zevoulon_13 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Κάνει το απλό micro USB αρκεί να έχεις αναπτορα micro USB σε micro USB type c ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Φίλε, αποτι έψαξα λίγο και κατάλαβα (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) είναι ένα το type c, δεν υπάρχει κανονικό και micro usb type c, είναι ίδιο και απτις δύο μεριές, και στο κινητό και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή, ένα μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Φίλε, αποτι έψαξα λίγο και κατάλαβα (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) είναι ένα το type c, δεν υπάρχει κανονικό και micro usb type c, είναι ίδιο και απτις δύο μεριές, και στο κινητό και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή, ένα μέγεθος. η συσκευή έχει type c υποδοχή,τα περισσότερα usb otg έχουν micro usb,για να τα συνδέσεις στην συσκευή χρειάζεσαι τον ανταπτορα που έχει στην συσκευασία απο type c σε micro usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει το otetv go στη συσκευή; Εγώ που δοκίμασα μου λέει ότι δεν δουλεύει γιατί η συσκευή είναι rooted. Καμιά ιδέα; Μπορώ να κάνω κάτι για να κρύψω το ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimval Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά , θέλω να παραγγείλω το LETV one , πρέπει να ζητήσω να μου βάλουν κάποια συγκερκιμένη ρομ? Παράθεση One+One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει το otetv go στη συσκευή; Εγώ που δοκίμασα μου λέει ότι δεν δουλεύει γιατί η συσκευή είναι rooted. Καμιά ιδέα; Μπορώ να κάνω κάτι για να κρύψω το ροοτ; στο superuser κοιτα νομιζω εχει unroot ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά , θέλω να παραγγείλω το LETV one , πρέπει να ζητήσω να μου βάλουν κάποια συγκερκιμένη ρομ? Ζητα του Ιταλου. Αν και ειναι ευκολο να βαλεις εσυ οποια θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimval Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση One+One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μια ερώτηση : Φοράω την 7s του Ιταλού . Αν φλασάρω την official 7s θα χαθεί το root και το TWRP ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Παιδιά, με OTG έχει ασχοληθεί κανείς ? Βρίσκουμε πουθενά ? Εγώ πήρα αυτό: http://www.banggood.com/USB-3_1-Type-C-Male-to-USB-3_0-Type-A-Female-OTG-Data-Adapter-p-998235.html και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εγώ πήρα αυτό: http://www.banggood.com/USB-3_1-Type-C-Male-to-USB-3_0-Type-A-Female-OTG-Data-Adapter-p-998235.html και δουλεύει μια χαρά. Σ'ευχαριστώ φίλε, ακριβώς αυτό έψαχνα! Απ'αυτούς το πήρες? Δωρεάν μεταφορικά? Πόσες μέρες έκανε να έρθει? Και κάτι άσχετο, αν γνωρίζεις, υπάρχει usb type c κανονικό και usb type c micro ή είναι ένα μέγεθος μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μια ερώτηση : Φοράω την 7s του Ιταλού . Αν φλασάρω την official 7s θα χαθεί το root και το TWRP ; Ena link για την official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekoss Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Σ'ευχαριστώ φίλε, ακριβώς αυτό έψαχνα! Απ'αυτούς το πήρες? Δωρεάν μεταφορικά? Πόσες μέρες έκανε να έρθει? Και κάτι άσχετο, αν γνωρίζεις, υπάρχει usb type c κανονικό και usb type c micro ή είναι ένα μέγεθος μόνο? Υπάρχουν 3 τύποι USB, type A, type B και type C. Σε κάθε τύπο USB υπάρχει το κανονικό, το mini και το micro με την εξαίρεση του type c όπου και υπάρχει μόνο ένας. Όταν λέμε micro usb συνήθως εννοούμε το USB 2.0 micro type b. Η παρακάτω εικόνα ίσως σε βοηθήσει http://www.l-com.com/images/usb-tutorial_connectors.gif (δεν περιλαμβάνει το type c αλλά έτσι και αλλιώς έχει μόνο ένα μέγεθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 στο superuser κοιτα νομιζω εχει unroot ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα αλλά δεν παίζει πάλι. Αν βάλω την official ρομ χάνω και το ροοτ και την twrp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Υπάρχουν 3 τύποι USB, type A, type B και type C. Σε κάθε τύπο USB υπάρχει το κανονικό, το mini και το micro με την εξαίρεση του type c όπου και υπάρχει μόνο ένας. Όταν λέμε micro usb συνήθως εννοούμε το USB 2.0 micro type b. Η παρακάτω εικόνα ίσως σε βοηθήσει http://www.l-com.com/images/usb-tutorial_connectors.gif (δεν περιλαμβάνει το type c αλλά έτσι και αλλιώς έχει μόνο ένα μέγεθος) Ωραίος, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδιά, ξέρει κανείς πού θα βρω usb type c to hdmi (για να συνδέσω στην τηλεόραση), όλο κάτι πανάκριβα είδα, 25, 30 δολάρια. Πήρα από πριν Micro USB to hdmi, αλλα αποτι κατάλαβα δεν θα μου κάνει, δέχεται μόνο type c το τηλέφωνο, σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδιά αν το πάρω και δεν πειράξω την ρομ θα έχω προβλήματα; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδιά, ξέρει κανείς πού θα βρω usb type c to hdmi (για να συνδέσω στην τηλεόραση), όλο κάτι πανάκριβα είδα, 25, 30 δολάρια. Πήρα από πριν Micro USB to hdmi, αλλα αποτι κατάλαβα δεν θα μου κάνει, δέχεται μόνο type c το τηλέφωνο, σωστά ? Καλημέρα , παρε αυτο το ανταπτορακι που ειναι type c σε micro usb και μετα παρε ενα καλώδιο HDMI σε micro usb... απλα και οικονομικά ;) http://www.honorbuy.com/547-original-zuk-usb-c-to-micro-usb-adapter.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Το έκανα αλλά δεν παίζει πάλι. Αν βάλω την official ρομ χάνω και το ροοτ και την twrp; Λογικα και τα 2 ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά αν το πάρω και δεν πειράξω την ρομ θα έχω προβλήματα; Προβληματα δεν θα εχεις. Θα εχεις πολλες κινεζικες εφαρμογες που δεν θα σου χρειαζονται Υπαρχει official 7s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σ'ευχαριστώ φίλε, ακριβώς αυτό έψαχνα! Απ'αυτούς το πήρες? Δωρεάν μεταφορικά? Πόσες μέρες έκανε να έρθει? Και κάτι άσχετο, αν γνωρίζεις, υπάρχει usb type c κανονικό και usb type c micro ή είναι ένα μέγεθος μόνο? Από εκεί το πήρα μαζί με άλλα ψιλοπράγματα. Το tracking για τόσο μικρό ποσό είναι γύρω στο $1,40 αλλά αν ψωνίσεις πάνω από $20-25 τότε είναι δωρεάν. Στέλνουν με china-post , 3-4 εβδομάδες κάνει. Το χαζό είναι πως έχουν 2-3 διαφορετικές αποθήκες και αν τα πράγματά σου είναι σε διαφορετικές αποθήκες πρέπει να πληρώσεις διαφορετικά tracking. Επίσης πήρα και αυτό: http://www.banggood.com/Redkirin-Micro-Usb-to-Type-c-Alluminium-Alloy-Transfer-Adapter-p-1008137.html (ένα είναι το μέγεθος του micro-usb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Μπορει να μου πει καποιος αν ταιριαζουν οι θηκες του pro στο x600? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακυρο,δεν κανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcfreak Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Υπαρχει official 7s? http://bbs.letv.com/zt/eui/le_1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Παιδια μαζι με το Χ800 παρηγγειλα κ μια θηκη αλουμινιου περιμετρικη,ο κινεζος εστειλε λαθος απο Χ600 αν τη θελει καποιος ΠΜ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Με την 7s ανέβηκε και το antutu, 52526 μου έβγαλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδια μπηκα κα ι εγω στην ομαδα :) το παρηγγειλα από ευρωπη για πιο γρηγορα αληθεια με το 4G πως παει ? το εχει δοκιμασει κανεις ? και μια ερωτηση ακομη επειδή δεν ξαιρω να βγαλω ακρη με τις διαδικασιες που περιγράφετε οι εμπειροι , περνει αναβαθμίσεις από την κατασκευαστρια εταιρια ? κι αν ναι ποια επιλογή να ψαξω ? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλημέρα , παρε αυτο το ανταπτορακι που ειναι type c σε micro usb και μετα παρε ενα καλώδιο HDMI σε micro usb... απλα και οικονομικά ;) http://www.honorbuy.com/547-original-zuk-usb-c-to-micro-usb-adapter.html Σ'ευχαριστώ φίλε, αυτό κατάλαβα κι εγώ μετά από λίγο ψάξιμο και θα πάρω αυτό μάλλον που προτείνει άλλο παιδί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδια μπηκα κα ι εγω στην ομαδα :) το παρηγγειλα από ευρωπη για πιο γρηγορα αληθεια με το 4G πως παει ? το εχει δοκιμασει κανεις ? και μια ερωτηση ακομη επειδή δεν ξαιρω να βγαλω ακρη με τις διαδικασιες που περιγράφετε οι εμπειροι , περνει αναβαθμίσεις από την κατασκευαστρια εταιρια ? κι αν ναι ποια επιλογή να ψαξω ? ευχαριστω :) Εγώ έχω 4g της vodafone και πάει σφαίρα. Εκπληκτικές ταχύτητες και δεν χάνει το 4g σχεδόν ποτέ στην Αθήνα. Η οfficial rom έχει μέσα πολλές κινέζικες εφαρμογές που είναι αχρείαστες και επίσης υποστηρίζει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Σχεδόν όλοι έχουμε βάλει την ρομ του Ιταλού που βασίζεται στην official και είναι πολύ καλή. Για οδηγίες μπορείς να διαβάσεις σε προηγούμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts