dexter_ Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Garfield και ντοπερμαν να ειχε αγκαλια το ιδιο χαλι ειναι. Ασε που βρωμοκοπανε σαν το σκυλο :D Mπορεί να κρατάνε αγκαλιά τα σκυλάκια για ασφάλεια... Πώς μπορείς να τις κατακρίνεις γι'αυτό; :lol: Ε τώρα το ότι μυρίζουν... σκυλίλα... Εντάξει μωρέ... Μυγιάγγιχτε!!! :lol: Εγώ δεν αντέχω με τίποτα τα μακριά νύχια στους άντρες... Παθαίνω ένα σοκ κάθε φορά που βλέπω κάποιον με μακριά νύχια... Ακόμα κι αν είναι κούκλος :happy: :wacko: http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Mπορεί να κρατάνε αγκαλιά τα σκυλάκια για ασφάλεια... Πώς μπορείς να τις κατακρίνεις γι'αυτό; :lol: Ε τώρα το ότι μυρίζουν... σκυλίλα... Εντάξει μωρέ... Μυγιάγγιχτε!!! :lol: Εγώ δεν αντέχω με τίποτα τα μακριά νύχια στους άντρες... Παθαίνω ένα σοκ κάθε φορά που βλέπω κάποιον με μακριά νύχια... Ακόμα κι αν είναι κούκλος :happy: :wacko: xexe !! ela more uparvolikh eisai !! pios antras exei makria nuxia? fantazomai kaneis !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Eγώ όλα μου τα χρονια ειχα σκυλο, εκτος απο τα δυο τελευταια που εχω δυο γάτες. Υποθετω πως βρωμαγα σκυλίλα και την τελευταια διετία γατίλα.. Δόξα τω Θεώ, όλοι οι φιλοι μας ειναι φιλόζωοι, κι έτσι ανταλλασουμε τις μποχες μας!:lol: :p Dexter, οντως μεγάλη αηδιά ειναι τα μακριά νυχια σε άντρα (και σε γυναίκα επισης). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 xexe !! ela more uparvolikh eisai !! pios antras exei makria nuxia? fantazomai kaneis !! Μη το λες... Έγω έχω δει πολλούς. Συνήθως δεν τα αφήνουν όλα αλλά ένα. Όπως και να έχει όμως δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα...:down: Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 nai ennohtai pos einai xalia !! dn m aresei na exo makria nuxia !! oute ena oute perissotera !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 αισχος ειναι σε ανδρες το μακρυ νυχι...οι ταξιτζιδες το εχουν υιοθετησει αυτο... σε γυναικες εννοειτε πως ειναι ωραιο αλλα να ειναι κ περιποιημενα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Eγώ όλα μου τα χρονια ειχα σκυλο, εκτος απο τα δυο τελευταια που εχω δυο γάτες. Υποθετω πως βρωμαγα σκυλίλα και την τελευταια διετία γατίλα.. Δόξα τω Θεώ, όλοι οι φιλοι μας ειναι φιλόζωοι, κι έτσι ανταλλασουμε τις μποχες μας!:lol: :p Dexter, οντως μεγάλη αηδιά ειναι τα μακριά νυχια σε άντρα (και σε γυναίκα επισης). Πεστα garfield!!!!:!: :respect: http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Eμμ Μάριε, να δουμε τι άλλο θα ακούσουμε... :) Ενα άλλο που δεν μου αρέσει καθόλου ειτε σε άντρες, είτε σε γυναίκες, ειναι η τσιγκουνιά. Και μάλιστα αυτή που καλύπτεται απο τη λέξη "οικονομία". Ας τα να πάνε ειναι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Εγώ δεν αντέχω με τίποτα τα μακριά νύχια στους άντρες... Παθαίνω ένα σοκ κάθε φορά που βλέπω κάποιον με μακριά νύχια... Ακόμα κι αν είναι κούκλος :happy: :wacko: Εγω που παιζω κιθαρα τι να κανω να τα κοψω; :D http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Εγω που παιζω κιθαρα τι να κανω να τα κοψω; :D Να πάρεις πένα!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Εγω που παιζω κιθαρα τι να κανω να τα κοψω; :D Όπως είπε κι ο φίλος xpuser... Να πάρεις πένα! Είναι κατάσταση αυτή; Αλίμονο αν όλοι οι κιθαρωδοί είχαν μακριά νύχια... Μπρρρρ... http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Eμμ Μάριε, να δουμε τι άλλο θα ακούσουμε... :) Ενα άλλο που δεν μου αρέσει καθόλου ειτε σε άντρες, είτε σε γυναίκες, ειναι η τσιγκουνιά. Και μάλιστα αυτή που καλύπτεται απο τη λέξη "οικονομία". Ας τα να πάνε ειναι.. A nai auto einai katantia .....;)exeis dikio garf. den antexetai h tsigounia me tpta "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Eμένα με βιδώνει όταν ο άλλος / άλλη πάει να το παίξει έξυπνος και πονηρός και υποτιμά τη νοημοσύνη του άλλου. Νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει οποιονδήποτε... Κάτι τέτοιοι / τέτοιες είναι για πολλά χαστούκια.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Eμένα με βιδώνει όταν ο άλλος / άλλη πάει να το παίξει έξυπνος και πονηρός και υποτιμά τη νοημοσύνη του άλλου. Νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει οποιονδήποτε... Κάτι τέτοιοι / τέτοιες είναι για πολλά χαστούκια.... Σε αυτήν την περίπτωση εγώ το διασκεδάζω ! :lol: 1) Κάνεις οτι τσιμπάς για να δείς που το πάει:confused: 2) Μόλις νομίζει οτι τσίμπησες και προχωρήσει στο θέμα του του/της το χαλάς:p 3)Κάνεις δώρο για την προσπάθεια που εκανε να σε κορΐδέψει εισητήριο one way για την Γκάνα :lol: "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Όπως είπε κι ο φίλος xpuser... Να πάρεις πένα! Είναι κατάσταση αυτή; Αλίμονο αν όλοι οι κιθαρωδοί είχαν μακριά νύχια... Μπρρρρ... Οι γυναικιες αποψεις ειναι παντα ευπροσδεκτες ;) http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Προσωπικά τον έχω γραμμένο /-η και απλά δεν ασχολούμαι.... και ούτε θα πέσω στο επίπεδό του / της Προσωπικά δεν παίζω με τους ανθρώπους και ότι λέω το λεώ ευθύτατα. αλλά αν προσπαθήσεις να με κοροϊδέψεις καθ' οποιονδήποτε τρόπο, την έχεις κάτσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Οι γυναικιες αποψεις ειναι παντα ευπροσδεκτες ;) Mπα... 19 χρονών κοριτσάκι είμαι, όχι γυναίκα... Άρα, don't mind me...;) http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Προσωπικά τον έχω γραμμένο /-η και απλά δεν ασχολούμαι.... και ούτε θα πέσω στο επίπεδό του / της Προσωπικά δεν παίζω με τους ανθρώπους και ότι λέω το λεώ ευθύτατα. αλλά αν προσπαθήσεις να με κοροϊδέψεις καθ' οποιονδήποτε τρόπο, την έχεις κάτσει... Ουτε εμένα μου αρέσει να¨"παίζω" με του ανθρώπους και γένικώς δεν ασχολούμαι με "παιχνίδια" τέτοιου είδους.:O Θεωρώ όμως οτι όταν κάποιος/α "πάει να το παίξει έξυπνος και πονηρός και υποτιμά τη νοημοσύνη του άλλου. Νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει οποιονδήποτε... " του χρειάζεται μια δόση απο το φαρμακάκι του.:p Βλέπεις είμαι λίγο της άποψης οτι στον κάθε ένα πρέπει να του μιλάς στη "γλώσσα" που καταλαβαίνει ΧΩΡΙΣ φυσικά σε καμία περίπτωση να πέφτεις στο επίπεδο του. :cool: Σε κάθε περίπτωση απλά γνώμη μου ...... "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Mπα... 19 χρονών κοριτσάκι είμαι, όχι γυναίκα... Άρα, don't mind me...;) OFF TOPIC MODE ON 19 χρονών δεσποινίς είστε, δεν είστε κοριτσάκι.....:p :p :p :p OFF TOPIC MODE OFF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ουτε εμένα μου αρέσει να¨"παίζω" με του ανθρώπους και γένικώς δεν ασχολούμαι με "παιχνίδια" τέτοιου είδους.:O Θεωρώ όμως οτι όταν κάποιος/α "πάει να το παίξει έξυπνος και πονηρός και υποτιμά τη νοημοσύνη του άλλου. Νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει οποιονδήποτε... " του χρειάζεται μια δόση απο το φαρμακάκι του.:p Βλέπεις είμαι λίγο της άποψης οτι στον κάθε ένα πρέπει να του μιλάς στη "γλώσσα" που καταλαβαίνει ΧΩΡΙΣ φυσικά σε καμία περίπτωση να πέφτεις στο επίπεδο του. :cool: Σε κάθε περίπτωση απλά γνώμη μου ...... Η αδιαφορία είναι ότι καλύτερο... Τώρα που το θυμήθηκα, δε μου αρέσει επίσης να είναι κάποιος διπρόσωπος/η... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Πεστα ρε experienced user :respect: Μια φορα μου εχει τυχει να ειναι καποια διπροσωπη, το τι εγινε ειναι μεγαλη ιστορια παντως εγινα πολυ κακος :evil: :venzevoul: Ξερεις το επαιζε οτι γουσταρε κτλ, και οταν ειδε ανταποκριση μετα εκανε τη παλαβη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Πεστα ρε experienced user :respect: Μια φορα μου εχει τυχει να ειναι καποια διπροσωπη, το τι εγινε ειναι μεγαλη ιστορια παντως εγινα πολυ κακος :evil: :venzevoul: Ξερεις το επαιζε οτι γουσταρε κτλ, και οταν ειδε ανταποκριση μετα εκανε τη παλαβη!! Πίστεψέ με ότι λέω είναι ψαγμένο!;) Δε χρειάζεσαι να γίνεσαι κακός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Η αδιαφορια ειναι πολυ κακο για μερικες, ειδικα για αυτες που νομιζουν πως ειναι το κεντρο του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Η αδιαφορια ειναι πολυ κακο για μερικες, ειδικα για αυτες που νομιζουν πως ειναι το κεντρο του κοσμου! 'Ετσι ακριβώς φίλε. Την προσοχή μας λοιπόν και την αγάπη μας πάντα στους ανθρώπους που αξίζουν... οι άλλοι ας ζουν στον κόσμο τους...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 'Ετσι ακριβώς φίλε. Την προσοχή μας λοιπόν και την αγάπη μας πάντα στους ανθρώπους που αξίζουν... οι άλλοι ας ζουν στον κόσμο τους...;) sas vrisko polu sostous!! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts