Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Rom VNMod - EUI 5.5 011S Multilanguage S4.0 for X600, about

Τελικά πως σου φαίνεται η ρομ ; παίρνει και xposed? Γιατί δίνει λινκ....

Από το πρωί έως τώρα είναι στο 78%, 4034mV, με, 3-4 νορμάλ τηλεφωνήματα (το ένα με bluetooth στο αυτοκίνητο), σερφάρισμα με data ή wifi (είτε wifi είτε data, το ένα είναι συνεχώς ενεργοποιημένο, δεν τα ανοιγοκλείνω) και 52 λεπτά οθόνη. Είναι καλύτερα από την 9s by BB72, αλλά πριν πω κάτι παραπάνω για την μπαταρία, θα ήθελα να κάνω κανα δυο κύκλους αποφορτίσεων.

Σύνδεση δεδομένων πολύ καλή (έχω vodafone), τα πάει καλύτερα από το f1 και νομίζω το ίδιο με την 9s by BB72.

Wifi ΟΚ, κανένα πρόβλημα.

Το bluetooth στο αυτοκίνητο έπαιξε μια χαρά.

Κλήσεις ΟΚ.

Ταχύτητα, δεν βλέπω διαφορά με την 9s by BB72.

Δεν έχω τεστάρει GPS.

Το exposed installer, το έχει ήδη εγκατεστημένο αλλά δεν ασχολήθηκα ακόμα. Θα ασχοληθώ ίσως όταν ξεκαθαρίσω τα περί αυτονομίας . Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει επιπλέον link.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...

Αυτό που θέλω είναι να δουλεύουν όλα και να έχει καλή διαχείρηση μπαταρίας καθώς και Ελληνικά. Με μια γρήγορη ματιά αν κατάλαβα καλά η καλύτερη είναι του Ιταλού 7s;

...

Την 7s by BB72 δεν την έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω. Από την 9s by BB72, το παράπονό μου ήταν η κατανάλωση, κατά τα άλλα ΟΚ. Αυτό το θέμα που αναφέρεται από άλλους συμφορουμήτες για τη λήψη βίντεο, δεν το έχω τεστάρει.

Από χθές έχω την Rom VNMod - EUI 5.5 011S Multilanguage S4.0 for X600 (όπως γράφω και πιο πάνω).

Edited by Baniko

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως συνεχιζω να τραβάω video οπότε παθαίνει σοβαρές εμπλοκές το touchscreen και έχω κοντά μου κάποιο άλλο κινητό για να τραβάω. Για αποδεικτικά στοιχεία έχω 10 μέχρι τώρα.

Δεν προκειται να ανεβασεις πολλα βιντεο ,αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα μικρο βιντεο 2-3 λεπτων που να δειχνει ξεκαθαρα το προβλημα ,να εχει καλο φωτισμο και να μην μπορει κανεις να υποπτευθει οτι ειναι καποια μαλαγανια στην μεση.

Να ξερεις οτι το paypal οταν ζητησει αποδειξεις θα σου ζητησει ... φωτογραφια γιατι το συστημα τους ειναι ΓΤΠΚ οποτε θα μιλησεις μαζι τους για το πως θα ανεβασεις το βιντεο.Εγω τους ειχα εστειλα λινκ απο βιντεο που ειχα ανεβασει στο mediafire και ΔΕΝ το δεχτηκαν.

Rom VNMod - EUI 5.5 011S Multilanguage S4.0 for X600, about

Από το πρωί έως τώρα είναι στο 78%, 4034mV, με, 3-4 νορμάλ τηλεφωνήματα (το ένα με bluetooth στο αυτοκίνητο), σερφάρισμα με data ή wifi (είτε wifi είτε data, το ένα είναι συνεχώς ενεργοποιημένο, δεν τα ανοιγοκλείνω) και 52 λεπτά οθόνη. Είναι καλύτερα από την 9s by BB72, αλλά πριν πω κάτι παραπάνω για την μπαταρία, θα ήθελα να κάνω κανα δυο κύκλους αποφορτίσεων.

Σύνδεση δεδομένων πολύ καλή (έχω vodafone), τα πάει καλύτερα από το f1 και νομίζω το ίδιο με την 9s by BB72.

Wifi ΟΚ, κανένα πρόβλημα.

Το bluetooth στο αυτοκίνητο έπαιξε μια χαρά.

Κλήσεις ΟΚ.

Ταχύτητα, δεν βλέπω διαφορά με την 9s by BB72.

Δεν έχω τεστάρει GPS.

Το exposed installer, το έχει ήδη εγκατεστημένο αλλά δεν ασχολήθηκα ακόμα. Θα ασχοληθώ ίσως όταν ξεκαθαρίσω τα περί αυτονομίας . Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει επιπλέον link.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την 7s by BB72 δεν την έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω. Από την 9s by BB72, το παράπονό μου ήταν η κατανάλωση, κατά τα άλλα ΟΚ. Αυτό το θέμα που αναφέρεται από άλλους συμφορουμήτες για τη λήψη βίντεο, δεν το έχω τεστάρει.

Από χθές έχω την Rom VNMod - EUI 5.5 011S Multilanguage S4.0 for X600 (όπως γράφω και πιο πάνω).

Baniko πες μου μιας και την εβαλες αν δουλευουν τα double tap ανοιγμα κλεισιμο οθονης-- υπερυθρες και το κουμπι mute....και αν εχει πληρη ελληνικα και οχι μισα ελληνικα...

Καλημέρα. Ξέρει κανείς στην 11s πως μπορούμε στα Quick settings αντί για το δικό του remote control που ανοίγει να βάλουμε το δικό μας; (universal control όπως το λεει)

Επίσης αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Και με την 11s που έχω τώρα αλλά και με τις 7ς 9ς του Ιταλού που είχα παλιότερα, ενώ ορίζω για 2-3 επαφές ξεχωριστούς ήχους κλήσεις δεν κουδουνιζει πάντα με τους ήχους που έχω βάλει αλλά και με τον ήχο που έχω γενικότερα για τις κλήσεις. Ξέρει κανένας να μου πει τι πρέπει να κάνω;

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά. Ή κατάσταση έχει ως εξής. Μετά το dispute που έκανα, και ζήτησα total refund το minideal μου απάντησε μέσω PayPal πως δεν κάνει δεκτό το αίτημα μου για total refund και μου έλεγε να το στείλω όπως και πριν πάλι πίσω για έλεγχο και αντικατάσταση. Εγώ τους απαντησα, πάντα μέσω PayPal, πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους στείλω πίσω την συσκευή αν πρώτα δεν πάρω στα χέρια μου καινούργια συσκευή και πως επιπλέον δεν μπορώ να ξέρω αν θα μου στείλουν πίσω πάλι την ίδια συσκευή επισκευασμένη ή αν θα μου στείλουν κάποια άλλη συσκευή και αυτή επισκευασμένη και επιπλέον ότι όλη αυτή ή διαδικασία μπορεί να τραβήξει και 2 μήνες.

Οπότε τους είπα πως υπάρχουν δύο ενδεχόμενα ή μου κάνουν total refund ή μου στέλνουν μια καινούργια συσκευή ακριβώς ίδια και αφού την πάρω πρώτα στα χέρια μου , αμέσως τους στελνω την άλλη πίσω.

Στην τελευταία τους απάντηση πάντα ευγενικά μου επαναλαμβάνουν πως δεν μπορούν να στείλουν άλλη συσκευή χωρίς πρώτα να πάρουν στα χέρια τους την δική μου και πως αμέσως μετά θα κάνουν το γρηγορότερο δυνατόν να μου στείλουν άλλη. Συγνώμη που σας Κουρασάο αλλά

επειδή δεν μου έχει ξανατυχει πάλι ή ίδια κατάσταση κάποιος που έχει εμπειρία ας μου πει τι να κάνω από εδώ και πέρα. Το dispute λήγει στις 23/3.

Edited by agelop

Οκ εγώ να στείλω πίσω καλή την πίστη, αλλά:

1. Ποιος μου διασφαλίζει ότι δεν θα το ανοίξουν να το επισκευάσουν με όλα τα επακόλουθα, την στιγμή που μηλαμε για μια ολοκαίνουργια συσκευή που είναι DOA?

Ποιος μου διασφαλίζει πως όταν το πάρουν μουν πουν οκ το ελενξαμε και τα βρήκαμε όλα οκ και το στέλνουμε πάλι πίσω και έχουμε συνεχώς πέρα δώθε και την στιγμή που θα έχει λήξει και το dispute και πλέον ή συσκευή δεν θα θεωρείται DOA.

3. Ποιος μου διασφαλίζει πως δεν θα κάνουν κάνα δίμηνο-τρίμηνο να το ελέγξουν για και να μου στείλουν άλλη συσκευή.

Όλα αυτά με κάνουν να δισταζω να το στείλω χωρίς να είμαι έστω και λίγο διασφαλισμενος, ενώ αυτοί και τα λεφτά θα έχουν πάρει, και την συσκευή μου θα έχουν στα χέρια τους. Δλδ θα είναι πλήρως διασφαλισμενος και θα κάθομαι εγώ από εδώ με mail να τους παρακαλώ να μου στηλουν συσκευή και αυτοί να λένε το έχουμε στείλει από εδώ και από εκεί για έλεγχο και κάνε υπομονή κλπ.

Δεν εχεις αδικο...Αυτο το μειονεκτημα εχει η αγορα απο Κινα απευθειας. Πληρωνεις λιγοτερα...αλλα...εχεις τετοια θεματα εαν σου κατσει στραβη.
smartphone madness:)

Δεν εχεις αδικο...Αυτο το μειονεκτημα εχει η αγορα απο Κινα απευθειας. Πληρωνεις λιγοτερα...αλλα...εχεις τετοια θεματα εαν σου κατσει στραβη.

Διαβαζοντας τους προβληματισμους τους φιλου παραπανω, αναρωτιεμαι ποια η διαφορα με το να το ειχε παρει απο εδω καταστημα? Τα ιδια μας κανουν κι αυτοι! :mad:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ναι αλλα εδω δεν εχεις το θεμα αποστολης σε Κινα...με οτι κινδυνους εγκυμονει....
smartphone madness:)

Δείτε ένα άλλο λόγο που δισταζω να του εμπιστευτω. Στο site τους στη σελίδα της συσκευής γράφει: κόστος 179,99$ + gifts. Όταν λοιπόν του έστειλα mail για να τους πω ότι με ενδιαφέρει η συσκευή για να την αγοράσω αλλά και να τους ρωτησω τι είδους δώρα εννοούν, μου απάντησαν ότι εφόσον την παραγγειλω θα μου βάλουν επιπλέον ένα otg καλώδιο, μια βάση αυτοκινήτου και ένα φορτιστη αυτοκινήτου. Ε λοιπόν τι μου έστειλαν, 1. Ένα otg καλώδιο micro USB και 2. μια βεντούζα ( μάλλον αυτή που χρισημοποιεις όταν θέλεις να βγάλει το πίσω καπάκι για να δεις την μπαταρία. Όταν λοιπόν εγώ του έστειλα mail και τους είπα παιδιά πρώτον το τηλέφωνο έχει USB type c είσοδο γιατί μου στείλανε micro USB, αυτοί μου απάντησαν πως μόνο τέτοιο καλώδιο έχουν. 2 όταν τους είπα γιατί δεν έβαλαν μέσα τον φορτιστη και την βάση αυτοκινητου, μου απάντησαν πως τους είχαν τελειώσει και πως αν επιθυμούσα να μου γυρναγανε πίσω 1$. Εννοείται πως δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω ούτε με το 1$ ούτε με το otg. Τέλος πάντων σας έχω κουράσει και έχω βγει και εκτός θέματος του ποστ. Απλά ρωταω τον καθένα από εσάς τι θα έκανε στη θέση μου έτσι ώστε να πάρω την τελική απόφαση.

Δείτε ένα άλλο λόγο που δισταζω να του εμπιστευτω. Στο site τους στη σελίδα της συσκευής γράφει: κόστος 179,99$ + gifts. Όταν λοιπόν του έστειλα mail για να τους πω ότι με ενδιαφέρει η συσκευή για να την αγοράσω αλλά και να τους ρωτησω τι είδους δώρα εννοούν, μου απάντησαν ότι εφόσον την παραγγειλω θα μου βάλουν επιπλέον ένα otg καλώδιο, μια βάση αυτοκινήτου και ένα φορτιστη αυτοκινήτου. Ε λοιπόν τι μου έστειλαν, 1. Ένα otg καλώδιο micro USB και 2. μια βεντούζα ( μάλλον αυτή που χρισημοποιεις όταν θέλεις να βγάλει το πίσω καπάκι για να δεις την μπαταρία. Όταν λοιπόν εγώ του έστειλα mail και τους είπα παιδιά πρώτον το τηλέφωνο έχει USB type c είσοδο γιατί μου στείλανε micro USB, αυτοί μου απάντησαν πως μόνο τέτοιο καλώδιο έχουν. 2 όταν τους είπα γιατί δεν έβαλαν μέσα τον φορτιστη και την βάση αυτοκινητου, μου απάντησαν πως τους είχαν τελειώσει και πως αν επιθυμούσα να μου γυρναγανε πίσω 1$. Εννοείται πως δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω ούτε με το 1$ ούτε με το otg. Τέλος πάντων σας έχω κουράσει και έχω βγει και εκτός θέματος του ποστ. Απλά ρωταω τον καθένα από εσάς τι θα έκανε στη θέση μου έτσι ώστε να πάρω την τελική απόφαση.

Φιλέ μου είχα και εγώ είχα αντίστοιχο θέμα και έβαλα την 11s , αλλά όχι αυτή του Ιταλού, αλλά την Rom VNMod - EUI 5.5 011S Multilanguage S4.0 for X600, εδώ και 2 μέρες δεν μου έχει ξανασυμβεί. Δεν το δοκιμάζεις μπας και λυθεί και σε σένα και γλυτωσεις τα πήγαινε έλα στην Κίνα;

Οκ εγώ να στείλω πίσω καλή την πίστη, αλλά:

1. Ποιος μου διασφαλίζει ότι δεν θα το ανοίξουν να το επισκευάσουν με όλα τα επακόλουθα, την στιγμή που μηλαμε για μια ολοκαίνουργια συσκευή που είναι DOA?

Ποιος μου διασφαλίζει πως όταν το πάρουν μουν πουν οκ το ελενξαμε και τα βρήκαμε όλα οκ και το στέλνουμε πάλι πίσω και έχουμε συνεχώς πέρα δώθε και την στιγμή που θα έχει λήξει και το dispute και πλέον ή συσκευή δεν θα θεωρείται DOA.

3. Ποιος μου διασφαλίζει πως δεν θα κάνουν κάνα δίμηνο-τρίμηνο να το ελέγξουν για και να μου στείλουν άλλη συσκευή.

Όλα αυτά με κάνουν να δισταζω να το στείλω χωρίς να είμαι έστω και λίγο διασφαλισμενος, ενώ αυτοί και τα λεφτά θα έχουν πάρει, και την συσκευή μου θα έχουν στα χέρια τους. Δλδ θα είναι πλήρως διασφαλισμενος και θα κάθομαι εγώ από εδώ με mail να τους παρακαλώ να μου στηλουν συσκευή και αυτοί να λένε το έχουμε στείλει από εδώ και από εκεί για έλεγχο και κάνε υπομονή κλπ.

Τους λες ότι μόλις το στείλεις και τους δώσεις το tracking number που θα πάρεις από τα ΕΛΤΑ,να σου στείλουν και αυτοί το καινούριο,και να σου δώσουν και αυτοί το tracking number αλλιώς claim στο paypal.

OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

Καλησπερα ειχα και εγώ ενα παρομοιο θεμα εκανα dispute στο paypal και μου ειχαν πει και αυτοί το ιδιο να στειλω την συσκευή πισω και μετά να κανουν refund η αντικατάσταση. Απο Dealsmachine ηταν η αγορα.Δεχτηκαν να κρατησω την συσκευη που επισκευαστηκε εδω και να μου κανουν το 50 τοις εκατο refund. Επισης το paypal μπορει να σε αποζημιωσει και για τα εξοδα αποστολής, δεν κανεις μια δοκιμη.

Τους λες ότι μόλις το στείλεις και τους δώσεις το tracking number που θα πάρεις από τα ΕΛΤΑ,να σου στείλουν και αυτοί το καινούριο,και να σου δώσουν και αυτοί το tracking number αλλιώς claim στο paypal.

Την έχω σκεφτεί και αυτή την περίπτωση αλλά με διαφορετική σειρά. Πρώτα αυτοί να στείλουν τo trucking number (γιατί αυτοί περνούν trucking number από τις εταιρίας μεταφοράς πριν καν το στείλουν) και μετά εγώ να τους στείλω το trucking του δικού μου. Αυτοί θα είναι και η τελευταία μου πρόταση και αν την δεχθούν, αλλιώς claim και ας κόψουν το κεφάλι τους.

Φιλέ μου είχα και εγώ είχα αντίστοιχο θέμα και έβαλα την 11s , αλλά όχι αυτή του Ιταλού, αλλά την Rom VNMod - EUI 5.5 011S Multilanguage S4.0 for X600, εδώ και 2 μέρες δεν μου έχει ξανασυμβεί. Δεν το δοκιμάζεις μπας και λυθεί και σε σένα και γλυτωσεις τα πήγαινε έλα στην Κίνα;

Σε ευχαριστώ φιλέ μου για την βοήθεια. Θα περάσω και αυτή που μου λες για να δω αποτελέσματα αλλά πες πως με αυτή την συγκεκριμένη και μόνο Ρομ δεν το κάνει. Τι γίνετε στο μέλλον αν χρειαστεί να πάω σε μια νεότερη Ρομ και το ξανα εμφανίσει? Από ότι διαβάζω εδώ στο φόρουμ κανένας άλλος δεν έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά και γενικά και στα ξένα φορούν που έψαξα δεν βρήκα ίδια περίπτωση. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι θέμα hardware, έχω αλλάξει 6 Ρομ (εργοστασιακές και μη) και σε όλες εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα.

πες μου μιας και την εβαλες αν δουλευουν τα double tap ανοιγμα κλεισιμο οθονης-- υπερυθρες και το κουμπι mute....και αν εχει πληρη ελληνικα και οχι μισα ελληνικα...

Για την 11s απο Vn mod, double tap και mute button δουλεύουν κανονικά, υπερυθρες δεν δοκίμασα οσο για τα ελληνικα είναι σαν την rom του Ιταλου

Αντιμετωπισε κανεις απο σας που βαλατε την Vn mod 11s,προβλημα με τo imei της συσκευης?

ειτε το βαζω χειροκινητα με το γνωστο τροπο απο engineer mode ειτε το φορτωνω απο το mobileuncletools(που εγινε toolhero)δε μπορω να το επαναφερω με τιποτα.

κριμα γιατι ειναι καλη ρομ, απο τα λεγομενα σας!

Εγώ όχι. Όλα οκ

την εβαλες πανω απο eui μηπως?

εγω την φλασαρα μετα απο aosp ultimate για δοκιμη.

υπαρχει πιθανοτητα να παιζει ρολο?

τελικα το προβλημα λυθηκε μετα απο νεο φλασαρισμα και περασμα χειροκινητα τα imei χωρις backup restore απο mobileuncle tools.

να ξερα μονο για ποιο λογο εχω δημιουργησει ηδη το backup, μεσα απο το mobileuncle tools που εν τελει δεν αναγνωριζεται απο τον εαυτο του!

αβυσσος!

Edited by ane1989
update

Καλημέρα. Ξέρει κανείς στην 11s πως μπορούμε στα Quick settings αντί για το δικό του remote control που ανοίγει να βάλουμε το δικό μας; (universal control όπως το λεει)

Επίσης αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Και με την 11s που έχω τώρα αλλά και με τις 7ς 9ς του Ιταλού που είχα παλιότερα, ενώ ορίζω για 2-3 επαφές ξεχωριστούς ήχους κλήσεις δεν κουδουνιζει πάντα με τους ήχους που έχω βάλει αλλά και με τον ήχο που έχω γενικότερα για τις κλήσεις. Ξέρει κανένας να μου πει τι πρέπει να κάνω;

Παιδιά ξέρει κανείς να απαντήσει εδώ; επίσης ένα άλλο θέμα είναι ότι μου "σκοτωνει" εφαρμογές τις οποίες θέλω να τρέχουν στο παρασκήνιο. Πχ το gravity screen το οποίο το θέλω να τρέχει στο παρασκήνιο για να μπορώ να αναβω την οθόνη με ένα πέρασμα του χεριού από τον αισθητήρα φωτός. Μετά από λίγη ώρα αφού κλειδώσει σταματάει να δουλεύει η εφαρμογή

Πας στον Super Manager - manage auto launch και επιλεγεις της εφαρμογες που θες να τρεχουν επισης πατωντας το αριστερο κουμπι που σου δείχνει της προσφατες εφαρμογές κανοντας swype down σου κλειδωνει την εφαρμογή και δεν στην κλεινει

Πας στον Super Manager - manage auto launch και επιλεγεις της εφαρμογες που θες να τρεχουν επισης πατωντας το αριστερο κουμπι που σου δείχνει της προσφατες εφαρμογές κανοντας swype down σου κλειδωνει την εφαρμογή και δεν στην κλεινει

Και καμία ιδέα για τους ήχους;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ X600 εδω και ενα μηνα περιπου..αγορασα το τηλεφωνο απο.vickmal και το.παρελλαβα με την 7s stable.μετα απο εκει εγκατετησα σχεδον ολες μεχρι και την 10s του ιταλου..ολο και καποιο θεμα ειχα παντα..εψαχνα να βρω μια εφαρμογη με 160 χαρακτηρες για sms και ποτε η σχεδον ποτε δεν λαμβανα μημυματα..καποια στιγμη αφου ειχα απελπιστει αποφασισα αφου διαβασα μεσα απο εδω τα παιδια που ειχαν εγκαταστησει MIUI και.τελικα εγκατεστησα την εκδοση MIUI 7 6.2.25 Vazarg... απο.τοτε και τωρα και μια εβδομαδα εχω παθει πλακα..δουλευουν τα παντα αψογα..μπαταρια τοσο καλα οσο με καμια αλλη μνημη..εχω μια μερα ανετα και με 4 μιση ωρες οθονη με ανεση..εγκαθιστω οποια εφαρμογη θελω για sms αλλα και για οτιδηποτε αλλο χρειαζομαι και δουλευει αψογα..δεν κολαει ουτε για πλακα..ελληνικη γλωσα αψογη...ποιοτητα φωτογραφιας καλυτερη απο ποτε...για οποιον θελει να ξεχασει τα προβληματα του να κανει την προσπαθεια αξιζει... MIUI ΚΑΙ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ... Edited by dimitriszam