο 180 κιλα,η καμμια μεση αποσταση?:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ο Φίλλιπας απλά έκανε πλάκα, το παραδέχτηκε σε ένα ποστ ποιο κάτω αν δεις... whatever... και γω αριστερόχειρ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs40 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Αριστερο Ειμαστε και πιο εξυπνοι :p:p:p:p Παράθεση no turbo..no life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Δεξί. Το αριστερό το έχω για τις αγγαρείες (βαριά πράγματα κλπ )και μερικές φορές για να μην κουράζετε το δεξί! :D Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts