kritikos4 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Με την εφαρμογή ''hide my root'' από το playstore κάνεις τις εφαρμογές να μην βλέπουν ότι το κινητό είναι root και βάζεις ότι θες Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλησπέρα παλικάρια και καλή χρονιά! Σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή, είναι ότι πιο ολοκληρωμένο σε hardware specs και design στην τιμή αυτή. Είχα πάρει πριν κανα 2 μήνες το redmi note 2 prime αλλά το letv x600 είναι ανώτερο σε όλα τα παραπάνω από το xiaomi (για το software του letv δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη πριν το δουλέψω). Διάβασα κάποιες από τις τελευταίες σελίδες και βλέπω ότι υπάρχει υποστήριξη με custom rom για τη συσκευή. Το ερώτημά μου είναι εάν υπάρχει υποστήριξη με stock unrooted rom lollipop γιατί χρησιμοποιώ εφαρμογές (πχ. otetv on the go) που δεν παίζουν σε rooted rom. Ευχαριστώ υπαρχει και aosp ρομ που δεν ειναι rooted αν θες... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 parelava xtes to letv mou...apo merimobile...otan aniksa to kinito mou zitouse na kano anavatmisi...omos meta apo tin anavatmisi.to kinito exase ta ellinika k to play store...kgemise kinezikes.efarmoges...mporo na kano.kati; na po pos to tilefono den ine root k den ime poli sxetikos.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 parelava xtes to letv mou...apo merimobile...otan aniksa to kinito mou zitouse na kano anavatmisi...omos meta apo tin anavatmisi.to kinito exase ta ellinika k to play store...kgemise kinezikes.efarmoges...mporo na kano.kati; na po pos to tilefono den ine root k den ime poli sxetikos.... πηγενε στη σελιδα 50 του νηματος ,ποστ 744 by michsof. εκει εξηγει τα παντα,αν κολλησεις καπου εδω ειμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το lg flex 2 έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μια βοήθεια παιδιά όποιος ξέρει. Ενώ σε κάποιες επαφές έχω ορίσει διαφορετικό ήχο κλήσης και φώτο, όταν με καλούν η θα τα βγάζει όπως τα έχω ορίσει η θα βγάζει τον ήχο αλλά με άλλη εικόνα (αυτή που βγάζει και για τις υπόλοιπες επαφές), η θα βγάζει ήχο και εικόνα που έχω ορίσει για ολους.το κάνει με την ultimate που έχω τώρα αλλά το έκανε και με την massopa Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Έχω και εγώ μια ερώτηση να κάνω.Υποστηρίζει διαφορετικό ήχο κλήσης για τις δυο sim κάποια rom; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπέρα παλικάρια και καλή χρονιά! Σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή, είναι ότι πιο ολοκληρωμένο σε hardware specs και design στην τιμή αυτή. Είχα πάρει πριν κανα 2 μήνες το redmi note 2 prime αλλά το letv x600 είναι ανώτερο σε όλα τα παραπάνω από το xiaomi (για το software του letv δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη πριν το δουλέψω). Διάβασα κάποιες από τις τελευταίες σελίδες και βλέπω ότι υπάρχει υποστήριξη με custom rom για τη συσκευή. Το ερώτημά μου είναι εάν υπάρχει υποστήριξη με stock unrooted rom lollipop γιατί χρησιμοποιώ εφαρμογές (πχ. otetv on the go) που δεν παίζουν σε rooted rom. Ευχαριστώ To otetv δεν παίζει ακόμη και με το hidemyroot. Το δοκίμασα και εγώ πριν κανένα μήνα και μου έβγαζε σφάλμα λόγω ασυμβατότητας με τον επεξεργαστή του κινητού. Γενικά το otego είναι πολύ περίεργο πρόγραμμα και παίζει μόνο σε συγκεκριμένα τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 H miui vazarg ειναι παρα πολυ καλη...χανεσαι πραγματικα τοσα settings που εχει. Πολυ καλη λειτουργεια και πολυ ελευθερη μνημη. Για μπαταρια κλπ θα ενημερωσω σε 1/2 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrikos3 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις αυτο το προβλημα που εχω εγω...Εχω εδω και 20 μερες το letv x500 ολο μεταλλικο που ειναι αν παιζω ενα παιχνιδι τα πρωτα 2 λεπτα το κινητο ζηματαει η θερμοκρασια παει και 43 βαθμους τι προβλημα υπαρχει γενικα αν δεν παιζω μονο με wifi η μπαταρια κραταει 1 μερα και κατι...το κινητο δεν εχει ροοτ να το κανω ροοτ θα δω καμια διαφορα??ευχαριστω οσοι γνωριζουν να απαντησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Υπάρχει νήμα για την συσκευή σου,μπορείς να ρωτήσεις τους κατοχους...αν και εγώ δεν έχω τέτοιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Έβαλα και γω την 9ς και είναι μια χαρά και από μπαταρία και από όλα ... σε σταντ μπάι, χωρίς δεδομένα, τρεις ώρες τώρα δεν έπεσε σχεδόν καθόλου ... παίρνει κανονικά και τον nova και είναι τζετ ... λίγο μου τα χάλασε η εφαρμογή για μηνύματα, που κόλλησε και δεν ξεκόλλαγε με τίποτε ... την ξεφορτώθηκα και έβαλα μια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή με καλή βαθμολογία στο google play και ησύχασα ... όλα μου φαίνονται μια χαρά και το τηλεφωνάκι είναι πολύ καλύτερο από ένα S4 που έχω ... Ποιά 9s? - την επίσημη http://www.needrom.com/download/rom-009s-official-letv-x600/ ή - του "Ιταλού" http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html post #2 ?? Edited January 10, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 του Ιταλού Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 To otetv δεν παίζει ακόμη και με το hidemyroot. Το δοκίμασα και εγώ πριν κανένα μήνα και μου έβγαζε σφάλμα λόγω ασυμβατότητας με τον επεξεργαστή του κινητού. Γενικά το otego είναι πολύ περίεργο πρόγραμμα και παίζει μόνο σε συγκεκριμένα τηλέφωνα Ναι αλλά δεν είναι είναι θέμα root αλλά επεξεργαστή έτσι ? Σε άλλες συσκευές που έχω παρακολουθήσει τα νήματα (coolpad) έχει αναφερθεί ότι με το hide παίζει μια χαρά Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 H miui vazarg ειναι παρα πολυ καλη...χανεσαι πραγματικα τοσα settings που εχει. Πολυ καλη λειτουργεια και πολυ ελευθερη μνημη. Για μπαταρια κλπ θα ενημερωσω σε 1/2 ημερες ποια ειναι αυτη"? :confused: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 http://www.letv.re/topic/99-miui-v7-51230-international-by-vazarg/ Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) http://www.letv.re/topic/99-miui-v7-51230-international-by-vazarg/ Στο τελευταιο post λέει ο (εκεί) φίλος: Τον έχει ρωτήσει πιο πριν (άλλο μέλος): Run the infrared? Focus well the camera with this Rom? Do the imei you lose when you install this rom? How many hours of screen takes this rom? Is this rom fast? Και απαντάει: IR not working camera is great yes you do! but you can restore it, just look above You can go one day with this rom, but greenify is pretty useless, because you cannot install xposed framework. Thats bad i think. The rom is very fast, one of the fastests i've seen so far. Εσύ pittas έχασες τα ΙΜΕΙ και τα επανέφερες; Edited January 10, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το lg flex 2 έχεις? Βέβαια. Το είχα παλιότερα, το πούλησα, είχα για ένα μήνα το M9 και με ξενέρωσε απίστευτα το σχήμα και τα ξεβαμένα χρώματα της οθόνης του και ξαναγύρισα στην κινητάρα το flex. Το letv αν το πάρω θα είναι σε πρώτη φάση για δεύτερη συσκευή, τώρα αν με τον καιρό καταφέρει να με κατακτήσει τότε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ναι αλλά δεν είναι είναι θέμα root αλλά επεξεργαστή έτσι ? Σε άλλες συσκευές που έχω παρακολουθήσει τα νήματα (coolpad) έχει αναφερθεί ότι με το hide παίζει μια χαρά Ναι λόγω επεξεργαστή δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Βέβαια. Το είχα παλιότερα, το πούλησα, είχα για ένα μήνα το M9 και με ξενέρωσε απίστευτα το σχήμα και τα ξεβαμένα χρώματα της οθόνης του και ξαναγύρισα στην κινητάρα το flex. Το letv αν το πάρω θα είναι σε πρώτη φάση για δεύτερη συσκευή, τώρα αν με τον καιρό καταφέρει να με κατακτήσει τότε... :) ημουν αναμεσα στο flex και το xiaomi mi4 αλλα κατεληξα στο letv....ακομα δεν το εχω δει απο κοντα το flex....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στο τελευταιο post λέει ο (εκεί) φίλος: Τον έχει ρωτήσει πιο πριν (άλλο μέλος): Run the infrared? Focus well the camera with this Rom? Do the imei you lose when you install this rom? How many hours of screen takes this rom? Is this rom fast? Και απαντάει: IR not working camera is great yes you do! but you can restore it, just look above You can go one day with this rom, but greenify is pretty useless, because you cannot install xposed framework. Thats bad i think. The rom is very fast, one of the fastests i've seen so far. Εσύ pittas έχασες τα ΙΜΕΙ και τα επανέφερες; Οχι δεν ειχα τετοιο θεμα, θα το ανεφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Παιδιά, πήρα το κινητό για φίλο, που το είδε από μένα, το έχω κάνα 2 μήνες,αλλά άλλαξε γνώμη και πήρε το Χ500 .όποιος ενδιαφέρεται να το τσιμπήσει ,στειλτε πμ.Εχει την 5.5.009s(stable). Λευκό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Βαλτο στις αγγελιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Βαλτο στις αγγελιες... Σ'ευχαριστώ, αλλά δεν το βρίσκω. Μάλλον δεν έχω αρκετά μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts