Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας, λοιπόν έχω το κινητό περίπου 9 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα ΜΕΧΡΙ που είπα να βάλω άλλη rom. Είχα του ιταλού την 7s και έβαλα την 11s αλλά δεν μου άρεσε γιατί δεν δούλευε το swifty keyboard και την άλλαξα, έβαλα την MIUI απο το letv.re και δούλευε πολύ στρωτά το κινητό, έβγαζε περίπου 4-4:30 ώρες οθόνη, με όλες τις rom που είχα δοκιμάσει. Μια μέρα μου έβγαλε οτι έχει αναβάθμιση και του είπα να την κάνει. Απο τότε το κινητό έτρωγε σκαλώματα και έμπαινε μόνο του στο TWRP. Έτσι την έσβησα και την έβαλα ξανά. Απο τότε όποια rom MUI και να βάλω το κινητό βγάζει περίπου 3 ώρες οθόνη. Εν το μεταξύ απο το 25% και μετά η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 10 λεπτά. Αυτή την στιγμή έχω την MIUI V8 6.7.15 by vazarg. Έκανα Battery Calibration, έβαλα το Redmi note tool, το Greenify, αλλά τίποτα. Όλοι στα forum γράφουν ότι είναι πολύ καλή rom αλλά ρε παιδία εμένα γιατί τα κάνει αυτά? Εχώ κάνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση?

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υποψήφιος αγοραστής του κινητού. Θα μπορούσα να ρωτήσω τους κατόχους πώς τα πηγαίνει το GPS; Διάβασα στη δοκιμή του gizchina.com ότι μερικές φορές κατά τη διάρκεια της πλοήγησης "χάνεται" και θα ήθελα να το επιβεβαιώσω, καθώς χρησιμοποιώ συχνά αυτή τη λειτουργία. Στην ίδια δοκιμή είχε διθυραμβικά σχόλια για την ποιότητα της εξόδου ακουστικών και τη φωτογραφική μηχανή. Θα μπορούσατε να τα επιβεβαιώσετε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Όχι το GPS είναι μια χαρά. Μένω επαρχία και δουλεύει άψογα, και στην Αθήνα όσες φορές το χρειάστηκα ήταν τυπικότατο. Το δούλεψα και με το maps τις Google αλλά και το sygic αγορασμένο.

Όσο για την κάμερα, σε καλό φωτισμό είναι και εκεί άψογο. Σε πιο χαμηλό φωτισμό δεν τα πάει τόσο καλά, βέβαια μην ξεχνάς την τιμή του. Για την τιμή του δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να το κοντράρει. Και εντός αλλά και εκτός Ελλάδος.

Όχι το GPS είναι μια χαρά. Μένω επαρχία και δουλεύει άψογα, και στην Αθήνα όσες φορές το χρειάστηκα ήταν τυπικότατο. Το δούλεψα και με το maps τις Google αλλά και το sygic αγορασμένο.

Όσο για την κάμερα, σε καλό φωτισμό είναι και εκεί άψογο. Σε πιο χαμηλό φωτισμό δεν τα πάει τόσο καλά, βέβαια μην ξεχνάς την τιμή του. Για την τιμή του δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να το κοντράρει. Και εντός αλλά και εκτός Ελλάδος.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το redmi note 3 pro και δε ξέρω ποιο να διαλέξω. Η διαφορά τιμής είναι αρκετά μικρή σε απόλυτα μεγέθη, αλλά αναλογικά με την τιμή δεν είναι κι ευκαταφρόνητη. Θα μπορούσα να ρωτήσω ποια ROM χρησιμοποιείς και τι ποσοστό της RAM είναι διαθέσιμο; Ευχαριστώ και πάλι!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το redmi note 3 pro και δε ξέρω ποιο να διαλέξω. Η διαφορά τιμής είναι αρκετά μικρή σε απόλυτα μεγέθη, αλλά αναλογικά με την τιμή δεν είναι κι ευκαταφρόνητη. Θα μπορούσα να ρωτήσω ποια ROM χρησιμοποιείς και τι ποσοστό της RAM είναι διαθέσιμο; Ευχαριστώ και πάλι!

Νομίζω το redmi note 3 pro ειναι καλύτερο .

Γεια σας, λοιπόν έχω το κινητό περίπου 9 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα ΜΕΧΡΙ που είπα να βάλω άλλη rom. Είχα του ιταλού την 7s και έβαλα την 11s αλλά δεν μου άρεσε γιατί δεν δούλευε το swifty keyboard και την άλλαξα, έβαλα την MIUI απο το letv.re και δούλευε πολύ στρωτά το κινητό, έβγαζε περίπου 4-4:30 ώρες οθόνη, με όλες τις rom που είχα δοκιμάσει. Μια μέρα μου έβγαλε οτι έχει αναβάθμιση και του είπα να την κάνει. Απο τότε το κινητό έτρωγε σκαλώματα και έμπαινε μόνο του στο TWRP. Έτσι την έσβησα και την έβαλα ξανά. Απο τότε όποια rom MUI και να βάλω το κινητό βγάζει περίπου 3 ώρες οθόνη. Εν το μεταξύ απο το 25% και μετά η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 10 λεπτά. Αυτή την στιγμή έχω την MIUI V8 6.7.15 by vazarg. Έκανα Battery Calibration, έβαλα το Redmi note tool, το Greenify, αλλά τίποτα. Όλοι στα forum γράφουν ότι είναι πολύ καλή rom αλλά ρε παιδία εμένα γιατί τα κάνει αυτά? Εχώ κάνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση?

Η αναβάθμιση που σου βγάζει να κανεις είναι για το redmi note 2. Εσύ να ελέγχεις τις αναβαθμίσεις που βγάζει ο vazarg

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το ξέρω ότι δεν πρέπει να τις κάνω, το κατάλαβα λίγο αργά βέβαια. Το θέμα είναι ότι τώρα το κινητό δεν κρατάει μπαταρία.

Έχεις κάνει wipe dalvik, cache μετά τα περάσματα των ROMs? Μήπως τρώει σκάλωμα σε κάτι εκεί; Μήπως απλά η μπαταρία τα έπαιξε; (hardware δηλαδή, αν και λίγο χλωμό).
We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.

Ναι τα διέγραψα αυτά Data, cache, David. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία φαίνεται καλή.... Αν κάνω clear install λέτε να φτιάξει ή θα το κάνω χειρότερα;

Ναι τα διέγραψα αυτά Data, cache, David. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία φαίνεται καλή.... Αν κάνω clear install λέτε να φτιάξει ή θα το κάνω χειρότερα;

Πάντα το clean install είναι το καλύτερο

Θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω τα αποτελέσματα

παιδια περασα http://www.letv.re/topic/999-vazarg-le-1-miui-v8-6715-international/

εκανα ολη τη διαδικασια οπως παντα και το τηλ δεν ανοιγει εχει κολλησει η οθονη

MI και φορτωνει απειρη ωρα...καμμια ιδεα??

Το έχω παραγγείλει και περιμένω ακόμα, μια βδομάδα μετά και ακόμα δεν έχει φύγει από Χονγκ Κονγκ. Το tracking number λέει έτοιμο για αποστολή.

Απ' ότι κατάλαβα θα το στείλουν μέσο Ολλανδίας. Αγορασμένο από Banggood και πληρωμένο με paypal, λογικά να μην ανησυχώ;

Κάτι ακόμα καμιά 100αριά σελίδες πίσω διάβασα ότι έχει θέματα με το γίνει το κινητό hot spot , παίζει ακόμα τέτοια περίπτωση η διορθώθηκε με τις επόμενες rom;

.

Το έχω παραγγείλει και περιμένω ακόμα, μια βδομάδα μετά και ακόμα δεν έχει φύγει από Χονγκ Κονγκ. Το tracking number λέει έτοιμο για αποστολή.

Απ' ότι κατάλαβα θα το στείλουν μέσο Ολλανδίας. Αγορασμένο από Banggood και πληρωμένο με paypal, λογικά να μην ανησυχώ;

Κάτι ακόμα καμιά 100αριά σελίδες πίσω διάβασα ότι έχει θέματα με το γίνει το κινητό hot spot , παίζει ακόμα τέτοια περίπτωση η διορθώθηκε με τις επόμενες rom;

.

Όσο αφορά στην αποστολή, δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι παράξενο. Λογικά σύντομα θα αρχίσει να "κινείται". Για το hotspot, δυστυχώς δε ξέρω, αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω, καθώς το χρειάζομαι αρκετά συχνά. Θα μπορούσα να ρωτήσω εάν η πληρωμή έγινε απευθείας από την πιστωτική στο Paypal ή μέσω Paypal balance; Ευχαριστώ πολύ.

παιδια περασα http://www.letv.re/topic/999-vazarg-le-1-miui-v8-6715-international/

εκανα ολη τη διαδικασια οπως παντα και το τηλ δεν ανοιγει εχει κολλησει η οθονη

MI και φορτωνει απειρη ωρα...καμμια ιδεα??

Οταν λες όπως πάντα τι ενοεις; από ποια ρομ πήγες στη miui? Ποια wipes έκανες;

Βασικα ειναι πονεμένη ιστορία τι εχω παθει....απο vnmod 11s πηγα την οποία δεν είχα περάσει εγω αλλα το κατάστημα που μου άλλαξε την οθόνη....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έσπασε οθόνη παρήγγειλα άλλη ήρθε μετα απο ενα μήνα το εστειλα για επισκευή και μου είπαν οτι το touch της καινουριας οθόνης δεν λειτουργει....παράγγειλα άλλη οθόνη το πηγα σε αλλο κατάστημα για φτιάξιμο και υπήρχε θεμα με το software ετσι μου είπαν και αναγκάστηκαν μα περάσουν την μαμισια ρομ απο την 13 s που φοραγα....θέλοντας να μου το παραδώσει οκ εουταρισμενο μου πέρασε την vnmod που ανέφερα..σημερα λοιπον που το άνοιξα ειδα για την Miui και ειπα να δοκιμάσω αλλα τζιφος....

Ξερω πως πάλι δεν θα πάρω απαντηση αλλα ας δοκιμασω :p Γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι αθηνα που να μπορει να αλλάξει σπασμένη οθόνη ? Η αν καποιος έχει αλλάξει πολλές φορες με ποιο βίντεο το εκανε , θα ημουν υποχρεος !

Βασικα ειναι πονεμένη ιστορία τι εχω παθει....απο vnmod 11s πηγα την οποία δεν είχα περάσει εγω αλλα το κατάστημα που μου άλλαξε την οθόνη....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έσπασε οθόνη παρήγγειλα άλλη ήρθε μετα απο ενα μήνα το εστειλα για επισκευή και μου είπαν οτι το touch της καινουριας οθόνης δεν λειτουργει....παράγγειλα άλλη οθόνη το πηγα σε αλλο κατάστημα για φτιάξιμο και υπήρχε θεμα με το software ετσι μου είπαν και αναγκάστηκαν μα περάσουν την μαμισια ρομ απο την 13 s που φοραγα....θέλοντας να μου το παραδώσει οκ εουταρισμενο μου πέρασε την vnmod που ανέφερα..σημερα λοιπον που το άνοιξα ειδα για την Miui και ειπα να δοκιμάσω αλλα τζιφος....

Έκανες όλα τα wipes εκτός της internal?

sottttttt το έπαθα κι εγώ με την τελευταία του Ιταλού, και έχει αναφερθεί και από άλλους. Απλά ξαναέκανα την εγκατάσταση (χωρίς να ξανακάνω wipe) και ολοκληρώθηκε κανονικά.

βασικα μολις περασα την 11s του ιταλου και ολα οκ....MIUI γιατι δεν μου την περναει???κανω καποια λαλακια???

θα γουσταρα να τις δοκιμασω.....

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βασικα τι κανω λαθος δεν μπορω να καταλαβω....μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του να ξεστραβωθω???

Δεν νομίζω να κάνεις κάτι εσύ. Η τελευταία του Ιταλού η 015s μου το έκανε κι εμένα και σε άλλους, αλλά με επανεκίνηση σε twrp και ξανα-εγκατάσταση μπήκε κανονικά.

Αν θυμάμαι καλά είχε κολλήσει στο mounting /system στην πρώτη φορά, μετά στην δεύτερη πήγαν όλα καλά.

εννοω απο eui σε miui δεν χρειαζεται κατι διαφορετικο να κανω ε?δοκιμασα και την προηγουμενη miui και παλι κολλησε ρε

παιδια.....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θελω να δοκιμασω miui....και δεν τις φορτωνει ρε αδελφια πως γινεται???

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ασε που την τελευταια του ιταλου δεν μπορω να την βρω....την κατεβασανε??

Όσο αφορά στην αποστολή, δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι παράξενο. Λογικά σύντομα θα αρχίσει να "κινείται". Για το hotspot, δυστυχώς δε ξέρω, αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω, καθώς το χρειάζομαι αρκετά συχνά. Θα μπορούσα να ρωτήσω εάν η πληρωμή έγινε απευθείας από την πιστωτική στο Paypal ή μέσω Paypal balance; Ευχαριστώ πολύ.

Η αγορά έγινε με paypal express η τέλος πάντων κάπως έτσι την λένε νομίζω.

Το γνωστό... από έναν δικό σου Ελληνικό λογαριασμό σε έναν άλλο άλλο και από τον δεύτερο πληρωμή στο μαγαζί. Μια μικρή προμήθεια περίπου 2,4 euro από το paypal

ολα οκ την βρηκα την 15αρα..λεει για εγκατασταση με TWRP 3.0 ειναι αναγκαιο δηλ με το 2.8.6.0 δεν γιωνεται??πως εγκαθιστω το 3,0??ευχαριστ