Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο ορισμος του γοη των 60s. Κατι τετοιους γουσταραν οι μαναδες μας αλλα παντρευτικαν αλλους LOL!. Η τριχα ηταν της μοδας τοτε.

http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/funny%20lp%20covers/john%20tikis.jpg

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tωρα που λετε για ωροσκοπους και τα λοιπα, ξερω ατομο στο Αργος το οποιο για να προσλαβει ατομο στο μαγαζι του σαν πωλητρια την ρωταει το ζωδιο...

Φυσικα παντα την προσλαμβανει αλλα αν το ζωδιο της ταιριαζει με αυτο της πωλητριας της φαιρεται καλυτερα ενω αλλιως της ζαλιζει τα ουμπαλα...:mad:

Δουλευε η κοπελα μου εκει και δινοπαθησε (οχι μονο απο αυτον τον λογο φυσικα) μεχρι που εφυγε και ησυχασε...

Ρωτουσε ζωδιο,εβρισκε ωροσκοπο,εβρισκε καρμα,εβρισκε πως θα ηταν η κοπελα στην δουλεια κτλ κτλ κτλ...

Μονο αριθμους για λοτο δεν εβρισκε...το ζωον!!!!!!!!!:mad:

εμενα προσωπικα μου την σπαει που οποτε βγω με παρεα και κοπελες αρχιζουν τις ανακρισεις πρωτου βαθμου ,δλδ απο γουστα μεχρι ζωδια ,ΕΛΕΟΣ μου εχει συμβει απειρες φορες γιατι παντα πρεπει να μου πουν την ιστορια της ζωης τους? και εγω την δικη μου.

Ακομη κατι που με κανει να απορω ειναι γιατι οι περισοτερες ειναι ευκολοπιστες στις φημες που κυκλοφορουν .

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

εμενα προσωπικα μου την σπαει που οποτε βγω με παρεα και κοπελες αρχιζουν τις ανακρισεις πρωτου βαθμου ,δλδ απο γουστα μεχρι ζωδια ,ΕΛΕΟΣ μου εχει συμβει απειρες φορες γιατι παντα πρεπει να μου πουν την ιστορια της ζωης τους? και εγω την δικη μου.

"To know us better" που ελεγαν και οι Εξαρχακος-Γιουλακη.:p :lol:

Γιατι ειναι κακο αυτο βρε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α καλα αυτο με το θεμα (φημη) ειναι μεγαλο κεφαλαιο.

Το αλλο που με χαλαει ΠΟΛΥ ειναι πχ οταν ακουω ακομα και φιλους μου να λενε ΜΕΓΑΛΑ ψεματα σε γκομενες ετσι ωστε να τις εντυπωσιασουν και αυτες αντι να κατσουν να σκεφτουν αυτα που τους λενε τα χαβουν για πλακα.Καλα κριση δεν εχουν?Ενστικτο?

Αυτο το βλεπω σε μεγαλο βαθμο τα τελευταια 2 χρονια που ειμαι φοιτητης.

Don't Talk To Me... I'm Dieting!

συγνώμη οι τρίχες στα χέρια που σ'ενοχλούν?

δηλαδή δεν φτάνει που βγάζουν τις τρίχες απο τα πόδια απο το επίμαχο σημείο απο τις μασχάλες το μουστάκι θα τις αναγκάσουμε να βγάζουν και τις τρίχες απο τα χέρια?...

Don't give up! :!:

συγνώμη οι τρίχες στα χέρια που σ'ενοχλούν?

δηλαδή δεν φτάνει που βγάζουν τις τρίχες απο τα πόδια απο το επίμαχο σημείο απο τις μασχάλες το μουστάκι θα τις αναγκάσουμε να βγάζουν και τις τρίχες απο τα χέρια?...

Ελα μου ντε! Δεν υπαρχει ελεος μου φαινεται για τις γυναικες! :(

Εσεις οι αντρες ουτε το τσιμπιδακι για τα φρυδια δεν θα αντεχατε, ειμαι σιγουρη.;) :lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια σας βρηκα την ιδανικη! :lol::lol::lol:

http://www.baldhalloffame.com/images/__britney%20spears%2001.jpg

Οι πολλες τριχες στο στηθος στον αντρα με απωθουν. Το ιδανικο ειναι λιιιιιιγο. Το αποτριχωμενο επισης με απωθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά όσοι έχουν τί να κάνουν?Να ξυρίζουν το στήθος τους? :lol:

Όοοοοοχι. Ακόμα καλύτερο, να το αποτριχώνουν με κερί.

Και να διορθώνουν και τα φρύδια.

Απίστευτη ξενέρα στον άντρα το τριχωτό στήθος και το τσιγκελωτό φρύδι/χωρίς σχήμα..................:lol: :lol: :lol:

:rolleyes:

Να σας δούμε κι εσάς στη μάχη ενάντια των τριχών, όχι που "σας χαλάει" η τρίχα στα χέρια στις κοπέλες. Άλλη ασχολία δεν έχουμε στη ζωή μας, από το να εξολοθρεύουμε κάθε τρίχα.

Σημείωση, όχι δεν είμαι ο Γουίνι το αρκουδάκι (προς καλοθελητές ;) :lol: ). Αλλά όχι και στο χέρι πια. Το παρατραβήξατε δηλαδή. :lol: :X

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Εμενα παντως δεν μ'αρεσει το αποτριχωμενο στηθος...:p

Αμα ο αλλος ειναι ατυχος και ειναι σαν τον Τζον Τικη παραπανω, ε κριμα γι'αυτον.:p

Οχι οσο κι αν θελω οι αντρες να καταλαβουν τι περναμε με τις αποτριχωσεις, το μαρτυριο της αποτριχωσης με χαλαουα στο στηθος δεν θα τους το "εδινα".:cry: :X :scared:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα παντως δεν μ'αρεσει το αποτριχωμενο στηθος...

Αμα ο αλλος ειναι ατυχος και ειναι σαν τον Τζον Τικη παραπανω, ε κριμα γι'αυτον.:p

Ούτε εμένα αλλά θα ήθελα να τους ακούσω να τσιρίζουν με τις ταινίες του κεριού κολλημένες στο στήθος :lol:

Οχι οσο κι αν θελω οι αντρες να καταλαβουν τι περναμε με τις αποτριχωσεις, το μαρτυριο της αποτριχωσης με χαλαουα στο στηθος δεν θα τους το "εδινα" :X :scared:

Ναι ναι ναι ναι, τέλεια!!! Να δουν πώς είναι!!! :lol: :happy: :p :) :D

Και φτάνει γιατί είμαστε οφ τόπικ :rolleyes:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Τρέμουμε για ξανθιές λοιπόν...

Που και να έχουν μια τρίχα παραπάνω δεν φαίνεται!!!

Και κορίτσια... έχω πολύ τρίχα πάνω μου... μείνετε μακριά :D

Τρίχες στα χέρια ΜΠΛΙΑΞ!!

Και το χειρότερο μουστάκι πω πω έχω φύγει μίλια...

και ακόμα χειρότερο μουστάκι μπόλικο που έχει

βάλει οξυζενέ και έχει γίνει ξανθό...

:(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Τρίχες στα χέρια ΜΠΛΙΑΞ!!

Και το χειρότερο μουστάκι πω πω έχω φύγει μίλια...

και ακόμα χειρότερο μουστάκι μπόλικο που έχει

βάλει οξυζενέ και έχει γίνει ξανθό...

:(

Loooool :lol: :lol: Respect στο ξανθό μουστάκι.

Άντε σταματήστε με τις τρίχες, αυτά είναι για τα thread με την τριχόπτωση, το hair styling κτλ... :lol:

Μιας και μιλαμε περι εμφανισης και συγκεκριμενα ολα τα αγορακια λετε οτι σας ξενερωνει η τριχοφυια εμενα με ξενερωνει και πολυ μαλιστα η μη τριχοφυια (η γνωστη σε ολους μας φαλακρα)! Εχω πωρωση με τα μαλλια και θελω το αγορι μου να εχει τουλαχιστον ημιμακρο, με φαλακρο πιστευω δεν θα μπορουσα ποτε να ειμαι.

Τωρα κατα τα αλλα μου τη σπανε κι εμενα οι δηθεν και οι ψωναρες αντρες και γυναικες και παρα πολυ μου την βιδωνουν αυτοι οι τυποι που περνανε απο το Μπουρναζι με το γυφτο τερμα στο αμαξι και βαζουν μρος ολους τους συναγερμους μου ερχεται να τους πλακωσω στο ξυλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Μιας και μιλαμε περι εμφανισης και συγκεκριμενα ολα τα αγορακια λετε οτι σας ξενερωνει η τριχοφυια εμενα με ξενερωνει και πολυ μαλιστα η μη τριχοφυια (η γνωστη σε ολους μας φαλακρα)! Εχω πωρωση με τα μαλλια και θελω το αγορι μου να εχει τουλαχιστον ημιμακρο, με φαλακρο πιστευω δεν θα μπορουσα ποτε να ειμαι.

+10000000000;)

Θα με ξενερωνε απιστευτα...Το μαλλι του αντρα πρεπει να ειναι πλουσιο και οχι πολυ κοντο, για μενα, το αντιθετο με ξενερωνει πολυ...

Ο μονος φαλακρος που μ'αρεσε ποτε ηταν ο Μπρους Γουιλις αλλα ημουν μικρο τοτε.:p Τωρα καραφλιασε αυτος, παει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι ρατσισμός!:p

Φαλάκρα + μπάκα= Κύρος, αρχοντιά, λεβεντιά! :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...