sofi-k Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Γυναικες 1)Αυτες που βαζουν 100κιλα μεικαπ και το παίζουν γκόμενες ενω στην πραγματηκοτητα ειναι μπαζα.2)Ολες οι τρεντουλιαρες που φορανε allstar και το πεζουν γκομενες και οταν πανε να βαλουν τακουνι δεν μπορουν να περπατησουν.3)Ολες οι παχουλες που φορανε κολλητα μπλουζακια και εξεχει το λιπος απο ολες τις μεριες:mad:4)Αυτες που το πεζουν δησκολες ενω στην πραγματηκοτητα ειναι μετριες χαζογκομενες 5)Η υποκρισια. Αντρες1)Αυτα τα α...α οι τρεντηδες που οταν αγριοκοιταξης αλλαζουνε πανα και πανε να ποιουν το γαλα τους:lol: :lol:2)Ολοι οι αγυμναστοι(γατακια) που στοις παραλιες εχουν το υφακι του ψευτομαγκα.3)ολοι αυτοι που εχουν τριχομα σε ολο τους το σωμα(οχι τριχες)ειναι πολυ αντιαισθητηκο(Στο νυχτερηνο Λυκειο που παω ενας καθηγητης εχει τριχες εκτος απο αυτια κ.λ.π και πανω στο κοκαλο στην μυτη του!!ελεος:blink: Υπαρχουν καποιοι που δεν σου τη σπανε;:lol: Εμενα μου την δινουν τα σημερινα τρεντικα 16χρονα(πριν 4 χρονια που ημουν εγω 16 δεν ειχαμε τετοια πραγματα ευτυχως...) που εχουν ΟΛΑ το ιδιο μαλλι, αυτο το ημιμακρυ κολλημενο σαν βρωμικο με την φρατζα στο ματι...Ριχνω πολυ γελιο παντως με δαυτα...:lol: Στους αντρες δεν μπορω τα ληγουρια που ΟΠΟΙΑ γυναικα και να περασει την κοιταζουν. Προτιμω να ειναι και λιγο σνομπ απο το να του τρεχουν τα σαλια με την καθε τυχαρπαστη. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Υπαρχουν καποιοι που δεν σου τη σπανε;:lol: Εμενα μου την δινουν τα σημερινα τρεντικα 16χρονα(πριν 4 χρονια που ημουν εγω 16 δεν ειχαμε τετοια πραγματα ευτυχως...) που εχουν ΟΛΑ το ιδιο μαλλι, αυτο το ημιμακρυ κολλημενο σαν βρωμικο με την φρατζα στο ματι...Ριχνω πολυ γελιο παντως με δαυτα...:lol: Καλά, άπειρο γέλιο!!:lol: Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν και βλέπουν μπροστά τους:wacko: Χωρις παρεξήγηση ε!:)αλλά τι να πώ, μάλλον έχω παραπουρέψει και μου φαίνονται πολύ περίεργα μερικά πράγματα:blink::lol: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 φιλε και εγω για αυτη την υπερβολη μιλαω εξαλου ειπα τριχωμα οχι τριχες! Ναι, οκ, δεν είπαμε να είναι και σαν αρκούδα ο άλλος:lol: είναι αντιαισθητικό:( MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Καλά, άπειρο γέλιο!!:lol: Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν και βλέπουν μπροστά τους:wacko: Χωρις παρεξήγηση ε!:)αλλά τι να πώ, μάλλον έχω παραπουρέψει και μου φαίνονται πολύ περίεργα μερικά πράγματα:blink::lol: Μα για τους emo μιλατε;:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Μα για τους emo μιλατε;:lol: Αυτους, αυτους...Ελεος πια, σαν την επιθεση των κλωνων ειναι!:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Υπαρχουν καποιοι που δεν σου τη σπανε;:lol: Εμενα μου την δινουν τα σημερινα τρεντικα 16χρονα(πριν 4 χρονια που ημουν εγω 16 δεν ειχαμε τετοια πραγματα ευτυχως...) που εχουν ΟΛΑ το ιδιο μαλλι, αυτο το ημιμακρυ κολλημενο σαν βρωμικο με την φρατζα στο ματι...Ριχνω πολυ γελιο παντως με δαυτα...:lol: Στους αντρες δεν μπορω τα ληγουρια που ΟΠΟΙΑ γυναικα και να περασει την κοιταζουν. Προτιμω να ειναι και λιγο σνομπ απο το να του τρεχουν τα σαλια με την καθε τυχαρπαστη.Μου την σπανε ολοι αυτοι που δεν εχουν δικια τους προσοπηκοτητα π.χ(τρεντυδες) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Υπαρχουν καποιοι που δεν σου τη σπανε;:lol: Εμενα μου την δινουν τα σημερινα τρεντικα 16χρονα(πριν 4 χρονια που ημουν εγω 16 δεν ειχαμε τετοια πραγματα ευτυχως...) που εχουν ΟΛΑ το ιδιο μαλλι, αυτο το ημιμακρυ κολλημενο σαν βρωμικο με την φρατζα στο ματι...Ριχνω πολυ γελιο παντως με δαυτα...:lol: Στους αντρες δεν μπορω τα ληγουρια που ΟΠΟΙΑ γυναικα και να περασει την κοιταζουν. Προτιμω να ειναι και λιγο σνομπ απο το να του τρεχουν τα σαλια με την καθε τυχαρπαστη. Δλδ εγώ που είμαι 24 τι να πω; :blink: Εχουμε ένα κοριτσάκι στο σύνδεσμο 16 χρονών και βγήκαμε μια φορά με τις φίλες της και έφριξα! :mad: Ωραια, οι άντρες κοιτάζουμε τις γυναίκες και οι γυναίκες κοιτάζουν αν τις κοιτάζουν οι άντρες. Ποιο είναι χειρότερο; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Δεν ξέραμε να κάνουμε χαλάουα για να μην σου τη σπάμε.:p Οι άντρες έχουν τρίχες, έτσι λέει η ανθρωπολογία, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους. Τώρα, οι τρίχες στο κοκκαλάκι της μύτης οκ, είναι υπερβολή. θα μπορούσε να κτις βγάλει με κάποιο τρόπο.Οταν εισαι γυμνασμενος με τελειο γραμμωμενο σωμα η ανθρωπολογια τι λεει?Ξερεις καμια γυναικα που να ειναι μ....ρα και να της αρεσει να εχεις τριχες στην π.χστην πλατη?ειναι θεμα αυτοεκτημησης του καθενος αν θα ειναι χοντρος,λεπτος η γυμνασμενος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Υπαρχουν καποιοι που δεν σου τη σπανε;:lol: Εμενα μου την δινουν τα σημερινα τρεντικα 16χρονα(πριν 4 χρονια που ημουν εγω 16 δεν ειχαμε τετοια πραγματα ευτυχως...) που εχουν ΟΛΑ το ιδιο μαλλι, αυτο το ημιμακρυ κολλημενο σαν βρωμικο με την φρατζα στο ματι...Ριχνω πολυ γελιο παντως με δαυτα...:lol: Στους αντρες δεν μπορω τα ληγουρια που ΟΠΟΙΑ γυναικα και να περασει την κοιταζουν. Προτιμω να ειναι και λιγο σνομπ απο το να του τρεχουν τα σαλια με την καθε τυχαρπαστη. http://images.43things.com/entry/00/00/79/31062s.jpg :lol: Τι περιμένεις όλες οι μ***κίες απο το αμέρικα έρχονται... Ε ρε αμερικανάκια τι μας κάνετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Δλδ εγώ που είμαι 24 τι να πω; :blink: Εχουμε ένα κοριτσάκι στο σύνδεσμο 16 χρονών και βγήκαμε μια φορά με τις φίλες της και έφριξα! :mad: Ωραια, οι άντρες κοιτάζουμε τις γυναίκες και οι γυναίκες κοιτάζουν αν τις κοιτάζουν οι άντρες. Ποιο είναι χειρότερο; :confused: Αλλο να κοιταζεις μια ωραια γυναικα αλλο να κοιταζεις ανεξαιρετως οτι περναει και μαλιστα με σχολια πολλες φορες. Και για τις γυναικες που λες συμφωνω βεβαιως. Οσο για τα κοριτσακια τα 16χρονα, αλλο φρουτο αυτα! Το μαλλι λες και τις εχουν ξεμαλιασει, φουντωτο και ντυσιμο οτι να'ναι...:rolleyes: http://images.43things.com/entry/00/00/79/31062s.jpg Αυτο.:lol: Και οχι απαραιτητα με το βαμμενο ματι, αν και ετσι ειναι χειροτερο...:X [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Sofi, συνήθως ισχύει η φράση "κοίταζε αλλά μην αγγίζεις". ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Υπαρχουν καποιοι που δεν σου τη σπανε;:lol: Εμενα μου την δινουν τα σημερινα τρεντικα 16χρονα(πριν 4 χρονια που ημουν εγω 16 δεν ειχαμε τετοια πραγματα ευτυχως...) που εχουν ΟΛΑ το ιδιο μαλλι, αυτο το ημιμακρυ κολλημενο σαν βρωμικο με την φρατζα στο ματι...Ριχνω πολυ γελιο παντως με δαυτα...:lol: Στους αντρες δεν μπορω τα ληγουρια που ΟΠΟΙΑ γυναικα και να περασει την κοιταζουν. Προτιμω να ειναι και λιγο σνομπ απο το να του τρεχουν τα σαλια με την καθε τυχαρπαστη.καλα τα περισσοτερα 16αχρονα ειναι αλλου γι αλλου,δεν το συζητω καθολου,την φρατζα μονο κοιτανε και χανουν αλλα πραγματα που εμεις δεν χαναμε,γενικα εμεις τοτε σε αυτη την ηλικια ημασταν τελειως διαφορετικα και σιγουρα δεν ειχαμε και πολυ μεγαλη σχεση με τους τωρινους που να τονισω οτι δεν ειναι κι ολοι ετσι. Αλλο να κοιταζεις μια ωραια γυναικα αλλο να κοιταζεις ανεξαιρετως οτι περναει και μαλιστα με σχολια πολλες φορες. Και για τις γυναικες που λες συμφωνω βεβαιως. Οσο για τα κοριτσακια τα 16χρονα, αλλο φρουτο αυτα! Το μαλλι λες και τις εχουν ξεμαλιασει, φουντωτο και ντυσιμο οτι να'ναι...:rolleyes: Αυτο.:lol: Και οχι απαραιτητα με το βαμμενο ματι, αν και ετσι ειναι χειροτερο...:X λυγουρης ευτυχως δεν υπηρξα ποτε μου.κι ουτε κοιτουσα και πως να τραβηξω με μαγκια το ενδιαφερον,καλα τα 16αχρονα κοριτσακια αλλα φρουτα κι αυτες,οι περισσοτερες ειναι στον κοσμο τους,οσο για τροπο?μα τι ειναι αυτο,ιδεα δεν εχουν.μονο τι αμαξι εχει ο ενας κι ο αλλος κοιτανε για να διαλεξον σε ποιο θα μπουν μετα το σχολειο που πανε για να μορφωθουν.δυστυχως τα πραγματα εχουν ξεφυγει και δεν το νομιζω μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι.τα λεω λιγο στην ψυχρα ομως ετσι ειναι. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Οταν εισαι γυμνασμενος με τελειο γραμμωμενο σωμα η ανθρωπολογια τι λεει?Ξερεις καμια γυναικα που να ειναι μ....ρα και να της αρεσει να εχεις τριχες στην π.χστην πλατη?ειναι θεμα αυτοεκτημησης του καθενος αν θα ειναι χοντρος,λεπτος η γυμνασμενος. βρε αν εχεις το μπλα μπλα και τον τροπο ολα τα ριχνεις και διχως να εχεις το τελειο σωμα η το αποτριχωμενο στηθος η πλατη.αποδεδειγμενο κι αυτο.η σωστη κοπελα θελει ΕΝΑΝ αντρα διπλα της με ολη την σημασια της λεξης κι οχι ενα model.και ειδικα στο θεμα τροπου. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Δυστυχως και τα κοριτσακια αλλα και τα αγορακια σε αυτες τις ηλικιες (16-18) εχουν ξεψαρωσει εντελως...Πλεον εχω την αισθηση οτι ειναι σαν μικρομεγαλα...δεν χαιρονται την ηλικια τους αλλα μεγαλωνουν "και καλα" αποτομα...Εχουν χασει τον αυθορμητισμο τους και ειναι στημενα και το κακο ειναι το υπαρχουν λιγες εξαιρεσης [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 βρε αν εχεις το μπλα μπλα και τον τροπο ολα τα ριχνεις και διχως να εχεις το τελειο σωμα η το αποτριχωμενο στηθος η πλατη.αποδεδειγμενο κι αυτο.η σωστη κοπελα θελει ΕΝΑΝ αντρα διπλα της με ολη την σημασια της λεξης κι οχι ενα model.και ειδικα στο θεμα τροπου. ταξιδιωτη , με τρομάζεις με αυτά που λες , μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι κάπως έτσι, αλλά καλός στο μπλα μπλα...:worry: Θα πεταχτώ αύριο Ηράκλειο να σε δω και από κοντά... :p (παρεμπιπτόντως , συμφωνώ με αυτά που λες... αν και εγώ έχω ΚΑΙ μπλα μπλα ΚΑΙ τέλειο σώμα :whistle: ...κορίτσια pm για τηλέφωνο ;) :tease: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ταξιδιωτη , με τρομάζεις με αυτά που λες , μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι κάπως έτσι, αλλά καλός στο μπλα μπλα...:worry: Θα πεταχτώ αύριο Ηράκλειο να σε δω και από κοντά... :p (παρεμπιπτόντως , συμφωνώ με αυτά που λες... αν και εγώ έχω ΚΑΙ μπλα μπλα ΚΑΙ τέλειο σώμα :whistle: ...κορίτσια pm για τηλέφωνο ;) :tease: ) Τι λεει το ψωνιο!:p Συμφωνω παντως με ταξιδιωτη...Αμα εχεις μπλα μπλα, προσωπικοτητα και αυτοπεποιθηση...και κοιλιτσα και τριχες να χεις παλι μετρας! Δεν βλεπουμε αλλωστε πολυ συχνα κατι χαλια τυπους που κυκλοφορουν θεες... Τωρα πιο ον τοπικ. Μου την δινει (σε αντρες και γυναικες) η διπροσωπια...Το να ειναι ο αλλος μπροστα μου "αγαπη μου, Σοφακι μου" και απο πισω θαψιμο...:mad: Λιγη ντομπροσυνη ρε... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 (παρεμπιπτόντως , συμφωνώ με αυτά που λες... αν και εγώ έχω ΚΑΙ μπλα μπλα ΚΑΙ τέλειο σώμα :whistle: ...κορίτσια pm για τηλέφωνο ;) :tease: ) Τι λεει το ψωνιο!:p ....Ξυπνάω σήμερα και τι να δω... 93 pm από την Sofi- εντάξει βρε συ, ηρέμησε, σου έστειλα το τηλ. μου http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/notangel.gif Επίσης δεν μ' αρέσει σε μια γυναίκα να έχει κάλους στα πόδια (στα δάχτυλα) - άπαπαπαπα και βάλει και κανένα πεδιλάκι το καλοκαίρι :worry: :p - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Οταν εισαι γυμνασμενος με τελειο γραμμωμενο σωμα η ανθρωπολογια τι λεει?Ξερεις καμια γυναικα που να ειναι μ....ρα και να της αρεσει να εχεις τριχες στην π.χστην πλατη?ειναι θεμα αυτοεκτημησης του καθενος αν θα ειναι χοντρος,λεπτος η γυμνασμενος. Αν κάποιος είναι κολυμβητής ή gay, να κάνει αποτρίχωση.Επιβάλλεται.(και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) Εγώ δεν έχω λόγο.Είμαι γυμνασμένος αρκετά, αλλά δεν θα μου αρέσω χωρίς τρίχες. Τι να το κάνω να αρέσω στην μ..άρα που λες, αν δεν αρέσω σε εμένα τον ίδιο πρώτο. Ούτε έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοοιου είδους πρόβλημα για να σου πώ την αλήθεια. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Αν κάποιος είναι κολυμβητής ή gay, να κάνει αποτρίχωση.Επιβάλλεται.(και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) Εγώ δεν έχω λόγο.Είμαι γυμνασμένος αρκετά, αλλά δεν θα μου αρέσω χωρίς τρίχες. Τι να το κάνω να αρέσω στην μ..άρα που λες, αν δεν αρέσω σε εμένα τον ίδιο πρώτο. Ούτε έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοοιου είδους πρόβλημα για να σου πώ την αλήθεια. Ε κοίτα , δεν λέμε... ωραίος είσαι με τις τρίχες σου - αλλά ίσως να ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο μιας αποτρίχωσης? :worry: http://olla.raggoz.com/media/1/20060313-hairy_man%20(WinCE).jpg Υ.γ. ... φυσικά και συμφωνώ μαζί σου φίλε ddr2, το να έχεις λίγες τρίχες και να είσαι καλά με τον εαυτό σου- δεν χρειάζεται να καραφλιάσεις το σώμα σου επειδή τα media βάζουν πρότυπα στυλ Ρουβά και του Λεωνίδα (βλ. 300)- όλοι έχετε δει το καλοκαίρι τα ξυρισμένα-αποτριχωμένα ψώνια που κυκλοφορούν στις παραλίες και το σώμα τους είναι γεμάτο σπυράκια και κοψίματα απο το κόντρα ξύρισμα...:lol: Εξάλλου , έχω αρκετές φίλες και γνωστές που τον θέλουν τον άντρα και λίγο "αρκούδο"... έτσι με την αλμύρα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 :lol::lol::lol: Αυτός είναι αντρακλας!!:p Ωραία, συμφωνήσαμε:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Αν κάποιος είναι κολυμβητής ή gay, να κάνει αποτρίχωση. Επιβάλλεται. (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά). Αγαπητέ ddr2, αυτό το οποίο αναφέρεις, θα έλεγα οτι ΔΕΝ ισχύει. :!: Σεβαστές βέβαια, οι παραπάνω απόψεις σου. :) :!: Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, οι οποίοι ΔΕΝ είναι ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ, και ΔΕΝ είναι GAY, οι οποίοι ΞΥΡΙΖΟΥΝ το σώμα τους. :!: ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, η παραπάνω άποψη σου, την οποία πιστεύει μια μερίδα κόσμου. (Όχι όλοι, όμως).:!: Φιλικά, πάντα ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Αν κάποιος είναι κολυμβητής ή gay, να κάνει αποτρίχωση.Επιβάλλεται.(και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) Εγώ δεν έχω λόγο.Είμαι γυμνασμένος αρκετά, αλλά δεν θα μου αρέσω χωρίς τρίχες. Τι να το κάνω να αρέσω στην μ..άρα που λες, αν δεν αρέσω σε εμένα τον ίδιο πρώτο. Ούτε έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοοιου είδους πρόβλημα για να σου πώ την αλήθεια. Αγαπητέ ddr2, αυτό το οποίο αναφέρεις, θα έλεγα οτι ΔΕΝ ισχύει. :!: Σεβαστές βέβαια, οι παραπάνω απόψεις σου. :) :!: Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, οι οποίοι ΔΕΝ είναι ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ, και ΔΕΝ είναι GAY, οι οποίοι ΞΥΡΙΖΟΥΝ το σώμα τους. :!: ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, η παραπάνω άποψη σου, την οποία πιστεύει μια μερίδα κόσμου. (Όχι όλοι, όμως).:!: Φιλικά, πάντα ! :) Συμφωνω απολυτα:!: . Δηλαδη μονο οι gay kai οι κολυμβητες είναι οκ αν κανουν αποτριχωση?:wacko: Σε πολλους απλα δεν αρεσουν οι τριχες. Πολύ ρατσιστικες αποψεις ρε παιδια αυτες:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Συμφωνω απολυτα:!: . Δηλαδη μονο οι gay kai οι κολυμβητες είναι οκ αν κανουν αποτριχωση?:wacko: Σε πολλους απλα δεν αρεσουν οι τριχες. Πολύ ρατσιστικες αποψεις ρε παιδια αυτες:X Δεν είπα κάτι ρατσιστικό, ούτε ήθελα να θίξω κάποιον ρε παιδιά:O Είπα ότι οι κολυμβητές και οι gay έχουν λόγο να το κάνουν.(όχι οτι μόνο αυτοί το κάνουν ή μόνο αυτοί πρέπει να το κάνουν) Εγώ δεν το κάνω γιατί δεν θα μου άρεσα να είμαι ξυρισμένος. Σε όποιον αρέσει να είναι ξυρισμένος, φυσικά και μπορεί να το κάνει. Δικαίωμά του είναι.:)και δεν σημαίνει οτι είναι gay(ή κολυμβητής) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Βασικα αντε να ξυριζεις τα ποδια αν παιζεις ποδοσφαιρο ή κατι. Οτιδηποτε αλλο απαγορευεται...:lol:Ειδικα τις μασχαλες και μονο που φανταζομαι την σκηνη πεθαινω στο γελιο... Τωρα αν καποιος ειναι οπως στην φωτο του Hasioti(εσυ εισαι αυτος ρε hasioti?:p ) τοτε αλλαζει το πραγμα, ξυρισμα επειγοντως...:lol: Αυτα για τις τριχες...:whistle: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 το "χομπι" ορισμενων οδηγων να κανουν ανασκαφες στην μυτη τους οταν περιμενουν στο φαναρι.. μου ετυχε χτες το βραδακι. πραγματικα αηδιαστικο και αποκρουστικο θεαμα..και ο ζηλος του κυριου ηταν απεριγραπτος..λες και εψαχνε για κατι που εχει χασει χρονια στο ρουθουνι του! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts