gkr41 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Υπάρχει όντως το συγκεκριμένο bug. Μικρός, με το που άκουγα αριστερά/δεξιά κατευθείαν πήγαινε το μυαλό μου στην αριστερή πλευρά κι ας ήξερα που είναι το σωστό. Για να μη μπερδεύομαι, όταν πχ μου έλεγαν δεξιά, σκεφτόμουν "ανάποδα από εκεί που εστιάζεις" και πήγαινα από την άλλη :p Στην αρχή ήθελα 1-2 δευτερόλεπτα να το κάνω αυτό, πλέον όμως έχει αυτοματοποιηθεί η κατάσταση τελείως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Υπάρχει όντως το συγκεκριμένο bug. Μικρός, με το που άκουγα αριστερά/δεξιά κατευθείαν πήγαινε το μυαλό μου στην αριστερή πλευρά κι ας ήξερα που είναι το σωστό. Για να μη μπερδεύομαι, όταν πχ μου έλεγαν δεξιά, σκεφτόμουν "ανάποδα από εκεί που εστιάζεις" και πήγαινα από την άλλη :p Στην αρχή ήθελα 1-2 δευτερόλεπτα να το κάνω αυτό, πλέον όμως έχει αυτοματοποιηθεί η κατάσταση τελείως. Ελεος βρε παιδια με αυτο το προβλημα,,,ολο τα ιδια και τα ιδια θα λεμε;; Η λύση είναι να περάσετε ξανά τους drivers για το δεξί χέρι....ετσι θα λυθεί σιγουρα αυτο το bug..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Και ποιός σου είπε οτι ενδιαφέρθηκε η εταιρία να βγάλει driver; Μια ζωή ριγμένοι :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Και ποιός σου είπε οτι ενδιαφέρθηκε η εταιρία να βγάλει driver; Μια ζωή ριγμένοι :mad: Αρα ειστε μονιμα ελλατωματικοι,,,οποτε συμπερασμα μακρια απο αριστεροχειρες.....αρα αυτο συνεπαγεται οτι θα μεινετε μπακουρια:ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Αρα ειστε μονιμα ελλατωματικοι,,,οποτε συμπερασμα μακρια απο αριστεροχειρες.....αρα αυτο συνεπαγεται οτι θα μεινετε μπακουρια:ρ κι όμως η σχέση μου "τρελαίνεται" και μόνο που είμαι αριστερόχειρας... οπότε.. εγώ τουλάχιστον μπακούρι δεν θα μείνω... :p :lol: Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 κι όμως η σχέση μου "τρελαίνεται" και μόνο που είμαι αριστερόχειρας... οπότε.. εγώ τουλάχιστον μπακούρι δεν θα μείνω... :p :lol: Στην δική μου περίπτωση, και εγώ και η κοπέλα μου είμαστε αριστερόχειρες!!! Stay in family:lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skabouri Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εγώ πάλι βλέπω απ'το αριστερο μάτι λιγότερο απ' ότι απ'το δεξί. :blink: Αλλά είμαι δεξιόχειρ. Λέτε να σημαίνει κάτι κι αυτό? :p Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εγώ περισσότερη μυωπία στο αριστερό... :) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bulma Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 γραφω με το δεξι.. εχω προσπαθησει να γραψω και με το αριστερο αλλα.. αφηστε τα :whistle: παντως δεν νομιζω οτι εχει σημασια με ποιο χερι γραφει κανεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Παλιά έγραφα και με τα 2, όμως στην πορεία συνήθησα να γράφω μόνο με το δεξί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Δεξί εγώ αλλά θα ήθελα αριστερό. Έχει πιο πολύ style.. :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ούτε εγώ ξέρω τι είμαι, μιλάμε για πολύ μπερδεway. :p Σε χαρτί γράφω λίγο καλύτερα με το δεξί (αν και πολλές φορές "τσακώνω" τον εαυτό μου να έχει πιάσει τυχαία το στυλό με το αριστερό και να γράφει μια χαρά). Ποντίκι, πληκτρολόγιο υπολογιστή και κινητού δουλεύω εξίσου καλά και με τα δύο χέρια (μερικές φορές έχω το laptop δίπλα στο desktop, οπότε για να μην έχω και τα δύο ποντίκια στη μία μεριά, βάζω το ένα από τη μία και το άλλο απ' την άλλη). Χρήση πηρουνιών, κόψιμο φαγητού με μαχαίρι το ίδιο και με τα δύο. Κλειδιά για ξεκλείδωμα πόρτας μόνο με το αριστερό (σε σημείο που αν κρατάω πράγματα στο αριστερό, τα αφήνω για να πιάσω τα κλειδιά... με το δεξί την πάτησα... κλειδωμένος για πάντα απ' έξω θα μείνω :p ). Κατσαβίδι επίσης καλύτερα με το αριστερό. Πιστεύω μερικά πράγματα είναι και θέμα συνήθειας πάντως. Αυτό που λέγανε παλιά ότι όταν πληρώνεις δίνεις τα λεφτά με το αριστερό, ενώ όταν πληρώνεσαι τα παίρνεις με το δεξί ισχύει; :lol: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tace Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Δεξί εγώ αλλά θα ήθελα αριστερό. Έχει πιο πολύ style.. :p +1 απο μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 αριστεροχειρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemision Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Δεξιόχειρας Η αδερφή μου γράφει με το δεξί αλλά τα υπόλοιπα τα κάνει με το αριστερό. Μικρή έγραφε με το αριστερό :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 αριστεροχειρας, δεν ξερω γιατι απλα ετσι μου βγηκε ...πρεπει να το παραδεχτειτε, οι δεξιοχειρες ενδομυχα θα θελατε να ειστε αριστεροχειρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 αριστεροχειρας, δεν ξερω γιατι απλα ετσι μου βγηκε ...πρεπει να το παραδεχτειτε, οι δεξιοχειρες ενδομυχα θα θελατε να ειστε αριστεροχειρες :p Έτσι. Άλλωστε ποιος δεν θέλει να κάνει την ζωή του δυσκολότερη; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Με το δεξί, αλλά θα ήθελα με το αριστερό! Δεν ξέρω γιατί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 δεξιόχειρες respect!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 αριστεροχειρας, δεν ξερω γιατι απλα ετσι μου βγηκε ...πρεπει να το παραδεχτειτε, οι δεξιοχειρες ενδομυχα θα θελατε να ειστε αριστεροχειρες :p Εννοειτε:D:D:D Και εγω αριστερος:D:D Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Χρησιμοποιώ κυρίως το δεξί αλλά αν είχα εξίσου καλό αριστερό πιστεύω θα έκανα παπάδες στη μπάλα και θα ήμουν διάσημος τώρα :lol:.Το περίεργο είναι πως έχω παρατηρήσει ότι το αριστερό μάτι το χρησιμοποιώ περισσότερο από το δεξί.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Το περίεργο είναι πως έχω παρατηρήσει ότι το αριστερό μάτι το χρησιμοποιώ περισσότερο από το δεξί.:wacko: πώς το καταλάβεις αυτό ???? μεγάλη απορία ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Απλώς αρχικά κλείνεις το ένα μάτι για λίγο και βλέπεις με το άλλο και μετά κάνεις το αντίστροφο.Αν δεν καταλάβεις διαφορά τότε χρησιμοποιείς εξίσου και τα 2 μάτια.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Απλώς αρχικά κλείνεις το ένα μάτι για λίγο και βλέπεις με το άλλο και μετά κάνεις το αντίστροφο.Αν δεν καταλάβεις διαφορά τότε χρησιμοποιείς εξίσου και τα 2 μάτια.;) To αριστερο ματι βλεπει εικονες σε 2 διαστασεις,,,ενω το αριστερο μονο βλεπει τρισδιαστατα:) (η το αντιθετο,δεν θυμαμαι ακριβως:O) εντυπωσιακο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 To αριστερο ματι βλεπει εικονες σε 2 διαστασεις,,,ενω το αριστερο μονο βλεπει τρισδιαστατα:) (η το αντιθετο,δεν θυμαμαι ακριβως:O) εντυπωσιακο.. Χμμ...με μπέρδεψες :lost:! Τι θέλει να πει ο ποιητής?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts