gemma Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 καλησπερα παιδια..ξεχασα το letv μου μεσα σε ενα λεωφορειο στο μαροκο..υπαχει τροπος να το κλειδωσω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 παιδια βοηθειαααα!!! το κινητο τα παιξε...το ματιασα...κριμα κι ελεγα οτι πεταει με την 10s. Εκανα βλακεια και πηγα να περασω ενα φιξακι και με το που το εβαλα το κινητο πλεον δεν ανοιγει. Μενει κολημενο στο logo "eui" και δεν ανοιγει:(:(:( τι φταει? τα παιξε? μπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να του δωσω ζωη? :cry::help: Παιδια τελικα ολα καλα! Ξαναπέρασα παλι μεσω recovery την ρομ του ιταλου και το κινητο ζωντάνεψε!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Lazarosamsung για την πολυτιμη βοηθεια του!:) Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 καλησπερα παιδια..ξεχασα το letv μου μεσα σε ενα λεωφορειο στο μαροκο..υπαχει τροπος να το κλειδωσω ?? https://www.google.com/android/devicemanager ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια τελικα ολα καλα! Ξαναπέρασα παλι μεσω recovery την ρομ του ιταλου και το κινητο ζωντάνεψε!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Lazarosamsung για την πολυτιμη βοηθεια του!:) Παρακαλώ φίλε μου. :) Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemma Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 https://www.google.com/android/devicemanager ευχαριστω πολυ αγαπητε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 παιδι τι κυκλοφορει απο custom roms για το κινητο και ποιες κοινοτητες υπαρχουν για υποστηριξη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 καλησπέρα! εχει παρει κανεις αυτην τη θηκη?? παιζει καποιος να πουλαει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Δε ξερω τι εχει γινει αλλα με τη 10ς με το ζορι βγαζω 2/2μιση ωρες οθονη με απλη χρηση κιολας , λεω να την ξανα κανω εγκατασταση με full wipes και οχι με dirty flash μπας και αλλαξει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 me thn εργοστασιακη 10s εχε ι 4,5 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Δε ξερω τι εχει γινει αλλα με τη 10ς με το ζορι βγαζω 2/2μιση ωρες οθονη με απλη χρηση κιολας , λεω να την ξανα κανω εγκατασταση με full wipes και οχι με dirty flash μπας και αλλαξει τιποτα. Μια από τα ίδια.... Ένα περίεργο πρόβλημα, δεν μπορώ να δω τα video που μου στέλνουν στον messenger. Συγκεκριμένα,video που τραβάνε με την κάμερά τους εκείνη την ώρα,όχι βιντεο του διαδικτύου ή του youtube. Edited February 22, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ένα περίεργο πρόβλημα, δεν μπορώ να δω τα video που μου στέλνουν στον messenger. Συγκεκριμένα,video που τραβάνε με την κάμερά τους εκείνη την ώρα,όχι βιντεο του διαδικτύου ή του youtube. Εγώ βλέπω κανονικά. Μήπως φταιει το messenger? Ξαναπέρασε το να δεις αν στο ξανακάνει. Όσο για τη μπαταρία έχει βελτιωθεί πολύ με την 10s. Σαφώς καλύτερη. Σερφαρω εδώ και 4 ώρες με wifi και από το 100% τώρα έχει πέσει στο 30%. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Φταίει η τελευταία ενημέρωση πριν από 5 μέρες, ίσως μόνο σε εμένα. Δοκίμασα παλιότερες εκδόσεις και δουλεύουν μια χαρά. Δεν ξέρω αν επηρεάζεται κι από το adaway. Όσον αφορά την μπαταρία, ίσως την έχω "λιώσει" κι έχω ρίξει την απόδοσή της από τις ατελείωτες δοκιμές,ίσως χρειαστώ καινούρια πολύ σύντομα.... Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Όταν πέρασα την 10s είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία. Ξανά έκανα wipe cache/dalvik και έστρωσε. Για κάντε μια δοκιμή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μάγκες Πρόσφατα πέρασα από miui σε aosp ultimate έτσι για να τη δοκιμάσω. Βλέπω τα στατιστικά της μπαταρίας και μου εμφανίζει υπερεκτίμηση μπαταρίας 25%. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό έχει ιδέα κανείς τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όταν πέρασα την 10s είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία. Ξανά έκανα wipe cache/dalvik και έστρωσε. Για κάντε μια δοκιμή . Και μετά το cache/dalvik έκανες ξανά instal τη rom ή απλά reboot και άνοιξε το κινητό? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τελικά να την βάλουμε την 10ς ή όχι?? Είμαι στην 8 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος! Αν όμως είναι καλύτερη στην μπαταρία..ασυζητητί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Και μετά το cache/dalvik έκανες ξανά instal τη rom ή απλά reboot και άνοιξε το κινητό? Reboot μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Reboot μόνο. Σ ευχαριστώ πολυ:) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά να την βάλουμε την 10ς ή όχι?? Είμαι στην 8 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος! Αν όμως είναι καλύτερη στην μπαταρία..ασυζητητί! Εγώ προς το παρών είμαι ευχαριστημένος. Διορθώθηκε η μπαταρία, το wifi και οι υπέρυθρες.:) Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ερωτηση.το double tap wake screen θα δουλευει μετυην 10?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ερωτηση.το double tap wake screen θα δουλευει μετυην 10?? Ναι δουλεύει κανονικά. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ερωτηση.το double tap wake screen θα δουλευει μετυην 10?? οκ, την εβαλα και δουλευει κομπλε!θα περιμενω να δω καταναλωση.δεν εχει υπομενου ομως για τις εφαρμογες..τις εχει ολες χυμα στις μπροστινες καρτελες!!πως το φτιαχνω αυτο?? ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ, την εβαλα και δουλευει κομπλε!θα περιμενω να δω καταναλωση.δεν εχει υπομενου ομως για τις εφαρμογες..τις εχει ολες χυμα στις μπροστινες καρτελες!!πως το φτιαχνω αυτο?? ευχαριστω φιλος για τα reply! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 οκ, την εβαλα και δουλευει κομπλε!θα περιμενω να δω καταναλωση.δεν εχει υπομενου ομως για τις εφαρμογες..τις εχει ολες χυμα στις μπροστινες καρτελες!!πως το φτιαχνω αυτο?? ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω φιλος για τα reply! Κατέβασε έναν launcher (οι πιο πολλοί επιλέγουν τον Nova launcher, εγώ προτιμώ τον LINE Launcher) από το Google Play. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 H μπαταρια τα ιδια μετα τα wipe cache και dalvik που προτεινε ενας φιλος , θα επιστρεψω στην 7ς ελπιζω να μη τα παιξει απο τωρα :wacko: Εχω και εγω και το ιδιο με τα βιντεο στο messenger φιλε Lazarosamsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) εχει βγει καμια καινουργια εκδοση miui?τελικα ποια ειναι η καλυτερη ρομ?γιατι η 10ς ειναι λιγο καπως.τρωει καποια κοληματα Edited February 22, 2016 by fatsionas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Η 10s έχει πιο δυνατό σήμα στο wifi? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Η 10s έχει πιο δυνατό σήμα στο wifi? Το ίδιο με την 7άρα κατά τη γνώμη μου. Ήταν να φανταστείς ο λόγος που αποσύρθηκε στην αρχή η 10άρα (συνεχείς αποσυνδέσεις) Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts