Simply_crystal Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 ....και μιλάμε για ένα κινητό με πάνω από 100.000 στο Antutu Έχει πέσει με μούτρα ο κόσμος στα XIAOMI Κι εγώ το παράτησα το χ910 και πήρα Xiaomi mi5s. Και λόγω μεγέθους και λόγω μπαταρίας και λόγω λογισμικού. Παρατημένο με όλη τη σημασία της λέξεως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Κι εγώ το παράτησα το χ910 και πήρα Xiaomi mi5s. Και λόγω μεγέθους και λόγω μπαταρίας και λόγω λογισμικού. Παρατημένο με όλη τη σημασία της λέξεως Κριμα και περιμενω πως και πως να βγει ενα καλο 6.5 κινητο. Τι μπαταρια φοραει; Το πουλησες η το εκανες κορνιζα; Εχω ξεμεινει με το απλο Doogee y6 max γιατι ειναι το μοναδικο 6.5 που εχει 800αρα πηρα το mi max και δεν ειχα ουτε εδω στην Αθηνα 4G με την Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Κριμα και περιμενω πως και πως να βγει ενα καλο 6.5 κινητο. Τι μπαταρια φοραει; Το πουλησες η το εκανες κορνιζα; Εχω ξεμεινει με το απλο Doogee y6 max γιατι ειναι το μοναδικο 6.5 που εχει 800αρα πηρα το mi max και δεν ειχα ουτε εδω στην Αθηνα 4G με την Wind Το έχω κορνιζα... Δε βρίσκω κανέναν να θέλει τόσο μεγάλο κινητό. 3400 είναι η μπαταρία του. Είναι πάρα πολύ γρήγορο και η οθόνη τα σπάει. Απλά δε με βόλεψε στο μέγεθος. 4g έπιανε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Το έχω κορνιζα... Δε βρίσκω κανέναν να θέλει τόσο μεγάλο κινητό. 3400 είναι η μπαταρία του. Είναι πάρα πολύ γρήγορο και η οθόνη τα σπάει. Απλά δε με βόλεψε στο μέγεθος. 4g έπιανε κανονικά. Σαν μπαταρια δεν ειναι και τοσο μικρη μαλλον η μαπα ειναι η μπαταρια η εχει το κινητο κακη διαχειριση της μπαταριας. 4G με Wind? και με το mi max ειχα 4G εδω στην Αθηνα-Περιστερι αλλα προσεξα σε σημεια που δεν ειχα οπως το σπιτι μου με το Doogee εχω και στο εξοχικο δεν ειχα ουτε 3G σε αντιθεση με το Doogee που εχω κανονικα 4G Εγω σου λεω να το βαλεις αγγελια ολο και καποιος ισως να θελει να ασχοληθει μαζι του εκτος και αν το κρατας με την ελπιδα οτι καποια στιγμη θα ασχοληθουν μαζι του εκει στην leeco ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις ειδα οτι εχει βγει και X910+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Σαν μπαταρια δεν ειναι και τοσο μικρη μαλλον η μαπα ειναι η μπαταρια η εχει το κινητο κακη διαχειριση της μπαταριας. 4G με Wind? και με το mi max ειχα 4G εδω στην Αθηνα-Περιστερι αλλα προσεξα σε σημεια που δεν ειχα οπως το σπιτι μου με το Doogee εχω και στο εξοχικο δεν ειχα ουτε 3G σε αντιθεση με το Doogee που εχω κανονικα 4G Εγω σου λεω να το βαλεις αγγελια ολο και καποιος ισως να θελει να ασχοληθει μαζι του εκτος και αν το κρατας με την ελπιδα οτι καποια στιγμη θα ασχοληθουν μαζι του εκει στην leeco ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις ειδα οτι εχει βγει και X910+ Όχι με Wind, με Cosmote! Θα δω τι θα κάνω, εδώ πάντως ακόμα δε μου έχει εμφανίσει τις αγγελίες. Η οθόνη τρώει όλη τη μπαταρία. Απλά έχει μια ρύθμιση που την απενεργοποιεις, δε θυμάμαι ακριβώς τι, νομίζω κάτι με HD έχει να κάνει. Επίσης αν δε βάλεις δική σου φώτο για φόντο και χρησιμοποιήσεις του κινητού τότε η κατανάλωση της μπαταρίας βελτιώνεται κατακόρυφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Όχι με Wind, με Cosmote! Θα δω τι θα κάνω, εδώ πάντως ακόμα δε μου έχει εμφανίσει τις αγγελίες. Η οθόνη τρώει όλη τη μπαταρία. Απλά έχει μια ρύθμιση που την απενεργοποιεις, δε θυμάμαι ακριβώς τι, νομίζω κάτι με HD έχει να κάνει. Επίσης αν δε βάλεις δική σου φώτο για φόντο και χρησιμοποιήσεις του κινητού τότε η κατανάλωση της μπαταρίας βελτιώνεται κατακόρυφα. Εγω εχω 4g με wind κανονικα σε περιοχες που εχω τσεκαρει(Γαλατσι - Μεταμορφωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ειδε φιλος το δικο μου το doogee y6 max και θελει να παρει και αυτος με μεγαλη οθονη αλλα δεν τα συμπαθει τα MTK του ειπα οτι υπαρχουν τα X900 με τον 810 και τα X910 με τον 820 Τι να παρει απο τα δυο η να μην παρει κανενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ειδε φιλος το δικο μου το doogee y6 max και θελει να παρει και αυτος με μεγαλη οθονη αλλα δεν τα συμπαθει τα MTK του ειπα οτι υπαρχουν τα X900 με τον 810 και τα X910 με τον 820 Τι να παρει απο τα δυο η να μην παρει κανενα; Φίλε κατά τη γνώμη μου είναι κινητάρες και τα δυο(Εγώ έχω το x910). Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει υποστηριξη απο την εταιρια. Δεν ξερω τον λογο αλλα τα παρατησανε. Καλο είναι να το σκεφτεί καλά ο φίλος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 ναι το ειδα ειδικα το Χ910 ειναι κινητο φαντασμα δεν υπαρχει πουθενα η παραμικρη υποστηριξη ακομα και η σαβουρα η δικια μου εχει καλυτερη υποστηριξη και μιλαμε για ενα κινητο που εχει 120 ευρω οχι τα λεφτα που εχει-ειχε το 910 αν και απο οσο θυμαμαι καποια στιγμη ειχε βγει σε καταστηματα εξωτερικου σε χαμηλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Μετα την αναβάθμιση σε 23ς δεν δουλευει το play store. Ξερει κανεις κατι? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μετα την αναβάθμιση σε 23ς δεν δουλευει το play store. Ξερει κανεις κατι? Πάρε backup να το έχεις και δοκίμασε Open Gapps nano! Σε όλα τα Leeco έχει γίνει το ίδιο πρόβλημα! Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πάρε backup να το έχεις και δοκίμασε Open Gapps nano! Σε όλα τα Leeco έχει γίνει το ίδιο πρόβλημα! Που θα τα βρω ρε φιλε Χρηστο ? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Που θα τα βρω ρε φιλε Χρηστο ? Κατεβάζεις nano ή Pico arm64 Android 6.0 βάζεις χύμα στο κινητό φλασαρεις από TWRP. http://opengapps.org Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Κατεβάζεις nano ή Pico arm64 Android 6.0 βάζεις χύμα στο κινητό φλασαρεις από TWRP. http://opengapps.org Οκεικ ευχαριστω. Edited April 29, 2017 by varajohn Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλησπερα. Εχω το κινητο, εδω και 6 μηνες, και λογω της μικρης αυτονομιας , μπαταρια, το εχω παροπλισμενο. Ειχα περασει την ρομ cuoco, μετο twrp φυσικα. Χθες επιχειρησα να αλλαξω ρομ, βρηκα μια ..evolution.. και προσπαθησα να την περασω με το twrp, αλλα εβγαζε μηνυμα error 7,.. και δεν γινεται η εγκατασταση. Εψαξα μετα να βρω το official site, για να περασω official ROM, δεν μπορεσα να το βρω. Ετσι απο ενα site, κατεβασα την ρομ 20S, την περασα μεΤΟ twrp tou cuoco!!!, το οποιο το διατηρησε το κινητο!!!. Μετα μου εβγαλε μηνυμα για αναβαθμιση σε μαλλον official ROM 23S, και την περασα. Μετα ειχα stock recovery. Και μετα, εψαξα και βρηκα twrp, και εχω το κινητο με 23S ROM, root. Δυσκολευτηκα να βρω twrp!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλησπερα. Εχω το κινητο, εδω και 6 μηνες, και λογω της μικρης αυτονομιας , μπαταρια, το εχω παροπλισμενο. Ειχα περασει την ρομ cuoco, μετο twrp φυσικα. Χθες επιχειρησα να αλλαξω ρομ, βρηκα μια ..evolution.. και προσπαθησα να την περασω με το twrp, αλλα εβγαζε μηνυμα error 7,.. και δεν γινεται η εγκατασταση. Εψαξα μετα να βρω το official site, για να περασω official ROM, δεν μπορεσα να το βρω. Ετσι απο ενα site, κατεβασα την ρομ 20S, την περασα μεΤΟ twrp tou cuoco!!!, το οποιο το διατηρησε το κινητο!!!. Μετα μου εβγαλε μηνυμα για αναβαθμιση σε μαλλον official ROM 23S, και την περασα. Μετα ειχα stock recovery. Και μετα, εψαξα και βρηκα twrp, και εχω το κινητο με 23S ROM, root. Δυσκολευτηκα να βρω twrp!! Εδω τα εχει ολα https://mega.nz/#F!85UVCSDQ!pI00IONLpPJx5lEf3juLpQ Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) ευχαριστω. το twrp είναι αυτό, που κατεβασα. η εγκατασταση εγινε με διπλο κλικ στο recovery.bat, συμφωνα με το video,, . Edited May 8, 2017 by CrisBal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 ευχαριστω. το twrp είναι αυτό, που κατεβασα. η εγκατασταση εγινε με διπλο κλικ στο recovery.bat, συμφωνα με το video,, . Ναι μια χαρά είσαι. Με διπλο κλικ. Αν μπαίνεις κανονικά στο TWRP είσαι οκ. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Για το x910 έχουμε καμιά εξέλιξη; καμιά rom ή κάτι σχετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 εχοντας περασμενη εδω και μηνες την εκδοση του Ιταλου θα ηθελα την γνωμη σας στο αν ειναι καλυτερο να περασω την 5.9.020S X900 Le Max X900 Stock ROM η οποια περνει και αναβαθμισεις... ενω πλεον δεν εχουμε υποστηριξη απο τον Ιταλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 εχοντας περασμενη εδω και μηνες την εκδοση του Ιταλου θα ηθελα την γνωμη σας στο αν ειναι καλυτερο να περασω την 5.9.020S X900 Le Max X900 Stock ROM η οποια περνει και αναβαθμισεις... ενω πλεον δεν εχουμε υποστηριξη απο τον Ιταλο Αν δεν εχεις θεμα με τα αγγλικα βαλε την μαμα 20ς και θα γινει 23ς και εισαι jet. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Αν δεν εχεις θεμα με τα αγγλικα βαλε την μαμα 20ς και θα γινει 23ς και εισαι jet. με το playstore θα εχω θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 με το playstore θα εχω θεμα? Oχι. κανε οτι λεει το ποστ 287. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Oχι. κανε οτι λεει το ποστ 287. σευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Το κινητό είναι με rom 64 gb. Πέρασα την 026S rom , stock recovery. Η μπαταρία διαρκεί μέχρι το απόγευμα, και γι'αυτό τον λόγο, δεν το χρησιμοποιώ, τοχω παροπλισμένο σε ένα συρτάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts