dellapo Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αυτο δεν το ξερω εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος. μιλάω πάντα σε σύγκριση με το xiaomi mi max... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri76 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ψάχνω το Le Max Pro X910 (snapdragon 820 και adreno 530) σε κατάστημα στην Ευρώπη. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο ? To έχω βρεί μόνο σε κινέζικα μαγαζιά, http://www.letvmobileshop.com/letv-max-pro-x910.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddy7 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπέρα καινουργιος εδω , σας διαβαζω εδω και 2 ώρες περιπου γιατι ενδιαφέρομαι για το LeTV Le Max 4GB RAM 64GB ROM 6.33 inch Screen Smartphone Silver απ ότι καταλαβα το τηλεφωνο είναι τούμπανο αλλα εχω μερικές απορίες που οποιος εχει την καλη διαθεση να μου της λυσει εάν μπορει... 1. OTG εχει? δηλαδη μπορω να βάλω ενα εξωτερικό σκληρο απ ευθειας στο κινητο? 2. Εχω ενα κινητο τώρα 5,5 ιντσων (huawei g 750 ) to LETV με 6,3 ίντσες φαινεται μεγάλο στο χέρι , αισθηση εννοώ. ( γιατι υπαρχει και με 5,5 και 5,7 ). 3. Είναι εφικτό να το δώ απο κοντά απο κάποιον στην Αθήνα-Πειραια? 4.Απ οτι καταλαβα το πιο φθηνο , καλό και γρηγορο site είναι αυτό ... http://www.honorbuy.com/314-letv-le-max-smartphone.html , είναι έτσι? 5. Αντιπρώσοπος εδω υπαρχει για καμία βλάβη? 6. Το Elephone Vowney τι λέει σε συγκριση ξέρει κανεις? Καπιοι γράφουν οτι ζεστένεται κτλ.. Ευχαριστώ ολους εκ τον προτέρων. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα καινουργιος εδω , σας διαβαζω εδω και 2 ώρες περιπου γιατι ενδιαφέρομαι για το LeTV Le Max 4GB RAM 64GB ROM 6.33 inch Screen Smartphone Silver απ ότι καταλαβα το τηλεφωνο είναι τούμπανο αλλα εχω μερικές απορίες που οποιος εχει την καλη διαθεση να μου της λυσει εάν μπορει... 1. OTG εχει? δηλαδη μπορω να βάλω ενα εξωτερικό σκληρο απ ευθειας στο κινητο? 2. Εχω ενα κινητο τώρα 5,5 ιντσων (huawei g 750 ) to LETV με 6,3 ίντσες φαινεται μεγάλο στο χέρι , αισθηση εννοώ. ( γιατι υπαρχει και με 5,5 και 5,7 ). 3. Είναι εφικτό να το δώ απο κοντά απο κάποιον στην Αθήνα-Πειραια? 4.Απ οτι καταλαβα το πιο φθηνο , καλό και γρηγορο site είναι αυτό ... http://www.honorbuy.com/314-letv-le-max-smartphone.html , είναι έτσι? 5. Αντιπρώσοπος εδω υπαρχει για καμία βλάβη? 6. Το Elephone Vowney τι λέει σε συγκριση ξέρει κανεις? Καπιοι γράφουν οτι ζεστένεται κτλ.. Ευχαριστώ ολους εκ τον προτέρων. :):):) 1.ναι 2.αναλογα το χερι 3.ναι 4.ναι 5.οχι 6.δεν γνωριζω Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιδια η μπαταρια πόσο γρηγορα τελειωνει; μπορειτε να μου πειτε με ενα παραδειγμα; π.χ. ειμαι φουλαρισμενος και παω για καφε. Με ενα σερφαρισμα και χρηση fb, instagram, chrome για συνολικα μιση με μια ωρα με 4g και φωτεινοτητα στο τερμα, απο 100% που περιπου θα παει; στο 80-90% ή στο 50-60%; θα θελα μια αμεση απαντηση γιατι θελω να το παραγγειλω αν γινεται ακομα και σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini_Lefteris Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Παιδια η μπαταρια πόσο γρηγορα τελειωνει; μπορειτε να μου πειτε με ενα παραδειγμα; π.χ. ειμαι φουλαρισμενος και παω για καφε. Με ενα σερφαρισμα και χρηση fb, instagram, chrome για συνολικα μιση με μια ωρα με 4g και φωτεινοτητα στο τερμα, απο 100% που περιπου θα παει; στο 80-90% ή στο 50-60%; θα θελα μια αμεση απαντηση γιατι θελω να το παραγγειλω αν γινεται ακομα και σημερα! Στο 50% 60% θα παει. Στάλθηκε από το X900+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Στο 50% 60% θα παει. Στάλθηκε από το X900+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το παρηγγειλα πριν 3 ωρες... εσυ εισαι ικανοποιημενος απο το κινητο; μπορεις να μου πεις πανω κατω εντυπωσεις απο τη χρηση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini_Lefteris Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το παρηγγειλα πριν 3 ωρες... εσυ εισαι ικανοποιημενος απο το κινητο; μπορεις να μου πεις πανω κατω εντυπωσεις απο τη χρηση του; Για μενα ειναι πολυ καλο κινητο,ειμαι αρκετα ικανοποιημενος,αξιζει τα λεφτα του.Κραταει αρκετα η μπαταρια κ το εχω ευχαριστηθει γενικοτερα! Στάλθηκε από το X900+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Απο διαρροή 18ς μαμα https://drive.google.com/file/d/0B8YLPX3ykE9QaFBJZms3TjRqQTQ/view Edited October 21, 2016 by varajohn Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 210 euro το έχουν στις 11/11 στο ali. Αξίζει? Με ανησυχεί αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω ότι με ένα 30-60λεπτο χρήσης με 4g και φωτεινότητα θα πάει στο 60%. Φορτίζει γρήγορα? Έχει εδώ κανέναν οδηγό για αλλαγή rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δεν ξέρω τις ανάγκες σου αλλά θα σου πρότεινα να πας σε xiaomi mi max το οποίο έχει τώρα στο geekbuying 180$ το 3/32, το οποίο έχει ποολύ καλύτερη μπαταρία και θα έχεις και πολύ καλύτερη υποστήριξη. Μόνο η b20 λείπει (η οποία λείπει και στο Χ900). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δεν ξέρω τις ανάγκες σου αλλά θα σου πρότεινα να πας σε xiaomi mi max το οποίο έχει τώρα στο geekbuying 180$ το 3/32, το οποίο έχει ποολύ καλύτερη μπαταρία και θα έχεις και πολύ καλύτερη υποστήριξη. Μόνο η b20 λείπει (η οποία λείπει και στο Χ900). sorry για το offtopic, το βρίσκω στο ali με 165. Μια χαρά! Έψαχνα ένα letv-Leeco γιατί είχε περάσει ένα x600 για μια εβδομάδα από τα χέρια μου και είχα μηνει πάρα πολύ ικανοποιημένος. Βέβαια και xiaomi ήθελα πάντα, άρα για αυτό που ψάχνω θα προτιμήσω το mi max! ty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εγώ εχθες το πήρα στα χέρια μου (το χ910) κι έχω να πω τα εξής: απίστευτη οθονη, τέλεια χρώματα, δε χορταινεις να το χρησιμοποιείς. Ή κάμερά του καλή αλλά με αργή εστίαση. Είχα το meizu mx4 το οποίο μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλύτερη κάμερα. Ή μπαταρία του είναι μέτρια και λόγω της οθόνης εξαντλείται αρκετά γρήγορα. Έχω ένα θεματακι με τις ειδοποιήσεις σε messenger Viber κλπ (το κλασικό δε χτυπάει και μόλις ανοιξω έρχονται ολα, που και που όμως, όχι συνέχεια). Παρόλο που με είπαν ότι θα είναι το κινέζικο , ήρθε και μόλις το ανοιξα δεν είχε καμία κινέζικη εφαρμογή, οπότε προς το παρών μένω με την έκδοση που έχει. Σαν ταχύτητα μενού, ίντερνετ και γενικότερα απόδοση είναι απίστευτα γρήγορο και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα! Το μόνο πρακτικό πρόβλημα είναι το μέγεθός του το οποίο το ήξερα βέβαια από πριν. Με λίγα λόγια όποιος γουσταρει βιντεακια και live streaming από το κινητό χωρίς να του βγαίνουν τα ματια, το συστηνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 (edited) [/color]Εγώ εχθες το πήρα στα χέρια μου (το χ910) κι έχω να πω τα εξής: απίστευτη οθονη, τέλεια χρώματα, δε χορταινεις να το χρησιμοποιείς. Ή κάμερά του καλή αλλά με αργή εστίαση. Είχα το meizu mx4 το οποίο μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλύτερη κάμερα. Ή μπαταρία του είναι μέτρια και λόγω της οθόνης εξαντλείται αρκετά γρήγορα. Έχω ένα θεματακι με τις ειδοποιήσεις σε messenger Viber κλπ (το κλασικό δε χτυπάει και μόλις ανοιξω έρχονται ολα, που και που όμως, όχι συνέχεια). Παρόλο που με είπαν ότι θα είναι το κινέζικο , ήρθε και μόλις το ανοιξα δεν είχε καμία κινέζικη εφαρμογή, οπότε προς το παρών μένω με την έκδοση που έχει. Σαν ταχύτητα μενού, ίντερνετ και γενικότερα απόδοση είναι απίστευτα γρήγορο και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα! Το μόνο πρακτικό πρόβλημα είναι το μέγεθός του το οποίο το ήξερα βέβαια από πριν. Με λίγα λόγια όποιος γουσταρει βιντεακια και live streaming από το κινητό χωρίς να του βγαίνουν τα ματια, το συστηνω ανεπιφύλακτα! Γεια και απο εμενα!!!!!ειμαι μεταξυ x820 και x910.Εχει χειροτερη καμερα απο Mx4?Mε βαζει σε σκεψεις αυτο που ειπες.To χ910 φοραει Sony IMX230 Exmor RS ενω το MX4 πιο παλιο φακο της sony Sony IMX220 Exmor RS .Πιστευω ειναι θεμα λογισμικου,Ημουν κατοχος και mx5 και Mx4.Ειχα και το Mi max αλλα δεν ειχε καλο φακο.Απιστευτη αυτονομια το Mi max!!!!!Yπαρχει καμια rom με ελληνικα?Πως το βλεπεις το κινητο?Λες να δοκιμασω?Εισαι σε custom η οfficial rom?Μαλλον σε custom κινεζικη εισαι γτ δεν βλεπω global rom με ελληνικα για x910.Ota update μπορεις να κανει?Οσο για την μπαταρια σου βλεπω οτι σου κοβει πολυ οταν εισαι σε αδρανεια.Κοιμασαι το βραδυ και ξυπνας το πρωι και βλεπεις πανω απο 10% πτωση.δεν θα επρεπε,κοψε τις εφαρμογες που τρεχουν απο πισω αν θες και αν θες επισης μπες 1)device administrators Και κανε adroid device service- off 2)Mpeς location ή gps Και πηγαινε στο google location history και πατα Pause η delete.3)κοψε το nfc που τρεχει απο πισω.Μετα τσεκαρε μια και πες μου αν εγινε τπτ.Πιστευω θα βοηθησει την μπαταρια. Δωσε μου λιγο τα φωτα σου.να το παρω το εργαλειο?τοσο χειροτερη καμερα?μηπως επειδη ειναι μεγαλυτερη η οθονη σου μοιαζει ποιο ασχημη η φωτο?ty Edited November 5, 2016 by takis19821982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 [/color] Γεια και απο εμενα!!!!!ειμαι μεταξυ x820 και x910.Εχει χειροτερη καμερα απο Mx4?Mε βαζει σε σκεψεις αυτο που ειπες.To χ910 φοραει Sony IMX230 Exmor RS ενω το MX4 πιο παλιο φακο της sony Sony IMX220 Exmor RS .Πιστευω ειναι θεμα λογισμικου,Ημουν κατοχος και mx5 και Mx4.Ειχα και το Mi max αλλα δεν ειχε καλο φακο.Απιστευτη αυτονομια το Mi max!!!!!Yπαρχει καμια rom με ελληνικα?Πως το βλεπεις το κινητο?Λες να δοκιμασω?Εισαι σε custom η οfficial rom?Μαλλον σε custom κινεζικη εισαι γτ δεν βλεπω global rom με ελληνικα για x910.Ota update μπορεις να κανει?Οσο για την μπαταρια σου βλεπω οτι σου κοβει πολυ οταν εισαι σε αδρανεια.Κοιμασαι το βραδυ και ξυπνας το πρωι και βλεπεις πανω απο 10% πτωση.δεν θα επρεπε,κοψε τις εφαρμογες που τρεχουν απο πισω αν θες και αν θες επισης μπες 1)device administrators Και κανε adroid device service- off 2)Mpeς location ή gps Και πηγαινε στο google location history και πατα Pause η delete.3)κοψε το nfc που τρεχει απο πισω.Μετα τσεκαρε μια και πες μου αν εγινε τπτ.Πιστευω θα βοηθησει την μπαταρια. Δωσε μου λιγο τα φωτα σου.να το παρω το εργαλειο?τοσο χειροτερη καμερα?μηπως επειδη ειναι μεγαλυτερη η οθονη σου μοιαζει ποιο ασχημη η φωτο?ty Εβγαλα δύο φωτο για να συγκρινω. Το χέρι μου και κολλητά το mx4 και μετά το χέρι μου και κολλητά το x910. Στη φωτο από μειζου όλα κομπλέ, στη φωτο από 910 το χέρι μου έχει κοκκιναδια παντού. Γενικά σε φως ημέρας οι φωτό είναι πολύ καλες κι από το χ910. Εμένα δε με νοιαζουν τόσο πολύ οπότε με βολευει. Θα τα δοκίμασα αυτά που ειπες αλλά στο battery usage που τσεκαρα το 94% της μπαταρίας λέει ότι μου το καταναλώνει ή οθονη! Δεν έχω ιδέα τι φοραω αλλά μεχρι στιγμής δε με χαλάει. Μόλις θελησω κάτι περισσότερο από το κινητο θα κοιτάξω το θέμα στις πιο πίσω σελίδες και θα παίξω με τις Roms που λένε οι υπόλοιποι. Για μένα αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από την κάμερα και δε σε επηρεάζει το μέγεθός του κινητό (φίλε είναι μεγάλο ΜΕΓΑΛΟ) παρήγγειλέ το. Σε γράφω το μήνυμα αυτό και από 98 πήγε 96%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Εβγαλα δύο φωτο για να συγκρινω. Το χέρι μου και κολλητά το mx4 και μετά το χέρι μου και κολλητά το x910. Στη φωτο από μειζου όλα κομπλέ, στη φωτο από 910 το χέρι μου έχει κοκκιναδια παντού. Γενικά σε φως ημέρας οι φωτό είναι πολύ καλες κι από το χ910. Εμένα δε με νοιαζουν τόσο πολύ οπότε με βολευει. Θα τα δοκίμασα αυτά που ειπες αλλά στο battery usage που τσεκαρα το 94% της μπαταρίας λέει ότι μου το καταναλώνει ή οθονη! Δεν έχω ιδέα τι φοραω αλλά μεχρι στιγμής δε με χαλάει. Μόλις θελησω κάτι περισσότερο από το κινητο θα κοιτάξω το θέμα στις πιο πίσω σελίδες και θα παίξω με τις Roms που λένε οι υπόλοιποι. Για μένα αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από την κάμερα και δε σε επηρεάζει το μέγεθός του κινητό (φίλε είναι μεγάλο ΜΕΓΑΛΟ) παρήγγειλέ το. Σε γράφω το μήνυμα αυτό και από 98 πήγε 96%... Eiχα και Mi max xiaomi 6.44 inches..τιμιο 4850 mah battery δεν επεφτε με τπτ....ειμαι οκ με το μεγεθος...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως ενας καλυτερος φακος βγαζει χειροτερες φωτο..μαλλον λογισμικο θα ειναι...ειναι καθαρη η ρομ?εχει κινεζιες και τετοια?H ελληνικη γλωσσα ειναι καλα μεταφρασμενη?το εχει το alie 217 ευρω την αλλη ενδομαδα το x910 και το σκεφτομαι να το αγορασω.ty Edited November 6, 2016 by takis19821982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Eiχα και Mi max xiaomi 6.44 inches..τιμιο 4850 mah battery δεν επεφτε με τπτ....ειμαι οκ με το μεγεθος...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως ενας καλυτερος φακος βγαζει χειροτερες φωτο..μαλλον λογισμικο θα ειναι...ειναι καθαρη η ρομ?εχει κινεζιες και τετοια?H ελληνικη γλωσσα ειναι καλα μεταφρασμενη?το εχει το alie 217 ευρω την αλλη ενδομαδα το x910 και το σκεφτομαι να το αγορασω.ty Δεν έχει καμία κινεζια ή ρομ φίλε. Περίεργο γιατί το περίμενα φουλ στις κινεζιες. Τα ελληνικά δεν τα χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου. Θέλω το κινητό να είναι στα αγγλικά. Ελπίζω να ναι το λογισμικό στις φώτο. Πάντως τα βαλα δίπλα δίπλα με το μειζου τα κουνουσα πάνω κάτω με λειτουργία κάμερας, το μειζου εστίαζε πολύ πιο γρήγορα και όταν τα κουνουσα στο μειζου ή εικόνα ήταν πιο καθαρη. Ελπίζω όλα αυτά να είναι λογισμικό και όχι ποιότητα κάμερας. Το κινητό είναι vfm πιστεύω. Στα λεφτά του τίποτα καλύτερο σε μεγάλο μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Bravo... Συνηθως ερχονται με προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν σβήνουν. Ακομα και στο browser αν πας να πατήσεις search πετάει κινέζικα siteκαι τετοια. Αχα ελεγα μην έχεις δουλέψει ελληνικα . Και εγώ αγγλικα προτιμω αλλα, σε περίπτωση που το βαρεθώ και το πουλήσω πρέπει να εχει ελληνικα αλλιως δεν πουλιέται.γιαυτο με ενδιαφερει περισσοτερο.Και το mi max ειναι πολυ καλο.Εΐναι xiaomi εχει rom ελληνικξη...το προτεινω σε τετοιο μεγεθος.εχει τελεια μπαταρια μετρια καμερα (μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα -εννοψ σκοταδι δεν παλευεται) ok antutu 70.000 score καμια σχεση με το δικο σου 150,000 score.Για να ανεβασεις φωτο πατας συννημενα αρχεια και κοιτας η φωτο να ειναι jpeg jpg Και τετοια....μαλλον θα το παρω και λογικα θα το πειραξω σιγα μην το αφησω.Αν μπορεις μονο στειλε μου την rom Που φορας?sorry για την ταλαπαιρωρια.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ Edited November 6, 2016 by takis19821982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Bravo... Συνηθως ερχονται με προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν σβήνουν. Ακομα και στο browser αν πας να πατήσεις search πετάει κινέζικα siteκαι τετοια. Αχα ελεγα μην έχεις δουλέψει ελληνικα . Και εγώ αγγλικα προτιμω αλλα, σε περίπτωση που το βαρεθώ και το πουλήσω πρέπει να εχει ελληνικα αλλιως δεν πουλιέται.γιαυτο με ενδιαφερει περισσοτερο.Και το mi max ειναι πολυ καλο.Εΐναι xiaomi εχει rom ελληνικξη...το προτεινω σε τετοιο μεγεθος.εχει τελεια μπαταρια μετρια καμερα (μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα -εννοψ σκοταδι δεν παλευεται) ok antutu 70.000 score καμια σχεση με το δικο σου 150,000 score.Για να ανεβασεις φωτο πατας συννημενα αρχεια και κοιτας η φωτο να ειναι jpeg jpg Και τετοια....μαλλον θα το παρω και λογικα θα το πειραξω σιγα μην το αφησω.Αν μπορεις μονο στειλε μου την rom Που φορας?sorry για την ταλαπαιρωρια.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ Μονο 70.000 το max και το Homtom HT10 που εχω κλεισει να δωσω σημερα βγαζει ανετα 90.000 Θελω και εγω να παρω κινητο με μεγαλη οθονη αλλα περιμενω μπας και βγει κανενα με 800αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μονο 70.000 το max και το Homtom HT10 που εχω κλεισει να δωσω σημερα βγαζει ανετα 90.000 Θελω και εγω να παρω κινητο με μεγαλη οθονη αλλα περιμενω μπας και βγει κανενα με 800αρα 77000 antutu to mi max.4850 μπαταρία και καλή καμερουλα.λίγο χειρότερη από meizu mx5 mx4 και καλύτερη από από πολλά xiaomi.τρέχει μια χαρά το κινητό.για 150 ευρώ με δυο σιμ και micro SD κάρτα και ραδιόφωνο και 6.44 inches ειναι φοβερό vfm.τώρα το χ900 είναι καλύτερο 87000 antutu αλλά πάει στα 200 ευρώ ενώ το x910 με 820 snapdragon 217 ευρώ.το χ910 είναι το μεγάλο χ820 letv.score 148000.αυτό θα έπαιρνα με κλειστά μάτια αν ήταν xiaomi.Αλλα αποτι βλέπω το x910 δεν έχει υποστηρίξει από την letv που ακόμα ψαχει το λογισμικό της και δεν παίρνει ούτε updtae.δλδ παραδόξως για μένα που θέλω μεγάλες οθόνες έχει παρατήσει το best vfm κινητό της αγοράς.τσεκαρε το μια το x910 και πες μου αν υπάρχει τέτοιοι κινητό με 217 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) εχοντας στην κατοχη μου προσφατα το letv x900 με lolipoπ 5.02 (13s stable) θα ηθελα να μου πει καποιος ποια ρομ να βαλω αλλα και να με καθοδηγησει βημα βημα πως να την βαλω...μια εκδοση που να παιρνει και αναβαθμισεις βεβαια πρεπει η συσκευη να ειναι root? το λεω γιατι βρηκα αυτο....https://devs-lab.com/download-letv-official-stock-rom.html#How_to_install_LeTv_Stock_ROMs Edited November 16, 2016 by ikonst70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Το μόνο που έχω να διορθωσω στις παρατηρήσεις που έχω κάνει για το χ910 είναι το θέμα με την μπαταρία. Ενώ κατεβαίνει αρκετά γρήγορα μέχρι το 50-60%, μετά από κει πραγματικά είναι πολύ καλύτερη ή διάρκεια της μπαταρίας. Με το meizu mx4 που ειχα, είχα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από το χ910. Το μόνο που με έχει δυσκολέψει αρκετά είναι το μέγεθός του και σκέφτομαι μονο γι αυτόν το λόγο να το δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Υπάρχει περίπτωση να πάρω το Χ900,,,,. Ή. ,,,,, το Χ910. Έχει ακουστεί ότι το Χ900 , επεξεργαστής ο 810, ότι ζεσταίνεται, και με προβληματίζει. Υπόψιν έχω το le max 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Υπάρχει περίπτωση να πάρω το Χ900,,,,. Ή. ,,,,, το Χ910. Έχει ακουστεί ότι το Χ900 , επεξεργαστής ο 810, ότι ζεσταίνεται, και με προβληματίζει. Υπόψιν έχω το le max 2. εχοντας στη κατοχη μου το κινητο χ900 μπορω να σου πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος πολυ καλη καμερα βιντεο επισης ο επεξεργαστης ειναι καλος πολυ γρηγορο κινητο ειχα θεμα με την μπαταρια αλλα με μια εφαρμογη για καλιμπραρισμα της μπαταριας απο το play store η μπαταρια εστρωσε...τωρα καποιοι λενε να πας σε 820 νεωτερο επεξεργαστη...θεωρητικα καλυτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Υπάρχει περίπτωση να πάρω το Χ900,,,,. Ή. ,,,,, το Χ910. Έχει ακουστεί ότι το Χ900 , επεξεργαστής ο 810, ότι ζεσταίνεται, και με προβληματίζει. Υπόψιν έχω το le max 2. Αυτό που έχεις είναι ανώτερο, δεν βρίσκω λόγο για τέτοια υποβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts