Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λιγο καλυτερη καμερα,αλλα απο μπαταρια για τα αναθεμα....παντως το x600 εχει καλυτερη καμερα απο το x500...

Μαλλον γυρναω σε 7s παλι....

Εγω παρελαβα χτες και εβαλα την 9s και ακομα δεν εχω αποψη. Εάν θελετε να βοηθησω τι θα πρεπει να δω εαν παιζει καλα στην 9s ?

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά από που μπορώ να αγοράσω μια soft gel θήκη? Αυτές που πήρα από το vick mall και η μαμίσια μου σηκώνουν το tempered... Σε όλα τα online που δοκίμασα έφαγα άκυρο λόγω capital control.

Πήγαινε σ ένα κατάστημα και δοκιμασε του samsung note 3 neo. Μάλλον του κάνει.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Καλησπέρα παιδιά. Που πρέπει να αποθηκεύσω κάποιο τραγούδι που θέλω να βάλω για ringtone έτσι ώστε να το κρατάει και να μην το χάνει σε επανεκκίνηση;

Galaxy Z fold 5

Καλησπέρα παιδιά. Που πρέπει να αποθηκεύσω κάποιο τραγούδι που θέλω να βάλω για ringtone έτσι ώστε να το κρατάει και να μην το χάνει σε επανεκκίνηση;

Λογικά πας στον φάκελο διαχείρηση αρχείων και το αποθηκευεις στον φάκελο music.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Οσον αφορα την μπαταρια με την 9s μετα απο 2 φορτισεις εστρωσε και συμπεριφερεται σαν την 7s.

Παρακολουθωντας τα στατιστικα με το wakelock detector δεν ειδα κατι που να μην το περιμενα.skype,facebook,messenger,viber ξυπνουν τη συσκευη συνεχεια,πραγμα πολυ λογικο.

Σε αναλογη χρηση με το lg g3 και μια σιμ εβγαζα με το ζορι 3,5 ωρες οθονη.

Τωρα βγαζω 4 και κατι ανετα.κατι που οφειλεται σιγουρα στην αναλυση της οθονης καθως το g3 ειχε qhd και οχι fhd.

Σαν συνολικη εικονα ομως περα απο την καμερα ,το letv το ευχαριστιεμαι πιο πολυ σαν συσκευη.

Γ΄αυτο το λογο το g3 πηρε δρομο!

Πέρασα την miui αλλά δεν κάνει επαναφορά των αντιγράφων ασφαλείας των εφαρμογών το titanium. Ξέρει κανείς αν πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένη έκδοση του titanium?

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οσον αφορα την μπαταρια με την 9s μετα απο 2 φορτισεις εστρωσε και συμπεριφερεται σαν την 7s.

Παρακολουθωντας τα στατιστικα με το wakelock detector δεν ειδα κατι που να μην το περιμενα.skype,facebook,messenger,viber ξυπνουν τη συσκευη συνεχεια,πραγμα πολυ λογικο.

Σε αναλογη χρηση με το lg g3 και μια σιμ εβγαζα με το ζορι 3,5 ωρες οθονη.

Τωρα βγαζω 4 και κατι ανετα.κατι που οφειλεται σιγουρα στην αναλυση της οθονης καθως το g3 ειχε qhd και οχι fhd.

Σαν συνολικη εικονα ομως περα απο την καμερα ,το letv το ευχαριστιεμαι πιο πολυ σαν συσκευη.

Γ΄αυτο το λογο το g3 πηρε δρομο!

Νομίζω ότι ο Ιταλός δίνει 2 ζιπ για forced close σε επαφές και μηνύματα. Τα πέρασες αυτά, χρειάζονται;

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρασα την miui αλλά δεν κάνει επαναφορά των αντιγράφων ασφαλείας των εφαρμογών το titanium. Ξέρει κανείς αν πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένη έκδοση του titanium?

Νομίζω ότι ο Ιταλός δίνει 2 ζιπ για forced close σε επαφές και μηνύματα. Τα πέρασες αυτά, χρειάζονται;

Εγω τα εβαλα αλλα τι ειναι δεν ξερω αυτα. Τι διορθωνουν υποτιθεται ?

Εγω τα εβαλα αλλα τι ειναι δεν ξερω αυτα. Τι διορθωνουν υποτιθεται ?

Χωρίς αυτά όταν πας να μπεις στα μηνύματα η τις επαφές κλείνει η εφαρμογη

Χωρίς αυτά όταν πας να μπεις στα μηνύματα η τις επαφές κλείνει η εφαρμογη

τα εβαλα εκ των υστερων αλλα εκτ ων προτερων δεν μου εκλειναν.

Δύο απορίες έχω για την 9s

Στην επιλογή δικτύου έχει μόνο 3g και 4g?

Τα tiles των quick settings που είναι?εμφανίζει μόνο το notification panel όταν συρουμε προς τα κατω

παιδια εχω το εξης προβλημα ..εβαλα ξεκλειδωμα με μοτιβο και πλεον δε βγαινει πρεπει να βαλω οπωσδηποτε καποιο κλειδωμα με μοτιβο η κωδικο δεν δεχεται να επιλεξω κανενα λεει λογω διαπιστευτηριων διαχειριστη και πολιτικης κρυπτογραφησης. τι τρεχει? :p

Δύο απορίες έχω για την 9s

Στην επιλογή δικτύου έχει μόνο 3g και 4g?

Τα tiles των quick settings που είναι?εμφανίζει μόνο το notification panel όταν συρουμε προς τα κατω

κουμπι κατω αριστερα

Επίσης με αφη πανω δεξια κλειενι ανοιγει οθονη και συνεχομενα power off για να μην ταλαιπωρεις τα κουμπια.

Edited by aanastasopoulos

Τίποτα δεν έχει απ αυτά που λες

Όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις,κάτω αριστερά έχει clear και δεξιά managment και όταν δεν έχει ειδοποιήσεις έχει μόνο στο κέντρο managment

Edited by suzukis

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα είχα δει το 32gb στο jd.com με 40$ έκπτωση στα 123$. Δεν είχα ψωνίσει ξανά από εκεί αλλά αποφάσισα να το ρισκάρω έχοντας σαν κάλυψη το PayPal γιατί τέτοια τιμή για τέτοιο τηλέφωνο δύσκολα να βρεις.Τελικά έφτασε προχθές και όλα πήγαν καλά. Εκτός βέβαια του ότι πάνω στο κουτί έγραφε με μεγάλα γράμματα letv mobile phone price 123$.Αφού γλυτώσαμε το τελωνείο, πάλι καλά.

Επειδή το θέμα είναι κοντά στις 200 σελίδες έχω κάποιες ερωτήσεις. Ηρθε με την 4s η οποία έχει ελληνικά, καμία κινεζική εφαρμογή και play store. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι τώρα οπότε δεν θέλω να το πολύπειράξω. Προσπάθησα μόνο να το ρουταρω αλλά δεν τα κατάφερα. Ούτε με το iroot αλλά ούτε και με spflash. Όταν πάω να περάσω twrp με spflash βγάζει σφάλμα, γράφει tool dl image fail και δεν ανοίγει. Ξανάπέρασα το δικό του recovery και όλα εντάξει. Υπάρχει κάποιος άλλος εύκολος τρόπος να ρουταριστει;

Επίσης όταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων δεν έχει τις συντομεύσεις για wifi data gps κλπ. όπως έχουν όλα τα άλλα τηλ. που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τις συντομεύσεις τις βγάζει πατώντας το κουμπί αριστερά από το home. Έτσι είναι η eui ή είναι λόγω πειραγμένης ρομ;

Τίποτα δεν έχει απ αυτά που λες

Όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις,κάτω αριστερά έχει clear και δεξιά managment και όταν δεν έχει ειδοποιήσεις έχει μόνο στο κέντρο managment

https://www.youtube.com/watch?v=TS43lWztMZA

Καλησπέρα παλικάρια έχω κ γω το letv. Πολύ καλή συσκευή. Θα ηθελα να ρωτησω κάτι. Έχω την 6s του ιταλού. Ποια είναι ποιο καλή έκδοση να περάσω αυτή την στιγμή; Κ αν την κατεβαζω παταω σε recovery mode κ κάνω μόνο install στην έκδοση που θα κατεβαζω; Ή θα χρειαστεί κ τίποτα άλλο να κάνω; Ευχαριστώ. Κ κάτι άλλο εκτός από έξω που μπορώ να βρω μια καλή θηκη χωρίς να το κάνει τεράστιο κ ένα temperred glass; Ευχαριστώ. Συγνώμη αν κουρασα.

Κουμπί = capacitive button, αυτο που λέμε ρυθμίσεις σε άλλα android αριστερά απο το home.

Ωραιος,thanks!!

Για το τιτανιουμ δε ξερω ,εγω ποτε δεν ειχα θεμα σε οποιο κινητο πηγα να κανω επαναφορα,θυμαμαι και με το coolpad ειχες αντιστοιχο θεμα.

εγω εχω την εκδοση 7.2.1.2(γκουχου version) και δουλευει απροβληματιστα σε δυο συσκευες(letv,coolpad)

Δεν περασα κανενα απο τα ζιπ που λες,δεν ειχα ποτε θεμα με force close ουτε στα μηνυματα ουτε στις επαφες.μαλιστα τη μαμησια εφαρμογη για τις επαφες τη χρησιμοποιω και τωρα,για τα μηνυματα εχω κατεβασει αλλη απο το playstore.

Για τα notifications τωρα και την μπαρα ετσι ηταν και στην 7s οταν το πηρα και γενικα ετσι ειναι η official νομιζω.

Για το τιτανιουμ δε ξερω ,εγω ποτε δεν ειχα θεμα σε οποιο κινητο πηγα να κανω επαναφορα,θυμαμαι και με το coolpad ειχες αντιστοιχο θεμα.

εγω εχω την εκδοση 7.2.1.2(γκουχου version) και δουλευει απροβληματιστα σε δυο συσκευες(letv,coolpad)

Δεν περασα κανενα απο τα ζιπ που λες,δεν ειχα ποτε θεμα με force close ουτε στα μηνυματα ουτε στις επαφες.μαλιστα τη μαμησια εφαρμογη για τις επαφες τη χρησιμοποιω και τωρα,για τα μηνυματα εχω κατεβασει αλλη απο το playstore.

Για τα notifications τωρα και την μπαρα ετσι ηταν και στην 7s οταν το πηρα και γενικα ετσι ειναι η official νομιζω.

τις εχω φλασαρει ολες τις διαθεσιμες ρομ μονο στην miui μου παρουσιασε το τιτανιουμ αυτο το θεμα.στις υπολοιπες η ιδια εκδοση δουλευει κανονικα

Καλησπέρα παλικάρια έχω κ γω το letv. Πολύ καλή συσκευή. Θα ηθελα να ρωτησω κάτι. Έχω την 6s του ιταλού. Ποια είναι ποιο καλή έκδοση να περάσω αυτή την στιγμή; Κ αν την κατεβαζω παταω σε recovery mode κ κάνω μόνο install στην έκδοση που θα κατεβαζω; Ή θα χρειαστεί κ τίποτα άλλο να κάνω; Ευχαριστώ. Κ κάτι άλλο εκτός από έξω που μπορώ να βρω μια καλή θηκη χωρίς να το κάνει τεράστιο κ ένα temperred glass; Ευχαριστώ. Συγνώμη αν κουρασα.

Καμία απάντηση;

Παιδιά, έχω προσπαθήσει 3-4 φορές να βάλω την τελευταία του Ιταλού, αλλά μου βγάζει συνέχεια αυτό.. Καμιά ιδέα κανείς ?" E: zip signature verification failed :1" και λίγο πιο πάνω "skipping MD5 check :NO MD5 file found"

Καμία απάντηση;

φιλε μου διαβασε λιγο το νημα.....

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά, έχω προσπαθήσει 3-4 φορές να βάλω την τελευταία του Ιταλού, αλλά μου βγάζει συνέχεια αυτό.. Καμιά ιδέα κανείς ?" E: zip signature verification failed :1" και λίγο πιο πάνω "skipping MD5 check :NO MD5 file found"

ξανακατεβασε το zipακι...και κανε copy paste οχι cut και paste στην μνημη του κινητου

φιλε μου διαβασε λιγο το νημα.....

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξανακατεβασε το zipακι...και κανε copy paste οχι cut και paste στην μνημη του κινητου

Το κατεβάζω κατευθείαν απτο κινητό, δεν έχω δοκιμάσει από υπολογιστή. Επίσης, τώρα την τελευταία φορά που έκανα προσπάθεια, πλέον ανάβει και γράφει Letv και κολλάει εκεί και δεν μπουτάρει.. (πάτησα factory reset μέσα στο recovery)

τις εχω φλασαρει ολες τις διαθεσιμες ρομ μονο στην miui μου παρουσιασε το τιτανιουμ αυτο το θεμα.στις υπολοιπες η ιδια εκδοση δουλευει κανονικα

δοκιμασες με αλλη εκδοση του τιτανιουμ?