tora33 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) και εδώ http://v.youku.com/v_show/id_XMTMyNjY1MjY4OA==.html?from=y1.2-1-105.3.1-2.1-1-1-0-0 http://v.youku.com/v_show/id_XMTMzMDM2NzEwOA==.html?from=s1.8-1-1.2 http://v.ku6.com/show/xxsPqDFQRIrHZl-0sZy8Ww...html?from=my Edited May 8, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 εννοείς ότι ανοίγει - δουλεύει το κινητό ? αν ναι , μόνο touch screen αν δεν το στείλεις πίσω στον πωλητή σου (εγώ αυτό θα έκανα), πρέπει να βρεις κάποιον να το αναλάβει , σ'αυτόν θα ρωτήσεις για το ανταλλακτικό για να το ανοίξεις μόνο σου χρειάζεσαι τα απλά εργαλεία (κατσαβίδι και πένα από κιθάρα) και το πιστολάκι που ζεσταίνει για να βγει η οθόνη (είναι ακριβό) , και να ψάξουμε κινέζικο βίντεο πως ανοίγει το κινητό (νομίζω στο youtube δεν έχει ) Δεν αξιζει να το στειλω 1 μηνα χρειαζεται να παει και αλλον ενα να ερθει.. Το κινητο δουλευει μια χαρα! Αρα μαλλον Touch Screen θα το παω σε ενα φιλο που συνεργαζεται με μαγαζια που κανουν επισκευες. Μαζι με το ανταλλακτικο που κανει 20 ευρω Ελλαδα. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Δεν αξιζει να το στειλω 1 μηνα χρειαζεται να παει και αλλον ενα να ερθει.. Το κινητο δουλευει μια χαρα! Αρα μαλλον Touch Screen θα το παω σε ενα φιλο που συνεργαζεται με μαγαζια που κανουν επισκευες. Μαζι με το ανταλλακτικο που κανει 20 ευρω Ελλαδα. Ευχαριστω πολυ! να είσαι καλά , διάβασε από δω και κάτω και στείλε π.μ. σε όποιον ασχολήθηκε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6534560#post6534560 @giannisgr41 , για την Evolution 12s/13s , το gps πολύ καλό (10 δευτερόλεπτα σε καθαρό ουρανό) , wifi μια από τα ίδια έβαλα και αυτήν http://bbs.le.com/thread-1654746-1.html τα ίδια , gps πολύ καλό , wifi μια από τα ίδια γυρίζω στην 12s Indian , (σχεδόν ίδια με τις 2 παραπάνω αλλά είναι πιο smooth) @z953rr , έχεις νέα από το _SKYNET_GENISYS_TX7 , ρυθμίσεις , μπαταρία ..... Edited May 8, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
for Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει με το προβλημα μου? http://prntscr.com/b1obwj δεν ξερω τι οθονη πρεπει να παρω. Πρεπει να παρω μονο touch screen η ολο το πακετο μαζι με digitizer κλπ? Γεια σου...στο Χ800 η πρωτη οθονη που αλαξα ηταν 60% αντι τις αυθεντικης αλλα δουλεψε...(απο ΗΟΝΟRBuy) η δευτερη ...ετσι ειναι αυτα!...ηταν πολυ καλητερη (κοντα στο 85% αντι τις αυθεντικης) αλλα χωρις διπλης οψης ταινια σκετη οθονη δηλαδη (vifocal)... ΠΑΝΤΩΣ η μαμα οθονη ειναι φιξ χωρις τζαμακι touch screen ...το ειδα κ εγω αλλααααα... Η αλλαγη δεν ειναι ευκολη διωτη πρεπει να πετυχει η επανακολληση πολυ καλα ....υπαχει καπου κ video με την αλλαγη. (εγω πηρα ολο το πακετο μαζι με digitizer κ τις 2 φορες) Ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο. Edited May 8, 2016 by for Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 @for , μέχρι να δει ο @AbyssD το ποστ σου και ίσως να έχει απορίες , δώσε περισσότερες πληροφορίες , ποια πιστεύεις είναι καλύτερη και δώσε link ποια πρέπει να βάλει , άσχετα αν θα την πάρει από Ελλάδα , για να τις συγκρίνουμε ..... καλωσόρισες Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 @tora33 εδώ η τελευταία μέτρηση του skynethttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/a3d2439e78b579887a015b84f57ccaff.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/2af58e29738b2ecb990a4cc47f9256e5.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/ff05238f5ab40f777701f4782b11db33.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γεια σου...στο Χ800 η πρωτη οθονη που αλαξα ηταν 60% αντι τις αυθεντικης αλλα δουλεψε...(απο ΗΟΝΟRBuy) η δευτερη ...ετσι ειναι αυτα!...ηταν πολυ καλητερη (κοντα στο 85% αντι τις αυθεντικης) αλλα χωρις διπλης οψης ταινια σκετη οθονη δηλαδη (vifocal)... ΠΑΝΤΩΣ η μαμα οθονη ειναι φιξ χωρις τζαμακι touch screen ...το ειδα κ εγω αλλααααα... Η αλλαγη δεν ειναι ευκολη διωτη πρεπει να πετυχει η επανακολληση πολυ καλα ....υπαχει καπου κ video με την αλλαγη. (εγω πηρα ολο το πακετο μαζι με digitizer κ τις 2 φορες) Ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο. Γεια ευχαριστω για της πληροφοριες! Στα βιντεο που μου εδωσαν τα παιδια και ο tora33 βλεπω να βαζει την ταινια διπλης οψης και να την βγαζει μετα απο λιγο γιατι το κανει αυτο? Ρωτησα στο Vickmall για οθονη και μου ειπαν οτι δεν ειναι η Original και περιμενω απαντηση μηπως ξερουν που θα βρω Original αλλιως απο κανενα Vifocal θα παρω και εγω και την επισκευη θα την κανει καταστημα οχι εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παλικάρια, το wireless display το δουλεύει κάνεις? Προσπαθώ, χωρίς αποτέλεσμα, να το συνδέσω με την tv. Πώς το κάνω? Sent from my X800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παλικάρια, το wireless display το δουλεύει κάνεις? Προσπαθώ, χωρίς αποτέλεσμα, να το συνδέσω με την tv. Πώς το κάνω? Sent from my X800 Με το my nScreen την συνδέω Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 @z953rr , θα το δοκιμάσω όπως τα έχεις Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wincor Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σταματησε ξαφνικα να δουλευει το built in qr scanner που εχει στις συντομευσεις. Ειναι περιεργο γιατι πιο παλια θυμαμαι καλα οτι δουλευε. Τωρα απλα δεν εκκινει η εφαρμογη. Καμια ιδεα κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σταματησε ξαφνικα να δουλευει το built in qr scanner που εχει στις συντομευσεις. Ειναι περιεργο γιατι πιο παλια θυμαμαι καλα οτι δουλευε. Τωρα απλα δεν εκκινει η εφαρμογη. Καμια ιδεα κανεις; Κανε ενα restore με το twrp. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Σταματησε ξαφνικα να δουλευει το built in qr scanner που εχει στις συντομευσεις. Ειναι περιεργο γιατι πιο παλια θυμαμαι καλα οτι δουλευε. Τωρα απλα δεν εκκινει η εφαρμογη. Καμια ιδεα κανεις; Κανε ενα restore με το twrp. @wincor , κάνε πρώτα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής , επανεκκίνηση , αν την έβαλες εσύ π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=me.scan.android.client&hl=el , απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο το play store αν δεν στρώσει ,σε recovery τα 2 wipe (dalvik + cache) αν δεν στρώσει και η εφαρμογή είναι της rom, εγκατάσταση πάλι την rom με τα 2 wipe , ξέρεις δεν θα χάσεις τίποτα η , αν εφαρμογή είναι της rom, rεstore την rom (η μόνο τα data) που είπε ο Γιάννης αλλά θα χάσεις τις νέες εφαρμογές σου που έβαλες μετά από το backup της rom , αν έκανες Edited May 10, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Απο βδομάδα έρχεται το mi5 pro και σκέφτομαι να πουλήσω το x800 μιας και δεν το θέλει η γυναίκα, να περάσω του cuoco92 ή να το δώσω όπως το έχω με official 13s; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Με το καλό να έλθει , μαλλον , την επόμενη εβδομάδα το περιμένεις Όταν βρεις τον αγοραστή, τον ρωτάς Αν έχει εμπειρία, δεν θα τον νοιάζει , Αν δεν έχει, την official για να έρχονται αυτόματα οι αναβαθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Παιδια τι γινεται αν κανω Update απο 10S MR Rusch που μου εχει ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Παιδια τι γινεται αν κανω Update απο 10S MR Rusch που μου εχει ερθει? θα μπει η official , μόνο ο Ιταλός έχει δικό του updater αλλά μόνo για fix όχι για rom Edited May 11, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 θα μπει η official , μόνο ο Ιταλός έχει δικό του updater αλλά μόνo για fix όχι για rom Μου λεει ο αδερφος μου οτι το κινητο ζεστενε χωρις χρηση και κανει Restart στα καλα καθουμενα και μιας και ειναι σε νοσοκομειο δεν μπορω να τον βοηθησω με flasharima νεας Rom η απλα με Wipes οποτε μου ειπε να κανει το Update αλλα φοβομουν μην brickarei. Μαλλον θα του πω να το κανει η θα τον καθοδηγησω με το TWRP να κανεις Wipes αν παιζει καποιο ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τα wipes τα κάνουμε αν δεν τρέχει σωστά το κινητό, αν μπερδεύτηκαν παλιές με νέες ρυθμίσεις Αν ζεσταίνεται ,και κάνει επανεκκινήσεις, πρεπει να τον βοηθήσεις να βάλει πάλι την Rom η άλλη Rom Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τα wipes τα κάνουμε αν δεν τρέχει σωστά το κινητό, αν μπερδεύτηκαν παλιές με νέες ρυθμίσεις Αν ζεσταίνεται ,και κάνει επανεκκινήσεις, πρεπει να τον βοηθήσεις να βάλει πάλι την Rom η άλλη Rom οκ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Με την 13s ζεσταινονταν και το δικό μου αυτό που έκανα ήταν έκανα καθαρή εγκατάσταση την 02s μετά ξανά εγκατάσταση την 13s με stock recovery μετά πέρασα twrp και root και όλα καλά, πιστεύω τρώνε κολλήματα με τα πολλά φλασαρισματα. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Με την 13s ζεσταινονταν και το δικό μου αυτό που έκανα ήταν έκανα καθαρή εγκατάσταση την 02s μετά ξανά εγκατάσταση την 13s με stock recovery μετά πέρασα twrp και root και όλα καλά, πιστεύω τρώνε κολλήματα με τα πολλά φλασαρισματα. Του αδερφου μου εχει την 10S απο MR Rusch απο την ημερα που ηρθε οπου ειχε του Ιταλου αλλα δεν θυμαμαι ποια ακριβως.. Απλα εφαγε φλασια φαινεται τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδια εχω το skynet εδω και αρκετες μερες αλλα δεν βλέπω καμια διαφορα στη καταναλωση.Βγαζω 3 ωρες sot με διαφορες ρυθμισεις. Τωρα εχω τις ρυθμισεις του z953rr. Εσεις βλεπετε αισθητη διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Παιδια εχω το skynet εδω και αρκετες μερες αλλα δεν βλέπω καμια διαφορα στη καταναλωση.Βγαζω 3 ωρες sot με διαφορες ρυθμισεις. Τωρα εχω τις ρυθμισεις του z953rr. Εσεις βλεπετε αισθητη διαφορά? Στην αρχή δούλεψε πολύ καλα αλλαξα ρυθμίσεις , πάλι δούλεψε καλά Έβαλα άλλες roms .... γύρισα στην παλιά που πήγαινε καλά το skynet, αλλά τώρα , δεν πάει καλά, εβαλα τις παλιές μου ρυθμίσεις και του @z953rr τίποτα, είναι σα να μην υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 12, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Με ποια ρομ το εχεις?εγω ειμαι με τη rom του ιταλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts