Eirini_Lefteris Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Παίδες η διαδικασία που μου είπε ο @tora33 είναι σωστη,με βοήθησε με p.m. και το εκανα στο x900. Δουλεύει άψογα. Edited April 11, 2016 by Eirini_Lefteris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ο Γιωργος ειναι Α ΨΟ ΓΟΣ . Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larry13 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μπορεί κάποιος που έχει το συγκεκριμένο κινητό και έχει δει και τα LG G4 , NEXUS 5X να κάνει μια σύγκριση των τριών όσον αφορά την κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Το πήρα και εγώ σήμερα,όλα καλά μέχρι τώρα το έκανα και root πέρασα και twrp recovery το μόνο θέμα που έχω είναι με τις επαφές μου δεν μου τις συγχρονίζει από το λογαριασμό μου.Έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Το πήρα και εγώ σήμερα,όλα καλά μέχρι τώρα το έκανα και root πέρασα και twrp recovery το μόνο θέμα που έχω είναι με τις επαφές μου δεν μου τις συγχρονίζει από το λογαριασμό μου.Έχει κανείς καμιά ιδέα; επανεκκίνηση σίγουρα έκανες το gmail το έτρεξες και εγκατέστησες ..... αυτό που σου είπε ανάλογα με την rom : ρυθμίσεις=>Acount mamagement=>google=>δεξιά επάνω τρις τελείες =>συγχρονισμός τώρα , θα το έκανες ρυθμίσεις=>Account management=>google=>διεύθυνση=>contacts να μην έχει θαυμαστικό κάνε Κατάργηση από το κινητό σου τον λογαριασμό gmail, (ρυθμίσεις=>Account management=>google=>διεύθυνση=>τρις τελείες=>κατάργηση λογαριασμού) , επανεκκίνηση, και δημιούργησε πάλι τον λογαριασμό gmail , τρέχεις το gmail , λογικά θα συνέλθει αν όχι , περνάς πάλι την rom με τα δύο wipes , ξέρεις , δεν θα χάσεις τίποτα με ποιον τρόπο το έκανες root και πως πέρασες το twrp recovery ? Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Στις ρυθμίσεις του Gmail μου λείπει το contacts από ότι είδα!Root έκανα με το kingroot από το pc και την recovery την πέρασα με fastboot από το pc όπως περιγράφεις εσύ πιο πάνω! Edited April 14, 2016 by pand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Στις ρυθμίσεις του Gmail μου λείπει το contacts από ότι είδα! Root έκανα με το kingroot από το pc και την recovery την πέρασα με fastboot από το pc όπως περιγράφεις εσύ πιο πάνω! απ εγκατάσταση και εγκατάσταση του λογαριασμού σου gmail , λογικά θα εμφανιστούν οι επαφές- contacts , αλλά ο συγχρονισμός τώρα απ ότι είδα δεν γίνεται σωστά , ίσως πρόβλημα του σέρβερ του gmail , υπομονή Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 απ εγκατάσταση και εγκατάσταση του λογαριασμού σου gmail , λογικά θα εμφανιστούν οι επαφές- contacts , αλλά ο συγχρονισμός τώρα απ ότι είδα δεν γίνεται σωστά , ίσως πρόβλημα του σέρβερ του gmail , υπομονή Έκανα και απεγκατασταση του λογαριασμού και clear data στην εφαρμογή contacts storage αλλά τίποτα. Το κινητό έρχεται με εγκατεστημενα τα Google Apps η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Έκανα και απεγκατασταση του λογαριασμού και clear data στην εφαρμογή contacts storage αλλά τίποτα. Το κινητό έρχεται με εγκατεστημενα τα Google Apps η όχι; στην official όχι , σε αυτήν που έχεις δεν ξέρω , ο Ιταλός τα έχει προ εγκατεστημένα Gapp , (κάνεις εγκατάσταση όπως την rom αλλά μόνο με τα 2 wipe, (dalvik cache , και το cache ) https://www.dropbox.com/sh/jv1m3uj32j3yjk5/AAB64VGdRHm2GsCbbdK3Iy3Ha/Letv-google.zip?dl=0 αν έχεις το play store (σίγουρα το έχεις) είσαι Ο.Κ. , τρέξε και το gmail και κάνε αναβάθμιση σε ότι σου πει Edited April 14, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 στην official όχι , σε αυτήν που έχεις δεν ξέρω , ο Ιταλός τα έχει προ εγκατεστημένα Gapp , (κάνεις εγκατάσταση όπως την rom αλλά μόνο με τα 2 wipe, (dalvik cache , και το cache ) https://www.dropbox.com/sh/jv1m3uj32j3yjk5/AAB64VGdRHm2GsCbbdK3Iy3Ha/Letv-google.zip?dl=0 αν έχεις το play store (σίγουρα έχεις) είσαι Ο.Κ. , Το πήρα από άλλον το κινητό και είχε περασμένα τα Gapp, κάτι έχει γίνει στο φορματ τώρα η όταν το ρουταρα και του έβαλα την recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το πήρα από άλλον το κινητό και είχε περασμένα τα Gapp, κάτι έχει γίνει στο φορματ τώρα η όταν το ρουταρα και του έβαλα την recovery. εγκατέστησε πάλι την rom αν έχεις Ευρωπαϊκή , φυσικά βασισμένη στην official , μόνο με τα 2 wipe (αν έχεις την official θα χαθεί το root κ.λ.π. ξέρεις) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Τελικά πέρασα καθαρή την 10s και όλα παίζουν ρολόι ευχαριστώ τον φίλο tora33 για την βοήθεια αλλά και τον φίλο varajohn που τα είπαμε και τηλεφωνικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 https://drive.google.com/folderview?id=0B0Ky2rIJTA2Rdm1PNW5lXzJwX28 Κατέβασε το google installer και εγκατέστησε τα gapps μέσω της εφαρμογής. Και θα δεις και τις επαφές σου, στους λογαριασμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Τελικά πέρασα καθαρή την 10s και όλα παίζουν ρολόι ευχαριστώ τον φίλο tora33 για την βοήθεια αλλά και τον φίλο varajohn που τα είπαμε και τηλεφωνικός. να είσαι καλά , και ο Γιάννης @varajohn αετός είναι σε λίγες ώρες θα έχουμε την νέα official http://bbs.le.com/zt/eui/le_max.html (Marshmallow , ελπίζω σε 2 Μήνες ) Edited April 14, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 να είσαι καλά , και ο Γιάννης @varajohn αετός είναι σε λίγες ώρες θα έχουμε την νέα official http://bbs.le.com/zt/eui/le_max.html (Marshmallow , ελπίζω σε 2 Μήνες ) Αετος υπερβολες πανω στα δικα σου βηματα προχωρησα. Παντως δεν βλεπω κατι σημαντικο στα logs. Κανω λαθος? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Αετος υπερβολες πανω στα δικα σου βηματα προχωρησα. Παντως δεν βλεπω κατι σημαντικο στα logs. Κανω λαθος? είναι ίδια με την προηγούμενη , ασχολούνται μάλλον με την Marshmallow για το νέο κινητό τους και άφησαν λίγο πίσω την υποστήριξη Edited April 15, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Γιατί μου τα έκανε μαντάρα τα ελληνικά;Λείπουν γράμματα και βγάζει κουτάκια! https://app.box.com/s/wp2250tnm0296tag1cl3x9yc0bedjzol Edited April 15, 2016 by pand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Που βγαζει κουτακια? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Που βγαζει κουτακια? Πάτα μια στον URL που έβαλα να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Πάτα μια στον URL που έβαλα να δεις Δεν εχει τιποτα να πατησω. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Δεν εχει τιποτα να πατησω. https://app.box.com/s/wp2250tnm0296tag1cl3x9yc0bedjzol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Μπαγασακο πειραξες τη γραμματοσειρα ? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Μπαγασακο πειραξες τη γραμματοσειρα ? Χαχαχα!Ναι λίγο αλλά μετά που το γύρισα στα μαμά πάλι έμεινε έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Χαχαχα!Ναι λίγο αλλά μετά που το γύρισα στα μαμά πάλι έμεινε έτσι! Το εβαλες στο στανταρ πατησες εφαρμογη και επανεκινηση? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Το εβαλες στο στανταρ πατησες εφαρμογη και επανεκινηση? Ναι αλλά έμεινε έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts